icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
20. dec 2010

@hirunka jeej vy sa uz kupete vo velkej vani?mala je krasna...buchticka uz nech je len a len zdravucka 😉
@nivejka jeeejda ani nevrav stym revom moja...dnesny den mi vzal 3rroky zo zivota....maly je od rana taky nepokojny...furt len reve...rozhadzuje rukami a nohami...zlosti sa na vsetko..., aj na cecek..chvilu pocuca a potom taky rev...susedia si myslia ze ho tu zabijam...xixi...juj vobec neviem co mu moze byt..skoro vobec nespal...asi tak 3xpo 15min..teraz je v lehatku..ale zas place tak letim za nim..achjaj...snad noc bude lepsia 😒

lenkaoravcova
20. dec 2010

@ziza55 no my tak podobne mame za sebou asi najhorsiu noc, stale mrncal a jest nechcel, ma islo porazit zaspal az ked som si ho uplne k sebe pritulila a ked som sa trosku vzdialila zase rev ☹ Asi brusko zase jeduje ach jaj.

hirunka
20. dec 2010

@ziza55 dakujeme a ano kupeme vo velkej kvoli nozkam aby mala miesto aby nekopala......musi si setrit klbiky

malemimi
20. dec 2010

@ziza55 je splň to preto 😀

emily327
20. dec 2010

Takto krasne drzime hlavicku 🙂

malemimi
20. dec 2010

@emily327 jeeee tak to ste moooooooooooooc šikovné....

mircova
21. dec 2010

@tanija133 nádherné fotky a malý vôbec nie je tučko, je to krásne bucuľaté bábo 😉

mircova
21. dec 2010

@emily327 jééj malá šikovná okaňa 🙂

mircova
21. dec 2010

@jana_toky nádherná rodinka 🙂 aj tebe pekné Vianoce 🙂

nivejka
21. dec 2010

@jana_toky ....Adamko je krásnučký a akého má chlaptého kamaráta 😀

nivejka
21. dec 2010

@emily327 .....no toto Sonička je aká šikulka--krásne drží hlavičku a celá je prekrásna 🙂

nivejka
21. dec 2010

ahojte kamošky 🙂 ..............
už včera poobede to vyzeralo,že Lili už nemá soplíky,ale dnes ráno pro odsávaní som sa nestačila čudovať,čo som z nej vytiahla 😖 --tak sa snažím stále odsávať a teraz som jej dala aj kvapky do nosíka....
všetkým Vám dakujem za povzbudenie za tie očičká 😉

jana_toky
21. dec 2010

@nivejka
fuuu, ja menzik stale nic nastastie. Lekar mi na kontrole hovoril, ze moze prist hodikedy, aj nemusi, ked kojim. Je to total indi vindi 😉

jana_toky
21. dec 2010

Ten nas malicky ma nove moresy od vikendu, zacal si cucat rucicku, ci palcek 🙂

malemimi
21. dec 2010

holky malá začána robiť pokroky...včera kecala odušu tak dlho ešte nekecala a začína zdvíhať hlavičku na brušku a aj na hračky sa pozerá...tak konečne to aj u nás ide a novinka je ešte že sa ma niekedy chytí za prsty keď je na chrbátiku a priťahuje sa 😀 😉

ziza55
21. dec 2010

@tanija133 no tak ti nasi drobci sa fakt dohodli...xixi...po dnesnej poradni ...vazime 6150gr...takisto ako misko 😀 ...tiez som myslela ze to bude viac

bonninka
21. dec 2010

@tanija133 tak jsem si říkala, když jsi psala o těch kapkách, že za půl dne se to Miškovi zlepšilo, tak že to snad není ani možný. Každopádně včera večer jsem naběhla do lékárny a kapky koupila. A měla jsi pravdu! 😵 Už po prvním nakapání se to ohromným způsobem zlepšilo, takže moc díky za radu 😉

malemimi
21. dec 2010

@ziza55 juu super !
no my ideme tiež dnes do poradne a to o 16tej hod tak som zvedavá aj ja 😉

bonninka
21. dec 2010

@ziza55
@tanija133 holky, pěkně si ty mrňousky vykrmujete 🙂 je vidět, že máte dobré mlíčko 😎 jen tak dál 😵

bonninka
21. dec 2010

Holky je tu vůbec někdo, kdo rodil sekcí a stále plně kojí? Já si včera zkusila poodsávat, tak se mi pocitově zdálo, že bych toho mléka možná mohla mít i víc, ale "nadojila" jsem jen 10 ml,...tak mi to kojení jde asi už úplně do kytek ☹

hirunka
21. dec 2010

caute baby..........no dnes sme boli u pediatra.......malinka je zdrava......konecne vieme vahu vazi 4550 g tak nam pekne pribera za dva mesiace pribrala 1600 g.......co je uplne super 😀

bonninka
21. dec 2010

@hirunka Tak to je super, že tak hezky přibíráte 🙂 a že už jste i s těma kloubíkama vyzdravěli 😎

malemimi
21. dec 2010

@hirunka jee tak to je supeeer!!!
ja sa už neviem dočkať keď dnes pôjdem pediatričke ...
ach fakt malá dnes spala len pol hodku cca a stále je hore a papá strašne teda par krát si potiahne a nechce potom už ...no katastrofa.... 😀

vejinka
21. dec 2010

ahojte my sme tusim najtazsi 😉

vejinka
21. dec 2010

takto vyzerame rano 😀

malemimi
21. dec 2010

@vejinka haha pekne dvoch chlapov v posteli 😀 😀 kde máš fotku?

vejinka
21. dec 2010

@malemimi koho fotku? 😉

vejinka
21. dec 2010

do kelu mne chyba fotka vrrr

bonninka
21. dec 2010

@vejinka no, někdo tu tabulku vést musí 😀

malemimi
21. dec 2010

myslíte že keď mi povedala doktorka že mám prísťm na 16 h mám ísť vtedy ja by som chcela ísť už teraz lebo mala mi zaspí...