icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lovely_choice
12. sep 2016

dnes som uz aj ja zacala cvicit s balonikom 🙂 Som prekvapena, ze na 1.x som dala 21,5 cm. Mozno to bude tym, ze som bola uvolnena, alebo ze som pouzila lubrigacny gel, alebo ze som v 37 tt. Mam z toho radost, len neviem, ci stihnem tych 30 cm, kedze ma chcu hospitalizovat tyzden pred terminom.

lovely_choice
12. sep 2016

@adulla_1 ja som tiez krvacala 3 tyzdne intenzivne a potom dalsie 3 uz slabsie, no vlozky som menit musela @stevvvka

pehavcek
12. sep 2016

@lovely_choice parada.neboj to stihnes 😀 😀 😀

janifer
12. sep 2016

Pribalovy letak: http://www.liekinfo.sk/liek-oxytocin-ferring-le...
Mne tu oxytocinovu infuzku chodili akoby pribrzdovat a znovuotvarat, aj prirodzeny oxytocin sa tiez vyplavuje vo vlnach. Najviac ma na tom umelom trapi to, ze to ide moc rychlo jedna kontrakcia za druhou, vlastne dieta nema kedy poriadne dychat lebo je v krci stale v kontrakciach. Preto je tam to riziko ze castejsie su tie deti fialove / skoncia na Jiske. Po umelom sa vraj aj viacej krvaca, je to aj v bode 4- mozne vedlajsie ucinky.

janifer
13. sep 2016

Tak dnesna poradna v 36tt: vaha podla morfo ultrazvuku 3400g, rovno mam husiu kozu ako mladenca vytlacim. Sice to moze byt plus minus 500g. Zacinam aj ja s tym masirovanim hradze a s cajom. Magnezium mi kazal brat este tyzden

eva2809
13. sep 2016

@lovely_choice a prečo ťa chcú hospitalizovať??

sivamyska1
13. sep 2016

@janifer moja ma 3460 samozrejme moze mat tolko ale ani nemusi . Doktork povedala ze mozem pocitat s tym ze do tych 3700 bude mat isto

tanikbb
13. sep 2016

ja som bola vcera na poradni a teda koniec 33tt a mala 2300g. dost podla mna. ale tak uvidime neskor. Inak z nedele do pondelka o 1:45 som mala taku kontrakciu, ze strach. ale len jednu. potom nic, sice mi srdco bilo ako zvon ale ukludnila som sa.
ja som totiz nemala poslickov s misom, rovno to bol porod. tak som sa trochu prelakla lebo vsak 33tt je skoro. tak som jej trosku dohovorila a bol klud. dr povedal, ze vsetko v poriadku tak som rada. sranda je, ze poslednu poradnu mi dal na 6.10 a ja uz 3.10 idem do nemocnice k porodnikovi hihih. ale tak radsej 2x v tom tyzdni ako nic hihih.

zuzka71291
13. sep 2016

baby, mozem si kupit sudocrem? je vhodny aj na bradavky? ci radsej Bepanthen?

seki11
13. sep 2016

@tanikbb Naozaj veľká 🙂 3500 gr ako nič keď budeš rodiť 😉

janifer
13. sep 2016

@zuzka71291 sudocrem na bradavky pocujem prvy raz. Skor daky Bepanthen, alebo aj od Aventu, alebo DM je krem na to, homeo tusim Cicaderma, nemam odskusane. Ja som mala to z DM. A najlepsie nic, len vzduch, bavlna max. a neoplachovat zakazdym.

zuzka71291
13. sep 2016

@janifer bezala som do lekarne a mala som v plane kupovat sudocrem babatku a nevedela som, ci sa moze aj na bradavky, ci kupovat aj bepanthen, tak som rychlo pisala, ze ako sa veci maju 🙂 ale nakoniec som vzala aj aj.dakujem za info ;)

tanikbb
13. sep 2016

@seki11 ani ma nestras. ale je to realne mozne. lebo miso siel 36+4 a mal 3220g tak ak sa mala nebude ponahlat tak sa mam na co tesit. dr sice povedal pri misovi, ze ak donosim tak on to vidi na cisarak lebo mam uzku panvu a nedam 4kg babo.

@zuzka71291 uz ked si kupila Sudokrem tak ten sa ti zide na ritulu pre babo, ja som fungovala na nom a nedam dopustit. na bradavky som mala nieco z lekarne ale ako @janifer pise, najlepsie je vzduch, bavlna atd a vytlacit trochu mliecka a tym potriet bradavky. je to najlepsie co mozes urobit. ale na zaciatku ked ho nie je vela tak skor teda pomastit a Cicaderma je ok. prides na svoj sposob.

lovely_choice
13. sep 2016

@eva2809 na sledovanie jazvy po sekcii. Asi preto, ze teraz by som chcela prirodzene.

vik_i
13. sep 2016

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s detskou kozmetikou Bübschen?😊 detská lekárka mi ju odporúčala. Vraj žiadny Johnsons, lebo vyvoláva najviac alergických reakcií...čo Vy na to?

eva2809
13. sep 2016

@lovely_choice aha.tak to uz za nejaké 2tyzdne pôjdeš

eva2809
13. sep 2016

@vik_i ahoj,ja som ju pouzivala pri prvom synovi a bola som spokojná...skoro som na ňu aj zabudla.kde sa da kúpiť??lebo ja som ju vtedy dostala. .

zuzka71291
13. sep 2016

@tanikbb noooo.ten som kupila pre maleho,ale som rozmyslala,ci sa da aj na bradavky. Ale to som kupila bepanthen nakoniec. Dakujem za rady 😉

lukamka
13. sep 2016

baby snad nebudem priliz detailna, ale potrebujem radu. Na zaciatku tehu sa mi spravilo take mini dive maso dole na pysku... Neriesila som, bolo malinke, myslela som, ze ho ziletkou mozno sundam a bude (raz som tak jedno smykla v podpazusi). Ale teraz uz je velke ako hlavicka zapalky a asi ako chodim 100 krat denne na wcko, tak ho asi drazdim papierom a zacalo ma dost boliet dokonca aj ked chodim 😠 co s tym? nemate na to nejaku prirodnu fintu?

vik_i
13. sep 2016

@eva2809 neviem kde ju zohnať, ale určite chcem zajtra obehať všetky drogerky čo máme v meste a dám ti vedieť ak chceš 😊

seki11
13. sep 2016

@lukamka Neviem ci ti.to pomôže, ale svokor mal niečo podobné pod pazuchou a on si to pri koži zaviazal tak silno ako sa dalo nitkou alebo silonom a po pár dňoch mu to odumrelo a odpadlo. Ale bolelo ho to kým to odpadlo. Neviem ci v tomto prípade nebude lepšie ísť k dr, mozno na kožné, nejakým laserom to odpáliť. 🙂

lukamka
13. sep 2016

@seki11 ked prave tomu laseru som sa chcela vyhnut aspon kym mam bobacika v brusku.. nikto mi asi nezaruci ako hlboko to posobi
mala som spoluziacku- jej mame vypalovali bradavicu na prste, vraj mala vtedy ruku blizko bruska a ona ma na hlave take miesto, kde vobec nerastu vlasky. Ostala im domnieka, ze to je z hoto zakroku...
mozno to podviazanie skusim, sak boli to uz tak ci tak... 😉

tanikbb
13. sep 2016

@lukamka vedia to spravit. Znamej to robili. Tiez sa jej tam nieco spravilo. A presne v tehu si to davala robit. Asi mediac pred porodom.

janifer
14. sep 2016

@lukamka ja mam podobne, vraj po porode sa to da do normalu. Aspon to tvrdil gyndos

alicazazrakova
14. sep 2016

@lovely_choice ahoj, tiez by som chcela po sekcii teraz rodit prirodzene, ale trocha sa aj bojim, lebo jazvu mam tenku 2-3mm, chodim kvoli tomu aj na amb.rizikovej gravidity. Do toho cukrovka. Tak neviem, aj sa bojim.... Mozem sa opytat kde budes rodit?

eva2809
14. sep 2016

@vik_i mozes🙂budem rada,ale u nas je len 101tka a tam som to nevidela,myslim,ze DM to najskôr bude mat

seki11
14. sep 2016

@lukamka skús, malo by to odumriet a odpadnut. Veď je to ako bradavica asi...

vik_i
14. sep 2016

@eva2809 ránko 😊oki, dám vedieť😉

lovely_choice
14. sep 2016

@alicazazrakova no mne jazvu zatial nikto nemeral a tiez by ma zaujimali rozmery panvy (ci sa nieco nezmenilo). Chystam sa do presovskeho monobloku, a ty?

alicazazrakova
14. sep 2016

@lovely_choice ja asi v BB, ale asi budem najspokojnenjsia, ked si zaistim porodnika vopred, lebo dost ma v 30 tt strasili, ze jazva moze prasknut a pod., zatial sa ale uz nestensila, preto sa aj bojim trosku toho prirodzeneho porodu....