icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
11. feb 2010

Čawtw ženy...ja saa tiež cítim,akoby ma prešiel valec...hlava ma brutal bolí,to je už z toho blbého zimného počasia...mi to už lezie na mozog... 😠 Neznááááášam zimuuuuu....

caterine,ja dávam malému aj pančušky pod overal alebo pod dupačky.Aj na noc.Som mu kupila také mrňavé,hrozne je v nich zlatučký. A dávam len body s dlhým rukávom pod oblečenie.A on má rád,ked ide spinkať,že ho tak zaobalím do deky...a ešte sa nestalo,že by bol studený. tiež máme tolko stupnov,ako píšeš...

Baby...zrušte už niekto tú zimuuuuuu..... ☹

adka_praha
11. feb 2010

didi napisme peticiu ze chceme aby zimu zrusili uuuplne... 😅

ajkaag
11. feb 2010

baby viete co ma stve najviac? ze vlani bola taka zima, ze tyzden dva kosa a minusove teploty, ale potom zas dva tyzden pekne teplo a teraz, ked mame malinke babatka tak snad bude mrznut tri mesiace v kuse 😠

adka_praha
11. feb 2010

no veru...ja som si uz tak zvykla za tieto tri dni na pekne pocasie ze ked dnes vidim zas padat to biele svinstvo, by som sa dokazala aj rozplakat... 😠

janulla35
11. feb 2010

adka spytam sa teba, skušala si malu ťahať za ručky do sedu,či priťahuje hlavičku, že vraj už maju ťahať a moj nechce

mayka
11. feb 2010

baby aj ja uz sa strasne tesim na jar. To uz budeme moct byt vonku dlhsie a hlavne nie tak naobliekany. fuuuuj

janulla, nasa Terezka sa taha uz aj bez pomoci mojich ruk. Dviha hlavicku a nohy naraz. Podla mna bude sediet aj skor. Ale zato nerada pasie kone. Akoze vydrzi ale neeesce sa jej.
Baby ako casto davate past koniky deticky? Ja tak 1-2-3 x za den na par minut. neviem ci to nie je malo.

adka_praha
11. feb 2010

janulla hej tahame...kazdy den cvicime pri kupkani- teda uz suseni...a konickujete?

adka_praha
11. feb 2010

mayka my davame tiez tak dako past konicky...my aj tak po najviac 10-tich minutach sa uz zlostime, bo sa nevieme vratit bez pomoci na chrbatik...a navyse my skoro cely den prespime tak mam malokedy moznost ju dat na brusko, lebo napapana by mi vsetko vratila na postel... 😅 no my tiez daco take robime s tymi nohami ale hlavku moc vysoko nedvihne, len taky naznak... 🙂

adka_praha
11. feb 2010

mayka vy sa uz pretacate???

didiana333
11. feb 2010

No malý ked je na brušku a už nevládze ,tak ho vykacuje dolu hlavou... 😀 že nohy má "v lufte" a hlavu na poduške...vtedy je hrozne srandovný... 😀 😀 😀

mayka
11. feb 2010

no nasa sa pretaca z bruska na chrbatik ked pasie. Ale co ja viem ci cielene? 😀

caterine
11. feb 2010

no to aj ja už čakam kedy už bude konečne jar a teplučko, lebo z tejto dlhej zimy mi už pomaly hrabe. Adka aj moja mala nevydrží na brušku dlho tiež len nejakych desat minut a potom chyti nervy tak ju musim pretočit, ona sa ešte nepretača z bruška na chrbatik, hadam ma čas ešte nato, narodila o 3tt skor, tak hadam preto. Adka a ked sa ti mala zobudí tiež mava studene ručky? Bože už nech je teplo, k tej peticii by som sa pripojila aj ja 😉

caterine
11. feb 2010

mayka aj nam hnisalo miesto vpichu po očkovaní dva krat a teraz tam ma zase hnis a to ju už mali včera očkovat hexou, tak sme boli u dokyny hovorila, že nič s tym nerobit a odložila nam očkovanie, čo sa tyka pasenia koníkov tak aj my pasieme asi 3 krat za den, ale nie dlho, len dokedy sa nezačne jedovat. Didiana aj ja som kupila pančušku ešte ich zatial nemala, su strašne milene take malinkate, a možem sa spytat v noci kurite na kolko stupnov, tak ako cez den, lebo mi tak isto ako cez den len spalnu mame otočenu na severnu stranu tak tam je na pocit vačšia zima a hlavne ked fúka vietor studeny, dneska v noci mala trošku studene ručky aj noštek tak som ju prikrila ešte dekou inak spava ešte v takej vačšej zavinovačke, tak si na nu zvykla že inak nezaspi.

didiana333
11. feb 2010

My kurime stale rovnako a tiež v spálni je chladnejšie,tak preto mu dávam aj tie pančušky,lebo nevydrží pod paplonikom,iba dekou je prikrytý,aj tu niekedy skopne zo seba...

adka_praha
11. feb 2010

my sme tiez o 3tt skor... 😉 nemava studene lebo ako vravim davam jej na spinkanie rukavicky... 🙂 my mame v spalni permanentne chladnejsie ako v celom byte...ked je terinka hore tak je so mnou v obyvke a vacsinou iba spinka v spalni...

no nas drobec sa na brusku sice snazi pretocit ale dopada to tak ze sa plazi dopredua popritom rotuje ako hodinkove rucicky... 😅

adka_praha
11. feb 2010

didi ja to riesim tak aby sa neodkopavala, ze ju mam v spacom vaku a tak zakrytu este dekou... 🙂

bleelka
11. feb 2010

kocky, dakujem za tipy na kremiky 🙂

strapco, slovakia, ako zistim ci to ma mykozu a ci odo mna?

slovakia, ake tabletky ti dali na to?

ja davam malu past tak raz denne, lebo vydrzi len chvilu a zlosti sa... nechce tak byt neviem preco...

deina
11. feb 2010

Moj krpec mava tiez studene rucicky, to vtedy, ked ho mam v lehatku prikryteho tenkou dekou, asi by zniesol aj viac, ale vsak otuzuje sa maly, nie? 😅 Spava v pyzamku (dupacky), ponozkach, vo vaku a prikryty dekou - podla toho, ako je teplo alebo zima, tak ju ma zlozenu.

Mayka, no Misko to mal presne take, ze normalne diera v tom pliecku. 😒 Ale zahojilo sa ta, aj ked jazva mu zostala, ma ju tam stale. To bude mat akoze namiesto tetovania. 😅

Adka, ani sa nepytaj, trvalo im to 7-8 rokov, kym prisli na to, co mi je. Roky som mala zvysenu sedimentaciu, ze 100/60, to znamena zapal a nic, kade tade ma posielali... imunolog v BA mi dokonca povedal, ze to nic nie je, ze mam len hustu krv, aky zlaty. 😀 A ze primar. A potom raz som skoncila u endokrinologicky, ta mi pozrela do papier a bez rozmyslania povedala, ze to nebude nic s endokrinologiou, ze to bude nieco reumaticke a poslala ma o dvere dalej. A mala pravdu. 😅 Obcas mavam bolesti klbov, ale nie casto, skor ma trapi sucho, booze, aj teraz mam taku suchu kozu, ze som sa cela doskriabala, tak ma to pre zmenu stipe. 😝 Tak mi treba, ked sa poriadne nenakremujem...

Joj, Tatuska, to mi je luto. 😖 Neprijemne. A nemas tam nikoho, kto by ti vedel pomoct, aby si si mohla oddychnut?

Mne tato zima tiez lezie na nervy...

adka_praha
11. feb 2010

baby dnes som nebezpecna sebe aj okoliu v kuchyni... 🙄 prichytila sa mi ryza v hrnci (som zvedava kto to zas bude drhnut) a ked som si oddelovala bielka od zltkov tak samozrejme posledne vajce a ci mi tam zltok nehvizdol a pre istotu sa aj nerozpadol?... 🙄 a to este len zacinam...pre info ma z toho vzniknut ryzovy nakyp... 😅

deina
11. feb 2010

Lebo tu po konikovi kukuckujes popri vareni! 😀 😀

adka_praha
11. feb 2010

ale nieee...to preto, ze som kukala do receptu a na tu ryzu zabudla... 😅 no hluuuupa... 😅

bleelka
11. feb 2010

rozmyslam nad kupou cetovnej postielky, polohovatelneho lehatka a kolotoca nad postielku...
viete mi poradit tie co maqte jednotlive veci ako ste s nimi spokojne a nakolko ich vyuzivate? ako na ne reaguju drobci? vdaka moooc

janka1874
11. feb 2010

ahojte
tak som Vás dočítala ja malú za rúčka už neťahám jej stačí podať jednu ruku a sadne si sama nechápeme a keď leží v zvýšenej polohe normálne musím dávať pozor lebo ona sa zdvíha sama a my len žasneme toto Sendy nerobila v jej veku 😀 😀 už sa jej a podarilo pár krát sa prehodiť z bruška na chrbátik pri pasení iná beťárka nám tu rastie

pudo som ti tu písala že zúbky idú po dvoch tak v blízkej budúcnosti čakaj druhý 🙂

a k zime ani nehovorte pred rokom bol v tomto období už ako tak príjemne a teraz len trčíme doma lebo buď sneží (ako napr. teraz) alebo je -10 des a hrúza a že jarné prázdniny začínajú 😀 😀 😀 😀

deina
11. feb 2010

Bleelka, cestovna postielka je super. Ja som ju vyuzivala ako ohradku pre Miska, ked som potrebovala odbehnut na wecko a tak podobne (inak som ho tam nemala) a tiez v nej spinkal na dovolenke. Podla mna super vec, lepsie ako kupovat ohradku. Lehatko mame tiez po Miskovi, je to prakticke, ked varim alebo nieco robim, ze je krpec pri mne, ale nema ho velmi rad. Vydrzi v nom, ale po case protestuje, ze sa mu nevenujem - uz vie, ze je tam "odlozeny" a ze sa mu nebudem venovat, ked je v nom. 😅 A kolotoc sme pri Miskovi nemali, teraz ho mame, maly ho ma rad, najviac sa mu paci, ked ho natahujem a straaasne sa paci aj Miskovi, hehe. Ale aj Matko ho ma velmi rad.

adka_praha
11. feb 2010

ja lehatko nemam...ked tak, tak pouzivam vajicko, kedze nam dalo auto vypoved 😠 , postielku cestovnu tiez neideme riesit, lebo ked budeme v prahe, tam je postielka po sesterkach takze to bude ok a kolotoc- no to je nieco uzasne... 😀 ked este nevedela terezka ovladat rucicky, ze jej este neslo moc ani buchanie, tak to bolo nenahraditelne...teraz je vacsinou pod hrazdickou, alebo pre mne v obyvke a na spinkanie pouzivam, taku hviezdicku hraciu s projektorom...kolotoc vacsinou rano pustam, kym sa ja uclovecim, vtedy ju bavi...taky akysi ranny ritual... 😅

ivka2009
11. feb 2010

ahojte, chcela by som sa spytat, ked chodite teraz v zime s detickami von aj ich kremujete? a cim?

deina
11. feb 2010

Ivka, ja nekremujem, nezda sa mi, zeby mu ta zima vadila. Vsak je taky zababuseny, ze ani licka nema studene. 😅 Kremujem len starsieho, ten ma velmi citlivu pokozku.

bleelka
11. feb 2010

deina, adka, diiik
adka, ved toto som aj ja myslela, ze lehatko nahradi autosedacka... ale nechce mi tam dlho zostat... mozno preto ze tam nie je nic zavesene, alebo zla poloha...neviem...

ivka, ano Nivea - Wind and Wetter Creme

ivka2009
11. feb 2010

A nemalo by sa, ked mrzne? Ja chodim s Jakubkom aj na take 2 hodinove prechadzky a licka ma dost studene.

ivka2009
11. feb 2010

My tiez nemame lehatko a ked varim, dam ho do autosedacky. Inac mame autosedacku kategoriu 0-13kg ale uz teraz sa mi zda, ze je tam dako natesno a to ma len 6 kg. Mate aj vy takyto problem? No ked bude mat 10 kg uz sa tam urcite nezmesti...