icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

fiorea
13. apr 2010

tenty, ved ide aj o to, ako sa to lekarovi podari odmerat. su to predsa len mm... nic sa neboj, keby to nebolo ok, asi by ti uz navrhli amniocentezu. aspon tak sa to vsade pise...

lienockaa
13. apr 2010

pusi-strasna vec, ze ako sme si poradili..😝..my sme nakoniec teda kupili klasiku vanicku, toto lehatko a kupali sme na nasich posteliach-mimochodom ani nie manzelska postel, ale dve rovnake postele zrazene dokopy na letisko-na to sme dali gumenu podlozku a na to tu vanicku a tak sme kupali..hruuuza, no.. 😝 stol sa nam do izby nijaky uz nevosiel, izba bola naozaj mala, tam keby dame kombi pult, uz sa nepohnem nikam,ani dvere neotvorim..boli sme radi, ze nam vosla postielka pre maleho.. 🙂 ale potom sme sa prestahovali do bytu, ked mal maly 4 mesiace a uz to bolo ok, kupala som tak, ze malu vanicku do velkej vane, dalo sa.. 😉

lienockaa
13. apr 2010

neviem, ci to niekomu pomoze ku kludu, ale pri malom som mala NT 1,9..teraz este neviem..

pusinqa
13. apr 2010

ros neviem či máš starú či novšiu knižku, v novšej je kolóna pri kontrolách na jednej stane že NT
lienockaa a nemala si to potom príliš nízko do vane sa ohýbať? my sme malú dlho kúpavali vo vaničke na stole, tam som si hneď aj rozložila veci a tak, len teraz izby veľké ale akurát kúpelňa a kuchyňa už bez voľného miesta, ale najskôr to vidím na skladanie toho stola, nech si drahý zamaká, teda ak sa mi vojde ten stôl do kuchyne a potom sa uvidí

andys11
13. apr 2010

tenty, 2,2 nie je nic strasne. Keby mal doktor nejake zle podozrenie, uz by ti to bol povedal vtedy, ak nepovedal nic, tak je to o.k. Navyse, dalsie vysetrenia sa robia pri NT tak od 3-3,5, takze od toho si pekne daleko. A este nezabudaj, ze toto je len cast testov, tie z krvi sa s tymto spoja a az to da nejaky seriozny vysledok, tak ja by som sa fakt nestresovala 😉

rosannar
13. apr 2010

pusinqa...no ja mám takú ako ty...ale ja to neviem nájsť... ☹

stojdulka
13. apr 2010

baby nezdá sa vám že čím viac testov tým viac stresu prinášajú? 😉

angika
13. apr 2010

Dobre ranko zienky... tak som Vas konecne docitala... tenty neboj sa, do tych 3mm je to ok, netreba sa stresovat...
Co sa tyka pohybov, tak ja som sa tiez rozpravala s kamoskou, ci to uz mozem citit pohyby, take velmi zriedkave a jemnulinke a povedala, ze hej, ze tak sa to zacina... aj ked je este skoro, ale v mojej jednej knizke pisu ze uz 14. tyzdna je to mozne..
Juj strasne ma v noci boleli krize, neviem do akej polohy sa dat... co sa s tym da robit??

rosannar
13. apr 2010

stojdulka...presne...no ale v dnešnej dobe je to normálne, lebo také veci čo sú dneska, tak to je strašné 😖 ....

ikon
13. apr 2010

fiorea ja som na tom presne ako ty, chcela by som dievcatko, ale mam tusenie ze je to chlapec, som o tom presvedcena, dokonca sa mu uz aj tak prihovaram, aj o nom hovorim v muzskom rode...

no tie pohyby - ja to citim vzdy na tom istom mieste, vlavo na boku, ked si lahnem, tak to vzdy citim, ved zajtra uvidim, co povie doktor

pusinqa
13. apr 2010

ros ja to mám tuším na zadnej strane kde sa píšu kontroly a tam je to cez pár kolóniek farebné dokonca že nt

bamb27
13. apr 2010

angika, mna boleli len raz krize, ale riadne, ze som nevedela ako lezat... tak sa mi k nim prilozil muz a zohrial.. za chvilku mi to pomohlo 😉 , ale to mohla byt aj nahodicka .

angika
13. apr 2010

Hiiiiii prepac juko... dobre ranko zienky a chlap 😀

amadora
13. apr 2010

ahojte 🙂

Nanu no teda to som ešte nepočula že by doktor niekomu zakázal orgazmus 😅 Ale tak keď treba, treba, tak skús pri sexe myslieť napríklad na starého otca v tangáčoch alebo niečo podobne "erotické" a hádam sa tomu vyhneš 😀

Cry nič v zlom ale je to skúsená poradkyňa a myslím že má viac skúseností ako ty a asi vie čo hovorí. A každá žena je iný prípad, ja som jej podrobne opísala môj problém a aj odpoveď bola dlhá a ja som skopírovala len časť, takže si myslím že je prehnané tvrdiť že nemá pravdu 😒

Fiorea to fakt "držala diétu" počas tehu? ☹ To by som neriskla... ja som zatiaľ pribrala 1kg a to jem normálne (možno trochu viac) tak sa normálne čudujem, ale som rada, lebo pri Majkovi som pribrala celkovo cez 20kg a je sranda že tiež som jedla tak ako teraz 😕

rosannar
13. apr 2010

pusinqa...no tak to som našla ale tam kde vie zapísať nejakú hodnotu? 😖 no ja som z toho mimo 😖

ja v noci cítim, ked spím a zobudím sa a chcem sa otočiť na druhý bok tak ma tak strašne pichne v boku že sa ledva ledva otočím

rosannar
13. apr 2010

jaaaaaj baby, včera na mna prišla prvá chuť na nejaké jedlo...doma máme plnú chladničku jedla, fakt by som si vedela vybrať ale ja som si musela objednať pizzu...no ale neviem či by som niečo zjedla z tej chladničky 😀 ale potom večer mi bolo tak zle...nno strašneee

angika
13. apr 2010

🙂 🙂 bamb to by mozno pomohlo, ale ked ten moj manzel siel na tyzden na ryby a tak som sama... moze ma tak akurat psik hriat, ale aj ten mi spava medzi nohami, nie ze chrbtom

bamb27
13. apr 2010

ros, NT nerobia kazdemu... aj mna to obide, mozno nas len ukratia o jeden stres 😉 neboj nic mame zdrave miminka

andreaerdna
13. apr 2010

fiorea - rifle som kupila v La Femme, su prestahovani uz nejaki cas, teraz ich najdes... pod laubdnami pri Dexii, vedľa je obuv Partizanske, myslim. Urcite najdes. Skusala som tri tipy, jedny take mrkvace, to ja nemusim, potom take s rovnym strihom, ale tie sa mi zdali byt siroke aj cez kolena, co tiez nemam rada. A je tam velmi mila, ochotna a az prehnane ustretova predavacka, ale v pohode. 🙂 A som zvedava, co zistis v polsku, lebo aj my sa chystame do mesiaca... a ozi, nebude pozatvarane v sobotu? maju statny smutok a v sobotu pohreb prezidenta.. ???

alenkam - pinosol mi nikdy nezabral, zda sa mi to len taky vonavy olejcek. Ak mas fakt riadnu nadchu, kup si riadny spej do nosa, popytaj sa v lekarni. A zevraj, nadcha trva 7 dni liečená, aj neliečená 😉

bamb - ja som kupila s tym vysokym pasom a v tom riadnom lete by v nich bol hic, to je fakt, ale na leto si planujem kupit nejake bavlnene plachtaky 🙂 no a nie kazdy den bude horuco a po veceroch tiez nie, tak dufam, ze sa zidu 🙂 A ze sa do nich vpracem aj v septembri, ked uz bude vseliako 😝

rosannar
13. apr 2010

angika....tak si treba nájsť chlapa ako náhradníka ak ten tvoj nebude doma, aby ťa mal kto hriať na chrbát 😀

bamb27
13. apr 2010

angika, no vidis, prilozit psika na krize, psiky su tiez fajne termofory 😉 ..len ako ho k tomu prinutit, co? ...inak mne nas jazvecik bezne cez chrbat natiahnuty lezal

rosannar
13. apr 2010

bamb....no ved to je jedno...další stres začne v pondelok....mám ísť na krv na tie testy chorôb...a tam sa dlho čaká na výsledky, neviete?

andys11
13. apr 2010

ja sa tiez chcem opytat na to, co ros... tiez idem na krv, ale uz vo stvrtok a netusim, kolko budem cakat na vysledky.... 😒

stojdulka
13. apr 2010

mne povedala dr. že v ďalšej poradni sa dozviem výsledky, ale povedala že keby bolo niečo akútne tak mi zavolá,,,a kedže nevolala tak som spokojná 🙂

baby ked ste zdravé vitálne tak nieje dôvod sa stresovať....viem že pri prvom je všetko nové a nepoznané, ale taký stres môže iba byť na škodu... 😉

andreaerdna
13. apr 2010

ros, adys... mne brali tieto tripple testy v piatok 9. aprila, no a som sa pytala, ze kedy a povedala, ze tyzden-dva, ale ze mi zavola iba ak by cosi nebolo ok, inak mi povie vysledky na poradni 22. aprila, takze do dvoch tyzdnov to urcite bude

lenok
13. apr 2010

Ahojte kocandy.. a kockos..

No, ja som vecer nemohla zaspat, co som citila drobceka 😉
Lezala som na lavom boku a prave podbrusko mi islo vystrelit... na pravej strane mi aj doki kuka male, takze som si na 200% ista, ze to nie su prdy 😀 citila som ho aj na Velky piatok privykrat, aj ked som si vcera jemne prilozila ruku.. je to uzasne... a citim ho aj ked sedim zohnuta nad PC, asi sa drobec nemesti 😀 Citala som, ze chude zeny pohyby citia intenzivnejsie.. Takze mi nikto nevyhovori, ze je to nieco ine 😉

Tenty, vcera som sa rozpravala s kamoskou, co ma mesacnu malicku a ta mi hovorila, ze tiez mala zvysene hodnoty na Downa a malicka je zdrava ako buk a krasna ako princeznicka 🙂 Nikdy si nepripustila, ze by sa malicke nieco stalo, a zbytocne sa nestresovala. Ja tiez ine ako pozitivne spravy neocakavam, takze sa mi lahsie zije a nestresujem sa vobec 😉

Dnes idem varit kuracie sote so zeleninkou a tarhonu, takze mnamiky mnam.. 😉

rosannar
13. apr 2010

stojdulka...vieš sa sa trošku stresujem preto, lebo ved na začiatku tehu som tak strašne ochorela a bojím sa, že či to malému nemohlo nejako ublížiť 😖

fiorea
13. apr 2010

andrea, dik za tip na obchod. tam som este nebola. o tej sob som uz tiez uvazovala. len my mame problem zosuladit celu rodinu a teraz nam to akurat cez vik vychadzalo. skusim este prezistit, ako to tam bude...
s testami a vysledkami sa fakt netreba stresovat. keby sa nieco dialo, oni by nas rychlo zalarmovali

rosannar
13. apr 2010

fiorea...no ved dobre...nech zavolajú ak by bolo niečo zlé, ale aj tie testy trvajú kým sa spravia 😀 ...určite nie sú hned na druhý den, no ale človek nikdy nevie 😀 len dúfam, že mne nezavolajú

angika
13. apr 2010

😀 ros no ale ked sa to moj muz dozvie, naco ma tu nahovaras, ze nahradnika, tak mi sem zakaze aj chodit! A vies co, nestresuj sa... ja som na zaciatku tehu bola ockovana proti tetanu... este som o tom nevedela... ale doktor ma upokojil, ze je to neziva vakcina, ze sa moze a ze keby daco, tak to male neprezije a zrejme by som potratila, ale ze ak je vsetko ok, tak sa bude vyvijat... tak som bola v 12. tyzdni na sone cela strastna... ale verila som a verim, ze je vsetko v poriadku...
a za tie testy, no u nas su vraj vysledky za tyzden...