icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
21. dec 2010

@ziza55 sranda, maju presne narovnako 😎 Su to mali tuckovia, ale myslim ze este jedna kocka zuzana ma dievcatko,a to vazi okolo 6400...Tak nie sme najtucnejsi.... 😉

tanija133
21. dec 2010

@ziza55 co sa klokanky tyka, moze to byt dobre ale az na jar, lebo kde by si ho teraz nosila? Ja som skusala nosic manducu,a ani za svet tam nechce byt, musi tam mat strasne nozicky nasiroko, a ma nervy na to. Najprv si to vyskusaj niekde, co by tam vlastne aj chcel byt.... 😉

tanija133
21. dec 2010

@horalka777 Vyzeras pekne a pozitivne na tej fotke, kasli na kila... 😉 ja ich uz tiez kaslem, hlavne ze sme krasne a stastne 😉

tanija133
21. dec 2010

@ziza55 Krasne su tie fotky, to je vzdy jak naschval s tymi drobcami, spia ked nemusia a naopak, tak zas o mesiac pojdete znova sa fotit...)))
A inac u Dzuppovej vedla meraju aj hlavicku, uz si nepamatam kolko mal Misko a nemeraju, ale tiez som ich porosila zmerat a zmerali, ze 57 cm, ale to uz bol obleceny a nenatiahli mu poriadne nozicky....

tanija133
21. dec 2010

@bonninka wau, tak tie kvapky budu asi fakt dobre, ked aj tebe tak strasne rychlo pomohli....ja som myslela ze to bola mozno nahoda, ze mu tak rychlo zabrali a to mal to dot zahnisane, ale ked uz aj tebe, tak su asi dobre... 😉 super

horalka777
22. dec 2010

@ziza55 ja to tiez najviac vyuzivam doma, a teda nebyt nosica, nic by som doma nespravila, ani druhemu dietatu by som sa tak nestihala venovat, to su mi aj 2 ruky malo 😅 Co sa tyka nosenia v zime - manzel mi kupil v Ikei tasku na kolieckach, takze malu hodim do overalu, do nosica a zazipsujem pod moju XXL bundu, druhu dceru beriem v pohode za ruku a vyrazam na nakup hocikam, aj tam, kde sa ide blbo s kocikom. Mala cely pobyt vonku prechrni na mojej hrudi a ohrieva ma 😵
Klokanku mi este minule posunula sestra, ale otrasne ma z nej boleli plecia, to sa neda porovnat s tym, co mam teraz 😉

horalka777
22. dec 2010

@vejinka som rada, ze nie som sama, co zabuda davat vigantol 😅 my mame to davkovanie uz uplne na hlavu, ze vraj mame davat denne 2 kvapky - ale pozzzzzor - okrem soboty a nedele 😀 ale aj tak davam, kedsi spomeniem... 😕
@ziza55 krasni ste na fotkach 😉

horalka777
22. dec 2010

@tanija133 dakujem, si zlata 🙂 ono, spredu ten pohld nie je najhorsi, ale zboku je to na zaplakanie oproti originalnym predtehu rozmerom... 😝 tych 15kg neskor musi ist prec, bo aj v pohyblivosti ma to obmedzuje, o satniku ani nehovorim 😔 pripadam si ako tank, a hoci som pozitivny clovek, tank je proste tank 😠

lenkaoravcova
22. dec 2010

@ziza55 tak potom si kup urcite radsej ten ergonosic je to lepsie ako klokanka

lenkaoravcova
22. dec 2010

@ziza55 ja neviem ale od kamosiek som pocula, ze ta tvorba sa potom prisposobi sama, ze ked ti nebude cez noc pit, ani mlieka by sa ti casom nemalo tolko v noci tvorit, ale ci to tak aj je to neviem 🙂

yvett14
22. dec 2010

dobré ránko dievčatá, tak včera sme boli v poradni, takže máme 4,40 kg a 58 cm a 38 cm okolo hlávky. ale tiež som sa musela popýtať lebo malá mi mala 37,5 horúčku tak nech ju pozrie. a nenašla nič- ani hrdlo ano sopel, ani uzliny tak vraj je prehriata- tak by ste mi mohli prosím napísať ako obliekate deti doma a akú teplotu máte v izbách. my máme 21-25cez den a v noci znižujem. a doma mi je v pančuškách a tenkých teplákoch a bodyčko a tričko s dlhým rukávom. totiž bývame v nezateplenej bytovke tak sa obávam. tak ked dr. mi nevedela povedať tak čo jej môže škodiť?? že by ju vonku ofuklo?? papa díky

ika33
22. dec 2010

Vôňa medu, ihličia, dobrôt plný stôl,
atmosféra vianočná, liek na každý bôľ.
je to čas vianočný, keď stromček sa ligoce,
zo srdca prajeme prekrásne Vianoce.

lenkaoravcova
22. dec 2010

Ahojte kocky my mame dnes noc za sebou rekord, maly spal od 21.00 do 5.15 bez zobudenia a papania, tak som sa dobre vyspala 🙂

nivejka
22. dec 2010

@ziza55 ....ja tiež stále rozmýšľam nad klokankou a neviem sa nijako rozhodúť,kedže je zima vonku
ale možno by som to využila po byte..no neviem 😅

nivejka
22. dec 2010

@malemimi ....Sofinka no super 🙂 ...krásne drží hrkálku--je úúúžasná 🙂

nivejka
22. dec 2010

@emily327 ...mňaaaaaaam--krásne medovníčky--bože ty stíhaš!--ja nič--som rada,ked na chvíľku sadnem k pc 😀

nivejka
22. dec 2010

@horalka777 .....moja ved ty vyzeráš perfektne po pôrode--kde máš tie kilá navyše hm??? 😉

nivejka
22. dec 2010

@ziza55 ...tak na začínajúcu fotografku fotí perfektne...a na fotečkách ste suprový...

nivejka
22. dec 2010

@horalka777 ..no ja ťa obdivujem ako takto chodíš nakupovať s 2malými deťmi---ja som teraz sťastná,že mám takýto veľký vekový rozdiel 😅

nivejka
22. dec 2010

@lenkaoravcova ....no super-krásne!!....už je ako veľký chlapec,ked tak krásne spinká 🙂
my sme zase kojili len raz...jááj už 3.noc takáto---len aby jej to takto aj zostalo

malemimi
22. dec 2010

@emily327 no dala som si jeden mesiac...a nič zatiaľ tuším... 🙂
ale malá si zase dobre v noci pospala a vytiahla len jeden cecok a to tiež nie celý ,bol asi moc plný a oba prsníky mám asi ucpaté a to som si v noci odsávala ale asi málo ☹
@vejinka
@emily327 no mne napísala tiež že 2 kvapky ale som počula dakde jednu tak teraz si mám zase vybrať čo si myslám čo je lepšie?! jaaaj nechápem to fakt týh doktorov... my to pripadá že jeden vám povie že budete žiť ešte 10 rokov a druhý vám povie že do roka zomriete(teda ak budete mať dáku chorobu ) 🙄
hej berem železo no nehovorila mi nič mi predpísala ďalšie po 6nedelí....a krv mi nebrala...
jee tak to som rada že máme idealnu váhu

@yvett14

malemimi
22. dec 2010

@yvett14 čoo vy máte takú istú dĺžku ako my a aj obvod hlavičky... haha

malemimi
22. dec 2010

@ika33 jee zlatá fotka a super básnička !! 😉
@nivejka hihi ďakujeme... 😀

nivejka
22. dec 2010

@tanija133 ....máš tak nádhernú profilovú fotečku...ako z nejakého časopisu---suuuuper!!

ziza55
22. dec 2010

@emily327 no notar je v biskupiciach na namesti v matrike...a fotolab...tusim neni...iba ak...myslis ze vyvolavaju fotky v DM-ke oproti lidlu

ziza55
22. dec 2010

@tanija133 no ja by som tu klokanku nenosila navon...iba na doma...lebo niekedy je neznesitelny maly...chce sa urt nosit...tak preto som rozmyslala nad tym...

ziza55
22. dec 2010

@horalka777 no ty sikula...ako to mas dobre vymyslene stym nosenim ...xixi...dakujem za radu 😉

ziza55
22. dec 2010

@ika33 jeeeeeeeej dakujeme 😉

ziza55
22. dec 2010

@nivejka ja tiez len po byte by som ho vtom nosila

nivejka
22. dec 2010

@ika33 ...ahoj moja....Leuška je nádherné dievčatko...