Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Nas ma najradsej TA3 (Misko), uz od malicka, furt by len tie spravy pozeral. 😀 A Matko ten najradsej kuka na Miska, normalne ze obdivny pohlad. 😅
Nuz a nasa neurologicka ma dovolenku, to je smola. 😝
Ja jedneho punkera doma mam. 😀 Ale vyzera normalne, hehe... Ked vsak pocuvam, co ten stvaral v puberte, tak neviem, neviem, asi sa mam na co tesit.
Tiez som si obcas uz dala vinko (a kojim - odsavam), ale po ziadnom alkohole v tehu to je take, ze pekne usetrim na alkohole, staci mi poharik. 😅
no ja som absolvovala sprchu a v nej som zhodila minimalne 5 kg... 😅 boze strasne sa zanedbavam...a hlavne ked mam tu nekonecnu mrchu... 😨 🙄 musim s tym daco zacat robit- s tym zanedbavanim sa...
deina to je pech a kedy ides znova?
Az v pondelok, cely tyzden dovolenkuje, sa niekto ale ma. 😅
A to co si v tej sprche robila? 😀
Boze, maly je taky zlaty, dala som ho do lehatka, lebo idem pripravit jedlo Miskovi a vylozit mycku a nieco si tu veeelmi vazne keca a pritom sa tak pochechtava, ma strasne mily hlasok. 😵
deini zlikvidovala som 2 ziletky tak hadaj... 😅 no hold vravim, ze sa zanedbavam, tak to potom dopada po veeelmi dlhej dobe... 😅 😕
baburky, mna boli hlavaaaaa, vcera sme mali grckaci den (nastastie len rano a vecer, ale zato statocne, vecer som sa 3x prezliekala ☹ ) a dnes mame straskoprdkovsky - spi len na mame zas a ked ho aj zaspateho polozim, do troch minut je hore... no a pred chvilou taky neutisitelny skrekot zo spania pustil, az som skoro plakala s nim ☹ som ho tisila a rozpravala mu a nic, nezobuditelny, len reeeeeeeev achjajaj
adka inak pridi sa pozriet na moje vlasy a hned Ti bude lepse 😀
ajkaag..aspon mas vlasy..ja som si vcera umyla a som myslela, ze mi nic na hlave neostane..tolko mi ich vypadalo ☹ 😠 skoro odtok upchali
ahojte babule!
adka,o holeni a "upravach" ani nehovor,ja som rada ked hodim bleskovu sprhu bez toho aby volakto volaco chcel,alebo reval alebo tak nieco...tak ale musim aj ja nahodit frizuru,sak co sme v pralese? 😀
´a rucicku sme aj my objavili,tiez cuca jak o zivot a aj telka nas bavi 😅
pudo ta fotka je super,teraz uz verime 😀
jajha,vonku je zas aka kosa,tu je -3,snad mi tam mala neodmrzne v tom kociku
ajka pridem a bude nam dobre obom bo ja som na tom katastrofalne aj s vlasmi...chcelo by to kadernicku ale teraz si mozem akurat tak ist do kambodze lekvar kosit... 🙄 a tiez mi vlasy desne padaju takze budem za chvilu ako ferdo mravec a ani tu kadernicku uz potrebovat nebudem... 😲 😖
sakura veru ako tarzan bol oproti mne doslova vydepilovany na celom tele... 😅 som to riskla kym malinka spinkala- teda tak to myslim, ze som riskla tipnut si, ci taha svoju trojhodinku alebo iba taky kratky oddych...nastastie moj tip pre 3-hodinku vysiel, inak neviem ako by som za nou letela keby spustia jakoty... 😀
aj nas taha trojhodku,dufam 🙂 ale onasa aj tak 2-3 krat prebere,zamrnka,tak jej dam cumlik a spi dalej,tebe prespi uplne v kuse bez zobudenia?
adka...ja som si vcera umyla vlasy..samozrejme ked som bola nasamponovana tak spustil krik /lebo dudlik/ tak som bezala hola, bosa, namydlena, nasamponovana ze co sa deje..no tak som potom neplanovane dlazku umyla
k porastu na tele sa momentalne radsej nevyjadrujem..ten som skosit nestihla..ten dnes v dnesnej sprche..ak je doma dost ziletiek...nemozem si pocas jednej sprchy stinut aj vlasy umyt a sa oholit 😅
adka 😀 😀 😀 ze lekvar kosit
jo padaju padaju a strapco u nas tiez co nevypadne vytrhneme - ved coho sa je lepsie chytit ako maminych vlasov no nie? 😉
no a telka - to by ste mali vidiet tie vyvrtky co kvoli nej viemena rukach struhat 😎
hejej nasi mali uslintani novebrovi TV maniaci 😀 😀
no veru,aj ta nas ked ju otocim opacne tak sa vykruca uplne do polobluka jak luk,len aby to videla 😀
strapco 😀 😀 😀 s plesatymi mamami 😀
no co mi chyba poratu na hlave..o to viac jeho na nohach 😅 😅
asi tak ako ked plesaty chlap ma bradu
baby zabijete ma, ja na nohach takmer nemam chlpy, aj to take jemnulinke svetle 😎
sa mas.... 🙂
jajha,sused zrovna teraz potrebuje nieco pilit na dvore motorovou pilou... 😠 takze mala sa zobudila,isla som je teda prelozit dovnutra,cestou zacala revat,zobudila kika ,no a mam po vegete 😠 tak sa majte baule,pekny den este 🙂
provokujes 😀 😀
sakura..by som suseda zabila..nam zas vzdy steka susedov pes, akurat ked maleho uspavam
tak nas nepichali, este nemame pekne zahojenu ranu po prvom ockovani... ideme na buduci tyzden
deina, dominik tiez len ta3 chce pozerat, alebo potom sportik alebo hudbu, maximalne si pozrie nieco o policajtoch (kobra 11 alebo ked este chodil komisar rex 😀 ) ale aj to sleduje tak, ze pri tom hra futbal s balonikom...
jeej, to je super, tiez by som chcela nemat chlpy 😀 mna to taaak nebavi, holit to...
pisem ako hotentot, ale ved som zenska na materskej 😀
joj zenyyyyy....o chlpoch ani nehovorte...
ked uz pojdeme hromadne na tu plastiku, tak mna nech NAVZDY odchlpia vsadeeeee (okrem vlasov na hlave) 😅 .
Ja som hrozne tmavy typ (ale pritom pokozka bledsia) a zda sa mi, ze sa tie chlpky po celom tele pocas tehu este viac zvyraznili a stmavli... pomoooooc
moj drobe uz pretahuje spanok o hodku
no ja som tmava s tmavou pokozkou a cez tehu som este stmavla...este chvilu a budem ako chlpata cokolada ale bez vlasov
caute maminy 🙂 ja som tu uz hroooozne dlho nebola, sem-tam vas precitam ked mala spi, ale pisat uz nestiham 😒
Ked tu pisete, ze mate doma TV-maniacky a maniakov, nasa je presne taka ista, ked place a nevieme ju utisit, staci, ked je vy izbe pustena TV a otoci k nej hlavu - hotovo, zostane ticho ako zarezana a kukuckuje 🙂 Chodime s nou po izbe a jej hlava lieta len za telkou. Fascinuju ju asi tie meniace sa farebne svetielka 😀
Chlpky sa aj mne v tehotenstve zvyraznili, tiez som tmavsi typ so svetlou pletou, tak je to "super" vidiet aj na mne... a o vlasoch ani nehovorte, co nevidiet bude zo mna Kojak 😀
ahojte babule , tak dnes mame tri mesiace, zatial sme si ich odspali a odsrali .... no rotavirus nemame .. ale 3 krat po sebe mam dosniest vzorku hovienka a ked nic tak nic , vymenime mlieko ... to zeby bol alergicky, doktorka viacmenej vylucuje ... mal by ine priznaky , hlavne ekzem ... tak aso prejdeme z nutrolonu na bebu ...
a zbalili sme sa vcera a isli k nasim do piestan vsetci ... ako ked uz zima tak aspon takto ... ako v meste mi uz dost liezla na nervy 😀 😀 😀
no idem si dat kafe ...
a o chlpoch mi ani nevravte .... pudo ja som cchodila pekne na laser .. pera brada a hen posledne dve ma cakali a otehotnela som a bolo to v P. penaze tiez ...
ahojte kočuldy že čo?chípky rozoberáte?ja som si teraz vytiahla nohavicu skoro ma kleplo šak ja tam mám prales och dnes to musím skosiť dačo strašné vidno že som už sex dávno nemala chudák môj mm ja buď zaspím s malou alebo mi dačo je keď to takto pôjde ďalej no neviem neviem.
Ninuška mi dnes krásne pospinkala boli sme aj vonku dve hodky tak fajne bolo krásna dlhá prechádzka až mne je lepšie.
Vidím že niesom sama čo sa zanedbávam nechty mi treba doplniť vyzerajú hrozne ale vo štvrtok už pôjdem ešte ku kaderníčke sa musím objednať lebo farba zlieza a na obočko skočím v rámci prechádzky s kmotruškou.
baby ja som tiez jak prazena vsade okrem hlavy 😀 😀 😀 tam to iba pada 😀
a mame uz 5640g 😀
slovakia krásna váha!!!!!!!!!!!
nejdu mi smajlíky hňuk
sakura my spinkame asi tak, ze kym natotata zalomi, dam zo dva tri razy cumlik, potom spi hoooodne dlho aj bez neho a ku koncu ked uz sa pomaly budi tak este natahujem cumlikom, ze zo dva razy dam a potom uz kukaaa... 😀 spi aj dve a pol hodky bez cumla... 😀
boze baby ja som dnes neskutocne leniva... som sa pustila do zehlenia a ozehlila som len malinkej vecicky kedze uz mala skoro prazdnu komodu 😅 a mm veci...na moje veci a plienky (kedze este nedochadzaju) som sa vy*rala... 😕 😅 hruuuuza...taka som uz davno nebola...
krevetka ze kojak... 😀 😀 😀
no a slecna sa zobudila tak ideme papat... 😀 teda aby ste si nemysleli ze mi spi bohvie kedy od obeda, to uz je sloficek poobedny kratky... 😅

strapco ja som intrak nepotrebovala... 😅 mne stacila partia a kedze nas bolo dost tak kazdu chvilu mal niekto narodky, meniny, potom zas novy vodicak, a rozchody a vseeeetko mozneeeee... 😀 booooze to boli casy...teraz uz ked sa stretneme 4 naraz tak je to vykon...vsetci sa porozliezali, kazdy ma svoje problemy, rodiny, polovicky, pracu....co uz... 😅 ono to neni vsetko vecne... 😅