icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
4. feb 2010

baby, ja by som vam poslala videjko kde sa Adamko dobre ze nejde zadusit od smiechu... ale neviem ako to dat tak aby len vy ste to videli. Nechcem to davat ani na FB ani na Youtube... ale drobec tu spinka a ja sa sulam na tom jeho videu 😀 😀 😀

deina
4. feb 2010

Zuzu, i na FB to vies dat tak, aby to videli len tvoji "friends", vies to tam nastavit. 😉

Idem si aj ja lahnut. Cakala som, ci sa Misko neprebudi, lebo zvykne o takomto case, ale spinka, tak idem. Dobru noc.

kkiki
4. feb 2010

zuzu na mail posliiiii 😀 😀 😀

zuzu1980
4. feb 2010

deina, ved prave o to ide, ze nechcem aby to videli vsetci moji friends, len vy kobylky... no co uz... inac to video s miskom je bohovske 😀 😀 😀

bru noc

strapco13
4. feb 2010

zuzu..to by som chcela vidiet

kwatka..neprikrmuj zatial..kym stale pribera je to v norme..nam sa teraz tiez trochu spomalilo priberanie..ono zacinaju byt krpci aktivnejsii, viac sa hybu..takze im viac spaluje

kkiki
4. feb 2010

na fb mail 🙂

zuzu1980
4. feb 2010

kkiki, mas to v maili...

zuzu1980
4. feb 2010

strapco, aj ty 😉

kkiki
4. feb 2010

zuzu 😀 😀 😀 😀 posli mi ho prosim v baliku ups ... zozeriem ho 😀 😀 😀 vymakaneeeeee ....

kkiki
4. feb 2010

idem si babule lahnut ... choroba sprosta uz aj zima sa mi robi ... zajtra idem zapisat stellinku do skoly 🙂 🙂 🙂

zuzu1980
4. feb 2010

kkiki 😀
chod sa liecit... davate mi vsetky kosom prave ked zapada slnko... tak tu budem sama po tme depkovat ☹

strapco13
4. feb 2010

zuzu..maly je taak rozkosny... 😀 😀 uz mam po depke 😉
aj ja uz chcem takeho hlasneho smejka

zuzu1980
4. feb 2010

strapco este si vsetky uzijeme toho smiechu. ja chcem aby ostal takyto malicky, preco musi raz vyrast???

ajkaag
4. feb 2010

zuzu aj mneee

kkiki
4. feb 2010

este som umyla flasky a zozrala monte 😀 😀 😀 malinkeee babatkaaaa ... inak oliver sa jeduje ked vidi ze otvaram macbook ... normalne zacne jacat a vyzaduje si pozornost ... ma picne ...

ajkaag
4. feb 2010

baburky my mame dnes divny vecer, od osmej sa tvari ze chce spinkat a az teraz na 5 pokus sa nam to zadarilo... vzdy zaspinkal, ulozila som ho a za 5 minut hore... 😒 a uuuusmev na mna ze cau mama ja som vyspinkany, ideme sa hrat? 😀

zuzu1980
4. feb 2010

ha, to som si teraz zavarila, budem kazdemu po jednom posielat ? 😀
adka, tak este tebe, a potom uz najdem sposob cez FB mail a poslem vsetkym kobylkam. Len mi to tam dnes nechcelo natiahnut to video, tak cez vikend nieco vymyslim...

inak to zaspavanie potesi 😒

ajkaag
4. feb 2010

kujeeeem 😉
ved prave, uz som si posledny tyzden zvykla, ze pocuckal, ponosili sme sa, odgrgol a chrnel ako polienko, a dnes zrazu taketo ... ale aspon bol zlatulinky, vobec nic mu nebolo, len akoby sa mu nechcelo spinkat, ale pritom poobede spinkal asi len hodku a pol namiesto zvycajnych 3-4, takze musel byt unaveny... 😕
zuzu uuuuuuuuuuuuuuuuzasne je to Tvoje dietko, musela som na to aj mm zavolat, teda on vlastne prisiel aj sam, ked pocul ten chachot. Uz aby sme aj my take smiechy davali, malinky zatial "len" zamilovane usmevy na maminku a tatika struha 😉

zuzu1980
4. feb 2010

ajka, mne sa tiez tak predvcerom zobudil, vlastne zaspal hned ako som ho polozila a o pol hodinu bol hore a 2 hodiny sme saskovali. Ale vtedy ho bolelo brusko a nevedel zaspat...

ajkaag
4. feb 2010

no nic, idem aj ja do postele, lebo inak sa rano zobudim s klavesnicou odtlacenou na ksichte 😀
dobru nocku a krasne snicky

zuzu1980
4. feb 2010

bru noc

didiana333
5. feb 2010

Ahojte maminy,dobré ránko...my sme už hore od pol siedmej,trošku sa napapkal a teraz kukučkuje...stále málo papká,v noci len 80 a teraz tiež...som zvadavá,kolko bude vážiť,ale zatial sa mi nezdá ani nespokojný,ani pochudnutý...možno je to len opak rastového špurtu...uvidíme...

monkey3
5. feb 2010

caute baby, co este dospavate ?

ja som vas ledva docitala.. k jednotlivym temam:

1. male a kvalitne - ano. som extra priklad. extra male a extra velke cisto kojene dieta 7,2 kg
🙂 pre deinu - ano, take ti uz ostanu, len sa este zmensia, ked ovsem uplne nezmiznu ..ja mam niekedy ten dojem 😀 😀 😀

2. deti a sport - kapitola sama o sebe, moje robili uz asi vsetko, teda okrem tamarky. gymnastika, balet, plavanie, folklor, spevacky a dokonca spevacke sutaze, korculuju, lyzuju aj na strmsich svahoch a vcera sme sa konecne nasli ............. obidve chodia od vcera na basketbal a su strasne nadsene .. to maju po rodicoch, obidvaja nie sme sportove dreva, coho sa chytime, celkom to ide

3. ockovanie - stale nehrozi, mala ma soplik a nasli jej vyterom z nosa zlateho stafylokoka !!!! som sa skoro rozrevala, tak davame pamykon

4. dedina kontra mesto - ano, napriek domceku a zahradke som volila byt blizko skoly, ktoru povazujem za dobru. hold priority. ale domcek aj zahrada ostali na leto - byvali sme dvojgeneracne so svokrovcami, mestsky vzduch mi maximalne vyhovuje

5, nieco som zabudla ? 😎 😎 😎

icerna
5. feb 2010

ahojte maminky 😉
mne malinka pribrala za 3 tyzdne len pol kila ☹ doktorke sa to moc nepacilo,neviem ,nechcem ju zacat prikrmovat pokial mam mliecko,len neviem ci ho nemam riedke,alebo co????nechapem. teraz papa kazde dve hodiny,len v noci prespi 6 hodin.
inak je spokojna,neplacka,sem tam brusko zaboli ,ale to je normal 😒
baby a este sa postazujem,ak mozem 🙂
mallinka od vcera kakala skoro do kazdej plienky,ma taku stolicu,ze len voda vyšplechne a nieje ako prazenica,je zlta,ale nema tam tie biele zrazeninky,alebo ako to mam nazvat. takuto stolicu uz ma take tri tyzdne 😒
mate krasne babatka 😵

monkey3
5. feb 2010

icerna, riedke mlieko neexistuje. pokial mala prespi 6 h v noci, nemoze byt hladna. mne sa pol kg za 3 t nezda az tak malo, mlieko funguje na principe dopyt - ponuka, kolko mala potreuje, tolko sa ti tvori. nevzdavaj to, ja by som neprikrmovala.

stolica ? tiez som bola z toho nestastna, moja mala ma taku skoro stale. riedku, ano vysplechne to z nej. neriesim to, lebo pribera pekne, vraj je to u kojenych deti normalne.

moj nazor 🙂

tilly
autor
5. feb 2010

baby, bavili ste sa o prsiach, ja mam tiez mini a domca som dojcila 18 mesiacov a teda ked bol len dojceny, tak bol strasne tucny 😀 adka by som chcela tiez aspon rok - rok a pol dojcit...

len potom si asi dam urobit silikony, lebo to uz sa budu podobat na usi kokrspaniela 😅

monkey3
5. feb 2010

tilly podme na plastiku hromadne bude vacsia sranda a maly strach 🙂 dame termin ?

monkey3
5. feb 2010

u mna usi ratlika

tilly
autor
5. feb 2010

monkey a ked budeme mat hromadnu objednavku, vyboxujeme aj zlavu pre kolektivy 😀

termin? najskor o rok, ked dokojime 😀

icerna
5. feb 2010

dakujem monkey uz som kludnejsia 🙂
a na plastiku idem s vami 😀