icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
31. dec 2009

Ahojte
no s jedením je to u nás ťažké včera som skúsila zeleninovú polievku a bolo u nás večer teda fakt veselo takže ešte si musím dosť dávať pozor no nevadí od 4.1 aj tak nabehneme na zdravé stravovanie tak to nejako už neriešim

mayka adka už nekojí pokiaľ dobre viem tak cistrusy môže ale priznávam že už aj ja som skúsila po jednom a zatiaľ žiadna alergická reakcia tak asi to bude v pohode

keby som sa sem už nedostala:

Tak ako dnes starý rok padá,
nech do Tvojho srdiečka štastie sadá,
zabudni na bolesť a starosti
a preži ďaľší rok v láske a radosti.

🙂 užite si Silvestra a vykročte správnou nohou do Nového roku 😀 😀 😀

zuzu1980
31. dec 2009

Ahojte mamuky,
do noveho roka vam zelam aby vas pokladiky posluchali, nechali vas vyspinkat, vela papali a rastli a mali vzdy usmev na tvari... a samozrejme vela zdravicka a lasky 🙂

pudo, vitaj v klube tlstochov 😀 krasna bambulka, na fotkach vyzera stihlunka 😉
ved aj ja si vravim, ze pokial je to materske mlieko, tak nech papa...

vcera som malemu dala vodu, ked uz oytal jest hadam kazdu pol hodinu, ale nepomohlo. Sice pil ako divy, ale stale bol hladny. Pytal fakt kazdu pol hodinu, az do pol noci, kedy to vsetko prudom vygrckal, normalne ze vyplach zaludka... kym som to vsetko umyla tak zaspinkal, to som si myslela ze ho o hodinku zobudi hlad, ale predstavte si ze tahal vyse 6 hodin !!! A potom ani nebol hladny, papal len trosku, teraz kukuckuje. Ale ja som konecne vybuvana do ruzova, ved 6 hod vkuse, to uz je normalny plnohodnotny spanok 😀

janka1874
31. dec 2009

no my síce nemáme 6kg ale len 5,2 😀

sakura77
31. dec 2009

ahojte! prajeme krasneho silvestra! 🙂

tak my mame zas doma maroda,kiko do rana taky hrozny kasel dostal ze strach ho pocuvat,tak sme leteli doobeda k lekarke.,tak zas mame ATB 😒 uz ani neratam kolke tento rok,od septembra sa to s nim vkuse taha 😖 tak sa len modlim aby to nenachytala aj Sofinka,lebo uz by ma ozaj rachlo...

popozerala som fotocky,detusiky krasnucke vsetky
no,my "nekojicky" mozeme "zrat " šeckooooooo 😀 ale to je ta nevyhoda prave,.potom sa vobec neobmedzujem a vkuse ladujem do seba a kila stoja 😠 a toho sladkeho,tak to je stradne co pojem,ale uz sa fakt zacnem krotit a pojdem na tie brusaky,lebo stale vypadam jak v stvrtom mesiaci 😠

tilly
autor
31. dec 2009

ahojte,

tak oslávte silvestra a ŠNR 😉

ja som musela zdrhnúť z kuchyne, od rána sa mi huba nezastavila, hrozné stále žeriem a žeriem, včera sme si urobili grilážky a už som skoro polovicu zožrala 😠

ja jem tiež skoro všetko, teda okrem takých tých vecí, čo by robili malému zle...

tiež by som chcela dať dole minimálne tých 10 kg, ale znesiem aj viac 😀

sakura, ja vyzerám na taký dobrý 7my mesiac... 😠

mayka, tie rakúske pampersky sú úúúplne iné, tým bielym, čo sa u nás volajú premium care sa najviac podobajú také fialové, tam sa tuším volajú active care... tie sú najlepšie, len 13 eur stojí 60 ks číslo 3... ale stojí to za to, lebo tie naše pampersky sa vyrábajú v poľsku a tie rakúske v nemecku a tie nemecké sú lepšie, to mi neprekakal a neprecikal ani jednu zatiaľ...

adka, jasné, zober malú do kočíka a choď von... my tiež pôjdeme, teda ak nebude hmla, lebo to sa potom neoplatí, nič by sme aj tak nevideli, ale ja dám malého do mdc pod bundu, aby sa nebál...

adka_praha
31. dec 2009

ahojte... 😀

V novom roku vela pohody,
stastne nahody,
ziadne nehody,
vyznamne dohody, usmevne prihody
a dalsie zivota vyhody,
prajeme vsetkym rodinkam... 😀

inak presne, ja uz nekojim ale aj ked som kojila tak som skusala aj mandarinky aj pomarance a nic nam z toho nebolo...minule sa basa (terezkina krstna) sekla a dala do prania normalnu avivaz, ked sme boli u nich (terezka samozrejme vsetko precikala a dogrckala 😅 ) a ani z toho sa nevyhadzala takze zrejme mame doma univerzalne dietko... 😀

idem sa pohrat s fotkami a potom pridam...hlavne jednu som dnes robila tak sa nad nou rozplyvam... 😀

adka_praha
31. dec 2009

posledne tohtorocne fotky su pridane... 🙂

zuzu1980
31. dec 2009

adka, uzasneeeeee 😀 ake kukadla velike ma terezka, a to zlte pyzamko, na spapanie 😀

adka_praha
31. dec 2009

ta ciapka je haluzna... 😀 sa z nej smejeme ze je s nou taka mala spermia... 😀 dufam, ze mi raz za to neprasti jednu... 😅 😀 a dakujeem... 😀

zuzu1980
31. dec 2009

ze spermia 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adka_praha
31. dec 2009

ale ked ta ciapka je taka ako chvostik... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slovakia13
31. dec 2009

ahoj
VESELY SILVESTER A Happy New Year 😀
sorry nestiham precitat spatne mala mi dava zabrat 😢 tak az bude lepsie precitam 😀

kessy11
31. dec 2009

Krásneho Silvestra a šťastný Nový rok 2010 plný pohody, lásky, zdravia, spokojnosti, úspechov, pokoja a všetkého dobrého vám praje Kessy a Samko 😀 😀 😀

ukulelembo
31. dec 2009

Ahojte Mamulky...Krasneho Silvestra... Vsetko dobre v Novom roku 2010..Vam aj vasim rodinkam...A aby bol lepsi nez bude 😀 😀 😀

tilly
autor
31. dec 2009

zuzu, vy kedy budete mat polnoc? teda o kolko mate posunuty cas?

slovakia, tak nech sa to čoskoro zlepší, neboj, keď prejde 6 t, trošku sa to upraví 😉

inak som si všimla, že aďuško je dosť nervozny, keď nie je dominik doma... aj teraz išiel domčo s tatinom spať, aby vydržali do polnoci a dve hodiny spali, aďko celé dve hodiny plakal, nevedela som ho utíšiť, teraz leží v lehátku a domčo pred nim tancuje, tak sa na neho usmieva... sú to krásni bráškovia

janka1874
31. dec 2009

STRATIL SA MI PSIK MENDY-BIGEL (VYSTRASILI JU DELOBUCHY) POPROSIM VSETKYCH Z DUBRAVKY AK BY STE JU VIDELI TAK DAJTE VEDIET T.C. 0911 26 17 70 (MA OBOJOK SO ZNAMKOU C. 0333) - PLS. PREPOSLITE DALEJ PROSIM - DAKUJEM

teda nie je to môj psík ale sesternicinej dcéry neviem či tu náme nejakú kočku z dúbravky

adka_praha
31. dec 2009

tilly to je mile... 😀

krevetka2
31. dec 2009

Želám všetkým veselého Silvestra, veľa šťastia a hlavne spokojné detičky po celý ďalší rok 🙂

zuzu1980
31. dec 2009

tilly, my sme o 6 hodin pozadu, mamacat este o nejake 2 hodiny neskor ako ja...

strapco13
31. dec 2009

rovnako aj my prajeme vela stastia, zdravia a proste vsetkeho naj, naj, naj...v Novom roku

Slovakia, akurat som posledne 2 dni na Teba myslela, ze ako sa mas, ci uz sa to lepsi...drzim palceky

my uz sme tiez presli na Pampersky 3, skusila som aj Huggies 3, ale tie su este volne kolo noziciek, nevadi maly dorastie..a tymto tempom rychlo

Od kedy sa maju babatka pretacat z bruska na chrbat...moj sa to po minulych pokusoch definitivne naucil..a teras sa jeduje ked mu nechcem dovolit sa pretocit, ale na brusku sa nam este stale paci..len je nadseny, ze konecne sa vie dat vlastnymi silami do pohybu

chruminka
31. dec 2009

aj my prajeme krasny a hlavne zdravy novy rok 2010 😵

nasa alexia sa nam dnes ako sme ich ukladali na noc tiez pretocila z boku na brusko,tak ma vystrasila,ale zato si vobec nechce drzat hlavicku ked je na brusku,len sa jeduje,pritom ich davam na brusko od narodenia dva tri krat denne,lepsie ju drzala pred mesiacom ☹ ,zato Viktoria si ju drzi krasne

mamacat
31. dec 2009

vy uz silvestrujete, a my sme sa pred chvilou vratili z poradne🙂 ( u nas je -9 hodin)

nase miery: 5619g, 61,6cm, hlava: 39,4cm

podla tunajsich tabuliek je Leo vahovo v 66. percentile, a vyskou 89%.

dostal kopu ockovani: pneumokok, Hib, Dtp a rotavirus. z toho rotavirusu sa povrackal (kedze sa to dava ustne), tak neviem ci to bude mat nejaky ucinok. dali sme mu paralen, teraz spinka. dufam ze nebude horuckovat ako jasminka v 2m.

chystame vecer silvestrovsku party. budu tu 4 rodinky dokopy 7 deti 😔

prajem vam vsetko dobre do noveho roku 2010!!!

mamacat
31. dec 2009

my sme na pamperskach c 1 este (4-6kg) (davam ich iba na spanie, normalne nosi latkovky) ale uz som musela vybrat z autosedacky novorodenecku vlozku, lebo ta bola len do 5kg 🙂

tak rano o 9am myslite na mna ze mam novy rok🙂 u vas uz za chvilkuuuuu...

mamacat
31. dec 2009

tak stastny novy rok novembrovky! 😉

bodzlomu
1. jan 2010

aj ja vam vsetkym dievcatam, detickam a polovickam - t. j. celym rodinkam 😵
zelam VSEEEEEEEEETKO dobre v Novom roku, aby ste mali stale len dovod na usmev, aby boli deticky zdrave a rastli ako z vody (z mlieka) a aby drahe nase polovicky posluchali a pomahali 😀
Happy new year 😉 2010

katka23
1. jan 2010

prajem vsetkym stastny novy rok a hlavne vela zdravia a kopec lasky🙂)))

janka1874
1. jan 2010

ahojte
tak ešte raz všetko dobré v Novom roku 2010 aj keď aj starý rok nám priniesol niečo nádherné naše detičky 😀 😀 😀

slovakia13
1. jan 2010

ahoj
tak uz mame rok 2010 prajem kazdej jednej az je lepsi ako ten predchadzajuci 😉 😵

my sme silvestrovali opat s kolikou ☹ teraz mala cusi a jeduje sa ked jej vypadne dudel -normalne ho prvykrat aj dudle 😵
baby dufam ,ze sa to zlepsi prave teraz mame 6 tyzdnov,nase miery 4680g priberame ukazkovo,ale mame herniu,tak ideme 7. ku doktorovi a uvidime co.....
my sme na huggies 2 ale pampers sa mi zdaju ovela lepsie 🙂 tak minieme tieto a prechadzame definitivne na pampers,inak tie ceny plienok na SK desssss tu ma stoja 37ks 4libry a ked trafim akciu iba 2libry a 100ks okolo 10libier a menej
strapco
mne sa tu zdaju huggies mensie ako pampers

janka1874
1. jan 2010

slovakia čo je to tá hernia?

slovakia13
1. jan 2010

janka
pupocny pruh,ale babetka to mavaju a malo by sa to do roka zlepsit a ked nie ,tak operacia -mozno uz teraz