Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka, xixi, ze sa z teba stava chlap 😀 len aby ti manzel nepovedal, ze milacik, dnes nie, mam migrenu, xixixi
No,toho sa už aj ja začínam báť... 😅 Ten moj sa sem-tam tvári,že silno spíííí... 😀 😀 😀 Ale stačí zobudiť to jeho alter-ego a mám čo chcem... 😝
😀 😀 Hihi, ale teda chlap musi byt rad. To chuda moj niekedy... boli dni, ked som o deviatej padla unavena do postele... ale uz je dobre, uz to nie je take. 😅
Misula som natocila. 😀 Bude mat pamiatku na to, ako vedel "nadavat", ked mal len 2 roky.
baby, ja kebyze si dam kavu, tak nespime, ja si dam dva glgy koly a nespime 😀
dnes sa mi parkrat krpec pretocil z chrbatika na bok, potom na brusko, potom na chrbatik... 😀
tilly, vy ste aki sikovni 😀 😀 😀
no žienky tak u nás mi je niekedy ľúto drahého ja som tak zničená v poslednej dobe že ani neviem ako a zaspím večer ale za to môže aj zima ja som vtedy ako medveď len by som spala 🙂
AJojky!ja len tak na rychlo.na poradnu ideme pondelok tak potom sa ozveme.Filipka stale nebavi pas ovecky.jeduje sa pritom.za to sa krasne dviha aj hlavicku krasne dvihne.a ked mu dam rucicky tak sa uz celkom pekne pritiahne a ked ho drzim za rucicky tak pekne sedka chvilu.inak mame asi reflux.Dnes sme zacali davat nutriton.
tilly no veru ste sikovny.
tilly teeeeda... 🙂 sikovni ste... 😀
janka ja som bola taka po sestonedeli a preto sme toho moc nenarobili a teraz ked uz som si zvykla na vsetko a dokazem fungovat vecer tak zas nemooooozem... 😕
zuzu asi by ma vystrelo... 😅 😀
didi to uz iba kusok k tomu... 😕 😀
adka keby že som mala jedno dieťa tak som v pohode, ale pri dvoch už mám dosť niekedy a hlavne Sendy má teraz značne blbé obdobie je desne urevaná a už nevládzem
ved jasne, chapem... 😉 tiez budem asi raz spievat inu pesnicku, ked snad budem mat aj druhe... 😅
kocky, vasim detickam uz sa zmenila farba oci? Adamko uz ma hnede... a take mal krasne modre pred tym!!! Hnede uz sa asi nezmenia, ze? 🙄
asi tu nikto nie je ale ak hej, tak ak chytate tak si pustite TV nova... 😲
zuzu to neviem...my mame take tmavyznomodre tak pocitam, ze aj nam zhnednu... 😅
co je na tv nova?
ako je markiza, prima a podobne tak televizia NOVA... 😅 neviem ako by som ti to vysvetlila...proste tv kanal... 😕
boze ja som jebnutaaaa sry zle som citala... 😀
dokument, clovek vaziaci cez 450 kg sa rozhodol, ze daco so sebou spravi...takj zatial ho vyslobodili z jeho domu a previezli do nemocky...akurat sa ho snazili umyt...no sila...je neuveritelne, kam az ludia zajdu, kym si uvedomia ze je naozaj zle... 😒
adka 😀 😀 😀 dik, az taka blba nie som ze neviem co je TV Nova 😀 😀 😀
tak 450 kg? a on este zije? a my sa tu trapime s nejakym kileckom navyse 🙂
ja ked sa velmi nudim tak pozeram program o ludoch co doma zhromazduju vsetko od vymyslu sveta, maju taky bordel ze ani dlazku nevidno, v kuchyni hory spinaveho riadu a skazeneho jedla, ale fakt ako keby clovek prisiel na smetisko. Normalne to potom lopatou zo zeme nakladaju rovno do smetiaka a snazia sa im vycistit byt... otrasne cosi ze tak ludia ziju..ako zveri.
jee a neuvadzaju to take dve baby??? jednou dobou na tv barrandov take daco bezalo... 😀 😀 😀 4 diely som si dokonca nahrala ked sme boli v prahe, bo tu to ludia nechytaju, tak sme doniesli aspon zabavku a beke som to pustila ako dopadne, ked si nebude po sebe upratovat... 😀 😀 😀 div sa svete ze to malo ucinok... 😀
ten clovek zije...v nemocke schudol cez 70 kg aby ho mohli operovat a potom mu odoperovali cca 150 kg tuku aby sa pokusil postavit...a teraz hodili reklamu...este davaju aj akehosi najtucnejsieho teenagera popri tom...
a fakt ma to mrzi zuzu... 😅 prehliadla som to male hlupe slovko "na"... 😅
😀 ved vpohodeeeee 😀
ja to kukam na americkej telke, ale je dost mozne ze take cosi ide aj tam u vas...
no kazdopadne je neuveritelne, co dokazu mat ludia doma... 😀 hlavne ked jednej zapotili ked odoberali vzorky zo vselicoho ake bakterie tam ma (to robili vzdy u vsetkych), ze lepsie by spravila, keby nejedla z toho taniera ale zo zachodoveho prkynka... 😅 😀 😝
neuveritelne...ukazuju tam ako dava matka (dcera toho tucneho chlapika) dievcatku co ma 4 MESIACE HAMBURGER A HRANOLKY!!!!! 😲 😠 ako kaaavaaa...tu s mm penime jak kyseliny... 🙄 to akoby sme mali zacat davat terezke za mesiac hentake jedlo...no priserne daco... 😨
no maly spinka....tak mam chvilu cas
nam dne neodhrabali slepu ulicku kde byvam 😠 😠 to bolo umenie pretlacit kocik
ma v telto zime naúadaju slova z textu jednej piesne od nohavicu..Ladovska zima...podla toho maliara co maluje take zimne obrazky...no a ten text piesne...ku..a zas pada 😅 , a dalej spieva: bo silnicari sou zas prekvapeny velice, ze sneh zasypal im silnice /neviem pisat po cesky/
v poho strapco...sa rozumieme... 🙂 poznam tu pesnicku... 😀 ked som ju pocula prvy raz tak som sa isla dototo od smiechu.... 😀 ale cela ta pesnicka je jedna veeelka realita... 😀 este aj tie pendolina blbe... 😅 😀
to ano..a tiraci na letnych gumach 😠 😠
celkovo ta piesen ma super text..a aj ine od neho
nas robi uz lietadielko..lezi mi na bruchu rozpazim mu ruky..pekne zdvihne aj hlavu aj nozky a ked sa snim trochu mechrim tak sa tomu rehoce
ale my uz nepasieme koniky ☹ ☹ 😠 ..prejavila sa chlapska leniva natura..zistil, ze si moze polozit hlavicku..tak sa z toho vytesuje a lezi 😀 😀 ..ale ked ho donutim tak pasieme stale krasne..a uz sa skusa odlepit laktami od podlozky
strapco no tak ja mam chlapca v utajeni lebo just je terezka taka ako matko... 😕 😅 ale zatial sa vyhovaram na tie zvysene teploty...tak uvidime... 🙂 vy sa uz rehocete? my este nie... ☹
tak potichu sa rehli, obcas akoby uz chcel nahlas..len rozziarene ocka, otvorene usta
no to aj my...ale ja uz chcem aby sa smiala nahlas... 😅 😅 😅
nasmu k tomu chyba uz len taky malinky kusok 🙂 ale aj ja uz chcem hlasny rehot
ale inak je dokonaly..len aby som ho neprechvalila...jasne ze pre kazdeho je to jeho dietko to naj