icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
13. apr 2010

fiorea - vsak u nas ten sulad zatial tiez nenastal, inak by sme sli asi tento vikend. Este zvazujeme buduci, len manzel nie je isty, ci robi, ci nie. No a potom dalsi mozny termin az dakedy v polke maja, co by sme sa ako-tak zosynchronizovali 🙂

rosannar
13. apr 2010

angika...ja ťa nenahováram...ja dávam riešenie 😀 no a za tie testy to necháme plávať vodou...ved teraz ja už nič nezmeníme 😀 😉

pusinqa
13. apr 2010

ros fakt hlavne kľud aj ja som pri malej mala všelijaké zdravotné problémy a lieky kým som nevedela že som tehu, som mala aj trochu obavy a malá je ok, to by musela byť veľká náhoda, radšej sa vytešuj z babenca 😎

monique02
13. apr 2010

kocky ja len k tym testom, manzelova kolegyna chodila normalne do poradne (byva priamo v ziline) cele tehotenstvo vsetko v poriadku a nakoniec sa jej narodila dcerka downik dost tazky stupen, zhruba 4 roky dozadu a tiez som uz pocula viacero pripadov ze tie krvne hodnoty neboli dobre a narodili sa zdrave deticky, takze sa naozaj nestresujme, kym nie je nieco definitivne potvrdene 😉

fiorea
13. apr 2010

rosan - presne tak, stresom nic neovplyvnime.
andrea - dufam, ze v sob nepojdeme zbytocne. potom zreferujem, ci sme nieco nalsi

a muzi rybari... jedneho doma mam a uz teraz sa "tesim", ako mi v lete bude utekat. rada s nim chodim vonku, ked je pekne slnieckovo. ale ked on najradsej ide von vecer, vtedy vraj beru, lenze to budem sama ☹ no neviem, mozno zavediem prisnejsi rezim 😀

rosannar
13. apr 2010

no tak sa prestaneme stresovať...ved nemajú byť prečo zlé výsledky 😀

petra269
13. apr 2010

Čaute baby,
tak ja som sa dnes zobudila s bolesťou, škrábaním a pálením v hrdle. Určite ma nakazila tá moja sprostá kolegyňa čo chodí chorá do roboty - touto cestou jej ďakujem. Tak som nezaváhala a išla som hneď dokine, že nech ma vypíše. Takže si teraz vegetím domka, supeeeer.
Po ceste som sa zastavila na nákup, aby som mala čo maškrtiť a variť, v peňažnke 20 eur a kreditke skončila platnosť 30.3. 😀 Takže polku nákupu som nechala pri pokladni 😀
Dnes varím paradajkovú polievočku a cestovinový šalát, mnam.

petra269
13. apr 2010

Ozaj viem že sme to tu už 100 krát preberali ale zabudla som. co je pre nas dobre na hrdlo? ja mam doma homeogene, to možem?

andys11
13. apr 2010

Lenok, tak to uz asi fakt boli pohyby! Gratulujem 😉 .. ja som to zacitila este len raz, takze teraz si uz ani nie som ista, ci to bolo ono... nevadi, ako prvorodicka mam pravo to necitit az do 20. tyzdna, mozno aj dlhsie, no nie? 🙂

Ros... neboj sa, male je urcite v poriadku. Urcite nam to vsetkym potvrdia aj testy. Musime verit!!! 😉

angika
13. apr 2010

fio, tak vies o com hovorim... kto by sa uz teraz trepal bivakovat k jazeru do dazda a blata na tyzden?? ved sa mozno aj skor vrati, ak ho to tam omrzi... ale ked to je jeho najvacsia vasen, nemozem mu to zakazat 😉 lepsie ako keby v krcme vysedaval...

fiorea
13. apr 2010

tichi blazni su to 🙂 ale mas pravdu, v podstate je to neskodna zaluba a vacsinou su to fajn ludia, co maju radi prirodu 🙂 moj sa uz teraz tesi, ze bude brat male na ryby 🙂

angika
13. apr 2010

tak to aj moj... ci chlapec ci dievca, osud ma specateny 😀

lenok
13. apr 2010

Rybar je aj moj ocino... a je mu super.. zavidim mu jeho povahu a trpezlivost, mna by tam mrle zozrali 😀

Andys, dakujeeem... som si ista... 😉

Peta, aspon si oddychnes, a homeopatika mozes akekolvek, homeogen je myslim na hrdlo/ hlasivky. A kup si ten Calcium+Vitamin C - sumaky - stoja cca 2 €, na to este naskrabes 😀 moooja, som si ta predstavila pri tej pokladni 😀 no hruuuuza 😀

andys11
13. apr 2010

odchadzam na obed do hnusneho siveho dazdiveho mesta.... dufam, ze ma neodfukne a uplne neoprsi ☹

magdalenocka
13. apr 2010

baby vy pisete strasne rychlo...ja sem sem tam nakuknme ked sa sefka nepozera, a zase najdem dalsiu stranu zapisanu..
tenty ja mam 1,9 NT, a povedal doktor ze do 2,5-3 je to v pohode

petra ja som si na hrdlo davala radsej len pastilky vincentka pocitovo aspon ked som to cumlala mi bolo lespie a v tehu sa mozu...a potom som len kloktala salviu alebo nejake kloktadla...

baby asi blba otazka ale ked vam robili sono cez bruho uz ste nemuseli byt oblecene v sukni a s roztiahnutymi nohami? lebo vzdy chodim k dokimu len so suknou tak neviem co teraz

silvika
13. apr 2010

no na poradni ma moja pozera zospodu ale sono robi uz od asi 11 tt cez brusko zhora, takze aj tak aj tak treba byt nachystana.

andreaerdna
13. apr 2010

sa mi vidi, ze na juhozapade dnes vystraja aprilove pocasie. U nas pod mrakom, ale neprsi a nefuka. I ked mi to moze byt jedno, lebo do piatej som v robote 😝 A baby, vcera som si kupila polovicu cerveneho melonika, som myslela, ze kupim viac, ale ze ak nebude dobry.... ta polovica stala len 75centov, ale bol uzasny, sladky.... a zjedla som z toho len polovicu, takze ma cakaaaa domkaaaa 😀 😀

angika
13. apr 2010

cerveny meloon? to kde sa da uz kupit???

magdalenocka
13. apr 2010

silvika ale ked robi cez brucho tak mozem zostat v rifliach alebo ako?

bamb27
13. apr 2010

magdi, ved ves ze mas byt vzdy pripravena.. radsej nahod suknu, nikdy nevies... moze sa aj stat ze cez brusko neuvidi co chce a potom co? ...budes si tam vyzliekat rifle? 😀

stojdulka
13. apr 2010

melony už majú v zelenine aspon u nás skoro všade, ja som minule tiež kúpila ale nebol dobrý,,,, 😉

ja idem zajtra na sono a plánujem obliecť normálne rifle...pri sone si ich iba rozopnem a popotiahnem trošku dole, aj minule som tak bola 🙂

magdalenocka
13. apr 2010

no budem pripravena na vsetko...idem az v piatok, uz aby to bolo...

teraz sa idem napapat, sice mame moju najneoblubenejsiu cibulovu polievku ale treba jest a priberat, kedze dnes rano ranajky skoncili v zachode..
tym co idu na obedy alebo doma varia dobru chut

fiorea
13. apr 2010

stojdulka, ty si spominala, ze mas kusok do PL. nevies, ci v sob kvoli smutku budu trhy zrusene?

a melony aj u nas mavaju, len by ma tiez zaujimalo, kde ho kupila andrea, ked bol sladky. lebo teraz su este take bez chuti... ale by som si dala, hmmm. teism sa na leto 🙂

stojdulka
13. apr 2010

fiurea...radšej by ked to môžete presunúť tak to preložte...čo ja viem tak všetky akcie sú zrušené a dokonca i niektoré obchodné reťazce budú zatvorené... 😉

fiorea
13. apr 2010

no ved som si myslela a uplne to chapem, len nam to riadne skrizi plany, lebo toto sa planovalo uz riadne dlho a dalsi datum neviem, ci sa nejaky podari. co uz, tesila som sa na kvietky, ale asi to bude musiet pockat...

andreaerdna
13. apr 2010

angika - cerveny melon som kupila v hyper tescu v ZA, mali aj v kauflande, ale tam jedine cely, takze by som nevidela vnutro, ale v tescu maju rozrezane, takze super. A tiez super cena 50centikov za kilo.

petra269
13. apr 2010

Lenok no, bolo to dost trapne pri tej pokladni, ale našťstie tam bola milá predavačka, lebo niektoré sú také že by mi ten nákup asi o hlavu oplieskali kebyže im to spravím. A samé dobroty som mala na konci, to čo už nenablokovala ☹

andreaerdna
13. apr 2010

a vcera som citala, co nas caka v 16tt... a bola v knizke hmotnost babatka nejakych 60g, tak som hned sla vazit, ze co tolko vazi... a som si fakt myslela, ze take jablko ma tolko... no isto. Najblizsie bol prazdny "starmprlicek", ten mal nejakych 65g. 🙂 Tak som bola sklamana, ze je to tak malo 😝 No a som sa meralaaaa, modelkovske miery to nie su, ale symetria je dokonala ň 😀 😀

silvika
13. apr 2010

baby, sak ja chodim vacsinou va rifliach ked povie ze pozera zospodu tak sa vyzleciem ked len sono robi tak si stiahnem rifle trosku nizsie ako sa bezne nosia 😀 😀 😀 😀 😀 vy masky, co sa ich hanbite nebodaj? sak snad nemate nemravne napisy ze by ste sa mali swchovavat

stojdulka
13. apr 2010

fiorea...nič neutečie, a čo sa týka kvietkov tak ked máš na mysli sadeničky tak tie sú ešte málo vidieť v predaji ani výber ešte nie je veľký, nič sa nestane ked počkáš i týždeň dva, a už potom budú i jahôdky v dobrej cene 🙂