icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

kutikyhore
20. sep 2016

Zeny aj vy sa citite take nefunkcne? Kokos cely den lezim kym je starsia v skolke potom prejdem dookola byt a nevladzem.

tanikbb
20. sep 2016

baby mate moj obdiv na to epino. ja by som si tam nic nestrcila, ja som cela opuchnuta a neviem si to ani len predstavit. som rada, ze som a nejak bude hadam.

jersey87
20. sep 2016

@tanikbb ale strcila... ja som si pri prvom cviceni tiez myslela, ze to nedam v zivote a po tyzdni mam iny nazor.

lovely_choice
20. sep 2016

ja som v nedelu urobila 5. cvicenie a dala som, tolko co v sobotu, 27 cm. Chcela som si dat jeden den pauzu, no nakoniec ich bude viac. Dnes som bola na chirurgii vyrezat taku skaredu krvnu zrazeninu (presnejsie budem vediet z histologie) z chrbta lavej ruky, tak ma boli jak slak (asi porod je horsi a stoji za ten vysledok 😀). Celu ju mam obviazanu, cize ja som teraz totalne nepouzitelna. Niektori sa cuduju, co som to teraz riesila, lenze rastlo to a zhorsovalo sa to 2 mesiace (odkedy mi to vzniklo ako nejaka modrina) a po porode musim normalne fungovat a starat sa o babatko. Takze okrem problemov s hrdlom a nosom, mam este aj to s rukou. Teraz si vravim, ze nech nasa mala este v brusku pocka (aj ked sme zatuzili uz ju mat pri sebe), kedze som taka indisponovana, a nemam nacvicene s epinom, kolko by som chcela.

lovely_choice
20. sep 2016

dnes som bola aj na utz skontrolovat plodovu vodu. Jej objem je hranicny, ale prietoky su ok. Vahu ma 3190 g. Za 2 tt ratam, ze to bude 3700 g, co sa mi zda dost na moju panvu. Jazvu po sekcii nechceli pozriet, vraj az pri prijme. Este stale verim, ze tentokrat sa mi podari porodit prirodzene (syna som mala sekciou kvoli vahe 4400 g a mojej uzsej panve) 🙂

tanikbb
20. sep 2016

@lovely_choice ako ti merali tie prietoky? Je to len klasicke sono cez brucho jo? Lebo ja si uz nepamatam ci mi to robili pri prvom. Monitor som nestihla kedze maly siel skor 🙂 a prietoky mi asi aj robil dr len si nespominam.

janifer
21. sep 2016

@lovely_choice aj ja mam uzke boky, ale zaujimalo by ma ako zistili uzku panvu, viem ze pri prvom prisla sestricka s takym divnym pravitkom a merala panvove kosti...teraz nic, tiez sa dajakosi obavam, ked vidim, kolko uz vazi

zuzhe
21. sep 2016

@tanikbb prietoky meria dr cez utz, ako pulzuje pupocnik, ukaze sa mu taka krivka...

stevvvka
21. sep 2016

@lovely_choice kolko mal?
ty kokos, mas moj obdiv...aj moj bude asi macko ale dufam ze viac ako 4kg to nebude :D

alicazazrakova
21. sep 2016

@kutikyhore z BB... a poviem Ti, ze uz mam riadne nervy...

lovely_choice
21. sep 2016

@tanikbb ako pise zuzhe, cez utz

lovely_choice
21. sep 2016

@janifer ano, takym zvlastnym meradlom mi sestricka pri prijme zmerala panvove kosti. Vysli 4 rozmery a najmensie (myslim, ze to bola vzdialenost spredu dozadu) z nich bolo tusim 19, co je asi malo pre vyse 4kg dieta. Skoda, ze mi teraz nechceli pomerat.

lovely_choice
21. sep 2016

@stevvvka dakujem, aj ked ja sa ako hviezda necitim, kedze isiel sekciou a nie prirodzene. Teraz by som chcela rodit spontanne, nech nie som ukratena o ten pocit (ale samozrejme hlavne kvoli babatku).

lovely_choice
21. sep 2016

@janifer kolko vazi tvoje babo?

lienka182
21. sep 2016

@lovely_choice
@jersey87
dievčatá aj ja cvičím s epinom 🙂 minule neviem, čo sa stalo a začala som dosť krvácať, chvalabohu iba poranenie klitorisu 😀 musela som preto na pár dní prestať, čakala som na dnešnú poradňu... Všetko je ok a preto som dnes opäť cvičila... asi 5 cvičenie a dala som 22 cm 🙂 idem na to radšej opatrne, ale normálne mi to tak vylepšilo náladu, že opäť môžem cvičiť a pripravovať sa... posledné tri dni som totiž mala nejaký príval hormónov, no hrozné niečo...
inak som si dnes bola dole nejaká ubolená a po cvičení úplna úľava, super pocit 🙂
Tak nech sa nám zranenia vyhýbajú, nech môžeme cvičiť 🙂 držte pršteky, nech dám čím skôr nejaké vyššie číslo 🙂

janifer
21. sep 2016

@lovely_choice v 36tt odmeral 3400g. Trikrat to premeriaval, nezdalo sa mu to. Bude dlhoky nohan, mozno ak to oni priemeruju, tak vyjde ze bude tazky. Prvy mal v 36tt 3200g pri porode a narodil sa straaasne chuducky. Ale nohaty. Teraz ma 2 a vyzera na 4.

lovely_choice
21. sep 2016

@janifer mne v 36 tt vyslo 2700, no aj tak sa obavam kolko to bude pri porode

lovely_choice
21. sep 2016

Dnes 6. cvicenie po 2 dnovej prestavke. Na druhe vytlacenie 24 cm a troska krvi, potom 27 a uz ziadna krv a nakoniec 28 cm 🙂
@lienka182 urcite ti to tiez pojde lahsie blizsie k terminu. Ja zajtra zacinam 39 tt a tyzden pred terminom budem v nemocke, takze na cvicenie mam uz len par dni.

jersey87
21. sep 2016

@lovely_choice to stihas lavou zadnou. 🙂

lovely_choice
21. sep 2016

@janifer a v 1. tehu mal syn v 36 tt tiez 3400 g a pri narodeni v 40 tt 4400 g. Tvoje babo ta asi nebude dovtedy trapit, kedze prve sa pytalo na svet skor.
Viem, ze som uz predtym citala, ze posledny mesiac babatka priberaju 250 g / tyzden (od 36 tt do 40 tt je to priblizne 1 kg).

lovely_choice
21. sep 2016

@jersey87 dakujem 🙂
no pokial sa opat nezranim, a zajtra sa mi nerozkrvaca rana na ruke po kontrole (ked budu davat dole obvaz, juj uz teraz mam strach)

janifer
21. sep 2016

@lovely_choice mne aj v utorok povedal doktorko: vy urcite nebudete prenasat, takze snad to bude tak akurat.

lovely_choice
22. sep 2016

@janifer a to usudil na zaklade krcku ci predosleho tehu?
hlavne nech su tie nase deturence zdrave 🙂

lovely_choice
22. sep 2016

@lukamka blahozelam ti k negativnemu vysledku (streptokok). Co si na to brala? Ja 6 tbl Macmiroru, tak som mala kontrolny vyter pozitivny, potom mi kazali este dobrat, no uz kontrolny ster nerobili (uz som sla na poradnu do nemocky)

lukamka
22. sep 2016

@lovely_choice ja som ho pred tym nemala pozitivny, ale vzdy som mala dost vytoku, tak som tam isla s malou dusickou ci nieco nebude...

stevvvka
22. sep 2016

mne je tak strasne na vracanie, ze vyvrhnem asi aj predminuly vianocny salat.... zjedla som jeden banan ale citim sa ako po hostine...nic sa mi neda a tolko plaaanov bolo na dnes...

seki11
22. sep 2016

Ahojte baby, tak som sa dočkala, malý sa otočil 😀 na poslednú chvíľku... Rodime prirodzene 🙂

lukamka
22. sep 2016

@seki11 jupiiiiii! sikovny chlapcek ;)

tatiana305
22. sep 2016

Caute baby odisla tu uz niekomu hlienova zatka?'mne akurat pred chvilou :-P

lienka182
22. sep 2016

@tatiana305 ahoj 😊 mne odisla vcera... Aspon si myslim...