icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
20. dec 2010

@bonninka ....ako matýsek s tým očičkom už to má lepšie?--mne dali v nemocke na to antibiotika Uniflox,ale teraz ked vidím,že to očko má zase slzavé--jej občas kvapnem 😉

malemimi
20. dec 2010

@zuzana_m hi no pred chvíľkou bola na brušku a sa aj pár krát pozrela pred seba za hračkami tak to už asi príde 😉

@tanija133 juu tak to pekne rastiete! pekné fotečky

my ideme zajtra večer do poradne

malemimi
20. dec 2010

@nivejka haha nechcela by som 😝 😝

nivejka
20. dec 2010

baby malá mi v poslednej dobe chytá hysterický plač tuším už zo všetkého--včera si manžel kýchol niekoľko metrov od nej a tá spustila taký hrozný rev ako vtedy u doktorky a nie a nie sa utíšiť..dnes som si chcela vyfénovať vlasy a zase jej nezapasoval ani fén a revala o dušu polhodinu s kratučkými prestávkami 😖 😖
doteraz bola v pohode,tak neviem,čo sa začína všetkého báť--za chvíľu budeme asi okolo nej chodiť po špičkách 😢

nivejka
20. dec 2010

@malemimi ...teraz som na teba myslela,že to tu nejako flákaš moja !!

malemimi
20. dec 2010

no holky moja sa v noci a aj nad ránom teda ráno o 6:40 zobudila vypila oba prsníky a teraz nechce a keď aj chcela tak si fakt len možno 20 krát potiahla a koniec je to OK už bude menej cez deň jedávať???

malemimi
20. dec 2010

@nivejka hmm no aj unás to tak bolo keď jej prepichli ušká tak rev že to som nepočula u nej nikdy a potom sa naučila plakať ale neľaká sa dáko ...včera som smrakala pri nej sa mykla a som to nejak uhrala tak neplakala ale už naberala haha 😀 a ja si pri malej fénujem vlasy tak našťastie je OK...akurát čo mala 2 krát také tie záchvaty plaču to fakt ani u doktorky tak neplakala čo sa jej asi zazdal pôrod alebo také čo si

hihií no nestíham už ani ja nejako aj teraz je hore tak to len kde tu od nej odbehnem je vtom lehátku a má tam hračky zavesené tak sa na to kuká...

inak my sme už dnes boli aj vonku bolo super tak tam spala tu pol hodku inak je asi od 10 hore možno skôr lebo to som sa ja o 10h zobudila ... a ako som spomínala ani papať nechce normálne je to divné...

nivejka
20. dec 2010

ja si idem oči vyočiť a nevidím nič také ,ako povedala múdra doktorka,že má blízko seba očká........
podľa mňa to tak má byť....alebo ako mama asi nevidím dobre 😖

nivejka
20. dec 2010

@malemimi ...neboj Sofinka si vypýta,ked bude hladnučká--no večer sa trošku prejedla,tak teraz diétuje 😉

malemimi
20. dec 2010

@nivejka no ani mne sa nezdá že má blízko očká...to potom aj my ostatné máme také očka 😀 😀 a je zlatá!!!
no už papala a aj zaspala haha 😀 😀

bonninka
20. dec 2010

@nivejka tak já si můžu taky oči vyočit a vidím jenom krásnou holčičku, co na mě vypůazuje jazýček 😝

hirunka
20. dec 2010

no caute baby konecne sme doma.............vsetko ako ma byt...........malinka ma nakoniec len trhlinku na ritke preto ta krvicka........kontrolny rontgen dnes dopadol výborne..........na kúpanie môžeme ortezku dat dole..........takze dnes po dlhej dobe sa bude mala kupat vo vani a to rovno vo velkej........ 😀

malemimi
20. dec 2010

@hirunka aha no som inak na teba myslela a našla som v jednej brožúrke že to môže byť aj alergia na jedlo že aj to može byť ale keď ste už na to prišli tak je super!!
jeeeeeeeeee tak to ste dostali krásny darček !!!! 😀 😀 😀 juu sa teším s vami musí to byť super pocit!!! 😀 😀

benkovamartina
20. dec 2010

Baby, my sme sa narodili 2.10. takže som v téme septembrové ale chcem sa spýtať či počítate lenárne týždne alebo podla kalendára týždne? lebo náš malý má v sobotu 12 týždnov- čiže 3 mesiace skončené ale podla kalnedára až 2. januáru mu bude 3 mesiace.
Podla čoho sa riadiť ak je na potravinách napísané- od ukončeného 3 mesiaca alebo ukončeného 20 týždna atd.Dakujem

hirunka
20. dec 2010

@malemimi no ja som sa pytala ci to nemoze mat z nutrilonu ale v nemocnici mi povedali ze to by mala hnacky a vracala by co ona nemala a uz to ma odost lepsie

lenkaoravcova
20. dec 2010

@nivejka podla mna jej iba zavidela tie krasne velke ocicka 🙂

lenkaoravcova
20. dec 2010

@benkovamartina Ahoj mesice sa rataju podla datumu, ked sa narodil 2.10. tak tri mesiace bude mat 2.1. a teda ked su napriklad prve prikrmy od ukonceneho 4.mesiaca mozes s nimi zacat od 2.2. ked bude mat maly styri mesiace, aspon mne to tak vysvetlovala moja doktorka, na niektorych cajikoch mas pisane tyzdne, vtedy sa mozes riadit tyzdnami 🙂

emily327
20. dec 2010

ahojte, ako sa mate? My sme sa s malou boli prechadzat vonku, 2 hodiny, mam odmrznute nohy brr ale inak bolo super, krasne teplucko (oproti tym dnom co boli doteraz) Aj som sama prekvapena,ze tak dlho som vydrzala. 🙂 A co porabate? Ci uz makate pred sviatkami, pecenie, varenie, upratovanie? Ja nic, kaslem na vsetko som tak unavena,ze az. Toto fakt nie je dovolenka. Upratovanie,varenie,pecenie, zehlenie, pranie, vymyslanie co uvarit, urobit zoznam co nakupit atd. No som fakt unavena a nepisem o tom,ze sa este staram o malinku. Zase mame chrasticku vo vlaskoch fnuk tak som zase z toho nejaka nesvoja. Neznasam tieto kozne ochorenia, tak mazem, umyvam a vycesavam a dufam,ze sa jej to nevrati. Nie som pesimistka len to na mna nejako dolieha, ta unava fnuk a ten strach o malinku,ze bude chora, kedze je vela ludi okolo chorych, fakt na nasej ulici kazde dieta ma nadchu, sopel, kasle atd.

emily327
20. dec 2010

@malemimi moja tiez zacina jedavat menej ako doteraz a v noci si vytiahne viac. Tak je to asi normalne. Vcera sme ju vazili,ze najprv sa odvazil mm a potom zobral malu a ma cca 5400g co je super, zostavame na priberani 200g tyzdenne 😉 ak ta vaha vazi dobre 😀

emily327
20. dec 2010

@nivejka ahoj moja, doktorku posli na ocne, nech si da ona vysetrit oci, lebo ako sa kukam na tu tvoju Lili, tak nevidim nic divne a ma ocka tak daleko ako maju byt. Ona je asi slepa a nechce si to priznat 😀 Inak ako? Kedy prides na spolocnu prechadzku?

malemimi
20. dec 2010

@benkovamartina doktorovia to rátajú ná týždne ... 😉
@hirunka no ja mám v nutrilone v tej brozurke len krvavá...prímes krvi v stolici...toto tam je písané...
@emily327 no je veľa chorých... mi tiež máme ešte tie chrastičky a všera som zjedla veľa čokolády ...tak som zvedavá čo to spravý...noé krásne priberáte

emily327
20. dec 2010

@malemimi ja odkedy sa mala narodila som nemala kusok cokolady 😉 Ja si vela odopieram ale zase vysledok je krasny, nas uz 6 tyzdnov nebolelo brusko ani predtym nejako nie ale zvykla sa pucit, teraz je uz ok. Len vcera som zjedla dost medovnikov a asi jej to korenie co je v nich neurobilo dobre a vecer velmi plackala a zduvalo ju, tak sme namasirovali brusko Bupikom a do hodinky preslo, ale bola na mna lezkala mi na ramene a moje teplo jej robilo asi dobre na brusko. Potom krasne zaspinkala. Uz ich nebudem jest. Nerobi mi ziaden problem nieco nejest, len nech je Sonicka ok. Je hrozne a je mi do placu, ked ju vidim ako trpi fnuk Inak tie chrasticky nie su zo stravy moja, tak kludne cokoladu papaj xixi hoci ja ju nejem lebo je to alergen.

jana_toky
20. dec 2010

@malemimi peknucky stromcek, my este nemame.... mm zhana svetielka kvoli malemu, nech si to uzije... 😀

jana_toky
20. dec 2010

@hirunka
jeeeej, supeeer, dobre spravy, len tak dalej. 🙂

jana_toky
20. dec 2010

ahojte. Ja vas normalne nestiham citat a riadne my to chyba. ☹
Adamko ma pekne zamestnava (popri tom si vyvaram, aby som nestratila mliecko), uz sa riadne smejka, mrmle si a vydava neuveritelne zvuky, tak sa pekne venujeme cele dni jemu. Cez den uz spinka malo, stale chce pozornost aby sa mu venovala. Len vonku riadne spinkame, tak sa snazime chodit min. kazdy druhy den na prechadzky. Aj ked v tejto zime nam to dava zabrat, ved ziadne babo nema rado obliekanie 😉. Vcera Adamko urobil v noci rekord, 4 hodinky si pohajal, to sa u nas este nestalo 🙂.

Dufam, ze ste vsetci zdravi a zdrave, a ti co nie, zelam nech su na Vianoce fit.

emily327
20. dec 2010

@hirunka tak od noveho roka, nech vas vsetko zle uz z daleka obchadza 🙂 cmuk drzte sa a neboj uz bude len dobre. Si skvela mamina a obdivujem ta,ze si to takto zladla. cmuk cmuk

emily327
20. dec 2010

@jana_toky jej maly je krasnucky 🙂 Jaj rastu nam tie deticky ako z vody,ze? Aj vam celej rodinke pekne sviatky, myslim,ze pre kazdu z nas budu tie najkrajsie 😉 cmuk

hirunka
20. dec 2010

@emily327 dakujem velmi pekne @malemimi uz som malej kupila sunar, lebo v lekarni nemali nutrilon tak som sa nasrala ( s prepacenim) a kupila sunar a tak jej chuti

hirunka
20. dec 2010

takto sme sa dnes kupkali

malemimi
20. dec 2010

@emily327 no ja viem že to nie je s toho aj keď kožná povedala áno ale veď viem čítať haha 😀 😀 😀
no ja milujem sladké a 2 týždne som to vydržala ale chýba mi asi cukor...no pekná baculka je ...no som zvedavá zajtra koľko my výžime 🙂
no dnes doniesol mm zákusky na vianoce a sú tam linecké... no neviem či vydržia do vianoc 😀 😀 😀

@jana_toky no v tescu bolo tých svetielok jak nasr...ch
juu no super...za chvíľku bude spať aj viac a potom celú noc prespí 😉
pekné fotečky!

@hirunka no vidíš... 😉 krásna fotka! malá a aj ty musíte byť šťastné...!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂