icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
7. feb 2011

@horalka777
to je ale puca ta lekarka. Drzkajte sa, nech vam je lepsie.

jana_toky
7. feb 2011

@me
my sme zacali davat probioticke kvapky BIO Gaia. odporucila mi to kozna. Stoja tusim 10EUR pre info. 😅

vejinka
7. feb 2011

mozete vyberat 😉

ejuska85
7. feb 2011

@ziza55 a co ked som alergicka na zihlavu?ja ho mam rada len ho nesmiem pit.nejaku vidicku s vitaminom c si davam skusim ten sampon

lenkaoravcova
7. feb 2011

@mona777 podla mna je to idnvidulane, nasa znama kojila do troch rokov maleho a ked mas skoro 6 dostal nador na mozgu a zomrel, male dieta takze podla mna je to dannost nie je to kojenim ci nekojenim, aj ked nevrvaim, ze nie je dobre ale dnes uz nic neni zaruka 😒

emily327
7. feb 2011

@vejinka do 200 euro max.
no za 1 euro je fakt super cena 😀 ale akosi sa mi nepaci 😀 😀

@me zlatinko tie rifle vyzeraju nazivo tak ako na obrazku, ja som to objednala po prvy krat na skusku a poviem ti,ze 3.70 s postovnym za rifle nie je sanca kupit nikde v obchode.... Ja ked sa pozriem do skrine malej a vidim ako som jej niektore veci (neratam body a dupacky,ktore boli uz x krat oprane) dala iba zopar krat,ze keby som ich chcela predat, tak su fakt ako nove 🙂

sofia2008
7. feb 2011

@me dik..

jana_toky
7. feb 2011

@cukruska1920
Ja som sa pokusala Adamkovi dat spaci vak od druheho mesiaca, ale marne. Spal v nom az 2x, inak reval, ani za nic vv nom nechce byt. Este ze som ho kupila cez bazar 😉 .
Drzim palce, nech ste uspesnejsi. 😉

lenkaoravcova
7. feb 2011

@vejinka iii parada tak to manzel bude urcite rad 🙂

emily327
7. feb 2011

@vejinka tie vsetky co si poslala link su super, az na to,ze sa nedaju polohovat do lahu ☹ iba ten prvy chicco bol taky,ten si kuknem niekde na zivo 😉 Dakujem.

jana_toky
7. feb 2011

@lenkaoravcova
aj my sme na tom presne tak isto s hypo ☹ . Ale byvat treba 😀

vejinka
7. feb 2011

@lenkaoravcova no uz sa nevie dockat bol zvedavy tak som mu to uazala chudak do valentina sa zblazni 😀 😀 😀

jana_toky
7. feb 2011

my sme kupili zopar veci cez www.bazos.sk a som velmi spokojna 😀 .
A teraz sa lucim, idem do postele, nech som cerstva na polnocne kojenie 😀 , bru noc kocky 😅

vejinka
7. feb 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7859382&tab=0 je ich po oci..ale uz nevidim od unavy 😀

me
7. feb 2011

idem aj ja spať, malý má soplíky - určite toho dnes veľa nenaspím tak pokiaľ spí musím to využiť, síce neviem kde si lahnem lebo sú tam obaja krpci a miesto pre mňa nikde, a miesto pre mm žiadne 😅

me
7. feb 2011

@vejinka - pekné si vybrala, ja ešte budúcu zimu využijem športový z mojej trojkombinácie a potom na jar by som asi kúpila niečo takéto, pekné sú a praktické

dobrú noc 🙂

vejinka
7. feb 2011

@me dobruuu keby nemam ten co pri prvom tak z thto by som si hned vedela vybrat..no leeeetim paaaaaaaaaa

lenkaoravcova
7. feb 2011

@vejinka ento kocik je dost nepohodlny neviem ci ste ho videli nazivo, ale je taky papundeklovy neviem si v tom predstavit polrocne dieta

ejuska85
7. feb 2011

@jana_toky aj ja pouzivam spacy vak a som spokojna,je stale v teple lebo uz cestuje v postielke

lenkaoravcova
7. feb 2011

@me kde byvate moja?

lenkaoravcova
7. feb 2011

@me inak kocky ja na mimi nakupujem pre celu rodinu, pre nas nove veci ale kupujem ich cez mimi lebo su lacnejsie vacsinou dovoz zo zahranicia

ejuska85
7. feb 2011

@vejinka no vela ich je tazko vybrat skusim aj obchody u nas.dobru nocku

emily327
7. feb 2011

@vejinka zlatinko dakujem ale ziaden z nich nie je polohovatelny do lezma ☹ Ale super ponuky. Idem aj ja si lahnut, som dost unavena. Dam si gravimilk na mliecko a idem pa pa dobru nocku 😉 este raz vdaka

lenkaoravcova
7. feb 2011

@vejinka no teda ty ho pekne nechas vytrapit 😀 😀 😀