Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 juj tam by som aj ja vybrala ak by ste objednavali kocky ale nechapem lebo je tam jedna zimna bunda co mam a bola v zlave aj tu u nas v zare pre maleho a stala 22.90 a na tej stranke 12.99 to je sila, ze tu ani zlavy poriadne nedaju ☹
@emily327 baby ako som pisala u nas v zare tie zlavy vobec take neboli ako su na tej stranke dali dole 2-3 eura uplne ze od veci
@mona777 ved ale to ti povedai predsa ked si zavolas na urad prace socialnych veci a rodiny na vazovovu podla mena ta prepoja na osobu ktora ta ma na starosti a pozrie to v pocitaci 🙂
@lenkaoravcova a kebyže vidíš takú deku na velkú postel tak 220x200 tak by som brala - potrebujem na leto nejakú priprívku namiesto paplona - lebo ten nas je velmi teplý a preto by nam stačila prirývka - ale nenašla som nejaku peknú a peknú - potrebujem takú tmavo tyrkysovú - takú mame stenu 🙂
@mona777 neboj..to sa nestane 🙂 kym babo pribera, tak je vsetko ok..my sme boli minuly tyzden na poradni a mala pribrala za 3 tyzdne takeho nejedenia 550g..ale to bol u mna taky stres pred vazenim, ze az 😠 ale aj tak vazi menej, nez vase deticky v tabulke, minuly tyzden mala 3 mesiace a 2 tyzdne a vazila 5850g.
@lenkaoravcova ak myslíš materskú tak ja to potrebujem písomne pre zamestnávatela - idem do práce po materskej žial ☹
@mona777 moj mal pred dvoma tyzdnami 6730 😀
@cukruska1920 no vidíš a to ma 3 mesiace a 2 tyždne a moj má 4 mesiace a 2 týždne čiže o mesiac starší
@mona777 Monika ja som uz raz o rodicak zaidala pri prvom a vsetko som to davala na urad prace soc. veci a rodiny k tej sitej pani co aj matersku tam som vsetko vybavila to sa mi nezda ze pri poluse
@mona777 no ved to nevadi...ani my nie kazda rovnako vazime v tom istom veku...oni to dozenu...
sa tesim...zase prespal celu noc...od pol 7 spal a zobudil sa az o 7 rano
@lenkaoravcova volala som tam na sociálku tak mi to povedali a potom som volala ku polusu - tam mi to potvrdili - tam je urad práce a sociálnych vecí pre BAIII - tam pytam rodičovskú - p. Selecká to má na starosti - ale asi je to podla mena
@cukruska1920 tak si vyspinkaná - ja idem asi teraz spat ak mi to malý dovolí - aspon hodku
@mona777 nie nepicha videla som ju v tescu na panonskej v tom extra tam ju maju, akurat nei taky vyber farieb, je makkucka 🙂
@mona777 hej som... dufam ze mu to vydrzi co najdlhsie
@mona777 juj to vazne a preco? kam das Davidka?
@sofia2008 Ahojte kocky ta vaha je uplne ok, neriadte sa tabulkami, moj starsi syn mal v 6. mesiacoch 6,5 kila a to sa narodil s vahou 3520g, takze uplne v pohode, teraz ma 21 mesiacov a 11 kilo a mladsi ma v 4. mesiaci 7 kilo
@lenkaoravcova vsak sme objaja v posteli ale vyzerá to nereálna požiadavka - lebo tu škrieka
@lenkaoravcova Tak, tak asi ako pise Monika, Urad soc. veci a rodiny pre BA 3 je na Junackej pri Poluse. J aosm tiez BA 3. Ty si Trnavka teda BA 2, kde mate urad Soc.veci a rodiny?
@mona777 aha divne som myslela ze je to pre celu BA na jednom mieste

@lenkaoravcova myslím tá deka čo si poslala zize