Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby mam dilemu..svagor nam prave oznamil ze sa ide zenit niekedy januar februar vraj taka svadba rychla ona je africanka a on slovak zijuci v zurichu 😅 a netusim co im ako svadobny dar kazda rada vitana 😉
@emily327 jej tak dakujem si pekne vysvetlila 😉 ja uz som sa zlakla aby nebola obezna alebo co,uz manzel ma vyhresil ze co vymyslam 😅 ...ale ona ani bohovi nechce cumel, bruško ju nezvykne boliet (klop klop klop), prihovarame sa jej, plienočka vymenena ,no ona by fakt rada papala, ale je vymyselnička lebo dakedy za to tak často je, lebo saje len chvilu, doktorka vravela ze sa hra, lebo dam jej prso a ona ho cucne,vypluje ,cucne,vypluje a tak dokola...no ale uz nedostane stale,budem sa snou viac hrat 😉 a vieš čo, ona mi fakt tu hlavku nechce dvihat,aj jej "vynadam" so smiechom ze je leniva 😅
@malemimi no veď, buďme,som rada že mam mlieko,dufam že čo najdlhšie 😉
@zuzana_m neboj to príde ja mám jednu prírúčku a je tam písane od 3 mes ...každé bábo inak dospieva...mám dve kámošky ktoré majú mimi a jedna mám rok a pol starú dcéru a má až teraz 8 zúbkov a druhá má chlapca a ten už v ôsmych mesiacoch mal 8 zúbkov 😉 to len ako príklad a napr tiež jej malá začala až v roku chodiť a to len s rukami a ten chlapec už teraz v 10 mesiacoch sám cupitá... 😉 takže nebojme sa vážne by to bolo neskor kedy by už mali sami sedieť a tak..ja sa moc nebojím lebo malá keď ju mám na rukách tak drží krásne hlavičku a aj sa pozerá kade tade 🙂 😉
@vejinka hmm kukni co som našla...https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-vybrat-originalny-svadobny-dar/
😉
alebo skús dať do googlu a tam je toho ako nasr...é 😉
hej akurat kukam 😉
@ziza55 No uz dnes som pochopila , ze naozaj je to menstruacia, sa to dnes spustilo poriadne, a na gyndu idem teraz prvy krat po 600 nedeli v stredu, som zvedava co mi povie, ale asi je to normalne...A zajtra idem na tu poradnu s krpcom, dam ti potom vediet kolko vazi moj tucko ...a ty mi potom daj vediet kolko vazi tvoj tucko...som sa nasmiala na tom vasom foteni, xi, xi.... 😀
@bonninka Moj Misko to mal tiez, a kupila som mu v lekarni kvapky Ocu flash , tie som mu kvapkala pol dna a preslo mu to, uz som ani potom nesla k lekarovi.Su to nejake prirodne protizapalove kvapky aj pre deticky, bez chcemie, a naozaj mu pomohli...na druhy den uz nic nemal... 😉
@nivejka my sme davali take framikoinove kvapky ale asi to musi doktorka predpisat, tym sa iba vytieral noztek, ale urcite mozes kludne dat nejake tie kvapky s morskou vodou, tp urcite neuskodi.
Ahojte dievcatka, boli sme dnes na poradni a Misko ma 6150 g a 57 cm, je to maly tucniacik, ale horsie by bolo keby nepriberal 😉 Boli sme tam uz na pol 8, co je pre mna strasne skoro, ale zvladli sme to, ani vo vajicku, ani u doktorky moc neplakal, a teraz buva, a ja mam free time... 😀 A mame aj nove fotecky, kamaratka nas krasne pofotila..... 🙂
ahojte babule 🙂
ja som dostala včera zase menzes a to mi len pred 2týždňami skončili 😖 ...moje telo stále nejako štrajkuje..
@slavuska30 díky skúsim ho pozháňať
@ziza55 ...ha,ha ocikal aj rekvizity?--tak si ich pekne označkoval--to je ako vždy naschvál,ked niečo chceme ,aby dopadlo super--všetko sa nejako poserie a Paťko to zobral doslova 😀 😀
inak aj ja sa spotím ako kôň-už som aj rozmýšľala,že si budem brať aj krátke tričko,aby som sa mohla povyzliekať a to nechodím teraz vôbec naobliekaná--ked si predstavím,ako som chodila než som otehotnela,tak som bola zimomravá až až a by som zniesla aj 2 bundy.....jasne teraz som stále ako hroch,tak asi preto sa toľko potím 😅
@tanija133 jeeeeeeej kraaasne fotecky proficke..... maly je uuuzasny..bucko..ze 6150gr..no pekne..ja som zvedava tiez zajtra na tie gramy nase...xixi
@bonninka cicus...tak zas raz som mala blby napad s tym fotenim...este pokym sme to nasli v pk...drahy penil...som ho tahala z jedneho konca PK na druhy..a jeho mama a segra sli za nami druhym autom..tak iste nadavali aj oni...ale co uz...kurnik poslednu dobu co vybavujem alebo dohadujem...vsetko dopadne nahovno... 😒

@bonninka skus kvapnut materskeho mliecka...mozno pomoze nic s tym nepokazis uskodit mu to nemoze 😉