icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
10. feb 2010

pudo, nieee, najskor tak o 6 rokov a to uz zas budu ine veci...

janky, ano moje tehuveci nikto nechce ☹

no, skoncila som s pridavanim, krpec sa zobudil a chce maaa 😀

janka1874
10. feb 2010

deina len mi je niekedy už ľúto drahého že ho tak odflakujem ale fakt nemám chuť zas to absolvovať na silu a keď tu čítam ako niekto s chuťou o tom píše tak si prídem ako vadná

ukulelembo
10. feb 2010

Janka nic si nerob z tvojej ,,akoze svokry a svagriny" ja by som tiez mohla roman pisat ale horsie ze vo vlastnej sa nasli taki co ublizovali ☹ 🤐

adka_praha
10. feb 2010

deini ja som na nu kukala v junovkach...zas som lozila po cudzej teme... 😅 ze jej prestali davat lieky na srdiecko a nic sa nedeje tak super... 🙂 bojuje malinka... 🙂
ukulele no asi by som ho mala navnadit a pripravit ho na to, aby som vecer neuschla ze prekvapko a... 😅 no dlha doba je dlha doba... 😅
a ja by som ich nerobila ale pre mna je jednoduchsie ich spravit ako sa trepat do obchodu... 😀

adka_praha
10. feb 2010

baby svokra zas poslala bananov ako do zoo a potrebujem ich zlikvidovat...co bananove????

ukulelembo
10. feb 2010

Adka mufiny, babovka, kokteil vyber si 😅 Dobre recepty som na mmb videla

janka1874
10. feb 2010

adka 😀 😀 😀 😀 tvoja svokra je srandistka 😀

ukulele no ja už som to ako tak prežila že ma nemusia len sama neviem prečo a je i ľúto len detí že sú ukrátené no nič aspoň jeho sestry malá bude mať všetku pozornosť maše sa musia uspokojiť s mojou rodinou

janka1874
10. feb 2010

a už by som mala prestať lebo zas tu urobia scénu alebo drahému vynadajú čo si zas dovoľujem

ukulele ja hľadám na bábovku niečo dobré

adka_praha
10. feb 2010

no uz snorim po receptoch... 😀
dnes mi mm zapotil, ze co bude na obed, ze chce fazulovu polievku...vravim ze ale ja nechcem... 😅 ze dukatove buchticky budu a ze ale to doma nemame...sak spravim...a mas recept?...kuknem na nete...zas len ten internet...no baby iny dialog...tak nech mi kupi nejaku kucharku ze minimalne 2000 stran receptov a nebudem kukat nic na nete... 🙄 no nezavdacite sa co by ste sa posrali... ☹

ukulelembo
10. feb 2010

ja som vcera robila taku jednoduchu bez tuku je este 😉 ide tam slahacka 33%

strapco13
10. feb 2010

monkey..daj preistotu spravit vyteri aj rodine..mozno je niekto bacilonosic
a daju sa zohnat aj velke ortopedicke nohavicka..drobca davam do c.3..dvojky sme vynechali

bleelka..necitala som odpovede na tvoju otazku zatial..ale to vyzera ze ma mykozu..asi mas ty na bradavkach a ona v pusine a ako to prehltla, tak to preslo do traviaceho traktu..a vtedy zvyknu byt taket pupaciky na ritulke..takze k pediatrovi..preliecit seba a aj malu ☹ ☹

no idem vas docitat

ukulelembo
10. feb 2010

jaj Strapco tie bananove mufinky ti poslem do IP ci aj ostatne chcu recept? 😉

janka1874
10. feb 2010

ukulele hoď recept na tú bábovku prosím

tilly
autor
10. feb 2010

hodte sem zaujimave receptiky 😉 na muffinky by boli uplne supis

ukulelembo
10. feb 2010

Jani: 250g krup.cukor, 250g polohrubej, 250ml 33% slahacky, 3 vajcia, 1 van.cukor, 1 prasok do peciva, kakao Vsetko zmiesas dokopy nic nemusis slahat rozdelis na bile a tmave cesto sak vies a vylejes do vymastenej a vysypanej formy, pecies 45min pri 180C zalezi od rury svoju uz poznas DOBRU CHUT

strapco13
10. feb 2010

ukulembo..mozes aj do IP..ale kludne daj sem..nech sa narobia chutky aj ostatnym..nielen ja budem sladke jest..prave som dojedla zmrzlinu z mrazaku..zavadzala tam 😅

maly ma dnes desne rozhadzany rezim 😠 😠 vzdy po napani sa hrajka, potom cvicime, kecame, potom spinka a zas odznova..a dnes..po napani zaspi..prvykrat mi zaspal na prsniku 😵 potom sa hral a teraz zas spi..vobec si neviem naplanovat den...musim varit, na nakup ist..
ale snad sa to da teraz do poriadku a zobudi sa az ked bude hladny..potom sa pohrajka a pojdeme na nakupy, donesiem nakuo domov a este vybehneme aj so psom na prechadzku

kkiki
10. feb 2010

no konecne som dostala kramy ... kokso ale ako mna bolia krize ... ako pred porodom ...
no tak sme dnes zacali davat bebu ha , vsetky vysledky negativne ... tak uvidime ... zatial sa tvari spokojne chrust ...

sakura77
10. feb 2010

no,deti ulozene,tak docitavam,ale ste toho popisali....
inak aj linetka nas zanedbava 😉 🙂
ja som tiez akurat rozmyslala ze by som mala vecicky pofotit a skusit nieco predat-aj po kikovi,lebo niektore vyslovene chalanske asi sofinke davat nebudem,napr take tie ze letecka bundicka atak,to by bolo divne asi...ja som mu nikdy nekupovala take ze neutralne,vzdy vyslovene chlapcenske,takze asi to popreberam a co je schopne ,nahodim...no,schopne su len tie z prveho roku,potom uz ako behal,tak to uz asi nie 😅
monkey,juj,to je smola,ze musite balit nasiroko este,nas kontrola este len caka a len dufam ze to bude ok,si neviem predstavit zeby som ju teraz ked sa uz tak kruti vselijako mala do toho davat... 😒

lubkaeck
10. feb 2010

maminky poprosim vas o vyplnenie dotazniku do diplomovky, netreba sa prihlasovat, len vyplnit a odoslat

dakujem velmi krasne 😉

http://www.infostar.sk/dotaznik.html

ukulelembo
10. feb 2010

Sakura ja som Alexeja do 9 mesiacov balila nasiroko blééé 😝

slovakia13
10. feb 2010

zak nam sa tu na klbyky pozreli iba raz 😠 ,ale ziadala som o scan tak ideme 🙂 balenie na siroko tu vobec neodporucaju 😅
blelka
my nemozeme pampers,ale moze to bat aj mykoza ako pise strapco.mala ma zabku .dnes my doktor povedal ,ze to ma mala so mna.tak teraz berem nejake tabletky.
pisem s malou na rukach,stale sa vyskiera a nespi 😅
a od ponelka ideme chodit do nejakej spevackej skupinky 😀 deti od 3 mes do 4rokov.sa tesim ,lebo ma hrabne doma.....
adka
tvoja svokra nahodou zlata 😀 😀 😀
idem vas este dokladne precitet 😀 😀 😀

sakura77
10. feb 2010

slovakia,tak ty chces amt spevacku,cooooooo? 😵

janka1874
10. feb 2010

ženy moje deti ešte spia zas vstanú obe naraz a som doma sama no to bude sranda ale malá spí od 10-tej páni to je výkon dnes

slovakia13
10. feb 2010

boooze moja gramatika 😝 teraz som po sebe citala 😀
aspon nech mala ked mamina jetake nemehlo 😀 😀 😀 na spev,sice si neviem predstavit co tam take babetka budu robit 😅 asi vrestat
janka a vsetky co mate viac deti tak mate moj obdiv .....ja ledva stiham miu

sakura77
10. feb 2010

slovakia,by si neverila,ale pri dvoch stihas viac jak pri jednom,je to divne a neuveritelne ale je to tak 😀

adka_praha
10. feb 2010

slovakia no keby toho neposlala vzdy prehnane mnozstvo a vecne daco co nam ozaj netreba tak pol biedy...ale ja jej poviem ze nie a za dva dni to posle aj tak po mm a tak mam chladnicku plnu doslova ko**tin a nic sklbne co jeme alebo mi je treba...a v takych mnozstvach ze tym stiham zivit aj terezkinu krstnu... 🙄 lezie mi to na nervy lebo mne to pride ze si mysli, ze som taka blba ze si neviem nakupit alebo navarit a podobne...to je normalne ze posle tu blbu lacnu salamu obalenu v trojobale ze to si uz len opeciete... 😠 alebo tonu reznov so salatom (raz som ho trocha u nich zo slusnosti zjedla, ale moc mi nechutil)...a vobec nikoho nezaujima, ze my navarene mame a podobne...mna to vytaca do nepricetnosti...a ze setrenie a dpc jedla kupuju a posiuelaju tolko, ze fakt by sa tym uzivila ciganska rodina...sak sa furt len vyhadzuje a plytva tym...ja som z domu neni tak naucena a ide ma rozhodit od zlosti do vsetkych svetovych stran... 😠 😠 😠 😠 😠
co jej sice treba nechat, ze ked treba tak zozenie lacno masla a syry ale hento hore uvedene to 100-krat prevazi... 🙄

janka1874
10. feb 2010

slovakia som na tom podbne ako sakura akurát že večer som už potom k.o. 😀 😀 😀

janka1874
10. feb 2010

tak a babule sú hore majte saaa

ukulelembo
10. feb 2010

tak ja som 6 rokov mala len Alexeja a potom do dvoch rokov Dominika a šimonko a to pokedy som si zatriedila priority a cinnosti to bolo Akurat ze Dominiku netrbalo kojit, vstavat pri nu, ale zas treba ine veci s nou k neurologovi, psychologicke kazdy druhy tyzden, zubar strojcek atd. A este po sudoch kvoli nej behat kazdu chvilu kvoli jej utupym rodicom 😝 😠

adka_praha
10. feb 2010

ukulele mas to teda vesele... 😕