Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lovely_choice aj ja mam pocit ze nas sa neustale hybe. Ked si lahnem na hociktory bok vyvadza, az si musim inak lahnut. Aj to stikutanie, u nas to trva dlhe minuty... bojim sa ze.bude taky nekludny ako dcera
@lovely_choice aj nasa sa stale vrti vacsinou v aute a ked si idem oddychnut teda lahnut alebo sadnut ale tiez pri prvom nepamatam ze by takto vystrajal a to on je riadne zive dieta 😃 ale toto sa aj manzel cuduje ze zachvilku vyskoci z brucha von chi
@vik_i odporucam clogin na vyplachy, je to ucinnejsie ako rosalgin len asi drahsie. A odporucaju sa pri tom brat probiotika, napr Nutrolin B je dobry ale silnejsie su znacka Dr Max obycajne prrobiotika. Babatkam to neuskodi, probiotika su naopak osozne. A casto byvaju tieto problemy ked je nedostatok vitaminov skupiny B.
@emy222 ja podobne. Vikend som skoro umrela od strachu....mladsi syn sa vrtel neustale...ostalo mu to..tak dufam ze ked toto babo citim menej tak bude kludnejsie a je vsetko ok
@luciferkax no hroza ked ma take kludne dni :( dneska uz trozku viac hmyrcuje tak som kludnejsia 🙂 akurat mala stikavku 🙂
@emy222 moje malo vcera aktivny den!.teraz bude asi zas dva dni spat :-P :-P :-P
@luciferkax 🙂 no mozeme sa tesit ze mame taje kludne babätka niektore baby to boli ked sa moc hmyrcuju ;)
@lovely_choice ja som si myslela, že mi šibe, ale aj ja som niečo počula. Nikde som sa o tom nedočítala 🙂
@lukamka mne akurat minule pisala kamoska,ze tiez maleho "pocuje" obcas. Ale ako keby zblnknutie ci nieco take 😊
@emy222 tak nasa je dost pokojne dieta. Vcera sme akurat sli autom na dlhsi vylet, skoro sme vstavali, tak bola dost vyvedena z miery. Tri hodiny v kuse sa mrvila kopala, asi jej nebolo prijemne ze sa tolko s nou hrkota. Cesta naspat to iste. V noci bol potom absolutny klud a dnes rano sa ani nepohla. Unavena z cestovania. Prebrala sa az v obvyklom case, pred dvanastou. 🙂 a uz asi dospala co potrebovala a sem-tam savrtvrti. Ale to len sem tam. Niekedy mam az strach, ci je vsetko ok.
No toto jaj tak nasa malicka asi bude akcna... Ja citim ako kopka a vrti sa hocikedy 😂 neviem kedy spinka... Vacsinou rano o osmej uz je hore... Aj vecer aj o dvanastej, jednej si tu kopkame 😂 aj rano o piatej 😂 ja uz sa asi vobec nevyspim 😄
@lienka182 tiež som v tom hľadala režim, ale žiadny nemá 🙂 kope snáď furt - vlastne je to uz len take premiestňovanie a vytrcanie sa. Jedno je ale iste, keď niekto okrem tatika položí ruku na brucho so zámerom že chce cítiť pohyby, vtedy moje dieťa spozornie a nehne sa ani za svet :D
@babucika dnes sa nasej ckalo neustale
@tina1512 aj moj manzel dnes pozeral, ze sa tam dost vrti (brucho sa mi vlnilo ostosest), ci to je v poriadku, ked uz nema mat vela miesta
@lovely_choice pri dcere si toto nepamatam 🙂 aj bola kludnejsia v brusku, a je z nej riadne certisko 😅
@jersey87 hlavne je ze sa zavrtia 🙂 len ten strach ide stale somnou urcite kazdy den niekedy viac niekedy menej ale ked sa zavrti tak take teplo pri srdiecku a uz je vse ok uz to musime len vydrzat ;) kym ich budeme mat v naruci potom budeme mat zas iny stach o tie nase deturence a ine starosti ;)
@lovely_choice noooo to by ma celkom zaujímalo,co ti na to povie,lebo na mňa pozeral,ze či som ok😂😂😂
@lovely_choice no ved to pisu ze babatka sa budu uz ku koncu menej vrtiet ze bude menej miesta no ale ako vidim praveze ja ju citim viac a viac dovtedy to boli kopance sem tam a teraz fakt mam pocit ze mi niekesy praskne brusko co tak sa vypuci ale som aj rada ze ju stale citim som potom kludnejsia 😌 uz sa teskam ked bude tu a ako bude reagovat syncek a uz stupaju aj obavy z porodu fuuu uz aby to bolo zamnou pekny dnik
Dievčatá, akú značku kozmetiky pre bábatko kupujete, odporúčate? A čo mi vlastne treba? Nejaké mydielko, olejček alebo krém, krém proti zapareninám...
@lienka182 ja som tento krát vsadila na babylove
@lienka182 my sme pri prvom synovi pouzivali sprchovy gel Mixa,ktory bol na vsetko a dobre mi vonal. Po kupeli Niveu pre deti a na zadok do plienky(proti zapareninam) modry rybaci krem. Predpokladam,ze aj teraz to tak bude.
@lienka182 ja som si nakupila kozmetiku Hipp. Pri prvom synovi som najskor pouzivala kokosovy olej (no potom sa mi zdal neprakticky a ked zoxidoval, zacal mi zapachat, aj veci od neho boli stuchnute) a neskor telove mlieko Hipp (aj syn aj ja mame citlivu pokozku a Hipp nam robi dobre)
@eva2809 @lukamka @tina1512 dnes som bola u dr. na kontrolny ster a spomenula som mu aj caste pohyby, aj to pukanie v maternici, ci mi urobi sono. Nezavahal ani chvilu, okrem toho, ze mi potvrdil, ze je babo stale (nastastie 🙂) hlavickou dole, zistil, ze mam malo plodovej vody. Mala som sa objednat na CTG v 36 tt (o tyzden) a tiez na dalsie sono a prietoky, ci je vsetko ok. Poviem vam, ze som uz teraz vystrasena, ale budem sa snazit mysliet pozitivne.
@lenkaoravcova aj ja chcem kupovat babylove.uz som ich pozerala v dm,zdaju sa mi kvalitne,inac aj ich vela ludi odporuca.

@lovely_choice ahoj🙂k tomu pukaniu-dakujem,ze nie som sama,ja to pukanie v bruchu mam uz dlhšie,ked som to povedala doktorovi,vraj sa s tym ešte nestretol😂😂tak sa asi nikdy nedopatram,co to je,mala som to aj pri prvom a už to neriešim🙂)nikdy som nikoho nenašla s podobným "problémom"