Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky pošli mi prosím ťa názov toho krémiku, chcem ho kúpiť mám pocit, že sa nám tie chrastičky začínajú vracať, zatiaľ len trošku na čielku ako začínajú vlásky, dúfam, že sa to nezhorší ☹ ja som sa dnes bola pýtať v lekárni a dávala mi dáky olejček, ale sa mi to nepozdávalo, lebo tam nikde nebolo napísané, že by to bolo na takéto niečo skôr to bolo na celé telo a že 11€ tak som to nekúpila 🙂
Mamicky moze byt dietatko z materskeho mlieka obezne? Moj maly dost casto papa, ked bdie aj kazdu pol hodku, stale mu chuti, uz sa mi zda dost gulaty, ma okolo 6 kg, nebolo by niekedy lepsie dat na striedacku aj cajik?
@tanija133 a pouzivas dudlik? No nie je dobre aby babo bolo casto na ceciku. A moze byt obezne z materskeho mliecka. Babo by malo papat, ked je hladne, lebo ked si na ceciku len dudka, tak taha aj mliecko. A kolko mal ked sa narodil? Ja by som skor davala dudlik ako cajik. Ale je to individualne.
@mircova tolko sebavedomia kolko ma ta Kleopatra nemame ani my vsetky dokopy 😀 Ale ja si myslim, som o tom presvedcena,ze jej za to zaplatili aby televizia mala vyssiu sledovanost. Ved ma 3 deti a idu Vianoce, tak sa kazdy peniaz zide 😀
Dnes bol u nas na navsteve svokor a prve co mi povedal,ze ako som pekne schudla 🙂 Tak konecne si to aj niekto vsimol a povedal mi to. Jaj zahrialo ma to na dusi, ale este stale to nie je ono, no neriesim to papam ako mi chuti a hlavne ako som hladna, lebo som velmi casto. Nevadi. Hlavne,ze je mliecko a ze je malinka v poriadku.
@hirunka tak to mě mrzí, že vás tak nahánějí od čerta k ďáblu, ten pediatr je fakt divnej 😠 tak vám přeju, aby vám to dopadlo dobře a žádná ošklivá diagnoza se nepotvrdila
@ziza55 já jsem ti tak přála, aby ti ta zkouška dopadla, tak mě to mrzí. Snad ti dají další termín. Ono se to jednou musí nějak prolomit, neboj se 😉
@malemimi pěkné fotečky 🙂
@nivejka s tím přepočítáváním nejsi na hlavu - já přepočítávám jak na staré slovenské, tak i na to, kolik by to stálo v čechách, takže jsem asi magor 🙂
@mircova To neviem, kolko vypije, nemam doma vahu, ale vidim, ze pred ocami mi pribera...Aj mne pripada len niekedy nervozny, a vzdy som mu dala prsnik, ale to sa samozrejme uz napapa poriadne, tak by som to tiez teda chcela vyskusat s tym cajikom, len neviem ci to je spravne...a aky cajik ty davas?
@emily327 Aj dudlik mu davam , ale ten nie vzdy chce, dost casto mi visi na prsniku, ale on aj vzdy papa, aj ked 5 minut, ale taha. A ako som uz aj vyssie pisala, casto je len taky umrncany, tak ze by som mu skusila dat vtedy cajik.....ked sa narodil mal 3180, z porodnice ked sme odchadzali mal 3100, byval taky malicky a chuducky, teraz je uz gulicka. V pohode ved ja mu stale dam, len mi to pripada strasne casto a preto je taky gulaty.....Asi to vyskusam s tym cajikom, len sa tu chcem s vami poradit ci je to spravne.,..... 🙂
@tanija133 cicka no my to mame skoro identicke tie deturence...xixi...ked sme prisli z porodnice maly mal 3180...po mesiaci 5100..a teraz uz ma isto cez 6kg...v utorok buduci idem na poradnu tak som zvedava...dnes bola u nas kamoska na navsteve a vravela ze ma nie 2 ale 3brady uz...a tie sary na nohach a rukach 😀 ...ach
@emily327
@bonninka
@mircova diky kocky 😉
@mircova
no, ja som medovnicky tiez este nezdobila a cesto trcalo 3 dni zarobene v chladnicke nez som ich upiekla 😀
A co sa tyka toho kremiku na mliecnu chrastu, je to: ABCDerm Babysquam od Bioderma. Nam to fakt pomohlol. 🙂 Stoji sice tiez okolo 12 EUR, ale hlavne, ze to pomoha. 😉
@ziza55 to co robis je spravne a super, presne takto som to robila aj ja a robim. Netreba hned ako babo zaplace prkladat k ceciku a ani ja nedavam cajik.
@tanija133 tak ako pise ziza55 skus. S cajikom nemam ziadne skusenosti, cecik davam maximalne 8 krat za den a tiez najskor po 2 hodinach. Skor nie, teraz mate babatka v obdobi,ze si zacinaju pytat pozornost, uz to nie je babatko, ktore nic nevnima iba papa, kaka, grga, prdka a spinka. Uz si ziada hracky, pozornost, rozpravanie atd. 🙂

@lenkaoravcova ten okaz nefunguje, resp. tam nie su ziadne take topanky, mozes mi to poslat prosim este raz? Vdaka.