icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
9. feb 2010

slovakia ste uz veeelke baby... 🙂
hehe sme sa s mm capali po ritiach a mala sa na nas hehlila jak trdlo... 😀

janka1874
9. feb 2010

juj ženy nestíham Vás čítať tak snáď večer sa sem dostanem 🙂

sakura77
9. feb 2010

adka,my sme veru o tej 17.10 vstavali z toho obedneho spanku 😀 a teraz je pod hrazdickou a ze co nepocujem ziadne buchity a ona ruky na ockach a driemka si zas.. 😅
no ja som zas bleda aj blede chlpy-ale zas ked ich je vela tak aj blede vidno 😉 takze holit trebaaa,kkiki,ja sa chystam na to lasrov odstranenie aspon podpazusnice som chcela a ie a nie si najst cas na to sakraaaa....ja taketo veci doriesim asi ozaj az ked bude uz mala v skolke a a kiko v skole 😀 a to som mala ake plany uz teraz na jesen,kiko v skolke a ja jak budem doobeda vo fitku a po manikurach a kadernickach 😀 no a som dosla uz zas 😅 (akoze tie plany som si robila uz v zime,ked som este nevedela ze bude babo)

janka1874
9. feb 2010

no ženy o chĺpkoch ani nehovorte ale na nohách mi nejako prestali rásť tiež ich tam mám ln také jemné a normálne mám miesta kde nie sú vôbec zato pod pazuchou som ako opica tam to zas až moc rýchlo rastie ale aspoň tie občas stíham v sprche skosiť 😉
moja malá nejako dlho spí asi to fakt chce zmenu režimu na 19-tu

bože milujem človeka čo vymyslel bambuľku už 20min. mám pokoj Sendy pozerá ako zhypnotizovaná

janka1874
9. feb 2010

no a už je hore aj Viky 🙂

kessy11
9. feb 2010

ahojte tak ja len tak kolko som stihla,

pudo gratuuuuuuuuuuulujeme, že zúbok, a krásne foto, ozaj super 😀 😀 😀
strapco malinkemu všetko naj naj najsamlepšie 😉 😉 😉 😉
my sme boli dneska očkovaný, tak čakám čo bude v noci, zatial ok, malinký je v pohode, reakcie ako normalny den, vpichy nezačervenali ani nestvrdli a tepltoka je v riťke 37,7, tak uvažujem či nedať nurofen, aj ked viem že je to v podstate 37,2, uvidím čo bude za hodinku či to stúplo alebo nie.
ako ste vy prežili očkovanie???? aké ste mali reakcie???

TV- naša oblubená zábavka aj ked mu to nedovolím, je vidieť že ho to moc baví 😀 minule som ho mala položeného na gauči a pri hlávku som mu dala vankušik aby nevidel na TV a kým som sa rozprávala vankúšik si pekne krásne nadvihol, držal ho nadvihnutý a cez tu medzierku si pozeral tv 😀 😀 😀 😀

Slovakia super režim, no krása tfuj tfuj tfuj nech vám to vydrží, vždy si na teba spomeniem ked mm zbuzerujem za niečospravil zle alebo pomaly a on mi vždy povie si predstav že si sama, ma hned schladí 😀 😀 😀 😀

inak už máme 6250g a dlžka asi 64/65cm oblečenie nosíme 68 😉 😉 😉 obvod hlavičky sme mali 41cm, ale tieto miery neovládam tak neviem či je to veľa alebo málo ale nič nehovorili tak je to ok.

budúcu stredu ideme na sono nožičiek, tak som zvedavá, že či ako nebudeme už baliť na široko 😀 😀 😀 😀 😀 prestala som ked mal malý asi 1,5 mesiaca tak uvidíme 😉

gabika11
9. feb 2010

ahojte, tak co sa tyka pozerania telky, u nas bezi cele dni jim jam, a niekedy nam to uz s manzelom poriadne lezie nanervy, kajka zerie hlavne vlacik tomasik a chobotnicu oswalda a psika kippera, to je milucke a dobre sa to pozera. Tak je davidko nuteny obcas tu telku pozerat, ale nejak ho nezuajima, mam dojem.
Dnes od rana dosli starkim kedze som rano volala, uplne ko, nech pridu, lebo som slaba ako much a nevladzem. Ked dosli, nejak som sa pozviechala, nadopovala sa paralenom a sla s otcom vymenit cestovnu postielku za autosedacku, vztala so Kiddy pro comfort 2010 od 9-36 kg cierno cervena. Je to jedna z najbezpecnejsich sedaciek na trhu. A dosla mi aj ring sling satka, a ja som asi lava, ale ide mi to velmi tazko, ju poskladat a dat tam maleho, nejak tam plaka, nejak sa mi nepodarilo tu satku stiahnut mu pod zadocek, tak mi zliezal dole. Ale asi na to potrebujem viac casu a hlavne mi musi byt lepsie aj fyzicky. Inak je to vlemi draha zalezitost, keby len tak lezala v skrini nepouzita. Chcela som ist po prihlasku do skolky pre kajku, ale riaditelka bola mi o s detmi, tak snad sa tam dostanem zajtra, lebo nemam vela casu, do 15 treba podat, a hadam budu mat volne miesto.
My idemem do poradne az buduci utorok, tak som zvedava, kolko sme podrastli a pribrali.
Ja si tiez stiham akurat tak hodit rychlu sprchu, na viac nemam cas, a rychlo oholit podpazusie. Na nohach vela chlpkov tiez nemam, tak to bnudem riesit v lete, ale dovteedy by som rada zhodila nejake kila...

janka1874
9. feb 2010

gabika a prečo si zrušila cestovnú postieľku?
pekná autosedačka
a o chudnutí sa porozprávajme 🙂

strapco13
9. feb 2010

gabi..ten ring sling je lahke ovladat, ale chce to trening...najjednoduchsie je ked si das maleho na rameno..prehodis satku kolo neho, utiahnes spodok a az potom vrch..len, musis mu potom zadocek spustit nizsie ako kolienka..takze akoby v tom sedel..ale mi chvilu trvalo kym som sa to naucila...a do kolisky ho vtom dat neviem..je mi dlhy do toho 😅 alebo som nemozna

strapco13
9. feb 2010

o chudnuti sa ja ne spokojnbavim..nie som sice spokojna s mojimi 78 ale uz som si zvykla, ze je to moja vaha a nech robim cokolvek, tak to dolu nejde. Menej som vazila naposledy asi na strednej..kolo 65..tam by som sa chcela dostat, ale co uz

zuzu1980
9. feb 2010

ha, tak ja idem provokovat, mne dalsie kilecko zliezlo, uz sa konecne zacinam citit ako clovek. Este 3kg do leta a budem uplne happy.

inac, TV nas straaasne bavi, uz nepomoze ani otacanie od telky, lebo sa dokaze vykrutit do akehokolvek smeru. Ked mu telku vypnem, tak drobec este zo zvyku obcas kontroluje ci naozaj nejde, taky je podareny. Takze mu davam barikady, vankus alebo deku cez hrazdicku aby nevidel. Ale ked moji chlapi obcas spolu kukaju hokej, to nema chybuuuuu. Hokej ho bavi asi najviac 😀

ajkaag
9. feb 2010

mne moji chlapi dnes povedali ze som schudla, ale vaha to netvrdi, tak nefiem 😀 ale na veceru som zblajzla taku krupicnu kasu utopenu v masle a zasypanu cukrom, ze som to asi vyriesila 😎

zuzu1980
9. feb 2010

ajkaag, to potesi 😀 ja sa musim len sama vzdy pochvalit, lebo inac sa pochvaly nedockam 😀 ale minule ma prekvapil drahy, vraj ci som si zafarbila vlasy 😀 po mesiaci si vsimol 😀 😀 😀

adka_praha
9. feb 2010

no adi aspon nejaky kompliment... 🙂 ja mozem sniiivat...ale tak tiez ako blba stale zeriem tak sa neni comu cudovat... 🙄 😅

strapco13
9. feb 2010

zuzu..aspon si to vsimol...ked som si dala prvykrat jasne cerveny melir a ostrihana som bola...tak manzel po 2 tyzdnoch..zlatko nemala si niekedy teraz ust ku kadernicke 😅

zuzu1980
9. feb 2010

baby co ste v zahranici, uz ste niektora zacali vybavovat slovensky rodny list? lebo ja uz sa 2 dni nervacim s ambasadami, a zda sa mi ze odo mna chcu viac papierov ako v ostatnych krajinach (pritom to ide vsetko na osobitnu matriku v BA, a papiere su teda vsetky rovnake)...porazi maaaa, neznaaasam ambasaaaaaaaaaadyyyyyy

janka1874
9. feb 2010

zuzu ale všímavý je to musíš uznať 😀
aj ja chceeeem chudnúť ale keď ja popvicu vecí čo uvádzajú kadejaké diety nejem tak to potom môžem rovno hladovať asi by som fakt mala nabehnúť na delenú stravu

zuzu1980
9. feb 2010

strapco 😀 😀 😀
ja sa preto vzdy vychvalim sama, ze aha, zafarbila som si vasy... a on ze uhm, pekne... ale nevnima co hovorim 😀

janka1874
9. feb 2010

veru aj ja sa radšej chválim sama 😀 😀 😀 a keď sme pri tom bodla by nejaká farba
no ženy idem spať včerajšia noc bola zábavná a kedže Sendy soplíkuje a išla spať s 37,1 tak uvidím čo ma čaká vnoci majte sa

zuzu1980
9. feb 2010

inac ja mam celkovo taky nudny xicht, ze ked idem z uplnej blond na totalne ciernu tak si nikto nevsimne, ani kolegyne v praci co ma vidia kazdy den... takze ja uz som si zvykla 😀

zuzu1980
9. feb 2010

janka, tak snad sa vyspinkate. bru noc

strapco13
9. feb 2010

baby..ma toto niektora...uz asi 7 krat od porodu sa mi zapaluju prsty na nohach..vedla nechtu..a hnisa mi to..nie vela, ale musim si to vytlacit..a len co sa mi zhoji na jednej nohe, tak zacne na druhej.. 😠 😠

zuzu1980
9. feb 2010

strapco, hej, aj ja to mavam teraz zapalene. to co ma spolocne s porodom??? ma to ani nenapadlo

zuzu1980
9. feb 2010

strapco, teraz ma napadlo ze som k tomu videla temu na konovi, len som tam nikdy nenakukla lebo som si myslela ze to babatkam sa zapaluju...ale ked vravis tak som pozrela a nie sme same

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

strapco13
9. feb 2010

zuzu..pozerala som tvoje fotky..teda to sil len ty myslis, ze mas nudny ksichtik...ked som kukla tvoje fotky zak som si povedla, ze aka pekna sympaticka baba si..no kebyze nie som vydata a na chlapov..tak neviem neviem 😀 😀 😀

zuzu1980
9. feb 2010

strapco dik 😀 esteze si na chlapov, hehe 😀 ale tym ze mam vlasy stale v cope, tak si zmenu farby vazne nikto nikdy nevsimne, a mna celkovo kazdy vzdy ignoroval, uz od skoly si mna ako poseldnu zapametali, ucitelia si nikdy nepamatali moje meno... uz sa citim niekedy ako duch, ale zacinam sa menit na strasidlo 😕

strapco13
9. feb 2010

precitala som si ju akurat dnes..ale tam baby neprisli dokopy na nic ako to riesit 😠 😠
a chcela som vediet ci aj novembrovky to trapi..videla som v tej teme aj mayku
takze aj ty s tym mas problem? ☹ blbe..aj ponozky ma na tom tlacia

catalin
9. feb 2010

caute kocky,

zuzu, prave dnes bol manzel na ambasade v dubline..vybavil vsetko. som ho vychystala, vsetky papiere pripravila, vsetky formulare stiahla z netu a vypisala, obalky so znamkami...atd, vsetko ako ma byt. tak tam isiel s dobrou radou od kamarata nech caka klasicky slovensky uradnicky pristup nasobeny a na entu..a tak aj bolo, tetu islo rozhodit od jedu, ze mal vsetko v poriadku, normalne tam po ludoch ziapala, ten moj len dychal zhlboka a pocital dlazdicky 😀 😀 a potom ked isiel s papiermi ku nej to vybavit, tak po nom zase zvrieskla, ze: predplatenu obalku mate? a on takisto na nu ze: ano mam..(ani mu ju nakoniec nebolo treba, tak ju tam nechal, pre tych co nemali)potom jej doslo ze trosku prehnala, tak ho nakoniec s usmevom vyprevadzala..sranda bola ze si mozme sami prelozit irsky rodny list do slovenciny, a taky ujo to len skontroluje a potvrdi ze to je spravne, no co uz len tam mozem pokazit s tymi menami..este druhe kolo bude ked budem vybavovat tie prispevky na SVK, uz sa tesim na tie tetky na uradoch..joj uz teraz sa mi dviha tlak..dobre ze isiel mm na tu ambasadu, ja by som sa veru nezdrzala. cely moj zivot robim s ludmi a pre ludi, v sluzbach, customer service, ale ked na mna dakto reve jak na dajake soplave decko v skolke tak vtedy sa nepoznam...

zuzu1980
9. feb 2010

akurat som si zase strihala nechty na nohach a teraz si nadavam ze som blba, zase sa mi urcite zapalia, uz som to mala dobre...

strapco13
9. feb 2010

to by som nepovedala..ja som tiez bola za sedu mysku...no zda sa ze ako sede mysky sme to niekam dotiahli 😀 😀
mame rodinu, uzasne dieta 😵 😵