icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
10. feb 2010

tiez keby som si mohla vybrat tak by som radsej niekedy skoncila radsej na vlozke ale co uz 😢

adka_praha
10. feb 2010

ehm nechapem...

ukulelembo
10. feb 2010

no zeby som sa radsej nenarodila 😒

adka_praha
10. feb 2010

jaj...neviem co povedat... 🤐

ukulelembo
10. feb 2010

ked budem mat cas tak napisem viac o mojom ,,uzastnom detsve" jeb...om otcovi a sestre alkoholicke 😖 ☹ A co uz si buchticky napiekla? Ja idem pre maleho do skoly a pre vodicaak ktory som si nebola od septembra este zobrat nakolko mi po autohavarii uplynula uz lehota 😒

sakura77
10. feb 2010

ukulele,a co ti ho zobrali, co si nabrala? 😉

adka_praha
10. feb 2010

jj uz mam uz som aj zjedla... 😀 som nasla na nete cesto na ne ale nedoplo mi, ze ho bude malo, tak je len na dve porcie...neva...ale musim sa ovladat aby som aj mm porciu nezjedla... 😅

ukulelembo
10. feb 2010

no to je tiez na dlhsie Za Livinou sme vyleteli do role, poprevracali sa a auto slo do srotu ale sme tu zijeme a dychame

kkiki
10. feb 2010

no gabike vsetko naj k meninam 🙂

uku, ale pozri ake mas krasne decka ... de by boli keby si na vlozke ...

kessy11
10. feb 2010

haloooo to ste este nikto neboli na očkovaní, ked mi nenapíšete aké ste mali reakcie???
my máme zas teplotku 38,1 v riťke a neviem či dať už nurofen alebo čakať, včera sme čakali a nič moc po 3 hod sme mali38,8 ☹ ☹ ☹ ☹

gabika11
10. feb 2010

caute, som vas este neprecitala, ale dakujem za blahoprianie. 😉

adka_praha
10. feb 2010

kessy iba trocha zvysenu teplotu a inak nic...som davala pri kazdom prebalovani octanovku na vpichy tak sme ani opuchnute neboli...sry ale nevsimla som si ta... neeehnevaj sa... 😅 a daj nurofen podla mna...isto bude samik uz dost unaveny a uboleny z takej teploty... 😒 ☹
gabi aj ja blahozelam... 😅

adka_praha
10. feb 2010

38,1 to uz po odcitani alebo priamo co bolo na teplomery si napisala???

tatuska1
10. feb 2010

kessy11 ja som davala nurofen a štvrťku diazepan to mi kazala sestricka no a mala nemala teplotku ale bola strašnš mrzutko dlho,dlho už sa teším na ďalšie očko 😖

adka_praha
10. feb 2010

baby kde ste vsetky??????

zuzu1980
10. feb 2010

tu sooom

adka_praha
10. feb 2010

vitaaaaaaaaaaaj 😀

ukulelembo
10. feb 2010

sak ja tiez pozeram ze je tu mlkvo

didiana333
10. feb 2010

Halo...tu som...
dnes som mala perný den,bola som v skole.Známky celkom ušli,ešte máme skušky o týžden...takže teraz ruština,marketing a podobne haluzoviny sa idem učiť... 😒 😔
My ideme na očkovanie v piatok,už som kupila octanovu masť preventívna,ked to tu všetky spomínate...nestíham vás čítať,čo je nove???

adka_praha
10. feb 2010

no co dokaze jedna otazka...kolko vas tu zrazu je... 😀 😀 😀
boze kukam spravy a ze manzel pichol manzelku kuchynskym nozom do brucha, ona v 6. mesiaci tehu...by som mu ruky odsekla... 😠 😠 😠

zuzu1980
10. feb 2010

didi, rustina je teraz v mode 🙂

moj maly sa nevie rozhodnut ci je hladny alebo unaveny... A navyse sa mu cely den huba nezavrie 😀 aspon keby pekne rozpraval, ale ma teraz take 2 dni ze len huka a bavi sa na tom 😀 😀

dala som mu opicu a teraz sa jej snazi zozrat banan (co ma opica v ruke) 😀 😀 😀 idem to pofotit

didiana333
10. feb 2010

No hej,ale obaja boli pod parou...sliepka ožratá je to...chuda dieťa...

adka_praha
10. feb 2010

hehe sa budete za chvilu s manzelom schovavat kade tade aby aj vam nezjedol veceru... 😀 😀 😀 😀

adka_praha
10. feb 2010

obaja??? mne sa zdalo ze iba on bol...ak aj ona tak by som tej tiez cosi zatial aspon povedala... 🙄

didiana333
10. feb 2010

Hovoril tam lekár v telke,že ani ona nebola triezva,ale bábo je mimo ohrozenia...

zuzu1980
10. feb 2010

boze, to co pozerate ! tu u nas su take strasne nudne pozitivne spravy, ziadna politika, ziadne nasilie (teda obcas sa niekde strielalo ale inac nudaaa) ani ma to nebavi pozerat.

adka_praha
10. feb 2010

jaj no akurat vtedy to zacala komentovat aj terezka 😅 tak mi to asi uniklo... ale ten noz je ozaj neodpustitelny... 😠 baby ja ked som bola kinderko, tak som sa desne bala, ze natrafim na nejakeho hentakeho magora a ze mu bude jedno brucho-nebrucho... 😒 ved kolko je akych magorov vsade... 😠

ukulelembo
10. feb 2010

Adka co buchticky spapane? Zuzu: vcera si ma s tymi modrymi nechtami zabila- argument jak svina 😀 Veru Zuzu rustina je in moj drahy ked chodi do NL, BG, ci DE tak na spediciach vzdy niekto vie rusky

mayka
10. feb 2010

Ahojte, prisla som vas pozriet. Dieta mam ulozene a zaspava pri kolotoci.

pudo dobre si si to teda dnes zariadila. Aj ja sa chystam ale cakam kedy mi nabehnu looove ten priplatok k narodeniu a tahooooo nakupovat. Ale ako sa poznam vezmem aj Terezku a nejaku kamosku a spravime si nakupny den spolu. Baby inak kojite aj na verejnosti? Ma napadl ze co ak bude Terezka hladna kde ju nakojim. Mne sa paci kojenie na verejnosti ale este som neskusala. Zasa vytahovat prso v nakupnom centre asi nebudem. 😀 Ale keby som sa zasila do nejakej kaviarnicky tak by sa dalo nie, Som zvedava na tie reakcie casnikov. 😀 😀 😀

Inak k tomu zapalenemu ockovaniu tak mame to cca 1 cm velke a uz aj biele zrele na prasknutie. Uvidim co to spravi do zajtra a ked tak zavolam dokyne. Asi to bude chciet prepichovat ale vsak to zvladnem aj sama, lebo to ma takiu len tenulinku kozicku na tom a ja mam doma sterilne injekcie. Podla mna by ju to nebolelo. No neviem co mam robit. Podla mna to normalne nie je ked sa to takto zapali po 3 meisacoch. Do kelu. Furt mame problem s pokozkou. ☹

mayka
10. feb 2010

A mafinky spravim zajtra tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22919
mam doma tvaroh tak vyskusam. Zbohom este nezacata dieta 😀