Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
baby,tak my dneska dvakrat polhodka spania 😠 😠
a teraz zacala byt strasne nekludna,ani na ruky,ani lezat ani "kukat" na hracky-a vosli sme do kupelne,dala som ju na prebalovaci pultik,vyzliekla a jak pocula napustat vodu,isla z koze vyletiet-ale od radosti priam-ona si to kupkanie normalne pyta uz 🙂
baby,ale uz su zlate tie deturence,ze,jak uz sa vyskieraju na nas,sofinka sa uz vyskeruje jak slniecko na hnoji ked sa jej prihovaram.. 🙂
Vidím,že s kolikou nie sme sami...ale dnes sme použili aj trubičku na prdíky,tak potom bol celkom spokojný...a večer o šiestej vypil 150 nutrilonu,potom bol hore a ked som ho okupala,vypil ešte 20 nutr a zaspinkal pekne sám...v pohode si obzeral ručičky v postelke a zaspinkal...ked ho bruško nebolí,tak je to ideálne dieťa... 😀
A tie bábätkovské usmevy,to je fakt nádhera... 😀
ahojte maminky 😉 dlho som tu nebola, nestíham písať ani čítať 😝 my máme tiež problémy s kolikou, tak len dúfam, že to naozaj po tých 3 mesiacoch prejde a že sa Kubko už nebude trápiť ☹
ja stále kojím, len malý je beťár...asi po piatich až desiatich minútach papania mi zaspí na cicíku a nemôžem ho vôbec zobudiť, potom ho preložím do postieľky, s tým, že bude pekne spinkať a on za 5 minút rev, že je hladný, tak znova na cicík a tak
kebyže nemá tie koliky a pekne si vytiahne naraz mliečko koľko potrebuje, tak je to najlepšie dieťatko v galaxii 😀 ale aj tak ho veľmi ľúbime 😵
my sme vecer ozdobili stromcek..zasvietili ho..mala som maleho na rukach nech vidi ..fascinuju ho svetla...uplne stichol, otvoril usta a uplne fascinovane si dzavotal..ale nie tak nahlas ale uplne fascinovane tichucko..znelo mi to ako..wau...tak sme nanho potom fascinovane zas hladeli my s manzelikom..potom som ho chcela namazat kremom od koznej..no rev..lebo som ho zobrala prec od stromceka..tak som rychlo ponatierala a sup ku stromceku..a bolo ticho a zas ten nadherny spokojny usmev
my tiez dudlujeme ten Aventacky netvarovany dudlik..no a hotova katastrofa ked nam vypadne
moj sa poobede tak pokakal, ze som ho musela osprchovat..cely chrbat, a az do nohavic mu to slo 😀 😀 😀..sedel pri mne..scervene, zatlacil a bolo to vsade 😀 😀
maska mne to par dni robil v noci..zaspal skor ako sa napapal.. a potom skoro pytal zas...som to vyriesila tak, ze som ho sla prebalit...plakal. ze je hladny, som ho nechala nech sa uplne preberie tym placom /plakala som s nim/ no a potom sa riadne napal a spokojne spal..ale prisla som na to az 3 noc..prve som revala a bola grogy, hlavne z toho, ze maly sa nevyspy, myslela som ze mam malo mliecka, ze je hladny..tak som skusila odsat /uz som vtedy neodsavala/ no a zistila som, ze mliecka je dost..jednoducho maly sa nenapal dost, lebo ho premohol spanok..no a po 2 dnoch co som ho vzdy nechala trochu plakat, tak prestal vymyslat a uz papa riadne..vsak sme za 3 tyzdne pribrali 1090g
no ale pri vecernom kojeni som myslela, ze mu capnem po zadku..my za sebou 4x tak natiahol bradavku, ze som az plakala od bolesti..odtiahne sa odo mna na 4 cm a bradavku nepusti 😠 😠
sakra aku hrubku som spravila 😠 😅 ..tam malo byt ..mi natiahol..som zvedava kedy sa mi po tehotenstve spat prekrvi mozog
My sme tiez mali avent dudliky, Misulo ich zboznoval, tak som kupila aj krpcovi, ale nechce ich. Tak teraz skusam Suavinex, ma rovnaky tvar, taka slzicka, ale je kaucukovy - zatial nema bohvieaky uspech. 😕 Mozno to necham tak a bude bezdudlikovy, len nech si potom nahodou nezacne cuckat palcek, dudlik je lepsi.
Mne sa zriedkakedy usmieva, nejako sa mu nechce. Take vazne babetko to je. 😅 Ale vie sa usmiat, parkrat sa to uz stalo, vyzeral uuuuplne inak ako zvycajne, hehe...
Oddnes uz tiez mame stromcek, Misulo je z neho cely nadseny, snad ho nestiahne na seba. S manzelom sme si tak hovorili, ze tento rok neviem, neviem, aka bude vecera, asi pokojna nie, ale ze buduci rok to uz bude ine, to uz aj Matko bude chodit a ze si to nevie predstavit, ze napr v lete uz bude sediet v bazeniku alebo v zime behat okolo stromceka. Ani ja si to neviem predstavit, takyto drobcek a zanedlho bude velky. Ktovie, ako bude vyzerat.
Deina, aj my sme sa s muzom smiali na tom ze stedra vecera bude stylom: "ty sa najedz, ja zatial postrazim maleho, potom ja sa najem" 😀
Babulky...dobre ranko...
Ja sa k netu uz zaiste nedostanem, tak Vam chcem zazelat nadherne VIANOCE, krasny Stedry den, aj vecer...prezite tieto sviatky v laske, v pokoji, v radosti a v zdravi...budu to naaadherne vianoce s nasimi malinkymi chrustikmi...Nech si okrem darcekov pod stromcekom najdete aj kus toho, co je len niekde medzi nebom a zemou, co sa neda kupit...ale Vianoce to vedia vycarovat...tu nadhernu rodinnu atmosferu...
ahojte vidim ze nellye sa s nami uz luci nellye aj tebe krasne sviatky 😉 😉 😉
u nas noc v pohode akurat vecerne uspavanie hruza po kupkani ale vcera bolo kupkanie bez placu nadhera tichucko len ustocka otvorene no jedna basen vcera po vychadzke mala spala od pol tretej do siestej.v noci sme vstali o jednej napapali sa a spinkali potom o stvrtej a teraz o siedmej ale to uz kukucka zase strajkuje tak ju hombem a podavam ten dudlik no som zvedava kedy zaspi zase nic neurobim musim pockat na mm siel len nieco vybavit a to poobede mam ist ku kadernicke a chcem aby siel aj mm lebo vyzera strasne treba to jeho cííííííííííííro upravit.vcera mi kmotruska kupila baby vak no ani za svet s nim neviem narabat mala v tom je jak v diere do kelu musim prist na ten system.
Ahojte dievcata,
nellye, prajem krasne Vianoce. A vlastne vsetkym maminkam a detickam. 😉
Kocky mozeme jrst hubovu polievku, alebo aj to je alergen. Rozmyslam ze zajtra spravim hubovu nasladko alebo slepaciu. Neviem sa ŕozhodnut. Tu hubovu by som si dala rdsej teda. Mnaaaaaam
No idem trosku upratat kym mi slecna spinka na terase. 🙂
tak slecna nam nakoniec na chvilinku zdriemla a pockala si na dalsie papanie a potom som ju supla do koca a k balkonovym dveram tak krasne cucy cuc 😉 uz som ju aj vybrala a spi dalej v postielke aspon som si stihla porobkat co mi trebalo jeeeeeeeeejky mam z toho radost 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vonku leje ako o zivot 😠 😠 😠
mayka no neviem mne sa zda ze nemozes hubovu polievku radsej si daj slepaciu 😉
Ahojte kočandy,aj my sme včera zdobili stromček,malého sme potom aj odfotili pod ním...tento rok som vobec nepiekla,ešteže máme babky... 😀
baby ja normalne sedim a pijem kafeeeeeeeee no mam pocit ze v noci nam to mala vynahradi uvidime na dnes mam uz vsetko vylestene vyumyvane poprane zajtra sa bude varit.my mame stromcek uz od mikulasa 😀 ja stale tak a babka ma dole od minuleho tyzdna aj nasej sa lubi ako sa ligoce 😵 😵 😵 😵 mame nadherne rozpravkove stromceky potom pofotim bosorecku pod stromcekom 😵 😵 😵
ahojte,
vidim ze tu uz je predvianocna nalada 😀
ja som mala vcera otrasny vecer. mm nebol doma, tak ma adamko prehanal jedna radost, ako keby vedel ze na neho budem sama... najprv sa mi dokakal cestou do vane (joj ani nejdem pisat co vsetko bolo okakane), lenze som si to nevsimla, az ked som zbadala zltu vodu 😝 😝 😝 tak sup von z vanicky, utrela som ho vlhcenymi obruskami, nechala som ho tak naheho v postielke kym som vymenila vodu (to bolo revuuuu), a druhy krat sa mi vo vanicke hned vycikal, tak zase von... potom uz som ho len umyla handrickou, kaslat na to. Sprchovat ho nechcem, lebo sa nam obcas vypne studena voda a ja uz som sa par krat obarila, tak s malym neriskujem...
Potom samozrejme koncert az do pol noci, papal tolko ze som nevedela co s nim, esteze mam zasoby MM v mrazaku, ale to kym sa rozmrazilo... tak mi od revu zaspal. A ked som ho konecne o pol noci nakrmila a ulozila a ja som si lahla spat, tak sa vratil mm, a zobudil nas oboch, a cely cirkus sme si zopakovali 😠 😠
No a rano od 6 zase plac a cirkus, a teraz mi kasle, dufam ze neprechladol...
Ozaj, huby su alergen? Nam v porodnici dali sampinonovu polievku a od vtedy jem huby vpohode... som nevedela ze to sa nema. Ale nevadilo. Ja spravim fazulovu polievku ale len do maleho hrnca (hm, take mi to pride divne ze len do maleho) ja okostujem a mm zje zvysok. Vsak maly uz nema problemy s bruskom, prinajhorsom bude prdkat 😀 😀 😀
Aha, a etse sa mi v noci pokazil spaci vak, rozisiel sa zips... neviem ci sa to bude dat opravit. To bol ten zadarmo co mi nenablokovali, mal to byt vianocny darcek pre Adamka, ale nevydrzal ani do vianoc 😠
ahojte,
my sme uz u nasich, adusko spinka na mne v mdc, tak mam aspon ruky volne, dominik sa isiel s dedom korculovat, tak je tu klud...
tiez sa mi paci, ked sa adko vyskeruje, fakt by som ho zozrala vtedy 😀 a ked sa usmeje na moju maminu, ta z neho umiera 😀
no nic, idem jej trosku pomoct, kym mam obe ruky volne,
stastne a vesele 😉
Prajeme vsetkym maminkam krasne,pokojne vianocne sviatky,bohateho jeziska hlavne na usmevy od nasich slniecok a zdravy spokojny novy rok 2010.
tilly, adkovi vsetko najlepsie k meninam 😉
ostatnym zelam stastne a vesele vianoce, myslim ze my vsetky uz mame ten najkrajsi darcek doma tento rok !
ahojte ,tak aj my zajtra uz asi nebudeme mat cas,tak uz dnes vam zelam vsetkym krasne viianoce plne lasky ,hojnosti a spokojnosti,v kruhu svojich najblizsich 🙂 a samozrejme detickam vela darcekov-maminky uz dostali 😉 🙂
rovnako aj my prajeme krasne pokojne sviatky prezite v kruhu rodiny..vela zdravia deturencom a nech sa vyhybaju koliky a maju pokojny spanok...potom sa vyspia aj maminky 😀 😀
my mame za sebou pokojnu noc..maly potiahol skoro 5 hodin 2x za sebou, nevymysla a po napapani hned spinka
nam zacinaju zaberat lieky od koznej..ma uz o nieco hladsiu tvaricku a ani uska mu uz nemokvaju...tak sa tesim, ze zachvilku bude mat zas taku jemnu babtkovsku plet
ja huby jem furt..by som sa bez nich zblaznila..odkedy viem chodit, tak huby zbieram a v lete ked su cerstve, tak dokazem jest huby aj 4xD..na ranajky huby s vajickom, na obed hubova polievka, maso na hubach alebo vyprazane huby a na veceru zvysok od obeda a po veceri som si niekedy este ugilovala plavky /druh hub, nie tie na plavanie/
Krasne a pokojne sviatky prajeme aj my. 🙂 😵
My mame asi opat pokojnu noc, taka som rada. 🙂 Teraz tahal od pol siedmej, 6 hodin v jednom kuse spinkal, parada. Skoda, ze mi takto nespi aj cez den, on cez den casto vobec nespi, len sem tam take desatminutove zdriemnutie. Rada by som ho naucila spinkat aj cez den, aspon raz, vsak take male babo predsa potrebuje spanok, no nie? Ale neviem ako na to, mozno vyskusam dat kocik na balkon, zeby spinkal na cerstvom vzduchu. Alebo je mozne, ze nepotrebuje vela spanku? Uz v inkubatore buntosil. 😀
Ahojte babenky 🙂
zo srdiecka Vam vsetkym zelam krasne sviatky, plne radosti, lasky a pohody v kruhu svojich najblizsich 🙂
chlapi mi este spia, ja uz som dala varit kapustnicu a idem dobalit posledne darceky, ktore som este nestihla 😀
paaaaaaaaaaaaaaaaa
a vsetkym ADAMKOM zelam aj krasne narodeninky 😵
jooooooooooj, meniny som myslela, dnes vlastne este nemyslim 😀
Dobre ranko,
aj ja vam zelam stastne a vesele Vianocne sviatky, veeeeeeeela pohodicky, ale najmä to zdravicko pre drobcekov, vela lasky a stastia 😵 😵 😵
Ja som od nasho drobceka Matka dostala kraaaaaaaasny darcek: spinkal od vcera 18:00 do 3:00 dnesneho dna a potom spinkal este do 7:00 a este sa poriadne ani nenapapal a uz zase sladucko spinka 🙂
Na poradni v 7tyzdni, sme sa dozvedeli, ze z porodnej vahy 3050g ma nas drobec 5030g! A z 47cm narastol na 55cm 😉
Letí k Tebe darček z neba, je v ňom všetko čo Ti treba: šťastie, láska, pokoj, neha, Ježiško ma rad aj Teba. Každú slzu kvapôčku premení Ti na vločku. Veselé Vianoce!
Šťastné a veselé vám všetkým,aj vašim bábetkám.... 😀

jaj, este k dudliku... to je manzelov nastroj ked uz ine nefunguje. Ja dudlik nedavam, mna to nikdy nenapadne... Len ked je v autosedacke alebo vonku v kociku, vtedy dudle jedna radost. Doma ani za svet ! A najlepsie su tie netvarovane, vsak ako aj vy pisete...