icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
29. aug 2016

@lovely_choice ahoj🙂k tomu pukaniu-dakujem,ze nie som sama,ja to pukanie v bruchu mam uz dlhšie,ked som to povedala doktorovi,vraj sa s tym ešte nestretol😂😂tak sa asi nikdy nedopatram,co to je,mala som to aj pri prvom a už to neriešim🙂)nikdy som nikoho nenašla s podobným "problémom"

babucika
29. aug 2016

@lovely_choice aj ja mam pocit ze nas sa neustale hybe. Ked si lahnem na hociktory bok vyvadza, az si musim inak lahnut. Aj to stikutanie, u nas to trva dlhe minuty... bojim sa ze.bude taky nekludny ako dcera

tina1512
29. aug 2016

@lovely_choice aj nasa sa stale vrti vacsinou v aute a ked si idem oddychnut teda lahnut alebo sadnut ale tiez pri prvom nepamatam ze by takto vystrajal a to on je riadne zive dieta 😃 ale toto sa aj manzel cuduje ze zachvilku vyskoci z brucha von chi

mizuzka
29. aug 2016

@vik_i odporucam clogin na vyplachy, je to ucinnejsie ako rosalgin len asi drahsie. A odporucaju sa pri tom brat probiotika, napr Nutrolin B je dobry ale silnejsie su znacka Dr Max obycajne prrobiotika. Babatkam to neuskodi, probiotika su naopak osozne. A casto byvaju tieto problemy ked je nedostatok vitaminov skupiny B.

luciferkax
29. aug 2016

@emy222 ja podobne. Vikend som skoro umrela od strachu....mladsi syn sa vrtel neustale...ostalo mu to..tak dufam ze ked toto babo citim menej tak bude kludnejsie a je vsetko ok

emy222
29. aug 2016

@luciferkax no hroza ked ma take kludne dni :( dneska uz trozku viac hmyrcuje tak som kludnejsia 🙂 akurat mala stikavku 🙂

luciferkax
29. aug 2016

@emy222 moje malo vcera aktivny den!.teraz bude asi zas dva dni spat :-P :-P :-P

vik_i
29. aug 2016

@mizuzka ďakujem za info. Už som začala s Rosalginom a krémom tak uvidime čo a ako😊ale dik za postreh

emy222
29. aug 2016

@luciferkax 🙂 no mozeme sa tesit ze mame taje kludne babätka niektore baby to boli ked sa moc hmyrcuju ;)

lukamka
29. aug 2016

@lovely_choice ja som si myslela, že mi šibe, ale aj ja som niečo počula. Nikde som sa o tom nedočítala 🙂

zuzka71291
29. aug 2016

@lukamka mne akurat minule pisala kamoska,ze tiez maleho "pocuje" obcas. Ale ako keby zblnknutie ci nieco take 😊

jersey87
29. aug 2016

@emy222 tak nasa je dost pokojne dieta. Vcera sme akurat sli autom na dlhsi vylet, skoro sme vstavali, tak bola dost vyvedena z miery. Tri hodiny v kuse sa mrvila kopala, asi jej nebolo prijemne ze sa tolko s nou hrkota. Cesta naspat to iste. V noci bol potom absolutny klud a dnes rano sa ani nepohla. Unavena z cestovania. Prebrala sa az v obvyklom case, pred dvanastou. 🙂 a uz asi dospala co potrebovala a sem-tam savrtvrti. Ale to len sem tam. Niekedy mam az strach, ci je vsetko ok.

lienka182
29. aug 2016

No toto jaj tak nasa malicka asi bude akcna... Ja citim ako kopka a vrti sa hocikedy 😂 neviem kedy spinka... Vacsinou rano o osmej uz je hore... Aj vecer aj o dvanastej, jednej si tu kopkame 😂 aj rano o piatej 😂 ja uz sa asi vobec nevyspim 😄

lukamka
29. aug 2016

@lienka182 tiež som v tom hľadala režim, ale žiadny nemá 🙂 kope snáď furt - vlastne je to uz len take premiestňovanie a vytrcanie sa. Jedno je ale iste, keď niekto okrem tatika položí ruku na brucho so zámerom že chce cítiť pohyby, vtedy moje dieťa spozornie a nehne sa ani za svet :D

lovely_choice
29. aug 2016

@babucika dnes sa nasej ckalo neustale

lienka182
29. aug 2016

@lukamka to poznám 😀 nie každému zakopká 😀
jaj ale sú úžasné tie naše detičky :-*

lovely_choice
29. aug 2016

@tina1512 aj moj manzel dnes pozeral, ze sa tam dost vrti (brucho sa mi vlnilo ostosest), ci to je v poriadku, ked uz nema mat vela miesta

lovely_choice
29. aug 2016

@eva2809 @lukamka spytam sa na to pukanie svojho dr., teda pokial nezabudnem popri tych ostatnych otazkach :D

babucika
29. aug 2016

@lovely_choice pri dcere si toto nepamatam 🙂 aj bola kludnejsia v brusku, a je z nej riadne certisko 😅

emy222
29. aug 2016

@jersey87 hlavne je ze sa zavrtia 🙂 len ten strach ide stale somnou urcite kazdy den niekedy viac niekedy menej ale ked sa zavrti tak take teplo pri srdiecku a uz je vse ok uz to musime len vydrzat ;) kym ich budeme mat v naruci potom budeme mat zas iny stach o tie nase deturence a ine starosti ;)

eva2809
30. aug 2016

@lovely_choice noooo to by ma celkom zaujímalo,co ti na to povie,lebo na mňa pozeral,ze či som ok😂😂😂

tina1512
30. aug 2016

@lovely_choice no ved to pisu ze babatka sa budu uz ku koncu menej vrtiet ze bude menej miesta no ale ako vidim praveze ja ju citim viac a viac dovtedy to boli kopance sem tam a teraz fakt mam pocit ze mi niekesy praskne brusko co tak sa vypuci ale som aj rada ze ju stale citim som potom kludnejsia 😌 uz sa teskam ked bude tu a ako bude reagovat syncek a uz stupaju aj obavy z porodu fuuu uz aby to bolo zamnou pekny dnik

lukamka
30. aug 2016

Neodolali sme na bardejovskom jarmoku 🙂

lienka182
30. aug 2016

@lukamka jee super 😊😊😊

lienka182
30. aug 2016

Dievčatá, akú značku kozmetiky pre bábatko kupujete, odporúčate? A čo mi vlastne treba? Nejaké mydielko, olejček alebo krém, krém proti zapareninám...

lenkaoravcova
30. aug 2016

@lienka182 ja som tento krát vsadila na babylove

barbarelka
30. aug 2016

@lienka182 my sme pri prvom synovi pouzivali sprchovy gel Mixa,ktory bol na vsetko a dobre mi vonal. Po kupeli Niveu pre deti a na zadok do plienky(proti zapareninam) modry rybaci krem. Predpokladam,ze aj teraz to tak bude.

lovely_choice
30. aug 2016

@lienka182 ja som si nakupila kozmetiku Hipp. Pri prvom synovi som najskor pouzivala kokosovy olej (no potom sa mi zdal neprakticky a ked zoxidoval, zacal mi zapachat, aj veci od neho boli stuchnute) a neskor telove mlieko Hipp (aj syn aj ja mame citlivu pokozku a Hipp nam robi dobre)

lovely_choice
30. aug 2016

@eva2809 @lukamka @tina1512 dnes som bola u dr. na kontrolny ster a spomenula som mu aj caste pohyby, aj to pukanie v maternici, ci mi urobi sono. Nezavahal ani chvilu, okrem toho, ze mi potvrdil, ze je babo stale (nastastie 🙂) hlavickou dole, zistil, ze mam malo plodovej vody. Mala som sa objednat na CTG v 36 tt (o tyzden) a tiez na dalsie sono a prietoky, ci je vsetko ok. Poviem vam, ze som uz teraz vystrasena, ale budem sa snazit mysliet pozitivne.

krekacsmarika
30. aug 2016

@lenkaoravcova aj ja chcem kupovat babylove.uz som ich pozerala v dm,zdaju sa mi kvalitne,inac aj ich vela ludi odporuca.