Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Dobre ranko, babulky...
Chcem vas opat aspon pozdravit, ked sa uz do diskusii nezapajam, ale ja skutocne na to nemam cas, som rada, ked si utrhnem nejake minutky pre seba🙂)) Ivusko nam rastie, papa...je to nas skutocny novembrovy pokladik... Pozrela som si fotky niektorych vasich drobcekov...Deturence su skutocne rozkosne...Prajem vam vsetkym vla zdravicka a krasne, stastne a spokojne deticky... 🙂
ahojte babulky,
Hanka chvilku spinka (samozrejme na rukach) tak sa vas rychlo opytam...akou vakcinou proti pneumokokom vas ockuju? lebo Hanke predpisalli synflorix (je to nieco novsie ako prevenar vraj) a v lekarni ma teta presviedcala, ze si mam dat predpisat prevenar, lebo ten synflorix nikde vraj nemaju 🙄 😠
nellye aj my Vám prejeme veľa zdravíčka a stále také spokojné babätko cmuk Ivankovi
ahojte
meliska u nás sa ma nikto na nič nepýtal a automaticky ju zaočkovali prevenarom ako aj staršiu ale tú som dávala očkovať len 2 dávkami po roku skôr som to nepovažovala za potrebné pchať do nej nejaký borel ja nedávam totiž nič iné ako povinné a maximálne neskôr proti kliešťom, ale to je fakt všetko kiahne radšej budem aby ich mala ako dieťa nie ako tehotná alebo mamina
nellye veľa zdavíčka aj Vám no škoda že si nevieš aj na nás nájsť čas dobre sa nám s tebou kecalo 🙂
gabika mala by som rada takú svokru čo príde k deťom chorá (naša pre istotu nechodí vôbec 😀 )
slovakia super režim ja som o tom tiež uvažovala že budem Viky dávať spať o 19-tej
no a na záver mi staršia slečna začala soplíkovať na porazenie
ahojte...
nam tecu akesi vodove sopliky trochu... 😒 hadam sa to nevyvinie do nejakej riadnej nadchy...
no ako keby mi svokra doniesla domov chripku ku miminku tak ju asy mm polosirota... 😠 to je teda "rozum"... 🙄
jani my ideme davat teraz skor spat lebo posledne dni je vecer uz tak neskor nervozna...asi si sama pyta posun... 😅
a ani nas sa nepytali aku vakcinu chceme... 😕 🙂
slovakia aj ja chceeeeeeeeeeeeem... 😅 booooze ved ta zima nema konca kraja...uz neznasam bielu... 😨 😕 😅
nellye veru aspon tu rannu kavicku si s nami pridi dat... 😅 😉 inak super ze sa mate doooobre a ze ivko robi samu radost... 🙂 😉
moja draha dcera vcera objavila teleizor takze ked ju mam pri sebe v kuchynoobyvacke 😅 , musim ju tocit chrbtom k nemu (ked je pri mne tak si sedi v autosedacke), ale aj tak pocuva odkial tie zvuky idu... 😅 hadam z nej nebude tv-maniak... 😅 a vcera skoro vytopila kuchynu ako blaznila vo vanicke (samozrejme sa nakoniec do nej zaaaas vycikala)... 😀 a nehovorim o tom aky mame uz z nej rozviklany stol...polozim ju na osusku a akoby sa neprepla z rezimu voda na rezim stol a blazni dalej a stol s nou... 🙄 😅
*ze asy 😲 😲 😲 asi....sooooorry... 😅
Caute baby...no dnes sa malý tak posral,že to mal až na krku za golierom... 😀 škoda,že som nestihla odfotiť,ale nedalo sa... 😀 smrdkal uplne celý ako bzdocha... 😖 ten nutrilon je brutal smradlavy vo výslednej podobe... 😀 😀 😀
nellye,som rada,že sa vám darí...slovakia,tíško závidím,ale v dobrom.my budeme musieť dávať na noc ten nutrilon čo zasýti,lebo posledné dni je hladný už o druhej...
teda tie svokry su fakt sliepky...až sa desím,že raz aj ja budem svokra... 😅 dufam,že nebudem taká truuuuba...
Tá moja mo rozpráva že: "...povedzkaj mi volačenko..." no jak s debilom sa s nim baví... 🙄
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bozeeeeeeeeeee....asi by ma vystrelo... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my mame dnes 3 mesiace 😵 😵 😵
nas vo vanicke nespilecha..este na to neprisiel..len mixlujeme nohami ked lezi na chrbatiku a ked sme na brusku tak ocumujeme kacicku
inak nech zije MK..ale ubuda prace psychologom a psychiatrom 😅
ja budem asi strasna svokra..ja ho tak lubim, ze ho nikomu nedam ..no uvidim co bude v puberte..mozno poviem, nech sa stahuje k prvej co stretne 😅
adka,aj mna vystiera ked to počujem... 😖
strapco ja mam tiez taky pocit ze moj zat jedneho dna ma bude mat "rad"... 😅 ale sak dovtedy to budeme vnimat vsetko zas inak... 😉
didi ani sa ti nedivim...neznaaaasam sislanie a hentake zdrobnovanie zdrobnenin uz duplom... 😖
strapco gratularos...
didi - no mas sa na co tesit... 3 chlapi, co ti to za hviezdy donesu pod strechu? 😀 😀 😀 , inak fakt je Jergus super meno, ani si nepamatam,ze by som nejakeho poznala...
mne sa dnes podarilo odfotit ten zub. poslala som fotku mojej mame a ona hned (velmi mudro s mnohorocnymi skusenostami asi 😉) zahlasila - "a uz sa jej tlaci dalsi!!!".... ja kukam, ze ako to moze z fotky, ktora nema skoro ziadne rozlisenie tak z cista jasna vidiet? 😀...samozrejme, ze je to haluz jak Brno.
adi - pocuj, ty tam mas u vas nejak veselo... by sme mali prist vsetky aj s babatkami na navstevu pozdravit taku veselu rodinu 😀
pudo tentokrat nie ja ale didi a gabika to maju vtipne... 😅
ale dojdite... 😀 aspon si nebudete mysliet ze kecam... 😀 😀 😀
hehe no tvoja mama ma veeeeelmi dobry zrak... 😀
jaj baby rozmyslam ci mam ist do sprch, ci to moje dietko bude spat este dlho alebo ci bude za chvilu vstavat...no kto vie...
a aj my chceme zuuubok... 😅 ale aj rehlit sa nahlas...to este stale nerobime... ☹ 😅
jeeemine ten zubok je geniaaaaaalny... 😀
Snažím sa to brať športovo,ale ked si predstavím,že mi syn prinesie domov niekoho ako som ja...t.j. tvrdohlavé a niekedy jedovité 😅 stvorenie,tak ju asi vyplieskam...boooože ,ja raz budem svokra...dúfam,že sa ničoho takého nedožijem... 😠 😠 😠
No neviem si predsaviť,že mojich miláčikov synáčikov bude niekto lubiť tak,ako ja...a už to začína...svokrovatiem...pomooooooc..... 😀 😀 😝
nikto nebude nikdy lubit tvojich synov tak ako ty...bude ich lubit, ale uplne inak... 😉
my spime DNU uz hodinu a pol... nechapem... ale je tu po -5, tak sa mi nechce s nou ist von... pojdeme poobede
v noci spime 10 hod., ale len raz sa nam podarilo spat v kuse 7 hod.... vacsinou su to intervaly 4,5 - 3,5 - 2
babule, co kojite, kolko alkoholu sa moze vypit? ideme krstit, tak by som si konecne lupla nejake dobre cervene vinko...
inak nechcem strasit..vacsia pravdepodobnost je ze dievca dovlecie "zleho" chlapa /motorkar, punker, kovboj- su proste pre pubertiacky pritazlivejsi ako nejaky studentik" ako chalan podobne stvorenie..ti kukaju po dlhych nohach v minisukni
No náš drobec po tom super vyprázdnení až na golieri zaspal,ale budí sa ...myslím,že ho tlačia zuby...lebo jesť nechcel,ale prst mi vyslovene ohlodával...tak som zvedavá,čo z toho bude... 😀
😀 ja som pripravena asi fakt na vsetko... 😅 ani ja som predsa nebola svata... 😀
ja ju nedam nikomu - tak som sa prave rozhodla! 😉
didi - vy by ste mohli nieco vymysliet s monkey... a rozsirit tak svoje kralovske rise
pudo..my sme si s manzelom otorili parkrat flasu vina..ja som vypila tak za vecer deci-deci a pol..+ srasne vela nealka k tomu..malemu nic nebolo, ani som neodstriekala 😅 ani nebol pripity, ani nejak extremne spavy..proste akoby som nic nepila..mne to spravilo naladu..a kedze som cele tehu nic take nepila..tak sa cestne priznavam, ze mi to mnozstvo stuplo do hlavy
strapco to nic... 😅 my sme si minule s kamoskou otvorili tiez vino a cele sme ho vecer vypili (sme u nej spali s malou) a mne nic nebolo, ale ja som voci hentomu bola vzdy akosi imunna... 😅 zato nieco tvrdsie by ma polozilo, len by som si cuchla k tomu... 😅 a ja nekojim... 😕 😅
no k téme svokra tak kedže nemám chlapca tak sa tomu celkom teším lebo vraj to len na chlapcov sú také naviazané tie svokry tak uvidíme ako to bude u nás
pudo v jednom mala tvoja mama pravdu zúbky idú po dvoch takže čakať dosť skoro ďalší
adka veru máš to veselé ja niekedy neviem čo je lepšie nás pre zmenu celá drahého rodina idňgnoruje no jedno ma bude štvať vždy prečo ignorujú naše deti tie im nič neurobili a to vidím aj u drahého že to ho štve najviac že sa o deti nezaujímajú viky videli 3krát v jej doterajšom živote 1 v kostole na krste na pár sekúnd a 2 krát keď boli vianoce a 3 krát keď mala Sendy narodeniny a to bolo 26.12 a od vtedy nič no čo už asi ich nezaujíma ako malá rastie majú náhradu dcérku jeho sestry (čo ma tu rozvláčila) je len o 3 dni mladšia od Viky
no nič nejako som sa rozkecala sorry
adka naša je telko maniak už od 3 mesiacov keď je nervná tak stačí nasmerovať ju na telku a je kľud a je jedno čo tam dávajú 😀 😀 😀
adka..ja som bopla kedysi trochu tenovana 😅 ..to vies intrak, bolo treba zapit skusky
a inak ja som bola preve taka bubertiacka, co chcela domov dovliect punkera
no plac sme hladnyyyy
tak ja ani nekojím a ked si dám pohár vína,tak som v nálade... 😀 Minule mala suseda narodky,tak som jej len dezertík zaniesla a naliala mi pohárik šampusu...došla som domov a drahý na mna,že čo si pila??? máš oči jak žiarovky... 😉 No nič pred tým chlapom neutajím...má ma prečítanú... 😉
ja som si už tiež pár krát dala vino s colou ale len za pohár a nič malej nebolo ale bol to len jeden pohár a na krstinách pohár vermutu a tiež nič
náš tato vyhlásil že si kúpi pušku a potom sa uvidí kto cez neho prejde k našim dievkam 😀 😀 😀 😀 😀
😀 ja sa snazim hentomu rieseniu vyhybat bo vidim na beke ake to ma nasledky...nevravim, ze to musi byt 100percentne hento ale radsej telka ee...a minule som citala ze deti az od nejakych 6 rokov ci tak dako vnimaju program v telke suvislo, ze dovtedy si vobec nespajaju sceny a podobne... 🙂
ale tym som nechcela povedat nic zle... 😅 proste kazda sme ina a kazda robi ine pokusy na detoch... 😀

slovakia no ty si teda čistá provokácia 😀 😉 😀 😀 😀 😀 že maš jar aj ja cemmmmmmmmm 😝
a to s tym spaním jej slovakia no úžas krásne spinkáte nech vám to takto vydrží moja nech sa vyspinkáš pretože si na maličkú krásavičku sama 😉 😉 😉
gabika no teda tak načo sa svokra ku vám trepe keď ma chrípku no úžas 😝 tak sa nám čoskoro uzdrav