icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
24. dec 2009

Stastne a vesele 😵 😀

tatuska1
24. dec 2009

Babulky a babuliatka STASTNE A VESELEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵

zuzu1980
24. dec 2009

Mamickam a ich pokladikom aj ja zelam stastne a veseleeee

sissinka: Adamko dakuje

Mne dal drobcek podobny darcek ako pisala bozlomu... prespal celu noc len s 1 papanim. Maminka je vybuvana a stastna 🙂

Ak su tu nejake Evicky tak vsetko najlepsie k meninam
😉

dida81
24. dec 2009

Diavčence- prežila som s vami peknu cast roka a prajem vam i drobcekom krasne sviatky 😀 😀 😀
v kruhu najbližšich.

gabika11
24. dec 2009

ahojte, krasne Vianice Vam aj babenkam zelam, pokoj v kruhu najblizsich, vela zdravia, stastia a lasky... 😉

miska2220
24. dec 2009

vsetkym zelam sastne a vesele 🙂

miska2220
24. dec 2009

zuzu nahod ten clanik o uspavani.to moze byt zaujimave 😉

janka1874
24. dec 2009

ten by aj mňa zaujímal

pudo
24. dec 2009

Maminkam aj detickam, celym rodinkam prajem krasne Vianoce - myslim, ze tento rok budu pre vsetkych tie najuzasnejsie... 😉
Uzite si ich naplno so svojimi pokladikmi.

zuzu1980
24. dec 2009

miska, janka, uz sa nepamatam kde som to citala... len viem ze pocas dna ked uz je babo hore 1,5 hodiny tak sa mame snazit ho uspat, aj ked sa akurat hrajka a vystraja, samozrejme to uspavanie moze chvilu trvat. A ze ked babo castejsie spinka pocas dna, tak aj v noci bude dobre spat.

mne to zatial nevychadza, ked sa zobudi, tak sa napapa a o 1,5 hodiny nie je hladny ale ani nevydrzi dlho spat lebo za chvilu hladny bude. Takze skusam tak ze napapat, 2-2,5 hodinky sa hrame, potom zase napapat a po plnej flaske zaspi aj sam.

mamacat
24. dec 2009

Dievcata, prajem vam krasne Vianoce. Dufam ze vas drobci nechaju napapat sa a uzit si vecer ako sa ma 🙂

bodzlomu
24. dec 2009

babule - ako myslite uspavanie? Vam deticky nechcu spat?
U nas je to zatial tak, ze Matko sa napapa a ja dam odgrgnut a ulozim ho spinkat...jasne, ze nezaspi hned, niekedy ma aj hodinku otvorene oci a pozera, ale je tisko, tak ho necham tak...niekedy sa mrvi, ale to je kvoli traveniu... kym neplacka, tak ho neberiem... jedine, kedy si ho treba pomojkat, je ked ho boli brusko, tak si ho aj povarujem, ale nejako sa nosenia na rukach nedozaduje... ked je naspinkany, tak sa s nim rozpravam a bavime sa... ale ked vidim, ze je zase unaveny, znova ho polozim do postielky 😵

tilly
autor
24. dec 2009

stasne a vesele...

u nas bolo strasne vela darcekov a 90% bolo pre dominika... asi za to, ze je hnusny, neposlusny, odvrava a provokuje 😠

a jedli sme tak, ze adko bol v mdc a ja som jedla nad nim, tak sa mi stalo, ze mi pristalo trosku salatu na jeho hlave 😀 😀 😀 😀

zuzu1980
24. dec 2009

mamacat, vy oslavujete dnes podla naseho alebo zajtra po americky?

ja som poslala mm dnes kupit rybu a doniesol mi z jednej specialnej restiky uz upecenu rybu a kalamare, taaakyyy zlaaatyyy, ze aby som nemusela piect ! uz to tu rozvoniava, tak sa tesim...

mamacat
24. dec 2009

zuzu, my dnes. manzel neoslavuje vianoce, teda iba kvoli nam hej🙂 tvoj manzel oslavuje?

my zo spanim nemame velke problemy klop-klop🙂 tiez idem podla metody co tu zuzu spominala. pozorujem maleho a podla znakov unavy ulozim ho spat este kym je hore, nikdy nenecham byt dlhsie hore ako 2 hodiny. uz sme ho vystahovali z nasej izby, a spi sa nam takto celkom dobre;) maly chodi spat medzi 8-9pm a budi sa okolo 3-6am na kojenie. potom spi az do rana 8-9am. cez den sa snazim aby vzdy spal vo svojej posteli a nie niekde v lehatku, hojdacke, na hracej deke, ci v satke. poobede je to lahke lebo sme vzdy doma kvoli spanku Jasminky. ale doobeda behame po vonku kade tade, tak niekedy spi aj v kociku ci v autosedacke.

chudatko uz prekonal svoju prvu chorobu, iba prechladnutie. ale aj tak mi ho bolo luto;( dalo sa to cakat kedze sa nam narodili takto na zimu, plus velka sestricka chodi do skolky a odtial donesie kadejake bacily.

deina
25. dec 2009

Tak u nas je to so spanim cez den vselijake, niekedy je schopny nespat takmer cely den, len take kratke desaminutovky si hodi, dokopy hodinu, hodinu a pol cez den. Ale ja mam taky pocit, ze on viac spanku nepotrebuje. 😕 Je to mozne? S Miskom to bolo ine, ten vydrzal byt hore max 2 hodiny a potom, ak som ho neulozila, zaspal tam, kde prave bol (aj na zemi na deke). To som ho potom prelozila do postielky a taku hodinu si pospal, potom vstal, najedol sa, zase bol hore tie 2 hodiny a opat siel spat. U Matko to takto vobec nefunguje, ale asponze v noci spi dobre, ked ho nic netrapi. Dnes uz tahal jeden 6-hodinovy spanok, comu som rada, lebo som bola nejaka unavena po dnesku. 😅

Dost narocny den, vsetky tie pripravy a pod. 🙂 Ale Misulo bol taky nadseny z jedneho darceka, ze to stalo za to. Nabuduci rok si to uz aj Matko viac uzije.

zuzu1980
25. dec 2009

mamacat, aj my dnes, mm tiez doteraz neoslavoval, ale kto by odolal darcekom a dobremu jedlu ? 😀 😀 😀

my sme si dnes s drobcekom poobede vynimocne zdriemli vo velkej posteli, taaak dobre sa mu tam buvalo, potiahol takmer 5 hodin,... vsak su vianoce, tak som urobila vynimku. Inac spinka tiez len v postielke alebo v cestovnej postielke v obyvacke, a ked sme vonku tak v kociku alebo autosedacke 🙂

miska2220
25. dec 2009

dobre ranko dievcata,este vsetky spinkate povcerajsku? dnes rano mam vynimocne cas. Drahy este spinka smalym a ten uz taha od takej 4 hodiny vkuse.tak sa tesim ze mam cas len sama preseba.Ake ste mali vianoce?Zelam este pekny den a prijemne prezitie zvysnych sviatocnych dni a peknej atmosfery 🙂

bodzlomu
25. dec 2009

nie nespinkame miska 🙂

drobec isiel vcera spat o 21:30, zobudil sa o 4:30 na papanie a teraz spiiii a ja "kozena sprosta" som vstala, lebo som naspata...normalne nezvyk tolko si pospat 😀
ale mozno je to fakt tym, ze Matko velmi narastol a pribral: pribral 2kg a narastol o 8cm za 7tyzdnov a tak asi dokaze vytahat viac a tak spi dlhsie...u nas je rekord 9hodin 😉
Ja ho cez den nedavam spat do postielky - len na noc, aby vedel, ze uz je noc a ide sa hajat 😒 Doma nemam ani satku, ani lehatka... ja ho jednoducho polozim ku sebe na gauc (mame ho rovny a nie je daky mäkky) - ale rozprestriem mu tam vankusik- v ktorom spaval, ked bol malinky...

tatuska1
25. dec 2009

ahojte mamulienky!tak my sme mali krasny stedry vecer sice Ninuska cely den strajkovala skoro vobec nespala tak isto ako pise deina spanok desat minutovy a niekedy pospala hodku no tak sme uspavali a ja som dokopy nic nemohla robit az ked prisial mm a ma vystriedal.zato vecer zaspala o pol siestej a potiahla do deviatej cize stedrovecernu veceru prespinkala bola pri nas cela oblozena darcekmi sice ona to nevnima ale ja som sa z toho tesila ako male deculo 😵 😵 😵 😵 o deviatej papanie a hned aj zaspala a vstala o jednej no a to uz trosku vystrajala ale nakoniec zaspala a vstala o stvrtej zase zaspinuskovala a vstala o pol osmej.Ninuska dostala krasne hojdacie kresielo od krsnych rodicov,oblecko,spaci vak a nadherne hracky,od nas tiez hracky a od dedkovcov hracky a oblecko cize dost a my sme dostali ju ako darcek z ktoreho sa nesmierne tesime!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵

tilly
autor
25. dec 2009

teda baby, provokujete tu s tym spankom 😀
my sme mali tiez dobru noc, teda adko krasne spinkal, najprv v mdc, lebo som pozerala so segrou film asi do jednej, potom sa napapal a isli sme hore za druhou polovickou rodiny, ti uz davno chrapali, sme boli vsetci 4 v jednej posteli, lebo sme u nasich, no hruza, ale netlacili sme sa moc, len som sa moc nevyspala, lebo chalani boli v strede, tak aby domco nezalahol aduska, alebo aby ho nekopol v noci, tak som musela davat pozor...

sakura77
25. dec 2009

ahojte babulky!
tak dufam ze ste mali krasny stedry vecer,my sme sa najprv navecerali domka,rozbalili darcekya potom sme isli k svokrovcom na rozbalovanie cislo 2 🙂 zajtra sa chystame este zas k nasim na rozbalovanie cislo 3 😅

sofinka mala tiez stedry vecer,taks a rozhodla ze si ho "uzije"komplet-zaspala o polnoci az,ale potom sme drichmosili do 10 rana s jednym papanim o pol 7 🙂

tilly,to musela byt tlacenka v posteli 😀
my cez den spime povacsinou,kde to pride 😀 v lehatku ,alebo len tak na gauci,v koliske malokedy,lebo tam je na nu moc "ticho",lepsie sa jej spi pri nejakych zvukoch zatial...no a v noci v koliske-ale nekoliseme,mame ju nastavenu napevno,nechcem ju ucit na hompalanie moc...
a sofinke jezisko doniesol krasny farebny kolotoc,tak sa z neho vytesovala,vyskierala sa jak slniecko na hnoji nanho,ked som jej ho pustila,nahodim aj fotos nejake...

meliska
25. dec 2009

ahojte babulky, snad si na mna este pamatate 😀
zelam krasne sviatky 😵
dlhoooo som tu nebola, ale mame doma uplakane babatko 😔 Hanka nechce nikoho len mna a ma strasny problem zaspavat... ja som od prichodu z porodnice stale v teplotach... Dr. nevedia z coho to mam, tak beriem antibiotika 😒 ale kojime... tak tolko od nas, ked mi bude trosku lepsie, tak popisem viac...

zuzu1980
25. dec 2009

ahojte,
dufam ze ste mali krasne vianoce 🙂 my ano 🙂

sakura, aky krasny smejo ! A vidim ze aj tebe ukazuje figu borovu rucickami, aj adamko tak zvykne 😀 😀 😀

meliska, jooooj, tak sa pekne vyliec. drzim palceky nech teploty ustupia a nech sa hanka nauci spinkat.

strapco13
25. dec 2009

ahojte
toto boli najkrajsie vianoce...vdaka nasim drobcom 😵 😵 ...vsak baby

meliska..vela zdravicka, nech ustupia teploty...okrem teplot mas este ine priznaky...prsniky zapalene, bolestive? mocove cesty? vytok? bolesti niekde?..nech zaberu antbiotika

ja som asi zjedla nieco z coho maleho trochu prehnalo..mal taku redsiu stolicu, museli sme prestat kojit, sla som ho prebalit, lebo som si myslela , ze uz vykakal vsetko..rozbalila som ho ..a zistila som, ze vie to vystrelit na meter od seba..tak som o 5 v noci umyvala dlazku, prezliekala som sa kedze ma trafil, prebalila maleho, tak potlacil este do cistej plienky, tak som prebalila este raz, manzel strazil maleho ja som to rychlo vsetko preprala, dokojila a uspala maleho..tak sme mali akcnu hodinku a pol..ale ani jedna slzicka u maleho..len my s manzelom sme plakali od smiechu

mamacat
25. dec 2009

strapco 😀 u nas sa to stava tiez 😉 a maly sa pri tom vzdy tvari tak spokojne 🙂

zuzu1980
26. dec 2009

strapco, stalo sa aj nam 😝

mamacat, krasnevianocne fotky !!! 🙂

janka1874
26. dec 2009

ahojte po dlhšej dobe sa hlásime ale beháme po návštevách a dnes máme oslavu doma tak neviem čo skôr ale dnes mi Viky pripravila úžasnú noc nech sa dobre vybuvám zaspala okolo 23-tej a spala pez jedného zobudenia o 6.50 síce som myslela že mliekareň už vybuchne ale aspoň som sa vyspala a ona sa len napapala a spinká ďalej zlaté to dieťa uvidíme čo nás dnes ešte čaká 😀 😀 😀

adka_praha
26. dec 2009

ahojte...nesiel nam net... 😠 tak teda dodatocne pekne sviatky a medzisviatky a ak by nam nahodou net zas padol a ja sa uz nedostavim tak aj kraaasny novy rok 2010 plny prekvapeni od nasich drobcekov (dufam, ze len milych 😉 ) 😀

baby ja som 23.-ho piekla do pol dvanastej do noci, lebo moja draha dcera sa rozhodla ze pondelok a utorok bude mama len jej, tak mi to vsetko ostalo na posledny den+ upratovanie... 😅 ale zvladla som to... 🙂

malinkej doniesol jezisko nejake oblecko, kolotoc a peniazky nech mamina dokupi co treba... 😅 a mne kompletnu starostlivost o ruky... 😀 sa z toho vytesujem ako male decko... 😅 + este nejake drobnosti... hehe a mm som objednala inteligentnu plastelinu tak jak male ditko sa bavi... 😀 no nespravte mu radost... 😵 😀

sakura kukam ze sofinka ma take isto bodycko ako nasa terezka... 😅 nech zije tesco... 😀 ale ked ono je to na tych miminkach take nadherne... 😀

vcera sme boli u svokrovcoch a mojich starych rodicoch bo tam bol aj moj otec, no a mala bola nejakych 7 hodin skoro stale hore okrem takych 5-minutoviek, co sa jej podarilo zadriemat...svokor na nu jak pripeceny furt hulakal ked zaspavala a potom bola taka unavena, ze sa jej ani spat nedalo, tak sme este do deviatej doma spolu bojovali...a to vstavala o 12-tej na obed... 🙄 nabuduce mu jednu drbnem valcekom na cesto nech sa prepne a necha dietko spat... 🙄 😀 no ale potiahla najprv 6 hodin, behom 1/4 hodky sa napapala a uz spala dalej a potom tahala dalsich 5... 😀 len smola ze ja som bola hore do polnoci bo som sa hrala s tymi vecami na paprcky... 😅