icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
19. dec 2010

@bonninka skus kvapnut materskeho mliecka...mozno pomoze nic s tym nepokazis uskodit mu to nemoze 😉

vejinka
19. dec 2010

baby mam dilemu..svagor nam prave oznamil ze sa ide zenit niekedy januar februar vraj taka svadba rychla ona je africanka a on slovak zijuci v zurichu 😅 a netusim co im ako svadobny dar kazda rada vitana 😉

zuzana_m
19. dec 2010

@emily327 jej tak dakujem si pekne vysvetlila 😉 ja uz som sa zlakla aby nebola obezna alebo co,uz manzel ma vyhresil ze co vymyslam 😅 ...ale ona ani bohovi nechce cumel, bruško ju nezvykne boliet (klop klop klop), prihovarame sa jej, plienočka vymenena ,no ona by fakt rada papala, ale je vymyselnička lebo dakedy za to tak často je, lebo saje len chvilu, doktorka vravela ze sa hra, lebo dam jej prso a ona ho cucne,vypluje ,cucne,vypluje a tak dokola...no ale uz nedostane stale,budem sa snou viac hrat 😉 a vieš čo, ona mi fakt tu hlavku nechce dvihat,aj jej "vynadam" so smiechom ze je leniva 😅
@malemimi no veď, buďme,som rada že mam mlieko,dufam že čo najdlhšie 😉

malemimi
19. dec 2010

@nivejka no podla mňa morskou soľou..aj ja ju mám stojí to cca 4,50€

malemimi
19. dec 2010

@vejinka haha no to máš pekné...čo tak dáky spotrebič alebo ...jénsku mysu 😀

vejinka
19. dec 2010

@malemimi oni vsetko maju a jansku misu mame v skriny je nevyuzita sme ju my dostali ako svadobny dar aqle do zahranicia je to tazke trepat idu len svokrovci a asi by nam ju o hlavu buchli keby ze ju maju trepat 😔

malemimi
19. dec 2010

@zuzana_m neboj to príde ja mám jednu prírúčku a je tam písane od 3 mes ...každé bábo inak dospieva...mám dve kámošky ktoré majú mimi a jedna mám rok a pol starú dcéru a má až teraz 8 zúbkov a druhá má chlapca a ten už v ôsmych mesiacoch mal 8 zúbkov 😉 to len ako príklad a napr tiež jej malá začala až v roku chodiť a to len s rukami a ten chlapec už teraz v 10 mesiacoch sám cupitá... 😉 takže nebojme sa vážne by to bolo neskor kedy by už mali sami sedieť a tak..ja sa moc nebojím lebo malá keď ju mám na rukách tak drží krásne hlavičku a aj sa pozerá kade tade 🙂 😉

malemimi
19. dec 2010

@vejinka hmm kukni co som našla...https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-vybrat-originalny-svadobny-dar/
😉
alebo skús dať do googlu a tam je toho ako nasr...é 😉

vejinka
19. dec 2010

hej akurat kukam 😉

tanija133
19. dec 2010

@ziza55 No uz dnes som pochopila , ze naozaj je to menstruacia, sa to dnes spustilo poriadne, a na gyndu idem teraz prvy krat po 600 nedeli v stredu, som zvedava co mi povie, ale asi je to normalne...A zajtra idem na tu poradnu s krpcom, dam ti potom vediet kolko vazi moj tucko ...a ty mi potom daj vediet kolko vazi tvoj tucko...som sa nasmiala na tom vasom foteni, xi, xi.... 😀

tanija133
19. dec 2010

@bonninka Moj Misko to mal tiez, a kupila som mu v lekarni kvapky Ocu flash , tie som mu kvapkala pol dna a preslo mu to, uz som ani potom nesla k lekarovi.Su to nejake prirodne protizapalove kvapky aj pre deticky, bez chcemie, a naozaj mu pomohli...na druhy den uz nic nemal... 😉

tanija133
19. dec 2010

@vejinka Na prvy pohlad sa nepodobaju, ale na druhy velmi.... 😉

lenkaoravcova
19. dec 2010

@nivejka my sme davali take framikoinove kvapky ale asi to musi doktorka predpisat, tym sa iba vytieral noztek, ale urcite mozes kludne dat nejake tie kvapky s morskou vodou, tp urcite neuskodi.

ziza55
20. dec 2010

@tanija133 a pojdes na gyndu aj ked budes krvacat?to asi nie vsak?az ked ti skoncia asi...ja pojdem az niekedy v januari...u mna to asi menstruacia nebola...teraz mam iba take spinenie.. tak uvidim ci sa to spusti alebo nie...ale nemuselo by este 😀 😀 😀

ziza55
20. dec 2010

@nivejka moja mi mame problemy so soplikmi od narodenia...davam libenar,,take kvapky ale nic moc...najviac sa mi osvedcil sprej otrivin care baby...fakt super 🙂 vyskusaj

zuzana_m
20. dec 2010

@malemimi jej moja super,máš pravdu....ve to že keď je na rukách,krásne sa obzerá všade,netreba jej hlavku už držať,udrží ju....len na brušku nevládze ešte 🙂

bonninka
20. dec 2010

@tanija133 díky, zkusím ještě dnes s tou borovou vodou a masáží kanálku - zdá se mi, že to trošku pomohlo, a když to nezabere, tak to asi zběhnu koupit 🙂

tanija133
20. dec 2010

Ahojte dievcatka, boli sme dnes na poradni a Misko ma 6150 g a 57 cm, je to maly tucniacik, ale horsie by bolo keby nepriberal 😉 Boli sme tam uz na pol 8, co je pre mna strasne skoro, ale zvladli sme to, ani vo vajicku, ani u doktorky moc neplakal, a teraz buva, a ja mam free time... 😀 A mame aj nove fotecky, kamaratka nas krasne pofotila..... 🙂

nivejka
20. dec 2010

@tanija133 ahoj 🙂 ....fotečky máš nádherné-vidieť,že sa kamoška vyzná 😉 ...".no Miško no toto--s teba je normálne Herkules 😀 "....ty kokso veľmi rýchlo napreduje a krásne--s čím ho krmíš?? 😀
strašne ste peknučký 🙂

nivejka
20. dec 2010

ahojte babule 🙂
ja som dostala včera zase menzes a to mi len pred 2týždňami skončili 😖 ...moje telo stále nejako štrajkuje..

bonninka
20. dec 2010

@ziza55 jaj, tak myslím, že jsi svou fotící příhodou pobavila všechny mamky na koníku 😉 Teda já se na tom nařehtala, ale samozřejmě ne škodolibě. Snad to příště dopadne líp 😉

bonninka
20. dec 2010

@nivejka já se tomu po pravdě řečeno nedivím, když jsem viděla, co chemikálií se dá do ženské nacpat při jednom porodu, se nemůžeme divit, že jsme pak pár měsíců rozhozené 😢

bonninka
20. dec 2010

@tanija133 kráásné fotky, moc vám to sluší 🙂

mircova
20. dec 2010

@slavuska30 díky skúsim ho pozháňať

nivejka
20. dec 2010

@bonninka ...vidiš máš pravdu--do mňa toho cpali veru statočne ešte pred pôrodom 😖
čo ziza písala--aj ja sa chem zasmiať,kde to nájdem?

tanija133
20. dec 2010

@nivejka Dakujeme , no to je velmi tajne ,cim ho krmim, lebo takych Herkulesov mozeme mat iba ja a Ziza... 😀 na strane 807 ziza pisala ako boli u fotografa.... 😀

tanija133
20. dec 2010

@ziza55 Myslela som ze to bude horsie, ma 6150 g, ale ta nasa doktorka ma taku staru vahu,nie digitalnu, cez vikend doma na kuchynskej vahe mal 6500.... 😉 Som zvedava na Patka, ten bude mat aj 7kg 😀

nivejka
20. dec 2010

@ziza55 ...ha,ha ocikal aj rekvizity?--tak si ich pekne označkoval--to je ako vždy naschvál,ked niečo chceme ,aby dopadlo super--všetko sa nejako poserie a Paťko to zobral doslova 😀 😀
inak aj ja sa spotím ako kôň-už som aj rozmýšľala,že si budem brať aj krátke tričko,aby som sa mohla povyzliekať a to nechodím teraz vôbec naobliekaná--ked si predstavím,ako som chodila než som otehotnela,tak som bola zimomravá až až a by som zniesla aj 2 bundy.....jasne teraz som stále ako hroch,tak asi preto sa toľko potím 😅

ziza55
20. dec 2010

@tanija133 jeeeeeeej kraaasne fotecky proficke..... maly je uuuzasny..bucko..ze 6150gr..no pekne..ja som zvedava tiez zajtra na tie gramy nase...xixi
@bonninka cicus...tak zas raz som mala blby napad s tym fotenim...este pokym sme to nasli v pk...drahy penil...som ho tahala z jedneho konca PK na druhy..a jeho mama a segra sli za nami druhym autom..tak iste nadavali aj oni...ale co uz...kurnik poslednu dobu co vybavujem alebo dohadujem...vsetko dopadne nahovno... 😒

bonninka
20. dec 2010

@ziza55 správně vykašli se na všechny nevděčníky, hlavně že ty budeš v pohodě 😎