Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
baby oni su vsetci asi fakt na jedno brdo... 🙄
mne vcera mm zapotil ked zaaaas zaspal na gauci uz bohviekedy po siestej, ze ja som unaveny z roboty...ja na neho kukam jak puk, ze sak je vacsinou v kancli, ze malokedy niekde ide (sofer z povolania) a konci uz okolo obeda vacsinou...a on na to, ze psychicky... 😲 🙄 no ma skoro vyvratilo...tak dostal oznamene ze v noci vstava on a nech sa opovazi cakat v posteli zaas dovtedy kym sa nezobudim na malu ja...potom sa s nim uz ani kuchynska linka nebavila...
fakt su na nervy...ozaj si to predstavuju, ze dovolenka sak ni nerobi, len obcas nakrmi decko a prebali...a upratuju, varia, pecu atd asi skriatkovia, nie?!
ach jo ženy zjavne máme všetky rovnaké problémy
a zjavne ani jedna nevieme s mm poriadne zakrutit aby to malo dlhodoby ucinok...
s chlapmi... 😀
adka to je nanapraviteľné tak máme smolu to je proste chlapská nátura preto potrebujú ženy doma
no pravda... 😀 bez nas by zhnili... 😀 len keby to este dokazali ocenit... 😠 😀
deina ale si ma vystrasila 😨 dala by som clanok precitat aj priatelovy,baby neviete ako sa to da na pocitaci spravit aby to bolo vnemcine? lebo on je ked sam snim staci aby zamrncal a hned mu dava ten cumel zmedom 😠 ja len vkritickych chvilach ked uz neviem ako dalej
ako ho mam inak naucit na ten cumel,do cukru? prosim poradte mi ,ja uz tiez niekedy neviem ako dalej a to si planujeme druhe 😅
ahojte
juuj my mame dnes urevaný deň, už 2xzaspával s plačom, dúfam, že sa teraz zobudí s úsmevom.
baby ja sa na svojho manžela sťažovať nemôžem, urobí všetko, čo mu poviem ohľadom malého. Niekedy aj sám prebalí, už asi mesiac ho kúpe len manžel a aj v noci keď Tomik nema dobrú noc, tak vstane a ide ho troška ponosiť alebo podá cumlík aby som sa nezobudila, no proste super manžel (klop klop klop-aby som nezariekla). V práci sa tiež veľmi nenamaká a ešte nikdy mi nepovedal, že je unavený, že sa nemôže malému venovať.
ale ja mam taktiku - občas vezmem malého vonku a poviem mm, aby si kľudne oddychol, že sa vrátime o také 2 hodinky. 😉 a on mi to potom vynahradzuje takto. 😀
n v podstate ani ja sa až tak nemôžem sťažovať okolo detí porobí všetko ale to ostatné sa mu moc nechce ešte tak navariť to áno ale aj to nie každý deň
miska2220 treba len skúšať či nevezme nejaký iný cumel ináč tvarovaný alebo možno vôbec niektoré deti proste cumel nechcú ani za frasa ja som ináč zásadne prostu pachaniu cumla do cukru a už vôbec nie medu to fakt nemusím
teda aby som upresnila nie že sa niekto urazí to že ja som zásadne prosti neznamená že odcudzujem tie maminy čo to robia každý sa riadi podľa svojho uváženia ja nikoho nesúdim to bol len môj názor
ach jaj...som sa nestihla do kolaca pustit a mala akurat odkvicla...nemozem v kuchyni vrcat so slahacom... 😕 zas s nim skoncim v kupelke... 😅
Ahojte mamulky Tak u nas je to s manzelikom celkom gut, uvari, povysava, sluzbu vo vchode spravi, umyje riad Ale sem- tam sa precitne az ked so vsetkym plieskam a hlasno nadavam : ze jaj sak som to mal spravit asi ked mi to kazala! 😒 😅 Adka kokosovy kolac ja robievam ,,eskimo rezy," tam ide kokosovy puding, recept najdes v dobrom jedle na stranke, je to velmi jednoduchy recept , take mam najradsej 😅
Ahojte babule...tak náš Erik sa konečne troška rozjedol...o desiatej zblajzol 150 a teraz znova...už som sa začínala báť,ked stale tak málo jedol...
No ja na drahého tiež nemožem velmi nadávať,aj navarí,aj sa o malého postará,aj upratuje a niekedy dokonca aj ožehlí,ked vidí,že mám toho dosť...len niekedy tie jeho blbé nálady...ho chytia nervy a vtedy radšej si ide zapáliť,aby velmi pri nás nepenil... 😒 Som zvedavá,čo by robil,keby mna také néééérvy niekedy chytali...by bol asi prekvapkaný... 😠
achjaj janka vies kolko mi mame doma cumlov? vsetky odmieta 😠 niekedy som aj ja bola proti cumlov a cudovala som sa mamickam ktore sa stazovali ze ich deti nedudluju ze ved mozu byt radi nie 😕 a teraz ich chapem...a stym dochutovanim to robim len vzufastve 😔 ja uz fakt neviem niekedy ako dalej
no a ktym chlapom-ja mozem byt rada ked niekedy posebe uprace,to doneho nahucim vydrzi par dni a zacina byt znova neporiadny 😠 a ja nemam chut stale zas a znova doneho hucat...ale okolo maleho sa snazi ked je doma,len plienky vymienat sa mu vzdy nechce
miska a prečo potom vlastne tak chceš aby mal cumel?
u nás funguje napr. cumel len na spanie to keď ho Viky vezme tak viem že sa ide určite spať a to isté robila aj staršia ináč letel a niekoľko cm od nej
baburky my spinkaaaaame (klop klop) 😉 uz dva dni cez den skoro vobec nespinkal, ale zato vcera zaspinkal o siedmej a potiahol do polnoci a potom este skoro do stvrtej a potom az raaaaaaano, zlatusik nas krasny 😉
ja sa musim pochvalit mojim manzelikom, on sa o nas tak super stara, upratuje takmer vyhradne on, aj vari, no skvely je 😉 ale ked nema svoj den tak nerozprava 😒 mozem sa ho vtedy vypytovat co mu je, stale ze nic, a potom hned ticho 😠
miska, suhlasim absolutne s Jankou, ked nechce cumel nenut ho alebo mu ho skus ponuknut nejakou hrou, brnkanim po perach alebo tak nejako, urcite ale nie macanim do medu!!! to je asi najhorsi alergen aky existuje, no a cukor v troch mesiacikoch teda tiez nie je nejaka vyhra, ved do roka by sme nemali solit a docukrovat 🤐
nas malinky ma cumlik vyhradne ked ideme na prechadzku, vtedy si ho aj sam vypyta, inak absolutne nie a ja som len rada, lebo vies co to potom je dietatko od cumlika oducit?
hodila som video maleho na FBkonecne sa mi ho podarilo natocit ako si blaboce 😅
Fuha akurat kukam Prežiť na Jojke a jem pri tom maso blééé Nechcela by som zažiť
ozaj ukulele, zem sa zatriasla? 😉
boze ze upratuje, vari ..... ty kokso to ja som minule skoro odpadla ked spravil ranajky a nasledne vylozil a nalozol umyvacku riadu 😀 😀 😀 😀 tak to sa pisala historia ... no a moj muz ked pride z tenisu, tie hnusne spmradlave veci slahne do pracky a zavrie veko ... ale kde sa prach sype a zapina to uz nie ... ja fakt raz spravim to, ze tu pracku nezapnem a za dva dni ked pojde do skrine a nebude to tam najde si to v pracke ....
akoze ja zvladam toho velmi vela, ale aspon ked som chora a mam horucku, vtedy mu to moze trochen doklepnut ... tak som ho teraz poslala na prechadzku .... ale inak stale som nepovedala ani slovo ...
takze baby vobec si neviem predstavit ako je to, ked vam niekto doma pomoze ... pre mna je to scifi ze manzel s vysavacom napriklad 🙂))))
ukulele mne sa nedarí natočiť malej bľabotanie stále keď ma zbadá s foťákom tak stíchne ☹
u nás odúčanie tiež bol boj ale teraz máme už len postieľkový cumel tak už je to v pohode ale neskutočne sa Sendy rozdudlala keď jej liezly zúbky to bol des to sa bez cumla ani nehla a to aj predtým ho mala len na spanie
kikki no vaaazne, vcera tu behal s vysavacom 😉 dokonca novu pracku vedel zapnut skor ako ja 😅 ale inak ten napad s vecami v pracke nie je taky najhorsi 😉 este si stale marod?
Ajkaag vies jak to byva po takej dlhej dobe 😵 jedine co sa riaslo boli moje kozenky 😀 musime sa zas do toho dostat 😉 ale nastartovana som riadne 😀 drahy bude znasilneny ked dojde domov 😀
😀 veriiim, my sme nevydrzali ani do konca sestonedelia 😅 ale iba 3 dni chybali 😎
kkiki veru presne toto neznášam som chorá a akože sa nič nedeje ale on tu od rána chodí že ho bolí hlava a čo ja stým už je horší ako ženská stále ho niečo bolí ale ja keď poviem že ma niečo bolí tak jedným uchom to ide dnu a v zápäti druhým von ani sekundu sa tá informácia dnu nezdrží aby si to náhodou neuvedomil a vtedy ma ide urvať od zlosti ale keď sa mu chce tak dokáže urobiť všetko
a čo ma vie vytočiť najviac keď deti vstanú vtedy si ide ľahnúť ako keby dovtedy nemohol a svet gombička proste on si ide ľahnúť a hotovo
ukulele,vy ste vydržali až doteraz bez toho??????? 😨 Já zírám...no tak u nás sa triasla zem už tri týždne po porode a trasie sa každý deň...aj s mojou slaninou... 😀

no myslim si ze hned ako zacne jar baby ... tie co sme tu z okolia mali by sme si robit pikniky ... si myslim ze nam to pomoze 🙂))) aj sa narehoceme mam pocit ... ZAROB MLIEKO .... ked som mu nepovedala milion krat ze na azdych 30 jedna odmerka tak ani raz .... ale nevie tooooo ... a teraz dosiel s oliverom ze ma stikavocku stikavockuuuu a rozpraval mu to ... tak po piatich minutach stikavockyyyy som naliala do flase lucku a strcila som flaasu oliverovi do ruk, ked je jej tam malo udrzi si a bolo po stikavockeeeeeee .... neuveritelneeeeee ... a on chce ostat na materskej ... boze ved by sme namali kade chodit ...