Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@pehavcek neporadim... toto vsetko nechavamna chlapa :-P :-P :-P
@tanikbb pridavky aj rodicak sa daju vybavit s rodnym list hned...iba pripevok pri narodeni az po mesiaci
@evelina1607 od nedele vkuse mam plny nos. Uz mi to lezie na nervy.aj opar sa mi vyhodil v node 😣
Baby a aku maju vahu vase babātka len tak orientacne ja este neviem stvrtok budem az vediet budeme v 27tt tak len tak orientacne ze aku vahu by malo mat 🙂 ........a k tomu nosu ja to mam len ked lezim bud jedna dierka alebo druha upchata ppdla toho na akej strane lezim to uz mam skoro od zaciatku tehu 🙂
@luciferkax ano to ano. Ale @pehavcek sa pytala na kocikovne.
@janka_mu neboj kym su prietoky ok, tak sa ma mala v brusku dobre. Ja mam drobca tiez o dva tyzdne mensieho a prvy syn bol pri nar v 38 tt na vahe 2300 g a rychlo dobehol a aj predbehol svojich rovesnikov. Vtedy som mala zle prietoky a ani infuzky nepo,ahali, tak mi v 38 tt vyvolali porpd. Vseho vsudy dokopy od vyvolavacky po narodenie trvalo 6 hodin. Tym ze bol drobec mensi, tak aj siel lahsie von. A ani jazva mi neostala od sitia, velmi rychlo sa vsetko zahojilo.
Moj syn sa narodil 36+4 a mal vtedy 3220g. Mala mala pred tyDnom 2300g a to som koncila 33tt. Tak uvidim aka bude. Ja som sla o mesiac skor a mala som 2950g. Keby bola mensia tak by som vobec neprotestovala vsak kojit budem tak dobehne.
Baby hee som sa sekla trubela som v 36tta stvrtok uz budem zacinat 37tt omylom tukla na 2miesto3.....baby mavate poslickov tak ze vas pobolieva spodok trosku jak na menzes ale bez tvrudnutia brucha ?
Ja som dnes bola u doktora v nemocnici na poradni, v ruzinove cakalo na porod 13 zien!!! Hovorili lekari, ze oproti vcerajsku ( doktor to nazval armagedonom, ved cela BA mesto duchov, tak aj deti sa asi neponahlali von) tak dnes uplny opak 🙂 bola som na sestonedeli osetrovana, ked sim pocula ten detsky plac 😍 Uz sa na nu tesiiim
Malo tam byt "ano"..
To aby som si vopred pozrela kedy bude spln hihi
@babucika dakujem, ze nie som sama;)
@janka_mu nasa mala v 36 tt 2700 g. Teraz som zvedava, kolko bude mat v 38 tt (uz by to malo byt 3200 g), lebo ja nejako na vahe nepriberam, prave naopak, mam skoro o kilo menej. No prietoky som mala dobre (aspon tak tomu bolo pred 2 tyzdnami), tak by to malo byt ok.

Babulky aj Vy mate plny nos? Nie a nie sa zbavit hlienov..zeby non stop prekrvena sliznica?