icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
30. dec 2009

adka, ja sa zas chystám na posledný obžierací deň zajtra 😀 som urobila grilážky, zajtra urobíme chlebíčky, otvoríme si vínko a má byť celkom teplo, tak okolo polnoci vybehneme von a pokukíme ohňostroje, tu u nás nikto nie je, všetci zdrhli na hory, tak tu bude bezpečne...

adka_praha
30. dec 2009

tilly sak aj ja som s tym rozhodnotim na tom podobne... 😀 a potom uz zacnem daco so sebou robit, bo zrkadlo je ku mne strasne krute... 😅 no ja sa budem s malinkou tak akurat z okna kukat... 😅

janka1874
30. dec 2009

ženy pridávam sa od nového roku zhadzovať 10kg musí ísť dole aj keby neviem čo bolo len aby som o mlieko neprišla lebo my sa kojíme a bola by som rada keby nám to aj ostalo 🙂

adka a som na tom podobne pre Viky je všetko zaujímavejšie ako ja 😀

adka_praha
30. dec 2009

baby myslite ze to nebude blbe, ked malu na polnoc obleciem a pojdeme sa kuknut von na zahradu na svetlice? z okna toho moc neuvidim a som asi ako male decko ale ja mam skoro az depku, ze tu v tomto zapadakove riadny ohnostroj neuvidim...chvem pozriet aspon to maloco co tu bude... 😅

zuzu1980
30. dec 2009

janka, pridavam sa na chudnutie. rada by som takych 5 kg dala dole...
ja uz od 6 tyzdna cvicim, surovo brusaky (ked mam cas...) a mlieka mam dost, ani drobec sanestazuje ze by inac chutilo (vraj to zvykne...) tak je to asi vpohode. Ale rozdiel na bruchu zatial nevidim 😠

tilly, aj nas Adam ma uz cez 6 kg. To bude asi tym menom 😀 Ja si ani neuvedomujem ze on je este babatko, mne uz sa zda ze je velky chlapec, aj sa tak sprava, krasne drzi chrbatik, ani hlavicku nemusim podopierat uz asi mesiac, smeje sa nahlas, vyprava hlavne aguuuu na vsetky sposoby (mame nahnevahe aguuu 😠 a hamblive aguuu 😔 a spokojne aguuu 🙂 ...) obcas povie aj suvislu vetu (take blaboly neidentifikovatelne)

Akurat este rucicky mu lietaju kade tade. Sice chyta sa vsetkeho na co dociahne, ale skor len tak nahodou, este nevie tak nejako naschval nieco chytit... ale na to je asi este skoro, nie?

dnes sme boli aj s malym v banke, pekne hodinku sedel a kukuckoval, dobrucky bol!

cumliky mu nechutia, hlavne tie NUK su uplne odveci, aj flasa (dostala som ju zadarmo k comusi, ale vobec ju nechce)

zuzu1980
30. dec 2009

adka, vpohode, preco by to vadilo?

mayka
30. dec 2009

tilly ako to ze tie plienky z Rakuska su ine? Nasej slecne teraz najviac vyhovuju tie nove pampers v bielom baleni . aj ich teraz dost reklamuju. V tych klasickych ma vzdy kakanicu az na chrbte. 😀
DIk za info. Uz som hovorila muzovi ze v januari tam vybehneme na nakup plienok a drogerie. 😵 Ako si si tam vybavila tu bipakartu?

A uz som mu ukazovala aj tu inglesinu zippy a sa mu velmi pacil vo farbe ecru. Ale fakt je dost drahy na golfaca. Do kelu. A vsak to neponahla. Predavaju ho aj tam kde sme kupovali kocik tak snad daju zlavu potom ked to budem riesit niekedy v maji - juni.

mayka
30. dec 2009

Adka ty jes citrusy? Ziadnu reakciu na to nemala vasa Terezka?
Ja som vcera zjedla orechove kolaciky s cokoladou a dnes je akasi vyhadzana tak asi to nesadlo. 😖 A chudnut chcem aj ja. Asi sa nas tu nazbiera viac ale tiez kojim . Ja si myslim ze ked vysadim tie sladkosti co pozeriem tak to pojde troska dole. Ale je fakt pravda ze sa zo mna stala zavislacka na sladkom. 😀
Fuj uz nech je po sviatkoch. Este zajtra obzerstvo a potom si dam ocistu.

mayka
30. dec 2009

idem spat. tak dobru noc dievcata.

zuzu1980
30. dec 2009

mayka, ja jem citrusy (hlavne dzusy) uz od porodnice, ale zase som citala ze citrusy su vhodne pre deti z oblasti stredozemia, co Adamko je tak pol na pol 😀 takze jemu by to nemalo vadit ked ma polovicu genov po tatovi 😀 a u nas ani u mm v rodine nemame ziadne alergie

monkey3
30. dec 2009

ahoj zuzu 😀

zuzu1980
30. dec 2009

cau mokey, co mas nove?

monkey3
30. dec 2009

album s jednou vianocnou fotkou. mrkni 🙂

zuzu1980
30. dec 2009

jaj, pardon, som ti skomolila meno...

zuzu1980
30. dec 2009

jeeej, krasne, ako sa podobaju vsetky 3 🙂
aj ja mam novy album (teda uz stary), kuk 😉

monkey3
30. dec 2009

uz som adamka videla, ako vzdy, je neodolatelny. vyzera to tak, ze keby sme my mali sest deti, tak su vsetky rovnake a vsetky su dievcata 😎 ale uplne rovnake nie su, sranda je, ze tamarka je mix sasky a basky, oci budu zda sa modre 🙂
Tami ma zrave obdobie - podobne ako ja. kazdy vecer sa musi nadlabnut, ja uz jej pomaly nemam co dat, papa snad dve hodky v kuse . .. teraz uz spinka, vydrzi mi tak do druhej. kolko je teraz uvas hod.?

zuzu1980
30. dec 2009

u nas je 17.08, Adamko cely den prespal, ale som rada, lebo ked nespi tak tiez papa v jednom kuse, uz 3 dni sa nevie dozrat! A po hodine sa tvari ako keby som mu tyzden nedala najest !!! Tak radsej nech spi. ALe uz pol hodin u sa tvari ze sa kazdu chvilu ide zobudit, a nic... Tu okolo neho buchocem a upratujem, a ani to s nim nepohlo !

zuzu1980
30. dec 2009

Monkey, co ich robite cez kopirak? fakt su uplne rovnake 😀 a krasne, vsetky 3 😀 😀 😀

monkey3
30. dec 2009

ja som stale nekupila umele mlieko do zasoby, myslim ze trochu riskujem, ale tesco mame blizko 😲
prajem veseleho silva a stastny novy rok, zatvaraju sa mi oci, na dnes koncim..

monkey3
30. dec 2009

no, cez kopirak .. to som prave nechcela, sranda ze sa tie geny skombinuju vzdy podla toho isteho vzorca ... 😕

zuzu1980
30. dec 2009

ja som zvedava ako sa nam skombinuju geny, zatial je to cely tato, ja by som chcela babo co by bolo aspon trosku po mne 😉 tak vyskusame este jedno, pripadne dve, len sa bojim ze ak budem mat doma 3 chlapov co zjedia tolko co ich tato, tak dam v robote vypoved a prestahujem sa do kuchyne !!!

tak pa, ja by som mala zehlit, ale hned co zapnem zehlicku, urcite sa maly zobudi, to poznam!!!

monkey3
30. dec 2009

vies kolko ma caka pradla na zehlenie ? tri pracky. chcela som kupit susicku, ale nas novy byt zozral strasne vela financii a dako na susicku neostalo .. vraj sa vacsina pradla z nej len posklada a ulozi do skrine.. no, dobru noc mne a tebe vesele zehlenie, pusti si k tomu dobru muziku a adam bude spat do rytmu 🙂

zuzu1980
30. dec 2009

my mame susicku, ja uz nase veci nezehlim vobec, a Adamkovi len podbradnicky a plienky co davam pod hlavicku, a este rukavy, lebo tie stale cmula. (proste to co dava do pusy alebo na tvaricku) Doteraz som zehlila vsetko pre maleho, ale teraz mi to pride zbytocne, ved v tej susicke je taka vysoka teplota ze to vynici vsetky bakterie.
Ale uz sa vazne budi... tak idem aj ja. Bru noc...

barborrkaa
30. dec 2009

ahoj holky,hodila som par foto do albumu

mamacat
30. dec 2009

tak si robite novorocne predsavzatia na chudnutie? 🙂 pridavam sa aj ja do klubu! zislo by sa mi zhodit 10kg ale prijala by som aj 7🙂 ja som vcera bola prvy krat cvicit od porodu pilates, no hroza, vobec nemam brusne svaly... takmer som sa hanbila ked sme robili sed-lahy a ja som sa pritom namahala ako nejaka stara babka. ruky mam silne od nosenia deti a nohy tiez z prechadzok ale brucho si musim dat do kondicky 😔
od noveho roku zacinam chodit do fitka, je tam aj strazenie deti. uz sa velmi tesim! chcem aj vela plavat.

ja jem vsetko 🙂 u nas v zahrade teraz mame kopec pomarancov, citronov, mandarinky.. oni maju sezonu takto v zime. tak mame velky vyber citrusovych plodov. mame este aj avokada a guavu ktore su prave teraz zrele takisto. v podstate sa v nicom neobmedzujem, len s alkoholom si davam pozor- pijem iba vecer jeden poharik niecoho, ked viem ze dlhsie nebudem musiet kojit.

susicka je dobra vec- ja nic nezehlim.

deina
30. dec 2009

Aj ja jem takmer vsetko okrem nafukovacich veci ako su strukoviny, kapusta a samozrejme, alkohol len sem tam opatrne (po odsati).

Zuzu, u nas to iste, maly nie a nie sa dojest, ja sa z neho asi zblaznim. Ine nerobim, len sedim na gauci a bud krmim alebo odsavam. 😠 A uz je riadny tucko, neda sa oklamat cajom alebo vodou, presne ako Misko, ma sice o kilo menej ako mal on, ale aj tak... tucny je a to sa ho tak snazim obmedzovat, ale nie velmi sa mi dari.

zuzu1980
31. dec 2009

deina, aj moj je tucko, pred casom sa trosku vytiahol do dlzky, ale teraz za tie 3 dni zase pribral. Ak aj zajtra bude taky pazravy tak mu dam vodicku, vsak tu ma rad ked sa kupe tak by aj plnu vanu vypil... a ako ho mam obmedzovat? cumlom ho neoklamem, ked mu dam menej mliecka tak o pol hodinu pyta zas... skusim tu vodu zajtra...

ja uz pomaly zacnem jest zeleninu, uz mi to chyba. Vsak len s mierou...

pudo
31. dec 2009

krasny silvestrovsky den a vsetko NAJ do roku 2010!!! Hlavne nech su nase babatka zdravucke a spokojne...

- ja som uz konecne dala nejake fotos
-tilly, zuzu, deina, strapco - myslim, ze s vahou sa pripajame, ale asi tromfneme vsetkych, Tami ma nieco cez 7 tyzdnov a podla mna uz ma 6 kil... taka je gulata, ze koniec... som zvedava ako to my dobacujeme... ale by ste nechapali ten rev, ked je hladna... no nedam jej jest???? utesujem sa vsak, ze tym ze je vylucne dojcena jej to hadam nenecha trvale nasledky 😉 ... a myslim, ze je aj dost dlha, uz ma asi 60 cm
- s tym cumlom to asi vzdavam... uz ma to nebavi a ani Tami nie 😎

pudo
31. dec 2009

inak dnes si mini Tami oslavila Silvestra takym ohnostrojom do plienky, ze ho mala az na chrbte - koncime s pamerskami 2, ideme na 3...
dala som uz konecne nejake fotos Tami do albumu, aby sme sa zoznamili so vsetkymi 😀

miska2220
31. dec 2009

pudo krasne fotecky 🙂 aj ja som chcela nejake nove nahodit ale nechce mi to ulozit ani ked ich zrezem,cim je to? 😕