icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
8. feb 2010

ženy ako podávate ten nutritin

janka1874
8. feb 2010

už som si to naštudovala z návodu už to mám doma a aj som skomolila názov soráč 🙂

sakura77
8. feb 2010

tilly,mne by moj mohol obcas tak ist na nervy,ja by som nenamietala 😀 juj,my zeny ,kto by nam vyhovel 😀

adka_praha
8. feb 2010

no z casu na cas by to ani u nas nezaskodilo... 😀
babyy my sme akurat absolvovali reeev akoby terezku z koze za ziva stahovali... ☹ a neviem z coho to mohlo byt...teraz potme kuka na nocne svetielko na kolotoci a ma pustenu hudbu tak hadam na chvilku zdriemne...boooze ale mne je do placu...daco priserne... 😢
ty koxo v cesku v nemocnici uhorela nejaka 80-rocna pacientka...asi nejaky skrat a ona bola priputana na lozko... 😲 😖

sakura77
8. feb 2010

no aj my drichmeme uz od pol druhej,tak uz by cochvila mala vstat princeznicka 🙂
adka my sme mali taky rev doobeda ked isla spat do novej postielky,sa jej to vobec ale vobec nepacilo,ale uz druhy a treti krat isla v pohode...

adka_praha
8. feb 2010

no terezka sa pekne hrala v autosedacke a zrazu reeeev...a to som celu dobu na nu kukala asi zo vzdialenosti pol metra...no haluz...ale hlavne ze je uz dobre... 😅

tilly
autor
8. feb 2010

sakura, tak obcas by som to brala aj ja, len nie stale 😀

adka_praha
8. feb 2010

dostala som nadane ze sedim furt u pc... 😠 ale ja na rozdiel od "niekoho" stiham aj domacnost a dieta... 🙄

janka1874
8. feb 2010

jaaaaj adka to poznáme u nás je v poslednej dobe hádka hlavne kôli pc až na to že ja tu sedím buď keď obe deti spia alebo sa staršia krásne hrá a mladšía spí ako napr. teraz ale nie som ja tá prvá čo hneď ráno alebo okamžite po návrate domov zapína pc

dnes som konečne doplnila na našu stenu fotiek aj Vikine fotky sa vytešujem

janka1874
8. feb 2010

jaaaaj a zabudla som dnessa Viky sama otočila z bruška na chrbátik na bok sa otáča už od svojich 3 mesiacov presne sranda to sledovať
a dala som jej ten nutriton a vôbec negucala a aj to sa mi na prvý šup podarilo len polovičnú dávku viac nechcela

adka_praha
8. feb 2010

no ved ja si tiez nedovolim si sadnut k pc ked tu je ako v tanku alebo ked je mala "zla"...ale hlavne ze milospan si pride domov a bud cumi na bednu alebo do pc...ale ja som ta zla, ze vsetko stiham, aj pc...trapne...co uz...
od zajtra asi budem malu kupat uz o pol osmej, bo som si vsimla, ze navecer okolo tej osmej je nervozna, aj ked chvilu podriemka...tak asi si ideme upravovat rezim kusok... 🙂 neva...len dufam, ze neostaneme na tom, ze pojde spat o nejakej pol siedmej a ze nebude buntosit od piatej... 😅
idkam spat...aj tu je dnes akosi spavo kukam... 😅 papa zajtra...
a janki blahozelam sikulke k vykonu... 😉 😀

janka1874
8. feb 2010

adka ďakujem
veru dnes tu asi nikoho niet panelák skončil ešte kuknem či doprala pračka a ide sa spať

strapco13
8. feb 2010

pudo..gratulujem k zubku

my sme sa cez vikend prvykrat nahlas zasmiali 😵 😵 ..lezal na chrbte a ja som sa mu vrchom mojej hlavy otiera 😵 la o jeho brusko..len mierne pritlacilana brusko tak sa klasicky potichu rehlil a on potom mi pritom vytrhol asi 5 vlasov..no bolo mu to take smiesne, tak sa rehotal 😀 😀

janka1874
8. feb 2010

však je to zlaté my sa smejeme už dávnejšie aj keď nie každý deň ale je to neskutočne milé 🙂

strapco13
8. feb 2010

moj sa nahlas rehli len vtedy ked sa mu pri tom podari vytrhnut mi aspon jeden vlas..inak sa smeje len potichu 😀 😀

je to na zozratie mile..ani mi nevadia tie vytrhnute vlasy...aj tak mi tak strasne padaju..zachvilu zmenim nick zo strapco na plesivec

janka1874
8. feb 2010

tak ja si potom dám plesivec1 😀 😀 😀 😀
naša Viky sa viac rehoce tatovi (asi jej je moc smiešny) 😀 😀 😀 😀

strapco13
8. feb 2010

a zmenime sa na plesate novembrovky 2009 😀 😀

ja som dnes bola kuknut brata..a maly na neho kukal, ze tato /mojj mm a brat su si vizualne dost podobny..az mi je to divne/, ale hlas mu nejak nesedel, tak zacal krivit pusu..ale potom si spomenul, ze uz toho uja niekedy videl, tak sa ukludnil..sa mi paci ze uz vie kto jej jeho tato a mama

na margo podoby...ked moj mm nastupil do novej roboty tak mu novi kolegovie povedali, ze je uchylak, lebo ma na obrazovke PC svoju sestru...mal tam moju fotku 😀 😀
a odpoved na otazku, ktora sa naskytla..nie, moj otec nikdy nestretol manzelovu mamu a ani manzelov otec nestretol moju mamu..a bohuzial moji rodicia zomreli skor ako sa mohli spoznat odkedy poznam draheho..on zazil uz len moju mamu, ale i to kratko, len 4 r ☹

dida81
8. feb 2010

Ahojte, zdravim vas.

Tak "mame" už prvý novembrový zubok? Pudo- gratulácia ... 😀
Ja mam tiež znamu, ked prisli z porodnice kuká..a v ustach zubok.. 🙂

My oki, tiež zbožnujem ako sa chichoce najma mna a mm .. je to milé, že nas pozna 😀
🙂 a už je to také fajne , že tak vnima, rozmysla, ked sa mu volaco nepozdava... Babku tiež pozna a minule prisla v klobuku, tak sa na nu mracil..dala si ho dolu a hneeed veliky usmev. Zožrala by som ho... A ked zacne "rozprávat" - milený je. 😀

Dobru nocku

janka1874
8. feb 2010

bože tak by som už išla spať ale zblbla mi práčka a ešte stále perie ma ide urvať z nej v poslednej dobe pomoooooc chcem spaaaaaať

janka1874
8. feb 2010

dočkala som sa jupíííííííííííííí ide sa spať

gashtanka
8. feb 2010

Pudo - gratulujem! 🙂 Moja si zacala posledne dva dni neuveritelne cucat palcek a poslednych par dni hrozne slinta, pod dasienkami ma bielo, myslis, ze uz by to tiez mohli byt zubky?

zuzu1980
8. feb 2010

joooj, kocky, ja som taka leniva, mne uz sa ani pisat nechce, ani na FB ani na MK... strasne cosi. Uz aby prisla jar !

Gashtanka, vsetky nase babulka teraz slintaju a cucaju si rucicky, je to teraz asi take uslintane obdobie. My robime bublinky ako keby sme mydlo spapali, blublublublubluuuu 😀

Aj ja uz kcem zubooook !

Strapco, aj som chcela povedat ze Matko sa jednoznacne podoba na teba, ale teraz ked pises ze vy ste s muzom rovnaki, tak asi aj na neho sa podoba... 🙂 Inac Matej je krasne meno, keby som byvala na SVK, tak urcite by sme mali Mateja 😀

gashtanka
8. feb 2010

Zuzu> pre mna je vsetko strasne nove a ako som tu v Trnave sama, nemam sa s kym porozpravat a porovnavat 🙂 Asi mas pravdu, ze vsetky teraz slintaju :D Len to ona doteraz vobec nerobila a z jedneho dna na druhy zrazu palec v puse :P Sme sa na tom bavili zo zaciatku aj s priatelom, lebo tie cmulkacie zvuky bolo pocut cez dve izby, ale som si vravela, ze hladna asi nie je, lebo to by plakala no a ked ju to ukludni, tak preco nie. (Cumlik mi zasadne odmieta 🙂) No ale bavit sme sa prestali, ked sme zistili, ze je schopna to robit naozaj straaaasne dlho, no a ked ju po dvoch hodinach priatel doniesol na rukach, palcek mala cely cerveny a rozmoceny. A ze to moje dieta ma riadnu silu v rucicke, ked jej chcem ten palcek vybrat z pusy! Tak ju radsej vyberiem a vytiahnem cecok, ten zaberie skoro vzdy :D

mamacat
9. feb 2010

jeee, aj moj maly si cuca rucicku 🙂 je to jeho hobby teraz. hlavne pravu mozno bude pravak 😉 a este sa nahlas rehoce na hocicom, niekedy aj len tak sam pre seba. ale aj to asi vsetky deticky robia. inac ked lezi na deke tak strasne rychlo kope a boxuje do vzduchu ako keby mal nejaky zachvat ale on to robi lebo sa mu to paci. asi cvici😉
na FB mate skupinu otvorenu? (novembrovky alebo nieco podobne)

zuzu1980
9. feb 2010

gashtanka, veru, ja neviem co by som robila bez konika. som v zahranici bez rodiny, o detoch som nevedela vooobec nic, takto si aspon navzajom poradime 🙂

mamacat, ze sa ukazes! akurat som minule na teba myslela, isli sme v aute a vzdy ked sme zastali na cervenu, Adamko zacal plakat, ked sme sa pohli tak prestal. Nikdy pred tym to nerobil... Tvoj Leo to este robi?

Na FB nemame skupinu, len sme sa popridavali navzajom. Ak chces hod mi tvoje meno do IP a ja si ta pridam a "suggestujem" ti ostatne kocky, lebo v tych menach budes mat gulas 😀 alebo si tu par stran do zadu mozes hladat nase mena, ale to bude na dlho 🙂

zuzu1980
9. feb 2010

ale ked tak nad tym rozmyslam, asi sme si mali radsej skupinu zalozit na FB, bolo by to jednoduchsie...

deina
9. feb 2010

Dobre ranko, baby. 🙂 My sme skoro hore, ideme k tej nasej neurologicke, tak som zvedava, co nam povie a dufam, ze nas vezme, ze tam nebude mat furu ludi... 😝

tatuska1
9. feb 2010

dobré ránko babule!!!och ďalší studený ďeň pred nami ja potrebujeeeeeeeeeem teploooooooooooooooooo!!!!no nič šak bude aj to!!!dnes sa mi nič nechce a to asi pret že som sa vyspinkala Ninka zadrichmala o siedmej a spala do pol tretej a potom čuduj sa svete zaspala a som šťastna vymenilia som jej dudel to bolo radosti myslym na fľaši tak ťahá o sto šesť a je spokojná tak toto jej robilo problém mojej zlatej teraz jej tečie rýchlejšie.Teraz sa princezna hrajka ale už dosť dlho tak čakam kedy sa unavý a hajde čuč 😀 😀 😀

gabika11
9. feb 2010

kocky bre ranko, pre mna absolutne chripkove, nakazila ma moja mila svokrenka, ach, tak cakam, kedy dojde mamka a pomoze mi trochu, nech sa pozviecham ☹

slovakia13
9. feb 2010

ahoj
tak malej najnovsia zabavka,vtlacit celu pasticku do pusy a ked ju z toho natahuje,tak sa rehoce 😝
a podobne ako zuzu,neviem ako by som fungovala bez konika 😉
este sa pochvalim ,tak my spinkame od 19.00 do 9 rano 😀samo ,ze nejake to krmenie .to si iba potiahneme a spinkame dalej 😀 u nas urcite vsetko k lepsiemu 🙂
deina
good luck u neurologicky 😉
tatuska
tak u nas je jar 😀 mame asi 10stupnov
gabika
chripku nezavidim.....