icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
2. feb 2010

adka...ja takto budem plakat 15.2 na ockovani..inak uz mas velku kocku 🙂

moju buducu svagrinku vcera operovali na slepak..nastastie, vsetko dobre dopadlo a az na vcerajsiu pooeracnu nevolnost sa jej dari..tak sa tesim

my teraz spinkame, a prave prisiel tato domov 😵 😵 ale kedze ide vencit psa..tak mam chvilu cas na mk

zacali mi padat vlasy 😠 😠 ..vsade su..a akoby to nestacilo, tak mi obcas drobec nejake este aj vytrhne

didiana333
2. feb 2010

No my ideme na ockovanie 11.2,tak aj mna čaká to bulenie...adka ja som presne taká istá 😀 😀 😀
A mala si ma vidiet,ked som mala po porode baby blues... 😅 To som plakala s malým furt a stále...ani som nevedela že prečo... 😀

kkiki
2. feb 2010

sakura neni to y caju , ale mam biogaiu a linex ... na nieco reakcia ... maleho mam asi 2 tzydne cisto na mlieku umelom a lekarka povedala ze to moze bzt ze sa nastavuju crievka a su podrazdene ... a davam nutrilon ha takze v tom to nebude, ze pokial nema horucky nevracia nema prepadnutu fontanelu a modru a neplace, neboli brusko ... no vlastne akoby sa nic nedialo, netreba sa vzrusovat .... no nic z toho nema ... dnes mal este malilinko ale upravuje sa to ... sakura tak neboj, ale sok to bol ... treba davat vela tekutin ... daj zajtra vediet co vam povedala ...

kkiki
2. feb 2010

sakura alebo t moze byt rotavirus ... ale nato olino nema priznaky ... iba teda troska cerstvej krvi, ale ked je cerstva tak to je uplne dole a to moze byt podrazdeny konecnik ... mala aj krv ale to len malinko aj v hlieniku ...

adka_praha
2. feb 2010

strapco dik... 😀 a hlavne je vacsia hrdinka ako ja... 😅 pekne spinka a ani nevieme ze ju ockovali...zatial...klopy klop... 😅 inak ako dlho po ockovani by malo dorazit opuchanie a zvysene teploty???

kkiki
2. feb 2010

strapco nam sa aj deti v jeden den narodili a kukam ze ockujete v ten isty ako my ... 15 😀

mayka
2. feb 2010

ahojte,
mame 60 cm a 5800 g. 😀
idem si vas docitat.

baby, nasu Terezku budu ockovst az o mesiac. a citam ze vacsina uz j zaockovana z vasich deti. 😅 Ale my sme teraz liecili sople a kasel tak mozno preto nas dala az o mesiac.

A dostala som menzes. 😝 Som dufala ze sa ho est na par mesiacov zbavim kedze kojim. Ale som zvedava ci bude pravidelny lebo predtym teda som dostala len vdaka liekom.

didiana aj ja som bola po porode total urevana asi 2 tyzdne. Ach jooo.

mayka
2. feb 2010

strapco, malinky uz pocuje? fuha az ma zamrazilo. To cistenie usiek je u nas hrozny boj. 😕

tilly, drzim palce kamoske. to je hrozne. Ale snad to dopadne dobre.

deina
2. feb 2010

Aj my uz mame ockovanie za sebou. Inak ja som taka, ze ma to nejako neberie, ked nieco deto robia - vydrzim. Nieco v tom zmysle, ze ja sa tam nemozem tvarit, ze placem a ze je nieco zle, ja musim povzbudzovat. 😅 Ale Misko bol dlho dlho taky, ze vobec neplakal, ked ho pichali, to aj doktorka len pozerala, ze nic? Neplace? Ze pri Prevenare vsetky deti plakali. Zato Matko krical ako o dusu, on je taky, nie a nie sa upokojit, ked sa mu stane krivda, chudatko moje citlive. A cele dni na mne visi, je uplne ini ako Misulo, neuveritelne, taka mala pricucka.

janka1874
2. feb 2010

my sme boli na očkovaní už dávnejšie a reakcia úplne v pohode som sa bála trošku lebo zatiaľ je všetko opačne ako bolo u Sendy ona aj očkovanie ani nezaplakala vyrehotaná bola stále zato teraz si to dobieha od kedy je Viky na svete

strapco13
2. feb 2010

malinky uz spinka...uz nam v pohode zaspi do 15 min od ulozenia do postielky...sice som cely ten cas pri nom...chvili pohladkam, drzim za rucicku..hlavne zo zaciatku, aby sa ukludnil..ked uz vidim, ze mu klipkaju oci, tak len strazim , ci dudlik nevypadol, aby sa neprebral

toho ockovania sa trochu bojim ☹

janka1874
2. feb 2010

strapco a prečo?

strapco13
2. feb 2010

reakcie maleho...ze bude plakat a ja to nezvladnem ☹ ☹ ine ma nestrasi, len psychika...ja som plakala aj v nemocke, ked ockovali tbc..a to drobec ani usta neskrivil...nejak to zvladam blbo ☹ ☹
inak davam aj rotavirus

janka1874
2. feb 2010

no teda to ma dosť prekvapuje že ty ako dr. to zvládaš takto precitlivelo 🙂 zlaté

adka_praha
2. feb 2010

aj ja som to dala...no ako desim sa dna, kedy bude dalsie ockovanie alebo ked nam raz budu brat krvicku...ty koxo desna citlivka je zo mna na to... 😅
janka po akom case sa mozu dostavit tie poockovacie zakernosti, ako opuch toho miesta, zvysenu teplotu sme mali vecer 37,5...ale absolutne by som to nepovedala....bola terezka vysmiata, akurat ze troska precitlivenejsia, ale nie tak ze uplakana alebo co, len castejsie mrnkla...ako ked je napr. viac unavena...aj ked asi si to uz dnes vsetko odplakala bobak moj maly... 😢

zuzu1980
2. feb 2010

deina, ja to beriem tak ako ty, mne nejako nevadi to ockovanie, ani ked place. Ved od toho som tam, aby som ho zobrala na ruky a za par sekund je po placi, aspon viem ze je mu u mna dobre 🙂 skor mi vadilo potom neskor ked mal horucku a kukal na mna takym smutnym pohladom, akoze mama urob nieco... a nevedela som mu pomoct. Vtedy som revala ja pre zmenu, nie on 😒

zuzu1980
2. feb 2010

adka, a v porodnici vam nebrali krvicku? ja som mala maleho pri sebe, a kazdu chvilu mu codili na krv, raz z jednej nozicky, raz z druhej... Vzdy par sekund zaplakal a potom na to zabudol 😀

strapco, mile ze lekarka a takto sa bojis... vsak ty uz si toho zazila...

adka_praha
2. feb 2010

no baby kazda sme ina a kazda inak usmoklena... 😅 ja asi este viac ako ked som bola kinderko... 😅 ja strasne nemam rada (moc citak na mna), ked terezka najprv tak nestastne zvesi kutiky, urobi prestrasne nestastne ocka a potom pomaly tak natahujuco zacne plakat... 😕 😅

janka1874
2. feb 2010

adka to vraj treba sledovať 2 dni

no ja neviem ale tieto očkovania mi nejako nevadia a ani tie teplotky potom ak teda sú ja jediné čo blbo znášam je nejaká choroba tak to je horšie moja staršia mala len raz 40-tky teploty a hneď sme skončili rovno v nemocke a to už som bola v 5tt s Viky no poviem Vám iné kafe to bolo

no idem ja do hajan lebo odpadnem tu pri PC
majte sa

strapco13
2. feb 2010

janka...ver tomu, ze aj ja som prekvapena z mojich reakcii, lebo inak vobec nie som citlivka...ale napriklad teraz ked som mu odsavala usko..tak odsala som uplne v pohode..ale ked som skoncila a maly plakal, tak ked som ho uz mala v naruci, tak potom som plakala...takze chvilu prevlada rozum a chvilu srdce
pritom moje bolesti zvladam v pohode..skor sa bojim toho, ze malemu nebudem vediet pomoct ☹

adka_praha
2. feb 2010

hehe ja som zvedava na to life-najbohatsi policajt... 😀 takze ja sa este snazim drzat oci rozlepene... 😅 zatial tam nema nic iba take dve cervene bodky po vpichu a este aj to musis riadne kukat aby si nasla...klop klop klop...hadam to tak ostane...natieram jej to octanovkou...
dobru noc jani... 😀

zuzu1980
2. feb 2010

ja som si prave kychla ked tu maly spinkal, a taky zalostny plac spustil, chudatko... ale skor mi teda bolo do smiechu 😀 😀 😀

ja som teda riadne vystrajala ked som bola mala a brali mi krv. 4 sestricky ma museli drzat. Mama uz sa so mnou hanbila chodit k lekarom, uz len k nej na oddelenie som chodila na krv, tam ma sestricky poznali 😀

adka_praha
2. feb 2010

😀 😀 😀 dobraa... 😀

deina
2. feb 2010

Zuzu, ano, taky pohlad poznam. ☹ A nevieme pomoct. Ale ani vtedy som neplakala, na mna to skor pride az potom, ked uz je napr v postielke a spi. Ked sa nieco deje (ockovanie, choroba, uraz), tak som nejaka super racionalna a ked to prehrmi, az potom sa ozve to srdce. Ako napr mi raz velmi padol, tak nic, sice som sa zlakla, ale zostala mi chladna hlava, kukla som, co mu to vlastne krvaca a videla, ze to len zle vyzera, ale nejde o nic, tak som ho len utesila, polubila a dobre bolo - az neskor, ze uf, hentaky pad, vselico sa mohlo stat.

Matko ten zvesi kutiky ust vzdy, ked idem vysavat. 😀 Ale strasne je pritom podareny. Misko sa tiez dlho bal vysavaca, Matko zatial neplace, len kuka, kutiky dole... tak ho vzdy pohladkam, ze dobre je, to je len vysavac, nic sa nedeje a neplace.

adka_praha
2. feb 2010

hehe no ja ked vysavam tak mala len zvedavo kuka... 😀 asi ze co ju caka v buducnosti... 😀 😀 😀

strapco13
2. feb 2010

tie zvesene kutiky poznam..ked sme boli na rehabke, tak vo vnutri plakalo babo pri vojtovke a maly tak sucitne vesal kutiky a aj niekedy doma ked uz ho nudi cinnost a som pri nom tak neplace hned, ale kuka na mna, zvesi kutiky akoze bude plakat..a ked si ho priviniem, tak uz smiech, rozziarene ocka....uz teraz je to taky maly manipulator 😀 😀

ja sa nebojim toho samotneho ockovania..ale tak ako pise zuzu..co ked vecer bude taky nesvoj..ako mu potom pomoct

inak..divne mi bolo aj ked psovi trhali zuby..bol pod narkozou, jazyk vonku, vyvratene ocka a krvava papulka 😖 lebo ja hrdinka som ako lekar chcela asistovat zverolekarovi...a ked mojmu psovi operovali ocka..tak ten pohlad jeho, ze co mu je mi trhal dusu

inak ked operujem cudzich tak v pohode, zvladam aj utesit dieta aj rodica...a neplacem

sice ked som prvykrat asistovala pri operacii este ako studentka, tak som musela odist zo saly, skoro som odpadla...ha tvrdila som, ze v zivote zo mna chirurg nebude..a je

deina
2. feb 2010

Na nas Mica (macka) tak strasne smutne pozerala, ked ju nasi dali sterilizovat, ze co ste mi to porobili. Strasne mi jej bolo luto, bola uplne otapena z narkozy. Ona bola vzdy taka slabucka, krehka macicka a casto byvala tehotna, co ju este viac nicilo, len raz jej maciatka prezili, inak sa jej nerodili zive a zdrave. ☹ Tak potom mama povedala, ze ju da vysterilizovat, velmi jej to pomohlo, odvtedy je ovela silnejsia, zdravsia - aj ked macicky jej myslim chybali. Ona bola taka, ze ked jej maciatka umreli, starala sa o maciatka nasej druhej macky este obetavejsie ako ich mamina. Zlatucka. 🙂 Ale ten pohlad vtedy, ze preco ste mi ublizili...

pudo
3. feb 2010

bre ranko...pisete o rezimoch... Tami ho ma celkom dobry (si myslim), akurat mne sa narusil 😀 ... ja zaspavam vecer s nou okolo 20.00, lebo inak ako s didkou v puse nevie zaspat sama... iba ak by som ju hojdala aspon 2 hodky a to sa mi fakt nechce... a uz som hore okolo 4, 5 tej rano... koniec...

Aj ja sa pridavam k plavaniu v BA... chcela by som od marca, ked budeme mat 4 mesiace...

K tomu ockovaniu: myslite, ze by sa nedalo zaockovat tak, ze akurat ju budem kojit? ked nas ockovali na YBC, tak som jej mala dat cuckat malicek a striekat zaroven glukozku do pusy... to TBC si vsetky deti pred nami odrevali, tak som sa dost obavala ako to zvladneme... ale Tami len trosku skrivila peru a vsetko ok...

A ze zvisnute kutiky 😀... to my nemame, ale za to vie totalne otrcit spodnu peru...a to uz viem, ze ide placisko ako hrom

Sakura, Kkiki - my sme mali tiez hlieniky a vlasok krvi v kakacke, pritom len kojim, no a je to presne alergicka reakcia na bielkovinu kravskeho mlieka... takze som musela tieto vyrobky obmedzit

janka1874
3. feb 2010

Dobré ránko
to je nespravodlivosť dnes nám urobila Viky budíček a ona si teraz sladko spinká jednoducho o 7.00 sa rozhodla že má chuť si pokecať tak nás zobudila a ani nie o pól hoďku na to si povedala že stačilo a hodím si šlofika horšie je že Sendy to nechcela pochopiť že ešte môžme spať tak si práve idem urobiť kafe 😒