icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

emy222
19. sep 2016

Baby to pocasie asi ozaj posobi na telo jak slak ja do rana nespala co ma polela strasne panva a dneska nemozem vobec chodit pri chodzi mam neskutocne polesti a tlak na konecnik no hroza ;(

lenka2589
19. sep 2016

Ahojte dievčatá, dnes som bola na poradni a doktorka mi povedala že hlavicka už nalieha na krcok a že je skrateny na 2cm. A ja som sa jej úplne zabudla spýtať že čo to znamena 😀 znamená to že už to môže každú chvíľu prísť? Ďakujem

kutikyhore
19. sep 2016

@seki11 no ja nenechav mam svojho dokiho na konkretny termin 6.10 smola bude ak to pride skor lebo od 27.9 do 3.10 je mimo sr. ☹((

lukamka
19. sep 2016

@stevvvka ja vzdy ten moj kokosovy olej - ten je ako prva pomoc a veeela cesnaku a ziaden cukor

vik_i
19. sep 2016

Ahojte baby😊 chcem sa len poradit. V Kaufe maju v akcii Pampersky,tak som myslela že nakúpim. Chcem sa opytať, tie čo už máte doma deťúrence, koľko ih asi na začiatok treba? Veľkosť na 2-5kg. Nemám v tom nejako prehľad. Za kazdú radu ďakujem😉

janka_mu
19. sep 2016

To je neuveritelne, ako sa ludia rozni citia rovnako. Presne tuto noc mala sa krutila, kopala tak, ze som myslela ze uz mam organy na kasu 🙂 vsetko ma bolelo.. a dnes aj taka slaba, trochu hrdlo.. no je to tusim vsade rovnake 🙂 zvladneme to vsetko a bude dobre. Mna skor zacinaju chytat strachy, ci sa babo narodi ok..ale to ma isto kazda mamicka...

mizuzka
19. sep 2016

@vik_i vsetko zalezi ake je velke babo ale oplati sa kupit rovno aj dvojky a maju aj tie 🙂 vcera som kupovala akurat. Mam dva bal newborn premium care - to biele balenie po 88 ks a tri bal active baby - tie zelene velkost c 2 lebo medzi nimi nie je velky rozdiel. Tie 1 nevydrzia nadlho, no ja mam mensie babo a aj prvy syn bol mensi. Ale ani pri nom sme nepouzivali dlho tie 1,lebo deti rychlo rastu 🙂 cca 10 - 15 plienok denne minies tak dve bal tych 1 by ti mali stacit lebo su aj dost velke 🙂

lovely_choice
19. sep 2016

@annieh1236 hlienova zatka. Mne predosle tehu odisla 3 tyzdne pred porodom (nemusi to znamenat zaciatok porodu).

mizuzka
19. sep 2016

@stevvvka nasad si cim skor probiotika hlavne 2 x 1 tbl ( v lekarni dr max maju velmi dobre ich vlastne a mozu ich aj tehulky ) a kup si vyplachy Clogin tie su najucinnejsie. Dokonca aj canesten mast sa moze lokalne pouzivat a hl pozor na sprchove gely, velmi tam nepouzivat. Kup si detske mydlo a pouzivaj to, je to to najlepsie, dokonca aj po porode sa odporuca, najlepsie sa po nom hoja rany

vik_i
19. sep 2016

@mizuzka toe new born 88ks som kupila dneska 2 baliky...tak teda ešte vezmem balík tych 3-6kg😊 ďakujem za radu😊☺

annieh1236
19. sep 2016

Dakujem. A este by som sa chcela spytat.. Za den sa mozem otvorit aj viac cm? V piatok som bola na poradni a bola som na 1,5 a ze uz hlavicku ma pri vchode a porodne cesty ze mam pripravene

jersey87
19. sep 2016

@lukamka a co s tym kokosovym olejom pri mykoze?

janifer
19. sep 2016

@stevvvka ako pise lukamka, nejake probiotika, ja mam na vkladanie do posvy ten Maldion, ale aj Lactofeel som skusila a zda sa mi dobre. A daj si cerstvy cesnak rano naobed podvecer, napr.aj na lyzicke medu. Kvasinkova infekcia moze sposobit skracovanie krcku, tipujem aj nejake oslabenie porodnych ciest/ komplikacia pri porode, ale to by mal vediet doktor odborne povedat. Kokosovy olej sa da tiez jest, jedna lyzicka, alebo aj do kavy do caju. No a potierat si s nim okolie posvy. Ukludnuje. Gel na intim.partie ja mam Idelyn.

lukamka
19. sep 2016

@jersey87 ja si ho natriem rano aj vecer zo spodu pricom mierne zajdem aj dnu, ale zo skla ho treba vzdy vyberat lyzickou, aby vam neoxidoval. Je dobre aj zjest rano za lyzicku, lebo vyrovnava PH v organizme. Mykoza je hlavne prekyslene telo a vela cukrov v strave.

krekacsmarika
19. sep 2016

@vik_i ja sice este nemam doma dieta,ale aj ja som kupila tam,ale tie 2.3-6kg.mne odporucali radsej kupit tie

lukamka
19. sep 2016

baby musim sa pochvalit, som negačik na streptokokaaaa, anibal dorazil hned rano, tak mozme ist na toooo 🙂 len mam dnes zase tie menzesove bolesti, pouzivate to aj v tedy? asi je lepsia absolutna pohodka, ze?

seki11
19. sep 2016

@kutikyhore Ja tiez nebudem mat môjho dr pri pôrode, ale iného. Môj robi už len ambulanciu. Malý je priečne a už sa asi neotoci, uvidíme vo štvrtok čo idem plánovať 🙂

seki11
19. sep 2016

@lenka2589 Už to tak vyzerá, bábo sa pripravuje na finále 😉

janifer
19. sep 2016

@lenka2589 a nespominal kludovy rezim? Este by mohlo chvilu pockat babo.

krekacsmarika
19. sep 2016

Ja uz neviem..?uz mi velmi boli tam dole.uz tyzden nemozem nic spravit,ale ani v posteli nie je dobre.ako by som mala tam noze stale,a s tym chodila🙂 a ak urobim nieco,varim a upracem byt,tak uz o tom nehovorim nic.

kutikyhore
19. sep 2016

@seki11 drzim palce nech sa pretoci. Moj bol do 36.tt koncom panvovym a sice sa pretocil ale pre predch. sekciu a tenku jazvu musi ist sekciou aj on.drzim palec

lenka2589
19. sep 2016

@janifer nie,nespomínala. Ja som jej aj hovorila, že mám veľké bolesti ako mi tlačí na krčok, strašné pichanie ,dnes som až plakala od bolesti a jediné čo mi na to povedala je že keď porodím to prestane :D

kutikyhore
19. sep 2016

@krekacsmarika aj ja mam to iste akoby zospodu ihly do mna niekto strkal. Po 200m chodze krizim nohy. Dnes vecer idem na kontrolu tak sa na to spytam

stevvvka
19. sep 2016

baby dakujem vam za rady,
ked si premietnem posledne dni ozaj som zjedla vyse sladkeho nez obvykle...
dakujem este raz 🙂
@lukamka
@janifer
@mizuzka

krekacsmarika
19. sep 2016

@lenka2589 aj mne to iste povedal,ze je uz normalne,nech vydrzim.no neviem co by povedal on ak by mal take bolesti

krekacsmarika
19. sep 2016

@kutikyhore dobre,napis prosim ta,co ti na to hovoril dr.mne nic ine,ze to je normalne

jersey87
19. sep 2016

@lukamka jasne, aj ked mas tie bolesti. Ja som dnes cvicila a mala som pocit, ze sa mi po cviceni na chvilku ulavilo.

tanikbb
19. sep 2016

No ti lekari su srandisti kokso. Skoda ze nemozu zazit prve a posledne 2-3 mesiace. To by inak hodnotili. Nuz ale co sme chceli to mame hihi

alicazazrakova
19. sep 2016

@kutikyhore prosim Ta, aku mas hrubku jazvy? Ja mam 3,5 a tlacia ma do prirodzeneho porodu, ale najprv ma vsetci lekari pred tym varovali, tak teraz sa bojim

lukamka
19. sep 2016

@jersey87 dikickooo a ak si to mám kúpiť lubrikant? Používaš aj s prezervativom?