Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@luciferkax tak si doprajeme po porode 🙂
@pehavcek tam, kde ma hlavicku a chrbatik citim pravidelne pohyby, take myknutia
Jaaaaaaj zeny tak to sa nasmu cka kazdy den a trva to aj taku minutku 😀 ja som netusila ze to je ckanie
Hej to ckanie je teraz taka sranda. Ale ked sa narodia tak mna teda pri sunovi az trhalo ze preboha ved ho celeho myka. Cela branica mu skakavala. Az kym nepribral to bolo take strasidelne.
@lovely_choice @luciferkax ja to s tou vnatou zas nejako neprehanam, myslim ze troska sa moze. A ja mam stahy maternice podchvilou, aj krce na maternici, berem magnezko. Dokonca starsi sa chce stale kojit, ked sa uspavame, aj to mi sposobuje stahy, asi som divna no co uz. Ale krcok zatial neskrateny.
Aj nasmu prvorodenemu sa straaasne ckalo kym bol malinky. Aj zo zimy, aj ked si grgol, velakrat za den. Sestry na novorodeneckom to neriesili, ze to prejde samo. Ale babky ake nervy z toho chytali! Mam mu dat caju, mam mu dat vody...na slaktrafenie. Dakedy pomohlo pricucnut na prso a ze sa trochu najedol / inak dychal, potom si zas grgol a zas stikutal, no dokola. A potom bol prejedeny a zas ho brucho bolelo ako chlapca. Taky pavucik to bol s velkym bruskom a chude ruky nohy.
Nám sa tiež stikutka aj niekolkokrat za deň 😀
@lovely_choice tak ja musim uz dnes do lekarne...poradňu mám až 6.9 a dovtey mi to nijak nevychádza zájsť k Dr. Tak si vezmem nejaký krém a mozno rosalgin na preplach. Inak ten výtok je riadna hnusoba...už nech máme detičky na svete a zbavime sa toho...snáď tá injekcia pri pôrode zaberie ak by to neprestalo...
@janifer novorodenec a potom aj dojca cka z viacerych dovodov: hlad, smad, prejedenie, zima ... 🙂 velakrat to musi prejst samo
@vik_i drzim prsty nech ti to zaberie. Ta injekcia sa dava, aby sa nezapalili babu ocka. Snad to uz pri porode nebudeme mat.
@lovely_choice dneska mi dala známa v lekárni mastičku Jenamazol, máte niektorá skúsenosti?
@janifer jasne aj ja myslim ze troska vnate neuskodi!.len to zelene smoothie nebol rozumny napad hihi
Baby ako sa hybu vase babätka ta moja mala sa trochu menej hybcuje asi je donutra otocena sem tam mi vypuci zadocek nechem stresovat ona je od zaciatku trochu leniva len ten strach mam stale ci je vse ok 🙂
mne sa zasa zda, ze ta moja sa hybe neustale, no to ma az tak neznepokojuje. Ale skor to, ze niekedy je po vacsom vypuceni pocut take puknutie (ako ked praska skrupina z vajicka). Stale sa prelaknem, ci to sa netrha plodovy obal (ale to by som mala asi pritom riadne bolesti). Dufam, ze to je zvuk nechtikov a nie maternice. Vobec si nespominam, ze by som to zaregistrovala v predoslom tehotenstve. Este ani to sono nechcu dr. robit posledne tyzdne.

@pehavcek ahoj 🙂 aj ty si prisla o babo .....teraz co cakas mi dievcatko 🙂