Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
brr,to mi hovor,boli sme vonku,malu som nababusila,spinkla jak "drievko" ,mala som aj ciapku ,rukavice,len ksicht mi trcal,tak ten mi mrzol teda riadne 😒 buduci tyzden hlasia do +7 stupnov,tak uz konecne sa bude lepsie kocikovat.. 🙂
my dneska konecne celkom fajn noc,napapala a o 23tej a potom s jednym jedenim okolo 4 spala do osmej rana,takze aspon tak fajn-aj ked viem si predstavit aj skor zeby zalahla uz 🙂
miska,ja aj davam kvapky ten sab simplex ale myslim ze nezabera,stale mavame tie koliky,aj nam povedali ze v troch mesiacoch to skonci,takze neostava asi nic ine len vydrzat a odtrpiet si to spolu s babatkami-nam troska pomozu ked jej dam na hole brusko nahriatu plienku,taky teply obklad,tak vtedy to rychlejsie prejde,jasne ze nie hned,ale kratsie to trva,aspon sa mi zda...
no tu nemaju ani tie kvapky ☹ ale ze vrakusku su tak priatela poslem tam ich kupit...a na tu plet,na pupaciky co davate????
ja nic extra,ked ideme von,tak ten krem proti zime a vetru od nivei a inak vecer po kupani naolejcekujem s tym co aj cele telo-inak mam aj ten Oilatum-do kupela sa da dat a potom ze netreba uz ani natierat,tak zacnem pouzivat-lebo doteraz sme sa nekupavali vo vanicke,len sprchujem rychlovku tak ako nas ucili v porodnici,ze ju drzim na jednej ruke ale uz zacina byt tazka takze presedlame na vanicku uz..som zvedava ako sa bude tvarit,lebo to sprchovanie sa jej paci,visi mi tam cez ruku a cuca si rucicku vzdy 🙂
miska a ten dophilus infant? to by mali mať aj u vás... to je tuším švajčiarsky alebo francúzky výrobok...
sakura a ten oilatum si kde kúpila? normalne v lekvárni?
my sme boli tiež teraz vonku, mám dobre vyštípanú tvár, konečne zdravo vyzerám 😀 cez malého som hodila pre istotu ešte aj sveter, nech na neho nejde priamo ten chladný vzduch...
ahoj
ja mam tiez to oilatum do kupela ,kupila som vcera ,tak uvidim ako zabere...
miska
kukni na to oilatum ,mozno bude aj u vas ,ked som ho nasla tu....
oilatum mi predpisala doktorka inak stoji okolo 10 eur v lekarni,da sa to inak aj volne kupit
pridala som si do albumu nove smejive fotky z dnesneho rana
ahojte... prave mi poslala link annag ohladom refluxu a je tam aj dost popisane o kolikach, tak to tu dam... dufam, ze pomoze aspon trosku zmiernit bolave bruska... http://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/kolika/
mayka - Terezka je zlatinko... aka uz je velka... super... ja som si myslela, ze len nasa je velka baba, ale evidentne je dnesny trend iny... velke su tie deticky.
My ideme dnes fotit vo vianocnom oblecku, uz som ju obliekla, len dnes spinkame skoro stale, tak ju nechcem budit...
ahojte kocky,
tak aj u vas je zima? u nas je tiez okolo -8, ale u nas tomu nadavaju ze OTEPLENIE 😀 😀 😀 😀
miska, u nas odporucaju s babom chodit vonku do -12, tak asi aj u vas tak mozes 😉 na koliku ani mne dr nechcel nic dat, ale sama som kupila kvapky v lekarni. skusala si u vas v lekarni ci nieco nepredavaju?
tak, aj som vas docitala az do konca, tak este raz...
miska, tak u vas nepredavaju v lekarni? a v nejakom vacsom meste na okoli myslis ze nemaju? posli manzela...
mayka, Terezka je naaaadhernaaaa, fakt babo do reklamy 🙂
my sme mali vcera navstevu, adamko bol uzasny, na kazdeho sa skeril 😀 😀 😀
inac, neviete preco vsetky (ale vseeeetky) navstevy nosia malemu oblecenie velkost 6 mesiacov (co nosi vlastne uz teraz) a vzdy sadu nohavice+nejaky vrch k tomu. Este tie vrsky a tricka ponosi, ale tooolko nohavic mam pre neho, urcite aspon 10 parov. A kde to bude nosit teraz? Vonku uz nechodime a navstevy mame minimalne, nebudem mu doma obliekat rifle, nie? Skoda toho bude, take su vsetky krasne !
zuzu - v BA je dnes -8 minimalne... ale vraj sa ma oteplit na +, tak dufajme... prave sa pozeram von oknom, je tam jeden chlapcek v zimnom overale s dedkom, cca rok aj cosi moze mat a lopatkou nabera sneh. Strasne je podareny... uz sa tesim o rok ako budeme babusit vacsie deticky a uzivat si ten sneh.
Tie koliky musia byt zufalstvo, fakt len zatat zuby a potrapit sa...
my sme dnes krstili..maly bol skvely..ani sa len nemykol, ked ho vodickou poliali...superchlapik nas drobec 😎 😎
a potom bola taka mala oslava u nas doma ...13 ludi sa u nas zislo..ale nevarila som..som objednala teple misy z restiky a drahy zas piekol v cukrarni 😀 😀
zuzu..ja uz tiez mam zopar nohavic na predaj..ale ja som dostala fusak od tety..co by bolo dobre, keby mi som nemal doma jeden a od nej som uz po sesternici mala druhy a este mi volala ci chcem fusak, tak jej vravim ze nie, ze mi uz jeden dala a aj tak mi ho kupila...teda skor je to taka tepla zavinovacka..cize do zimy je lepsi fusak a navyse maly uz pomaly zo zavinovaciek vyrasta..tak neviem, ako tu zavinovacku mam vyuzit 😠 😠
a druha teta nam kupila hrazdicku a ideme ju zajtra menit, bo moj brat kupil malemu na Vianoce taku istu..rodina ma rovnaky vkus 😀
ale ina kosa je vonku..som sa tak bala o maleho..som ho zababusila tak, ze len nos mu trcal 😀 😀
pridavam sa ku smirglikovym detickam ☹ ☹ ..ja mu na to striedam bepanten a z DM babylove s kamilkami a von mame kremik od Bubchenu...sa mi zda, ze uz to ma trochu lepsie
pudo, moj manzel vcera dosiel domov ze ako je vonku teplooo, a vonku -9 😀 to vies, ked sa niekedy z -25 otepli na -15 tak sa ti zda ze ide leto 😀
Tiez sa tesim or ok na zimu, predavaju tu take krasne overaly, jedna radost! 😀
strapco prave som si pozrela tvoj album,mas zlate okate zvedave babo,najviac sa mi paci stym plysakom 😀
zuzu ja mam tiez vela nepraktickych veci a vela nohavic co mu ani neoblecem 😠 no tie kvapky nakoliku tu vtaliansku niesu musi ist priatel do rakuska kupit
miska..diki..maly je naozaj zvedave babo 😵 😵
zuzu..to je blbe..ze u vas ani neporadia mamicke, co s kolikami..vsak to sa neda len tak pozerat3 mesiace na babo a necha ho trapit sa..aj ked ako citam..aj tak skoro nic uplne nezabera ☹ 😠 ..no bud deti maju koliky alebo vobec..nastastie my zatial nemame 😎 sa tomu tesim, lebo ako Vas tu citam, to musi byt strasne, sa toho dost bojim
pudo..kde mas album??!! 😠 😠 😀 sme zvedavi na malu
strapco, u nas neporadia, teda ked som povedala dr ze ma koliku, tak on na to ze to nebude kolika ze to bude kyselina v zaludku, ale ani sa neopytal ze ako sa to prejavuje, somar. to ako vedel ze co mu je???
u nas sa aspon daju kupit kvapky a vsetky mi zabrali okamzite... skor chuda miska2220, u nich sa ani kvapky nedaju kupit, to je blbe !
ja zase ked to tu citam, tak som rada ze ma drobec krasnucku plet... nezavidim vam mamulky ze sa s tym musite trapit ! drzim palceky nech to vsetko zmizne. a uz sa tesim ked budeme zubkovat =) to este len budu zurky !!!
zuzu..nic v zlom ale radsej smirglik na tvari ako koliku 😅 ten smirgli asi viac trapi mna ako maleho..to si on asi neuvedomuje, le ho to nesvrbi..ale pri kolike trpi babo velmi a potom aj rodicia, lebo nevedia pomoct ☹ ☹
nuz co, kazdy sa s niecim trapi ☹ ☹
no na zubky sa uz tesime ☹ 😠 😝
zuzu, veď popredávaš, alebo nechaj visačky a keď niekam pôjdeš k bábätku, tak daruješ 😀 😀
ja som nejak moc unavená, som bola s domčom asi 45 min. na takom malom svahu bobovať sa a nejako ma to zmohlo 😀
strapco, to je fakt... nam uz koliky presli (si klopem na drevo). uz ani kvapky mu nedavam, lebo z nich grckal. takze momentalne sme bez problemov, som zvedava ako dlho to tak ostane 😀
tilly, zatial nechavam pre druhe babo, ale keby to bola sestricka tak niekomu darujeme. mne je to trapne predavat ked som to dostala zadarmo, dam si tu inzerat a nech si to niekto vezme vsetko ! 😉
tak na zúbky sa teším aj ja... si pamätám, ako sme si odtrpeli domčove zúbky... a keďže toto je ešte horší spáč, tak sa asi v najbližšom čase nevyspíme...
teraz dávali reportáž o trojčiatkach, chlapci, zlatunkí, ale chudiatko mamina, každý mal nad dve kilečká, to mala v sebe viac ako 6 kilečiek... fuuu
joj, vyse 6 kg? chudatko... a co potom ta v Azii kdesi, co mala 9 kilove dieta? Bleeee
inak dvojcata mojej sesternici, co sa narodili v 32.tt su uz doma..sa tesime cela rodina..ked bude pekne, ak ich mozno pojdeme kuknut, nech sa chalani zoznamia
som pridala fotky z krstu
tu aziatku si neviem predstavit..zeny su tam take drobne chude...vsak ta sa musela vyslovemne len kotulat 😝
ja uz mam o kilo menej ako pred porodom 😀 😀 to len na provokaciu...a to furt zerem, viac ako moj manzel...prvykrat, co nemam problem..doteraz som pribrala kilo aj z pohara vody, tehotenstvo mi nejak zmenilo metabolizmus
zuzu..gratulujem k ukonceniu kolik..nech to vydrzi
strapco, nie vsetky azijske deticky su drobucke, ajked vacsina urcite... so mnou bola v nemocnici jedna co mala 4 kilove dieta 😀 ale aj mama bola silna...
krasne fotocky z krstu 😉
o kilo menej ako pred PORODOM ? 😀 😀 😀 som sa pobavila... asi si myslela pred tehu, ze? Vsak pockaj, idu sviatky, to naberies 😀 😀 😀
Inac aj ja budem provokovat, som tu pred 2 tyzdnami pisala ze kto sa ku mne prida, ze chcem schudnut kilo, tak som pre istotu schudla schudla dve !!! Este mi sice ostalo 5 kg ale oproti tym +18 to uz nie je take hrozne a ide to dole rychlejsie ako som cakala... A cez sviatky budeme papat zdravo !!!
zuzu..hej pred tehu..tusim ale tehudemencia u mna nzmizla tak ako kila 😀 😀 😠 😠
snad to nenaberiem spat, lebo od porodu ficim na sladkom..dnes som zjedla asi kilo zakuskov a obed pre dvoch chlapov
strapco,my sme mali vcera navstevu, dala som si chipsy a kooopec cokolady, a dnes som sa citila lahucka ako pierko, tak sup na vahu a kilo dole od vcera... Asi zacnem cokoladovu dietu... Malemu zda sa neuskodilo ani jedno ani druhe 🙂
Inac este k tym aziatkam... najhorsie je v zmiesanych manzelstvach ked je zena aziatka a muz povedzme beloch, potom maju tie male zienky velike deti a natrapia sa pri porode. Lepsie by asi bolo bielej zene s azijskym chlapom 😀 take male dvojkilove babo porodi jedna radost ! 😀 😀

brrr, to je ale zima... -8...