icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
11. feb 2010

aaaa užý je hore fu ha rekord 20min. ☹

tilly
autor
11. feb 2010

ja uz chcem tiez letooooo alebo staci aj jar, takych 15 stupnov a slniecko by uuuplne stacilo, ale to sa asi este nacakame, ze... 😢

cestovnu postielku sme mali pri domcovi u nasich, nevyuzili sme ju, tak ju mama dala kamaratke, ohradku sme mali, nevyuzili sme, takze toto su dve veci, co urcite kupovat nebudeme...

lehatko mame, aktivne ho vyuzivame, aj pri domcovi sme ho vyuzili

kolotoc je super vec, od narodenia ho maly ma rad 😀 to ho vecer najlepsie zabali, ked je uz dost nervozny, ale ja sa este potrebujem pripravit do postele, tak ho vyzleciem, dam pod neho nepremokavu podlozku, pustim kolotoc a mozem si robit co potrebujem, krasne sa tam zabavi, hlavne ho bavi, ze ma holu cicinku, to strasne tesi aj dominika, ten chce leto, aby mohol lietať po dvore holotrtko 😀 len on je taky smiesny, lebo je chudy, tak je ako pavuk 😀

my chodime von, aj ked je takato kosa a snezi, ved mame pastenku 😉 a v kociku sa mu najlepsie hajinka

cipuska_
11. feb 2010

bleelka kludne budem tie tvoje minusové kilá brať na seba 😀

bleelka
11. feb 2010

cipi, posielam 😀

no babule, tak tu z toho citam, ze asi budeme musiet kupit aj cestovnu positelku, aj kolotoc, aj lehatko... esteze nam dvihli rodicovsky 😀 aj tak ma to ale z biedy nevytrhne 😠

zuzu1980
11. feb 2010

bleelka, ja teraz nevyuzivam nic z toho, kolotoc sa pokazil pred mesiacom, nad lehatkom sme rozmyslali, ale kedze sa drobec krasne zahra v hracej deke a daju sa tam menit hracky, tak lehatko netreba, a cestovnu postielku sme na spinkanie v obyvacke vyuzili prve 3 mesiace, ale hadam ju neskor vyuzijem ako ohradku... rozmysli si co ti treba, nekupuj vsetko naraz, ked tak po jednom... mozno sa miska s niecim zabavi a ostatne nebudes potrebovat.

kessy11
11. feb 2010

ahojte babulky, tak nám konecne po dvoch dnoch teplota z očkovania ustupila a klop klop dufam ze ani v noci nebude, sme dve noci nespali, no hrúúúúúúúúza 😉 ale už to bude dúfam ok, už sa tešim na dalšie 😠 😠 😠

bleelka my sme kolotoč používali na začiatku 4-5tt teraz ho to už nebaví a najnovšie sa mi pri tej hudbe lútostivo rozplakal 😅
..lehátko používam, ked varím, malý je v nom v kuchyni so mnou a sleduje čo robím a ja mu to komentujem a ked ho nebavím ja tak tam nahána tie hračky, máme to aj s tou hrazdičkou, aj ked žehlím a že chce na mna vidieť tak ho tam posadím a v obyvke ma kontroluje či mu dobre žehlím veci 😀 😀 😀 ja to používam ked si potrebujem porobiť a on nespí alebo sa mu nechce byť pod hrazdičkou
..cestovnu postielku neplanujem a ohradku mám po sestrinom malom ale on tam nechcel byť, babka mu vždy hovorila no pod moj malinký ideš do basičky si posedieť, ale nikdy z toho nič nebolo.

..aj my chodíme von aj ked je zle počasie ale to sa mi musí chcieť, dneska sme vyhnali babku 😀 😀 😀 (svokru 🤐

tilly
autor
11. feb 2010

inak, hracia deka je super vec 😉

a kolotoc sa da kupit aj "ojazdeny"

didiana333
11. feb 2010

Teda ženy,vy máte tempo...ledva stíham čítať... 😀 No ked tak zisťujem,mám doma lenivca...on sa stale nepretáča...vobec nijako.Ale ruky by si zjedol kompletne,strčí aj obe do pusy...

zuzu1980
11. feb 2010

didi, ja uz sa tesim kedy si nozicky napcha do pusy, uz sa k tomu blizi, stale ich ma zdvihnute hore, ako keby sedel po leziacky 😀

didiana333
11. feb 2010

No a o váhe sa už vobec nevyjadrujem... 😠 Vyzerám jak slonica...som zvedavá,čo budem nosiť do roboty,lebo veci spred tehu su mi kompletne malé.... 🙄 no hruuuuza....hodte sem nejaku učinnu dietu,ved nekojím,možem robiť uplne všetko....už ste zistili,že od sexu sa nechudne??? Ja ano.... 🙄 škoda....

janka1874
11. feb 2010

ženy ja som úplne mimo z tej menšej mne Sendy do roku a 9 mesiaco spávala 2 krát po dve hodiny a to dokopy nenaspí ano toto 3 mesačné bábo ako 3 mesačná skoro prespala celý deň normálne som mimo aký režim jej mám vôbec zavádzať treaz leží na hracej deke a vegetí bruško plné a staršia pre zmenu už nevie čo so sebou pomoooooc zošaliem z dvoch detí naraz

janka1874
11. feb 2010

nestihla som dopísať
naraz v takej kose a kope snehu ja chcem teplooooooooooooo nech môžme byť aj celý deň vonku

zuzu1980
11. feb 2010

mne sa cez den celkom pekne dari dodrziavat rezim, ale vecer to mame take vselijake. Neviem to napasovat tak aby bol hladny pred spanim, proste papa ako kedy, niekedy sa podari, inokedy nie... Vcera napriklad papal o 18.00, potom okolo 21.00 bol hladny ale dala som mu len malicko, lebo o 22.00 ide buvat a musi papat. No ale papat nechcel, cakali a skusali sme az do 23.00, potom som ho dala spat, ze po pol hodinke ho nakrmim pocas spanku, vtedy sa zobudil, papat zase nechcel, len co sa zacal bavkat, a uz sme boli uuuuplne mimo rezimu. Nakoniec zaspal o pol noci hladny a spal az do 6 rano, co som zase celkom nepochopila...
Ale vcerajsok bola taka dost velka vynimka, vacsinou sa mi podari o 9 okupat o 10 napapat a buvat... ale vzdy s tym zapasim, nejako to nevychadza...

sakura77
11. feb 2010

zuzu,vy ste taki "neskorospavci"? 🙂 ja sa snazim pred 20tou aby bolo vsetko zalezene a uspate doma 😀 a potom uz cumim na serialy 😅

bleelka
11. feb 2010

sakura, my tiez tak s uspanim, az na tie serialy, lebo ja zachrnim s nou 😀 😀 😀

bleelka
11. feb 2010

prave sa mi posrala rovno do lona, esteze ju nemam na rukach vyzlecenu...juj, ale supy dava 😀

zuzka80
11. feb 2010

Ahojte,
Linda večer zaspáva až okolo 23:00. My ju nekúpeme vždy o rovnakom čase, musím vystihnúť čas, keď nie je práve napapaná, alebo má papať alebo je unavená, lebo vtedy celé kúpanie preplače.
Pretáča sa z bruška na chrbátik, opačne ešte nie.
Ja mám ešte + 3,5 kg, ale nejak to neriešim, mám 51,5 kg, pred tehu som mala 48 kg. Ale mám výšku len 161 cm.
A nedávam žiadne jedlo olizovať, pije len moje mliečko. Príkrmy chcem dávať až od ukončeného 6. mesiaca 😉

gabika11
11. feb 2010

zuzka, tak to ti uprimne zavidim, tu tvoju vahu, 51,5 kg som mala naposledy na vyske, a potom to slo pomalick yhorea a teeraz anineviem kolko vazim, lebo sa radsej aninevazim, hehehhe....

zuzu1980
11. feb 2010

sakura, to preto ze mm chodi z prace medzi 20 a 21.30, takze keby sme isli spat skorej, tak ho obajaani nevidime. Ale zato ja chodim spat o pol noci a vstavame vsetci traja o 9.00 rano, takze pohodaaaa (s 1 papanim okolo 6.00)

deina
11. feb 2010

Sakura, u nas je to podobne, obaja krpci o osmej uz spia a ja mam cas sa v klude osprchovat a byt s manzelom. 🙂

Chcela som na nieco reagovat, ale uz som zabudla, co to bolo...

Ivka, my sme z vajicka presli na autosedacku 0-18kg, pretoze maly mi este nesedel a min do roka je dobre, ked sedia deti v protismere. Teraz sme kupili jednu 9-25kg, ta je pre Miska a Matko pojde do jeho sedacky, ked vyrastie vajicko.

Prikrmy este nie, naco tie deti zatazovat? Mozno sa nestane nic, ked dostanu nieco skor a mozno sa stane, tak ale dopredu to nevie nikto, naco riskovat? Pre ich imunitu je lepsie pockat a ist na to opatrne. Tiez planujem zacat az na 6.mesiac, zeleninou. S Miskom sme zacali skor (pred 5.mesiacom) a jemu to dooost trvalo, sme sa trapili asi 3 tyzdne kym pochopil, ze aj zelenina je jedlo. 😅 Uz ked videl, ze nanho idem s lyzickou namiesto flasky, spustil rev. Ale zvykol si a potom som pre zmenu nestihala lyzickovat.

adka_praha
11. feb 2010

no my uz spinkame...natacala som malu ako cvachta vo vani ale zmazem to a zajtra natocim lepsie...len musim povymazavat nejake fotky bo je tam iba na 14 sekund filmu miesto... 😝 a dnes ine splechy davala...skoro mi fotak utopila... 😀 hehe no prisla na to co je psina... 😀

didi nic si z toho nerob...ja som tiez riadne megero... 😝 ale to mam za to, ze furt sladke vyzieram...ale ked ja si nemozem pomoct... 😖 je to silnejsie ako ja... 😅

adka_praha
11. feb 2010

deina ja sa chcem o tom poradit s dokinou ked pojdeme v marci na poradnu a uvidim co mi povie...ale rozmyslala som ze to spravim tak, ze dam jej skusit a ked nebude chciet necham nejaky cas tak a potom skusim znova...ale vravim, uvidim co mi na to dokina povie... 😅

adka_praha
11. feb 2010

a hlavne chcem kupit ten hrniec na paru ci co to je, nech potom nemusim varit vo vode ale na pare... 😅

adka_praha
11. feb 2010

juhuuuuu kde ste kto?????

ajkaag
11. feb 2010

adka tlacim vianocku s jahodovym dzemom a nemam volne ruky 😉 ako sa dnes mas? okrem toho ze nas dnes obe ten biely bordel jeduje?

adka_praha
11. feb 2010

jeeee adi uz som myslela ze vsetky spite... 😅 tak dobru chut... 😀 ja som mala doma genialny malinovy dzem a na vianoce som ho davala do kolacov, lenze som ho cely neminula a ja krava som sa zabudla a miesto do chladnicky som ho strcila do spajzky a on dostal nozicky... ☹ ja som presladena po dnesku asi ozaj aspon na tyzden... 😅
verila by si ze niekto je taky blby ze bude klamat do oci este aj o tom ze neklame? 😠 😀 no ja mam dost...ako je to malichernost ale ide o princip...mm nestihol vlak a siel dalsim...ja ho cakam jak blba a tak volam, ze kde sa zabudol a on ze vlak meska ale takym "presvedcivym" tonom to povedal, ze som si to odrazu overila na informackach aby som mohla udriet so 100-percentnou istotou a on este aj tak bude zatlkat jak o zivot... 😅 keby povedal do toho telefony, ze zmeskal som vlak, tak neriesim, lebo by povedal pravdu ale on bude klamaaaaaaaaaaaaaaat, ze sa divim ze z toho sneh nezliezol a neni vsetko zelene a rozkvitnute... 😅

adka_praha
11. feb 2010

a aky ste mali den?... 🙂

strapco13
11. feb 2010

teda dnes ste sa cinili 😀 😀 😀
dnesny den zacal hnuuusnnee ☹ 😠 😠
maly mal posunuty rezim neviem z akeho dovodu tak sa rano o 7 rozhodol, ze konci zo spankom, v noci tiez bol castejsie hore, tak som bola nevyspat 😠 , zacala ma hlava boliet...no a vypli elektrinu 😠 😠 , takze nam bola kosa a ani kavu som si nemohla na tu bolest hlavy spravit..jedine ladovu..ale na nu bola kosa
no a maly cez den nevedel riadne spinkat, lebo nesla telka a bolo pre neho nezvycajne ticho 😅 😅
no ale potom ju zapli, tak samozrejme maleho zobudili vsetky, pristroje ktore zacali jak nenormalne pipat, zacal plakat, tak som ho este nejak rychlo uspala pri telke..no o chvilu zase plac..zabudla som ho povyzliekat a uz sa nakurilo, tak mu bolo teplo
obedovala som az o 4, ked konecne spinkal a bola elektrina a vypila som kavu z pollitroveho hrnceka 😀 😀 , takze hlava ma uz neboli.

no idem postupne citat a reagovat na vase prispevky.

ajkaag
11. feb 2010

tak a uz som presladena aj ja ;o) ja mam dzemik od svokry a drahy mi ho poctivo schovava do chladnicky, lebo on ma pozna, ze by som ho nechala na stole z cisto vedeckych dovodov - kolko druhov plesni a ako rychlo tak moze narast na domacom dzeme? 😀
takze nakyp bol dobry? to ma tesi, zo zaciatku to tak nevyzeralo 😉
aaaale to su chlap, vies, on mozno myslel, ze keby Ti povedal ze zmeskal vlak, tak by si si vymyslala konspiracne teorie a takto... hlavne pravidlo muzov: zatlkat, zatlkat, zatlkat (cest vynimkam!!!) 😎 to moj starsi, keby si videla ako znamky zatlka, jaaaaaaaaj parkrat by som mu tak hlavu odtrhla... no ale este stale ho mozes sfuknut ked pride domkov, trosku sa povadite no a potom to udobrovanie 😉 😀 😀
my sme sa mali dnes celkom fajn, ocko pracoval z domu, tak sme si tu vegetili cela rodinka, mali mi prechrnel v kociku o polovicu dlhsi cas ako zvycajne a zistila som, ze ked sa nevie doma ulozit na spinkanie, lebo ho trapia bublinky, dam ho do nosica a do dvoch minut je tuhy paraaaaadaaaaaaaa
jo a este sme kupili dva kartony plienok v DMku mozme cikaaaaaaat 😀

ajkaag
11. feb 2010

strapco a co si neprisla na kavu? sme ich mohli poukladat na hraciu deku, by sa boli chrusti inak cudovali, ze kde sa tam zrazu zobral este jeden 😀