icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

emy222
27. aug 2016

@pehavcek ahoj 🙂 aj ty si prisla o babo .....teraz co cakas mi dievcatko 🙂

janka_mu
27. aug 2016

@lienka182
@sarina5 haha, tak asi aj mojej sa cka ...a ja ze co to je..to pravidelne slabucke tukanie, kde ma hlavicku... som ju obvinovala ze si bucha hlavu.. 🙂 🙂 🙂

lovely_choice
27. aug 2016

@luciferkax tak si doprajeme po porode 🙂

lovely_choice
27. aug 2016

@pehavcek tam, kde ma hlavicku a chrbatik citim pravidelne pohyby, take myknutia

pehavcek
27. aug 2016

@emy222 ano, podarilo sa nwm po styroch rokoch a prisli sme on.a potom som otehotnela presne po roku.takze po piatich rokoch cakame - chlapceka

pehavcek
27. aug 2016

Jaaaaaaj zeny tak to sa nasmu cka kazdy den a trva to aj taku minutku 😀 ja som netusila ze to je ckanie

tanikbb
27. aug 2016

Hej to ckanie je teraz taka sranda. Ale ked sa narodia tak mna teda pri sunovi az trhalo ze preboha ved ho celeho myka. Cela branica mu skakavala. Az kym nepribral to bolo take strasidelne.

lindt
27. aug 2016

@lukamka ahoj, tak to skutocne byvame blizko. Ozvi sa,ked tak😊

janifer
28. aug 2016

@lovely_choice @luciferkax ja to s tou vnatou zas nejako neprehanam, myslim ze troska sa moze. A ja mam stahy maternice podchvilou, aj krce na maternici, berem magnezko. Dokonca starsi sa chce stale kojit, ked sa uspavame, aj to mi sposobuje stahy, asi som divna no co uz. Ale krcok zatial neskrateny.

janifer
28. aug 2016

Aj nasmu prvorodenemu sa straaasne ckalo kym bol malinky. Aj zo zimy, aj ked si grgol, velakrat za den. Sestry na novorodeneckom to neriesili, ze to prejde samo. Ale babky ake nervy z toho chytali! Mam mu dat caju, mam mu dat vody...na slaktrafenie. Dakedy pomohlo pricucnut na prso a ze sa trochu najedol / inak dychal, potom si zas grgol a zas stikutal, no dokola. A potom bol prejedeny a zas ho brucho bolelo ako chlapca. Taky pavucik to bol s velkym bruskom a chude ruky nohy.

njanan
28. aug 2016

Nám sa tiež stikutka aj niekolkokrat za deň 😀

vik_i
28. aug 2016

@lovely_choice tak ja musim uz dnes do lekarne...poradňu mám až 6.9 a dovtey mi to nijak nevychádza zájsť k Dr. Tak si vezmem nejaký krém a mozno rosalgin na preplach. Inak ten výtok je riadna hnusoba...už nech máme detičky na svete a zbavime sa toho...snáď tá injekcia pri pôrode zaberie ak by to neprestalo...

emy222
28. aug 2016

@pehavcek tak drzim palceky aby to uz vsetko dobre dopadlo 🙂 pretoze ten strach je tu stale :(

pehavcek
28. aug 2016

@emy222 no ja som optimista 🙂 Aj ja ti drzim palce.nech to vsetko dobre dopadne 😀

lovely_choice
28. aug 2016

@janifer novorodenec a potom aj dojca cka z viacerych dovodov: hlad, smad, prejedenie, zima ... 🙂 velakrat to musi prejst samo

lovely_choice
28. aug 2016

@vik_i drzim prsty nech ti to zaberie. Ta injekcia sa dava, aby sa nezapalili babu ocka. Snad to uz pri porode nebudeme mat.

vik_i
28. aug 2016

@lovely_choice dneska mi dala známa v lekárni mastičku Jenamazol, máte niektorá skúsenosti?

lukamka
28. aug 2016

@vik_i ja som ju mala uz dávno, myslím, že je v pohode

vik_i
28. aug 2016

@lukamka no super...ale dávala si si ju s aplikátorom?? Lebo pocas tehotenstva je vraj len na vnutorné použitie či sa mýlim??

lukamka
28. aug 2016

@vik_i uff ja som ju mala dávno pred tehu... Tak to asi platí iné používanie :/

luciferkax
28. aug 2016

@janifer jasne aj ja myslim ze troska vnate neuskodi!.len to zelene smoothie nebol rozumny napad hihi

vik_i
28. aug 2016

@lukamka aha, tak nič potom nevadí. Ešte aj to voľno do toho prišlo tak ani k Dr nemôžem skočiť...😯

emy222
28. aug 2016

Baby ako sa hybu vase babätka ta moja mala sa trochu menej hybcuje asi je donutra otocena sem tam mi vypuci zadocek nechem stresovat ona je od zaciatku trochu leniva len ten strach mam stale ci je vse ok 🙂

kmh1010
28. aug 2016

@emy222 uz ma menej a menej miesta a dalsia vec vraj 95% dna prespinka...tak klud 🙂 podla mna je vsetko tak ako ma byt 🙂

emy222
28. aug 2016

@kmh1010 🙂 dakujem za ukludnenie vies keby bolo.po mojom tak som asi kazdy den u lekara alebo mam doma sono a sledujem kazdu hodinu 🙂

evkano
28. aug 2016

budú z nás rodičia 😉

lienka182
28. aug 2016

@evkano jee krasne fotky 😍😍😍 zlati ste 😊my sa chystame na fotenie koncom tohto alebo zaciatkom buduceho tyzdna ☺

lienka182
28. aug 2016

@emy222 😂 jaj to by bolo keby sme mali doma sono... To by slo namiesto telky 😂 neboj vsetko je ok 😊 malicka v brusku oddychuje... Mozno bude taka kludnejsia aj ked sa narodi 😉 to by bolo super nie 😉

emy222
28. aug 2016

@lienka182 no to by teda bolo 🙂 len ten program by sme kukali 🙂 no mozno bude kludnucke babo 🙂

lovely_choice
29. aug 2016

mne sa zasa zda, ze ta moja sa hybe neustale, no to ma az tak neznepokojuje. Ale skor to, ze niekedy je po vacsom vypuceni pocut take puknutie (ako ked praska skrupina z vajicka). Stale sa prelaknem, ci to sa netrha plodovy obal (ale to by som mala asi pritom riadne bolesti). Dufam, ze to je zvuk nechtikov a nie maternice. Vobec si nespominam, ze by som to zaregistrovala v predoslom tehotenstve. Este ani to sono nechcu dr. robit posledne tyzdne.