icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ajkaag
6. feb 2010

baburky, maly sa mi maly nahlas zasmial a potom na mna vazne pozrel a urobil tak prrr s pusou a je ze ides spravit prrr do plienky? a on potlacil a nalozil 😀

janka1874
6. feb 2010

juj fakt ja som aj zabudla naša malá sa krásne smeje nahlas už cca 2 týždne a už sa pretočí z chrbátika na bok a vôbec ju už nemôžem dať to zvýšenej polohy lebo tak zvdíha hlavu že len kus a sama si sadne odpadávame z nej aká je silná

strapco13
6. feb 2010

ahojte..no niektore to mate blbe s chlapmi ☹ ☹
ja sa stazovat nemozem 😵 😵 ...o maleho sa star vzorne, pomaha pri kupkani, pri prebalovani, upratuje, sice nevari ale asistuje..t.j skrabe zemiaky, premiesa hrniec a tak..a hlavne sezere vsetko, co navarim a napeciem
ajkaag..to bude asi vychodnarska natura.. ze ked ma chlap nervy tak je ticho a nekomunikuje..ja som ho to nastastie uz odnaucila...som do neho rypala a rypala, kym nevysypal, co mu je...teraz ked je nastvany na nieco, tak to hned povie...uz pochopil, ze tak je to lepsie ako drzat to v sebe

maly ma dnes spaci den uz druhy den..uz taha hodinku a pol, predtym potiahol 2 hodky...inokedy ked pospi polhodku az 3/4 tak som rada..asi to robi to pocasie

ozaj blizime sa k 3 mesiacom a dnes na vahe..ze 7 kg 😀 😀 ..aj ked to nie je presne..lebo vazime tak na osobnej vahe..ze najprv ja sama a potom s nim..takze to robi rozdiel, podla toho ako sa postavim na vahu...uz viem aka poloha je najlepsia..ze kde mi ukazuje menej 😅 😅

a tesim sa..maly dnes taaak ocikal tatina...konecne nie mna 😀 😀

strapco13
6. feb 2010

ajkaag..nas kakal o 6 rano..samozrejme az po prebaleni do cistej plienky 😀 😀
ja vynechavam v noci jedno prebalenie..to prve.okolo 1-2.aj tak ma skoro suchu plienku a navyse to prve papanie je pospiacky..len sa zobudi na hlad a po nacucnuti spinka a papa...aj ja tak chcem papat..no a potom mi je ho luto budit na prebalenie..len kuknem na stav plienky...a spime dalej
pri druhom papani okolo 6 ho prebalim..ale to sa mi drobec taak rozkeca, ze mam pocit, ze uz nezaspi..ale to ho uz supnem k nam do postele, pritulim sa k nem a zachvilu spinkamea kedze viem, ze to tak funguje, tak si dovolim pri prebalovani s nim kecat..predtym som to nerobila, aby vedel, ze v noci sa nekeca ale spi..ale uz neviem tomu odolat..ked mi s usmevom keca to svoje aguu, brrrr, grrr 😵 😵
celkovo mi bez problemov zaspi..ale vecer vyzaduje moju pritomnost...tak ma drzi za ruku, kym nezaspi...ale ked nahodou si odskocim a este nespi, tak nastastie neplace..iba ak dudlik vypadne

sakura77
6. feb 2010

ahojte babule
pudo,ako vam zistili tu alergiu,nejakymi testami, lebo aj my asi mame,zacala som davat normalnu bebu a cista pohroma,srackovala po kazdom jedeni,aj pred,grckala,krutila sa...no des,tak sme sa vratili zas k HA mlieku,este to stale nie je ono,ale uz sa to zlepsuje... 😒 teraz si aj nadavam ze som jej dala obycajne,ale kto mohol vediet ...bola som s nou u lekarky,ale nebola tam nasa,tak sa chystam v pondelok a chcem jej to dat zistit
strapco,moja kamoska ma trojrocneho syna-ktoreho doteraz musi drzat za ruku... 😉

strapco13
6. feb 2010

sakura...aj mna to uz napadlo, ze tak dopadnem....ale sa utesujem tym, ze cez den zaspi v kociku sam, bez problemov, a vecer neviem komu to drzanie za ruku robi lepsie..ci jemu, alebo mne..sa tesim, ked si moju ruku k sebe prituli...ale uz mi parkrat vecer zaspal aj bez ruky..musela som ist na WC..vratila som sa a drobrc uz spal...ale ja ho drzim, len kym je este uplne pri vedomi a este sa neulozil do svojej spacej polohy..akonahle uz zacne zivat a privierat ocka, tak uz ho nedrzim, len strihnem na dudlik..alem uspavanie trva do 15 min...ak to tak bude aj nadalej, tak ho kkludne budem drzat za ruku aj do 3r.

sakura77
6. feb 2010

😅 ved jasne,ze je to prijemne pre obe strany 😅

ajkaag
6. feb 2010

strapco, si ma motivovala a isli sme sa odvazit, no skoro sme obidvaja odpadli - 7!!! uz sme Vas dobehli 😉 jo a kakame zvycajne aj my rano a jedine do cistej plienky - cca 5-10 min po prebaleni - je jedno ako dlho s prebalovanim pockam 😀

strapco13
6. feb 2010

ahojte..hodila som na Fb video ako sa drobec hra..len je to mobilom, tak sorry za tu kvalitu

ajkaag..super..tesim sa velmi..lebo viem, ze vas drobec zo zaciatku priberal malicko...
ale ja som zvedava, kolko bude vazit 15 na poradni..jej vaha je furt ina ako u nas doma

ajkaag
6. feb 2010

videli smeeee iny boxer, uzasny je 😉

adka_praha
6. feb 2010

baby ja mam velmi cudne dietko... 😅 nema rada dlhsie nosenie... 😅 chvilu hej, pokuka a potom uz neeee...uz rici jak na jatkach a ukludni sa az ked ju polozim... 😕 😅 dufam, ze nebude aj taka antituliva ked podrastie, bo jku budem po celej chalupe nahanat aby sme sa trocha potulkali... 😀

sakura77
6. feb 2010

adka,moja zas neznasa akokukolvek inu polohu,len "na lietadlo" 😅 ked si ju vezmem tak normalne,tak hned sa jeduje a cez plece vydrzi len chvilku,ked treba odgrgnut,inak nie...no ale akoze co som ruky vyhrala v loterii? 😀
takze u nas take ze satka alebo nosic nehrozi,to nie su jej polohy veru...ale nastastie sa vie fajn "zahrat" s hrazdickou,bucha jak o zivot do hraciek a aj sa s nimi povadi obcas 😀

adka_praha
6. feb 2010

no to aj my sa vieme pekne zahrat s hrazdickou a pri zaspavani vecer pustam raz 10 minutivu hudbu s takym projektorom na strop...strasne roztomile to je....kym to dohra, princezna je k.o. 😀 a niekedy ani pustat nemusime bo ju zmoze kupkanie... 😅

sakura77
6. feb 2010

tak vy uz kukate telku pred spanim,co??? 😀

miska2220
6. feb 2010

no ja by som ho nenutila na ten cumel ale on rad dudlukuje ale moj prsnik 😅 takze ja by som radsej keby cumel..aby ste si nemyslely ja skusam vsetko mozne aj nemozne snim nosim ho hram sa snim rozpravam atd ale niekedy nic nezabera ☹ a ked cely den nespi niekedy tak si to viete predstavit 😖

didiana333
6. feb 2010

Náš drobec sa teda rád nosí na rukách,ale tiež dojde sem-tam taká chvíla,že sa pýta ležať...teraz momentálne okecáva luster...to zbožnuje,ked sa s ním može rozprávať. A ešte máme v obyvačke obraz,kde je silueta vtáčika...ten obraz priam miluje,usmieva sa tam a rozpráva odušu... 😀

adka_praha
6. feb 2010

sakura tak nejak... 😀 ale je to mile...sa tam daco toci ze sa tam hybu hviezdicky a macikovia furt dokola... 😀

sakura77
6. feb 2010

no,my nastastie celkom fajn dudlujeme-ale mne ju uz v porodnici doniesli s cumlikom v puse po prvej noci,asi vystrajala moc 😅 aj som bola prekvapena,ved co keby som bola proti? a ani sa neopytali...ale nastastie mne to nevadi,kedze ju to fajn ukludni..inak neviem ako by som ju veru skludnila,kedze u nas cicik nehrozi...

strapco13
6. feb 2010

adka..to sa jej asi zatoci hlava, tak radsej zaspi 😀 😀 ..ale robim si srandu

nasho asi najviac fascinuje luster...dokaze na neho doslova cumiet..najhorsie je to vtedy ked ho zbady pri kojeni..aj papat zabudne, minule som mu povedala,ze sa nabuduce zatvorime na kojenie do skrine, ked to bude robit 😅

sakura77
6. feb 2010

no luster aj u nas fici 😀 a najnovsie vlastne ruky,drzi si pasticky tesne pred ocami a strasne ich dopodrobna studuje a pritom skuli az jej oci krizom idu 😀 to zacala vcera v noci pri prebalovani a ma z toho strasnu bavenicu teraz 😅
a skusam ju trenovat to pretacanie z chrbatika,tak ju potlacim ze ako na to a ona sa mi zakerne hned otoci z bruska naspat na chrbat,ale opacne ani za nic 🙂

miska2220
6. feb 2010

strapco mas pekne fotecky len pri tej stou satkou som nechapala tu vetu co si tam pisala ktomu 😕 az som prisla na to ze ti tam chyba asi pismenko e ale to nic aj mne sa stava ze vynechavam ale popridavam pismenka 😅

ajkaag
6. feb 2010

my sa prave rozpravame s nocnou lampou - lezi na posteli a vykecaaavaaaa 😉

adka_praha
6. feb 2010

babyyy my robime bublinky jak keby jar pila... 😅 😀 no koniec... 😀

strapco13
6. feb 2010

miska..dik..uz som to opravila

adka..myobime bublifuk uz od porodnice

didiana333
6. feb 2010

Aj vaše deťurky tolko slintaju? Niekedy mi až po rukách tie sliny teču,ked ho pestujem. Sa mi zdá,že mu zuby už pojdu,najstarší syn mal štyri mesiace a už mal prvé zubky...

strapco13
6. feb 2010

baby...od mojho posledneho prispevku..pred 3 min. som stihla uspat maleho 😀 😀 😵
som ho ulozila do postielky, prikryla..a hovorim mu..chvilku vydrz, hned pride, len si idem didu /prsnik/ nakremovat /este stale ma trapi mykoza 😠 / a do 30 s som sa vratila a drobec uz spal 😵 😵

strapco13
6. feb 2010

didi--nemyslim, ze by vsetkym novembrovym pokladikom isli naraz zuby 😉 ..maju take obdobie...proste slintaju..aj kamoskyna dcerka takto slinta este stale a je o 2 m starsia a este nema zuby

adka_praha
6. feb 2010

hehe matka vravela ze my s brachom sme mali 3 mesiace a uz sme boli zubati... 😀 aj ked neviem co je na tom pravdy, bo otec sa k tomu nevyjadril a matka si rada dokresluje a prifarbuje... 🙄 my sme uz okupkani a spinkame... 😀 mm este doma neni tak som uz leeen vasa... 😀 teda ak tu este niekto je... 😅

strapco13
6. feb 2010

no su deti ktore sa aj narodia zo zubkom..z historie vraj napolen, cezar, avraj aj hitler...takze som rada, ze moje dieta sa narodilo bezzube
a navyse aj tymi bezzubymi dasnami ma ie tak hryznut do bradavky..uz sa tesim ked bude zubaty..auuuu 😖

adka..manzelov brat je taky, ze si pamata aj veci pred jeho narodenim 😀 😀

urcite niektrore z novembroviek bude mat zachvilu zubky..ale zeby vsetky naraz? 😕

adka_praha
6. feb 2010

ved my novembrovky a novembrovcata sme predsa speci... 😀

hehe a co take si pamata?... 😀

pozri strapco ale zapisal by sa do historie... 😀