icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

shmorica
2. sep 2016

@janifer @lukamka dievčatá, prečo sa nemá hľadkat bruško?

evkano
2. sep 2016

@lukamka
@lienka182
@lindt ano prvorodicka, aj bruško mi začalo tvrdnut trošku, ale inak doteraz bolo tehotenstvo bez problémov, ja dufam, že sa to nejak ešte cez víkend utrasie a pôjdem si užiť ešte materskú domov.. je mi tu smutno

evkano
2. sep 2016

@shmorica a mňa dnes upozornila doktorka nech si ho nehladkam lebo to vyvolava kontrakcie

barbarelka
2. sep 2016

@shmorica mne dost tvrdlo brusko v prvom tehotenstve,aj som bola hospitalizovana. Bolo mi lekarom povedane,ze cim viac si brucho chytam a hladkam,o to viac tvrdne..maternica reaguje na me mechanicke drazdenie zvonka a stahuje sa..

lindt
2. sep 2016

@evkano neboj,coskoro budes doma. Vsetko bude v poriadku!!! Si tam pod dohladom a to je teraz podstatne.
@shmorica ano,co najmenej hladkat, lebo si zvysujes tonus maternice a vyvolavas tak mozne stahy,kedze sme uz vo vyssom stadiu tehotenstva. Mne to tu v nemocnici vkuse omielaju. Dokonca i to, ze nemam mat mobil polozeny na ci pri bruchu ani ovladac od tv-polozila som si ho nahodou a nevedome na brusko. ☺

shmorica
2. sep 2016

@barbarelka @lindt @evkano fakt? To som teda vôbec nevedela Ďakujem vám za info. Tak to asi obmedzim 😊

evkano
3. sep 2016

@lindt tak by som už išla domov a to som tu len 2 druhý deň...

pehavcek
3. sep 2016

@evkano vydrz to pre svojho drobca.neboj odsleduju ta a pustia domkov.horsie veci v zivote sa deju ako par dni v nemocnici.ale chapem ta aj mne by bolo smutno a dlho

evkano
3. sep 2016

@pehavcek snazim sa na to takto pozerať, vcera vedľa mňa prisla jedna mamička o bábätko tak radsej tu budem ležať koľko treba

lovely_choice
3. sep 2016

@evkano verim ti, ze ti je smutno, aj mne vtedy bolo. No aspon som verila, ze dr. vedia, co robia a ze vsetko bude v poriadku. Prajem ti, nech si co najskor doma.

evkano
3. sep 2016

@lovely_choice Ďakujem veľmi pekne ;)

jersey87
3. sep 2016

Baby, ja sa prave pokusam zbalit tasku do porodnice a musim skonstatovat, ze s tak plnou cestovnou taskou nejdem ani na dovolenku. A to este nemam zbalene vsetko. 🙂 budem to musiet asi pretriedit, co treba hned a co postaci doniest na druhy den. Neskutocne nieco. 🙂

krekacsmarika
3. sep 2016

@jersey87 na to by som bola zvedava,ze co davate do tasky.na buduci tyzden aj ja chystam uz balit,ale este kopu veci nemam

pehavcek
3. sep 2016

@jersey87 mam rovnaky problem, ale najviac miesta zaberaju poporodne vlozky, tampony do podprsky a balik plienok.ta tazka je lahucka ale plna na prasknutie

lukamka
3. sep 2016

@evkano uff to co sa stalo bábätku?! Ja som dnes mala taký hrozný sen, že som sa vrátila do prace, lebo materská sa nekoná.... Normálne mi je ešte teraz z toho zle 😕

jersey87
3. sep 2016

@krekacsmarika tak najviac miesta zabera zupan a potom tie poporodne vlozky, vlozky do podprsenky, vlhcene obrusky. Idem podla zoznamu, co ma na stranke moja gyn. Ambulancia.

jersey87
3. sep 2016

@pehavcek ja plienok zoberiem iba par, zvysok donesu potom. Taska uplne plna a to este slapky v nej nemam.

krekacsmarika
3. sep 2016

@jersey87 dakujem.pondelok idem na poradnu,dufam ze mi niaky papier uz daju.na nete nemaju nic,vraj gynekolog da.kupene mam uz kopu veci,ale zostavit len vtedy budem

pehavcek
3. sep 2016

@jersey87 joj ano, a zupan ...

lovely_choice
3. sep 2016

ja beriem veci pre babatko do tasky zvlast. Zvyknu to pytat na novorodeneckom (ked je babo na roamingu, vratia). A najdolezitejsie veci ako doklady, mobil, noc. kosela, vreckovky, mineralka, slapky a balzam na pery, beriem tiez zvlast do prirucnej tasky (to budem potrebovat hned). Do cestovnej tasky neberiem cele balenie prsnych vloziek, ale len par kusov (ved potom mi prinesu dalsie).

jersey87
3. sep 2016

@lovely_choice tasku pre malu uz mam zbalenu zvlast, tu mi donesu az ked budeme odchadzat z nemocnice. Prsnych vloziek som zobrala len par, najhorsie je to s tymi poporodnymi vlozkami, su obrovske. Tie radsej cele balenie.
Co je to ten roaming?

jersey87
3. sep 2016

@lovely_choice ja neviem ako tou nas bude, lebo vraj babo je do troch hodin od porodu na izbe.
Jak sa o tom bavim, zacina do mna prichadzat mierny neklud, lebo neviem co a ako... :/

janifer
3. sep 2016

@shmorica netusim preco by sa to nemalo hladkat, ale odkazala mi to kamoska, co stravila posledne 3 mesiace tehotenstva v TN nemocnici. Ze im za to hladkanie nadavali sestricky. Podla mna to suvisi s drazdenim maternice... Neviem

evkano
3. sep 2016

@lukamka neviem čo sa stalo, bola len v 19 tt a už sa to nedalo zastaviť...

pehavcek
3. sep 2016

@janifer ja som v 19 tom tyzdni slabo zakrvacala a kym som cakala na vysetrenie som si pohladkala brusko a sestricka ma upozornila, ze vie ze je to pre mamicku prirodzene ale nech to nerobim, ze to moze spustit kontrakcie.

lovely_choice
3. sep 2016

@jersey87 joj, zle som napisala veci pre babatko, mala som napisat hyg. potreby ako plienky, vlhcene, ... - to si beriem zvlast 🙂 Oblecenie pre malu prinesie manzel az pri odchode z porodnice.
ano, poporodne vlozky zaberaju dost miesta, no tiez si beriem cele balenie (a pre istotu mam kupene aj dalsie, kt. mi potom manzel prinesie).
roaming - dietatko je na izbe s mamickou, no u nas je to najskor po 24 h, ked urobia babatku vysetrenia a mamicka sa citi ok.

lukamka
3. sep 2016

Baby na odľahčenie posielam foto ako si my dnes svadbujeme v poľsku ;)

vik_i
3. sep 2016

@lukamka juuuj 🙂 kočka a krásne šaty😍 my ideme 1.10 je to moja prvá svadba v zivote aj to na nej budem ako🐧😁ale nevadí. Môžem sa opýtať kde si kúpila šaty? 😊☺

evkano
3. sep 2016

@lukamka ako Ti to len pristane, krásne ;)

seki11
3. sep 2016

@lukamka Si nádherná 🙂