icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

carmen86
1. feb 2010

ahojte nas caka ortopedia zajtra a uz teraz mam z toho mindraky,frejkovu perinku mame uz od 23.12.09 tak dufam ze sa jej zajtra uz zbavime, po prvej kontrole sa jeden klbik upravil a dufam ze zajtra uz bude aj ten druhy fajn,no uvidime.... 😉

strapco13
1. feb 2010

my novembrovky mame take stastie...mame deturence zdrave az na tie bezne detske problemy aj nase predcasniatka su na tom dobre..nech to len tak pokracuje dalej

inak trochu veselsia tema..ja som presne / na 2-3 dni/ pred rokom otehotnela 😵 😵 😵

strapco13
1. feb 2010

carmen..drzim palce..urcite sa to spravi

janka1874
1. feb 2010

strapco neviem ale tu to asi tak funguje aj so staršou som chodievala ale to dlhšie ona mala trošku problémy
teraz sme boli na mesiac to nám povedali že už nemusíme baliť na široko a máme prísť o dva mesiace aj nás objednal dr. a dnes povedal že už chodiť nemusíme no u staršej sme museli baliť na široko do 6 mesiacov a na kontrolu nás volali ešte keď začne chodiť tak neviem podľa čoho to určujú

som trošku mimo o akej júnovke hovoríte ešte som vás nedočítala

carmen a to ideš do novej na detskú polikliniku k Hukovi? držíme palce on je dobrý a aj zlatý dr. tak dúfame, že už bude všetko dobré

strapco13
1. feb 2010

ja som to tu ani nepisala cez vikend ☹ ☹ maly nam ohluchol ☹ ☹ proste nereagoval na zvuky, nic....
este stastie, ze mam doma otoskop..a kukla som mu do usiek...no plno maziva a tym padom nemal ako pocut..no dnes som s nim skocila na moje oddelenie a vycistila som mu to odsavackou..ono to neboli, ale deti pri tom strasne placu...lebo ich musia sestricky pevne drzat, aby sa nemykli a este im k tomu dr. strka do uska nieco, co susti...vzdy ked som to robila tak som sucitila s detmi a rodicmi...no a dnes som si to odrevala..ale nechcela som aby mi maleho takto trapil niekto iny...no tym padom som porusila pravidlo lekarov....neliecit vlastnu rodinu

ale hlavne...maly uz pocuje 😵 😵 😵
sice niekedy ked sa zapozera /hlavne na luster aebo TV/, tak nas ignoruje..ale to uz berieme v pohode a vravime si ze mame doma pubertiaka, co nas ignoruje 😀 😀

ale boli to nervy....nezavidim, keby sa to stalo niekomu kto o medicine nema paru

janka1874
1. feb 2010

adka skôr nás tam zavialo ako zabudli nepozerala si čo sa deje v Ke? tie bočné uličky to je katastrofa ešte aj teraz skoro každá jedna funguje ako jednosmerka 😒

strapco13
1. feb 2010

janka, carmen..kolko napadlo cez vikend snehu v kosiciach?...zo zaberov z telky to odhadujem na takych 30-40cm

janka1874
1. feb 2010

strapco neblázni ja by som asi zošalela ja mám celkovo zlé skúsenosti z dr. tak toto neviem ako by som znášala

janka1874
1. feb 2010

asi tak nejako strapco možno aj o niečo viac no des keď je to takto naraz ale hlavné cesty sú už zjazdné horšie je to po bočných uličkách to je katastrofa a ešte tý dôchodcovia o barličke sa po ceste motajú na porazenie vôbec si neuvedomujú že ich nemáš ako obísť keď je tam závej nechápem kde sa v takomto počasí trepú a potom že si fňukajú keď si niečo zlomia

strapco13
1. feb 2010

janka..ver tomu, ze my tiez nebolo najprv vsetko jedno..len sme hucali na maleho a on nic..az po poldni mi zacal fungovat mozog lekarky a spomenula som si, ze mam ten pristroj po otcovi a kukla som sa mu do usiek..brutal nam odlahlo, ale aj tak sme mali celi vikend nervny...furt sme skusali hulakat na neho, boli sme nervni a trochu sa to prenasalo aj na drobca a aj pes bol z nas mimo

zuzu1980
1. feb 2010

strapco, super ze uz nemusite chodit na rehabky...
... myslis ze u nas to uz budu zubky? hadam este nie, myslim ze to bol este stale reflux, lebo uz pocas dna mal problemy... alebo je spln?

janka, aj ja sa chcem ist sankovaaaaat !!!

adka, hadam ste nic neschytali... my sme mali ist vcera na navstevu ku kamoske ale tiez ma choreho syna tak sme nesli. Aj ked mm ma nahovaral nech ideme, ze deti nebudu vedla seba a ze vraj je dobre ked maly prekona chorobu ze bude mat protilatky. Tak som mu na to povedala ze on potom pojde s malym na pohotovost (to je vylet na cely den ) tak im nakoniec zavolal a navstevu zrusil 😀 Aaaale, maju novu PS3 tak preto tam chcel silou mocou ist 😠 😠 😠

janka1874
1. feb 2010

zuzu príď do Ke môžeš sa teraz sánkovať aj na ceste toľko máme snehu 😀 😀 😀 😀 😀
práve pridávam fotky na FB

janka1874
1. feb 2010

strapco a to ti verím ja ani neviem ako by som reagovala

zuzu1980
1. feb 2010

strapco az teraz som to docitala... ze ohluchol, neblaaazni! stava sa to casto? keby si s tym nic neurobila, malo by to nasledky? Aj nas maly nas obcas ignoruje, ale zase pri zaspavani reaguje na najmensi zvuk, napr pri kazdom kliknuti do pocitaca otvori oci, alebo tak podobne...

zuzu1980
1. feb 2010

janka, aj u nas je snehu viac ako dost ale do -20 sa mi veru nechce 😠

strapco13
1. feb 2010

zuzu...toto je ta najlepsia moznost kedy dieta ohluchne 😀 😀 teraz sa uz smejeme s mm...proste mal vela maziva v uchu a este sa mu tam asi dostala voda pri kupkani..tak sa mu upchali zvukovody...proste akoby mal vatu v uskach 😀
no keby som s tym nic nerobila....dlho by to nemalo nasledky...ale mohlo by to zacat tlacit na kozu zvukovodu a zapalit a boliet...ale vacinou len docasna hluchota..sluch je po vycisteni uska v norme, bez nasledkov

zuzu..ale on ignoroval akykolvek zvuk..preto sme sa zlakli...lebo predtym reagova na vsetko..no skoro vsetko, len teraz nic..dokonca ked som mu tleskla vedla ucha tak ani nezmurkol
ale teraz ked uz pocuje..tak trepal do hraciek, hrkal s nimi, kecal na hracky..zistil, ze znovu pocuje..no ovela je aktivnejsi a hlucnejsi..a este sa aj po 4 dnoch vykakal..takze normalne vesele dieta 😵 😵 😵

zuzu1980
1. feb 2010

strapco 😀 aj moj je dnes nejaky vyrehotany, tak sa smial ako este nikdy, rehotal sa mi do xychtu, neviem co mu bolo, ci som mala nieco smiesne na tvari alebo co 😀 😀 😀

carmen86
1. feb 2010

😉 janka1874 ano idem k dr. Hukovi tak verim ze bude dobre...
a napadlo nam tu okolo 20 az 40 cm snehu podla sprav... 😉

strapco13
1. feb 2010

ale posledne 3 dni moj drobec robi taku strasne milu vec 😵 😵 ..ked s k nemu sklonim tak ma chyti za tvar a akoby ma hladkal a nezen hovori to svoje aguuu 😵 😵 sa mi chce pri tom plakat

no a rozoznava mna od otca 😀 😀 ..na mna vyplazuje jazyk /zvyknem ja na neho/ a na otca robi brrrr /ukazoval mu ako robi auticko - brrm-brrm/...opakovane to takto robi..a nemyli sa

kkiki
1. feb 2010

zuzu ahahaaaaaa som nevedela ze sa ku nam chystate ... my sme chori len na hlavu ... hahahaaa odkedy mame doma ps3 , cize dva dni nic nerobime 😀 😀 😀 😀 😀

inak mne dnes tiez lepilo rano ... vcera som dala olinovi prvy krat taky novy caj hipp ... v noci sracky rano mal trocha krvi a hlinovu stolicu ... zomret som sla ... tak som zavolala mojej doktorke, hned zoznam, aplikovali sme a je to uz v poriadku 🙂 teda dufam,ze bude aj nadalej ...

zuzu1980
1. feb 2010

strapco, to je mile 🙂

zuzu1980
1. feb 2010

kkiki, ano presne na to som myslela, ze k vam skocime na neohlasenu navstevu 😀 😀 😀

janka1874
1. feb 2010

carmen daj potom vedieť ako ste dopadli a držíme palce nech je to už všetko v poriadku
majte sa žienky idem do hajan dobrú noc

carmen86
1. feb 2010

oki ozvem sa...idem aj ja pomaly tak sa majte krasne bruu nockuu

janka1874
2. feb 2010

Ahojte čo sa stalo že sme boli na druhej strane to sa tu nestáva často 🙂 🙂 🙂

monkey3
2. feb 2010

ahojte

janka pozrela som fotky, krasne baby mas, ako moje dve ked boli male .. 🙂 ked im o dva roky kupis na zimu rovnake overaly ako ja, vsetci sa ta budu pytat, ci su dvojcata 😀

didiana333
2. feb 2010

Ahojte kočky...malý už zaspinkal,som zvedavá dokedy...takto doobeda si dáva len také desaťminutovky...
Včera som bola v skole,tak mi bolo za drobcom smutno...Už sa tu riešili ďalšie miminká,je tu niekto,čo rieši návrat do práce??? Chcela by som vedieť nejake podrobnosti,lebo to vyzerá tak,že budem musieť nazad do práce...kvôli prachom samozrejme... 😢

monkey3
2. feb 2010

didi, chodis este aj do skoly, ci si bola v skole tvojich synov ? kde mas chalanov v skole - na dedine, ci v meste ?

ja do prace este nie, prachy by bodli, ale prac. stres plus tri deti by som momentalne nezvladala ..

tilly
autor
2. feb 2010

dobre ranko...

ja idem zajtra do robotky, ale len nieco vybavit a pre faktury z minuleho roka, idem si dat robit danove 😝 fuj, zas budem 31.3. plakat v banke...

inak fakt si niekedy uvedomujem, ze zdravie je tak strasne krehka vec... to babo z junoviek, v mama a ja je clanok o slepom chlapcekovi, strasne nieco, a kamoska ma asi rakovinu... mala hrcku v prsniku, hned isla k lekarovi a ten ju nechal rok tak, ze budeme to sledovat... keby to zachytili vtedy, tak by bol mozno pokoj, neposlal ju ani na mamograf... kocka ma dve male deti ☹ 😢

janka1874
2. feb 2010

tilly ja by som sa sledovaním teda na jej mieste odbiť nedala

monkey veru stále viac a viac sa na seba podobajú 🙂

návrat do práce no financie by bodli aj nám to je pravda ale kedže toto je moja posledná materská tak sa určite šarpať nebudem veď potom už budem makať minimálne do 65 keď to však ešte nepredĺžia aby sme sa pre istotu tých dôchodkova ani nedožili 😒