Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
baby ja sa nestazujem,oni su zlatucke a poslusne aj pekne v noci spinkaju klop klop klop
strapco oni sa norodili uz skoro v 39tt,len boli malinke mali malo miesta v bruchu,obe 45cm,alexia 2150g a viktoria 2220g,minuly pondelok sme mali :alexia 4200g a viktoria 4500g,za mesiac pribrali obe presne 1500g.
chrumi..ja som myslela ze skor..to si vydrzala paradne na dvojicky..a nech im ten rezim zostane..inak paradny prirastok na vahe
lucim sa ..ideme na poradnu..som zvedava
babule po sviatkoch by sme mali hromadne zacat chudnut - teda tie ktore chcu. 😀 Ja zerem ako dabel. Sic mam povodnu vahu ale este aspon 8 kg by som chcela zhodit. saaaakra. 😠 Strasnew mi teraz chuti sladke. Sak co som napiekla som uz skoro vstko pozrala. budem musiet este tajne jednu varku upiect lebo ked to muz zistiiiiii. 😀
mayka ja sa pridavam do klubu chudnutia... 😀 ja som naspat 3 kila pribrala... 😅 ale cez sviatky sa este nebudem mucit ale po nich to pojde aj keby som nechcela...tak! 😀
ahojte zienky tak my sme dnes uplakani az az od rana co vstala o pol deviatej tak nie a nie sa ulozit poriadne po papani tak od deviatej som stala pri postielke a odbehovala si co to porobit a stale nam dudka padala tak davaj utekacka hore dat dudlik pohombat naspät dorobit rozrobene no a tak to slo do jedenastej uz bola hladna lebo o deviatej malo co zjedla tak to bol rev ryclo mlieko a zase dudka nam padala teraz ju vyplula tak som zvedava ako dlho nam to vydrzi konecne som mohla vybrat z pracky este ze som si rano privstala a poupratovala vcera sme totizto zase mali navstevu tak bolo treba poriadit aj brasko je uz na poriadku idem si zaliat kavu lebo padam z noh neviem co taka unava na mna dosla aj hlava ma trocha boli snad prejde no a vcera po navsteve mala bola tiez urevana nie a nie zaspat po kupkani asi jej ta navsteva poskodila tak od siedmej zaspala o pol desiatej ja som odpadla s nou a spala do druhej 😨 potom hajde cucalny a vstala o pol siestej rano a v tej postielke bola neskutocne pokrutena normalne som nechapala ze nohy jej trcia z postielky strasne sa vrti to male ziena 😀
ochhhhhhhhhhhh baby u nas su v kuse navstevy a to este z daleka nieje koniec 😝 😝 😝
vcera som to asi uriekla lebo som akurat mm rozpravala ze Ninka je uz ovela lepsia ze tolko neplacka a vie aj samucka zaspinkat ach jaj co uz.
aj ja sa pridávam do klubu chudnutia nájdite niektorá nejakú spoľahlivú metódu aby sme aj o mliečko neprišli
aj ja sa pridavam ja som zhrozena z brucha ale ani nie tak ze tam mam faldu ako svet ale ze je popraskane ako zosuvereta stara zenska a prsia bozinku meke vyzeraju jak dva flaky ide ma j.......t.no co uz a to po jednom dietati ja ani moc nejem lebo nemam kedy a ked uz idem jest som taka hladna ze malo co zozerem a sladke vobec nemusim az vtedy ked mam velke nervicky ze drobatko placka tak kricim na mm ze nech mi nieco donesie
no ja som zo začiatku úplne super chudla a dostala som sa už na pôvodnú váhu pred druhým tehu a to ani nie za mesiac a potom to zastalo, ale ešte by to chcelo celkom na pôdovnú váhu až z pred prvého tehu, ale to už asi nepôjde
no janka co sa mna tyka ja uz nemam o co prist takze ja som za hocijaku variantu...
Adka, ja ani neviem. 😖
Aj ja chcem schudnut. Asi by ste ma zabili, kebyze ma vidite, pretoze mam vraj uzastnu postavu na to, ze mam po dvoch porodoch, ale mne sa nepaci. Musim nosit veci velkosti M, pretoze S-ka nezapnem cez prsia - ok, to sa spravi, ked prestanem kojit, budem mat zase male prsia, hura, uz sa na ne tesim, neznasam tieto velke - a boky mam nejake siroke, ale to uz asi naspat nepojde. Ja by som taaak rada bola zase chuda. 😅 Lenze som aj leniva, aj cas nie je.
sme dnes boli na uzv obličiek a máme dilatáciu...
k chudnutiu sa pridávam 😀 ale fakt až posviatkoch... v sobotu som vypekala a od soboty žeriem 😠
Tilly a to je co? Dufam, ze to nie je vazne. 😨
Ozaj Strapco, aky lekar si? Povedz. 😅
tilly co je to ta dilatacia?
no ako ked si spomeniem ze som mala kedysi 58 kg a teraz som sa zasekla na 75 😲 tak to je des...a som odhodlana dat to minimalne na tych 60... 😅
adka ja ceeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm aspon 60kg teraz neviem kolko mam ale nevojdem do svojich veci cize dost 😠 😠 proste tlustoska rifle mam cislo teraz 34 😝
ahjcek, konecne som vas docitala,uf, ste toho dost popisali. Maly mi spinka v kociku, kajka sedi na sedacke a papa rohlilcek s masielkom, aja oddychujem pri pc.
Deina, dialtacia je rozsirenie ak si dobre pamatam.
Aj ja chcem schudnut, brucho katastrofa, uplne zlvnene, tak nejake brusaky budem musiet zacat robit, ale neviem kedy, Ved ani pozehlit nemam pomaly kedy, len ked je tu svokra, maly spinka a hra sa s malou. Asi by som to mala robit o polnoci, hehehe.
Tiez to nechcem prehnat s tym cvicenim ,aby maly mliecko papal, ved chcem este dlho kojit.
tatuska ze 34... 😀 ja som si vcera kupovala gate velkost 42 😲 ale srnky netusia podla akeho cislovania...s bruchom to uz neni az taka katastrofa, ale so stehnami... 😠 co mi je dobre na stehnach, mi je velke cez brucho... 😒 no des...
dufam ze to neni nebezpecne- ta dilatacia...? 😒
gabuika tak ale ty mas dve deti...ja jedno a som na tom uplne rovnako ak nie este horsie...(myslim s tym casom)... 😅
adka sak 34 nie je male cislo to je tak 40-42 moja 😀 mne stehna zisli dole lebo obleciem stare rifle ale ani jedny absolutne nezapnem
gabika ty mas dve deticky ja jedno a tiez nestiham ale hned ako mala zalomi idem ako rusen sup sup vsetko si porobkat a rano toho stiham najviac od pol siedmej do osmej potom uz nieje kedy.
Ninuska mi normalne tvrdo zaspala o druhej boli sme na kavicku u kmotrusky a pridem domov rychlo rychlo jej robim mliecko a ta sa rozhodla chrapkat
tatuska tak potom uz chaaapem... 😅 😀
inak ja tiez milujem ked mala knura ze je hladna a kym spravim mlieko, tak zaspi a taha aj 3 hodky a potom moze ist cele mlieko do umyvadla... 🙄 😅 no co s nou narobim... 😀 aj tak by som ju laskou zjedla... 😀
uz sa zobudila len co som dopisala a teraz sa uz puci v postielke najedena odgrgnuta len teraz nevie co so sebou natahuje sa 😀 veru aj ja nasu by som laskou zjedla 😵 😵 😵 😵
Ahoj mamulky Tak u nas je to divoke Cez den pospime tak 4hod a potom buntosime a zaspavame az okolo 2hej rano
a predvcerom dokonca o 4tej sme konecne zaspali A rano musim decka vystrajat do skoly Takze spanok biedny Nemam kedy ani upratat ani piect☹ lebo ked zaspi tak utekam nakupit alebo povybavovat co treba nakolko Mm je na tyzdnovkach
ja som si teraz kupovala rifle 31! uff, keď som sa zoznámila s mm som mala rifle 28... a to som si pripadala tučná!!!
neviem, čo je to tá dilatácia, idem kuk papiere a idem to googliť, len teraz ma domčo tak vytočil, že som ho musela zatvoriť do jeho izby a strašne som na neho naziapala, spratek jeden rozmaznaný... je vidieť, že je stále s mäkkým tatinkom, ja ho chytím do rúk, sparťanskú výchovu na neho...
baby tak sme prisli z prechadzky a bolo super. Zajtra mi svagrina malu povaruje a ja mozem vybhnut pozret aspon zopar darcekov. huraaaaaaaaaaaa sa dostanem medzi ludi. 😀
a mozeme vlastne chudnut pocas kojenia? podla mna bude stacit upravit stravu. nejest sladke hlavne u mna teda. ja sa idem teraz zac sladkym zabit. 😀
ja sa sice dostanem do povodnych gati ale horsi je to s vrchnym oblecenim. Kozy mam jak melony. som jak samantha fox . ze 80 E alebo F. Zajtra idem kupit podprdu este na kojenie tak som zvedava do ktorej vlezem. Mam pocit ze ta moja mi je taka mensia alebo mi nesedi.
tilly to sme asi tak narovnako s mierami. tiez som pred 10 rokmi nosila 28. 😀 A teraz 30 - 31. 😝 Som jak sud. Aj tie velke kozy k tomu prispievaju potom posobi zena obrovsky. 😀
boze ked sa pozrem o kolko mam vacsiu kozu od hlavy mojej dcery m to desi. 😀 😀 😀
jaj,babule,ani nehovorte,po novom roku idem aj ja na to,uz som nevydrzala a kupila si dvoje rifle velkost 40 😖 😠 😒 ☹ lebo om nic nemohla obliect,len jedny take elasticke ale v tych som bola stiahnuta tak ze mi total fald trcal na pase vytlaceny dohora,fuuuj 😝
ukulelembo,chuda,my sme mali jednu taku noc ze mi zaspala az o pol 3 skoro ma vystreloooo,dufam ze sa malinky coskoro umudri,simonko,nejeduj maminku!!!! 😉
tatus,ja som mala taketo dni stredu stvrtok,s prepacenim ani na hajzel som sa skoro nedostala... 😖 ale aspon som dala jedno ubohe kilecko dole 😅
mayka 😀 😀 to bolo teda prirovnanie 😀
tilly,u nas su taketo stavy momentalne na dennom poriadku,uz si pripadam ze vkuse len ziapem po nom,ale u nas uz nic nezabera,ani sluby,ani vyhrazky,ani na zadok-ja uz neviem co s nim... ☹
strapco,veru ,prezrad,nech vieme s cim mozeme otravovat,keby nieco 😀 😀
a matejko ty tiez nejeduj!!!!! 😅
ahojte babenky,
tilly, sakura, u nas detto, Samko je obcas taky zly, ze len kricim a kricim, lebo nepomaha a nezabera u neho nic, ani po dobrom ani po zlom 😠
ale teraz je chudacik chory, mal hnacku vyse tyzdna a dnes mu dosli vysledky vyteru - ma bakteriu CAMPYLOBACTER JEJUNI, mate niektora s tym skusenosti? ja som uplne hotova bola, ked som citala, ako to moze clovek dostat - je to z nedostatocne tepelne upraveneho mäsa, tym padom Samko ma nejaky druh salmonelozy ☹ a kedze ja a muz to nemame a v restike sme uz davno neboli, tak to mohol chytit jedine v skolke. aj som tam hned od doktorky isla a vraj, niektori rodicia to uz nahlasili. takze parada, chodi od oktobra do skolky a z toho mal uz raz anginu, naposledy laryngitidu a teraz toto. asi ho necham cely januar doma, nech sa da dokopy. hoci to bude za cenu mojich nervov, ja sa doma zblaznim 😀 ale nech je ditko zdrave 😉
a k tomu chudnutiu - aj ja sa pripajam, teraz ma velkost 31 a mala som normal problem kupit rifle, nie kvoli velkosti, ale ja potzrebujem 31 a predlzenu velkost, to bol problem. takze ked som zhanala rifle a nemohla zohnat, citila som sa ako obryna, ktora si nic nemoze kupit 😀 takze som Vasa a po Novom roku ideme 😉
malo byt ideme na to 😀
mayka, tie nakupy ti normalne zavidim, ja som v obchode nebola uz vyse tyzdna, dokonca ani na vzduchu, kedze Samko je chory a Risko ma straaaaaaaasne zelene sopliky ☹ takze tie styri steny doma mi uz uplne prepli mozog do nizsieho levelu 😀
a vidim, ze si pisem sama, tak idem nalozit do pracky a urobit Samkovi nieco na veceru a potom este dojdem, zatial paaaaaaaa 🙂

ty brdo deina a to ako zvladas este fungovat???? 😖