icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

marika13
16. máj 2010

adka to ti teda nezavidim.dúfam,že sa z toho čo najrýchlejšie dostanete.
my sa na malom smejeme ako poctivo robí brušáky a snaží sa sadnúť. 🙂

didiana333
17. máj 2010

ešte to aj k vám hodím,jak rohlík zožuval....Erik:

marika13
17. máj 2010

didi to je krásny chlapček a je vidieť,že mu ten rohlík chutil.... 😉

didiana333
17. máj 2010

to hej,prvý krát to skušal...a veru sa aj zabavil... 😀 z rohlíka bolo zmasakrované nič... 😅

marika13
17. máj 2010

my sme ešte neskúšali,ale určite to dopadne podobne...

deina
17. máj 2010

Hehe, podareny... 🙂

Ani ja som este neskusala, stacilo mi, ako to vyzeralo s piskotou. 😅 Raz, ked budem mat kopec trpezlivosti, ujde sa mu aj ten rozok.

gabika7706
17. máj 2010

tak my, ked zacneme, zacneme kukuricnymi chrumkami nesolenymi a tych sa urcite nejaku dobu budeme drzat, starsia jedla prvy chlebik niekedy okolo roka...viem, ze odporucaju teraz uz podavat lepok skor, ale mne sa to zda velmi skoro, takze my az neskor asi zacneme, mozno nie az tak ako pri Katke, lebo mam pocit, ze to uz neustrazim tak ako ked bola len ona sama, ale uvidime...
Boli sme dnes u Dr., mame zlty Trifed a pre istotu Rectodelt, keby naaahodou mal zachvat, dychanie ma ciste, CRP v norme aj vsetky ostatne hodnoty krvi, ale ked ho pocula Dr. kaslat, dala nam aj tie cipky, keby mi zacal takto vecer sa dusit 😒 Snad nie, ale je dobre mat ich doma v zalohe.

mima595
17. máj 2010

gabika - a na vykasliavanie vam nedaka nic? lebo my sme tiež mali minule zlty triffed a vravela, že k tomu treba aj nieco na vykasliavanie... preto mi ho zmenila na zeleny , aby som už nemala total chaos s liekmi pri 3 detoch

gabika7706
17. máj 2010

mima, nie, lebo on nema co vykasliavat, ma taky suchy kasel, zeleny aj pri Katke sme maaalokedy mali, skor Solmucol nam dala, ked bolo treba na vykasliavanie. No a davam mu aj Sinupret, tak ten by mu mal tiez pomoct.

mima595
18. máj 2010

gabi - Sinupret je fajn, mne sa zda, že nam tiež teraz on zabral... tie choroby su fuuuuuuuuuuuuuuuuj

adka_praha
18. máj 2010

ahojte...
joj no drzim vsetkym malym pacientom prsty, nech sa skoro vyliecia...
teri je nasmrchtana tak fasa...ale neni to take hrozne, tak hadam to rychlo prejde... 😕

marika13
18. máj 2010

prajem skoré uzdravenie všetkým bábenkám...tie choroby sú teraz asi všade 😒

didiana333
19. máj 2010

Haloooo....tu nikto nefunguje???

gabika7706
19. máj 2010

ale funguje, len asi baby nemaju cas pisat (?)
Ja som vcera cely den kojila, od rana od 4 reval ako tur, nepomahala tepla sprcha na prsia, nic, ako dva psie usi ovisnute 😢 a prazdne, tak zas som jedla tu nechutnu senovku, benedikt, v noci to uz bolo lepsie, hadam sa to upravi. Dnes mi volala ucitelka zo skolky, ze Katka place, ze ju strasne boli brusko, nasa Dr uz neordinovala, tak sme sli na pohotovost, no tam su az od 16tej, medzitym to brusko Katku aj prestalo boliet, tak verim,z e to nebude nic vazne, v KE vraj teraz zuri nejaka crevna viroza...

janka1874
19. máj 2010

gabi o nej som počula tak pozor 🙂
a neskúšala si tie homeopatika na mlieko mne to pomáhalo

janka1874
19. máj 2010

a kde sú všetky čitateľky čo sa taaaaak chceli dostať do súkromnej 😀 😀 😀 😀

mima595
19. máj 2010

gabi - mne pomaha Ricinus communis 5CH - to su homeo, a este vinea - ta asi najviac 😉
žeby 6 - mesacna kriza?? ☹

gabika7706
19. máj 2010

janka, mima, zabudla som to len napisat, homeo uzivam skoro pravidelne, minimalne 3x do mesiaca po 5 dni...a vineu pijem na litre (tak aj vyzeram...) mali sme uz taku festovnu krizu, ked mal maly cca 3,5 mes, to boli brutalne styri dni a este horsie noci, este k tomu aj Katku som mala vtedy doma, dufam, ze take sa uz nezopakuje 😒

gabika7706
19. máj 2010

Janka, citatelky citaju a zrejme sa nemaju k comu vynadrit 😀

mima595
19. máj 2010

Gabi - takže aj tebe ta Vinea tak ukrutne "pomaha" - myslim ku kilam navyse ☹ ja som ju už prestala pit, lebo vyzeram sta sud ☹

strapco13
19. máj 2010

holt ..bud kila navyse z vinei a mlieko..aleb sa trapit, ze mlieka niet 😝 ....tiez priberam z vinei...ale zaklopem si na drevo, hlavu a este nieco..zatial som laktacnu krizu nemala 🙂 ..pijem vineu a od hipp caj pre kojace mamy, obcas caro...a zerem este

tilly
autor
19. máj 2010

ja, ked menej jem, tak sice chudnem, ale mam potom dost malo mlieka, tak viac jem, priberam, ale adusko ma aj v noci co papat...

mima595
19. máj 2010

ja som od zaciatku kojenia - teda od porodu pribrala 8 kg a tiež "žeriem" všetko, co vidim..... ☹
ja pijem caj pre kojacie matky od Agrokarpaty Plavnica, Vineu som prestala asi pred mesiacom, aj homeo som prestala.... nejaky neblahy ucinok som nepostrehla... Vladko bol aj predtym stale na prsniku, kojim aj po hodine, vecer som davala flasu, ale v noci iba kojim...
teraz asi tyzden davam prikrm - teda to som pri dvojkacj nezazila 😉 - on zje asi viac ako oni dvaja dokopy a pritom ani velmi nevypluva - normalne som v soku - a tym padom problem s malom mlieka nejako odpadol - večer aj tak davam 120 ml, to je už jeho rituál

marika13
19. máj 2010

ja som pila iba čaje pre kojacie matky,ale pred dvomi mesiacmi som prestala.niekedy máme také krízy,že malý papá aj po dvoch hod.,ale potom sa to nejako upraví a pýta po troch hod.
a s tými kilami navyše...ostalo mi vysiace brucho a tiež,, žerem,, čo vidím.najviam mám chuť na sladké a niekedy je hrozne ťažko odolať.
keď prestanem kojiť,tak sa chystám na 90 dňovku.dúfam,že to neostane iba pri rečiach /skoro vždy 😀 / a zapracujem na sebe.

gabika7706
19. máj 2010

90 dnovku mam za sebou /nie teraz, samozrejme 😀 /, po jej skonceni som hadam do 3 mes nabrala vsetko naspat, plus bonus 😒 lebo ranajkovat kazde rano ovocie ma psychicky nicilo a nevedela som sa dockat, kedy uz bude koniec....

ja sa nejako kilami teraz nazaoberam, vyzeram sice ako kosatka, ale hadam sa mi podari postupne aspon vecer nezrat a ked uz Martin bude viac papat normalne jedlo (zatial sme len na mm), planujem chodit na Zumbu 🙂

deina
20. máj 2010

Ani mi nehovorte o chudnuti. Neprezieram sa, jem normalne ako kedysi, ziadne extra porcie, vzdy som jedla aj vela zeleniny a ovocia (jasne, aj sladke 😝 , toho sa zbavit nedokazem) a napriek tomu mam brucho a stehna ako vestonicka Venuse. 😔 Inak to nepojde dole, to uz len cvicenim. Asi po dvoch detoch a po 30-tke to uz nie je take jednoduche...

sunshine13
20. máj 2010

Mne sa podarilo rychlo schudnut na povodnu vahu, ale brucho nie a nie zmiznut. Ako pises Deina, po dvoch detoch a po 30-tke to ide tazko. Asi nam neostava nic ine, len cvicit. Ale mame na to cas? Ja veru nie. Som rada,ked si trochu posedim pri pocitaci, ked Sisi spi. Inak ja tiez musim vela jest, inak sa to odraza na mnozstve mlieka. Pijem Lucku a caje na kojenie, vineu len prilezitostne. A sladkostiam odolat neviem 😝
Tento tyzden prisla moja Silvinka na to, ze na bruchu sa jej spi lepsie. Aj ked ju ulozim na bok, v noci sa pretoci a spi ovela dlhsie ako predtym. Mozno sa casom dockam aj prespatej noci....

marika13
20. máj 2010

gabika pri tej 90 dňovke by ma asi porazilo....mám aj 10dvd pilates a odpočívajú v puzdre 🙂 ... o zumbe som počula,vraj je to super cvičenie.
mm mi pripravil aj orbitrek,ale keď si predstavím ako sa na ňom narobím a som už aj tak unavená ,tak to nechám tak...

deina
20. máj 2010

Presne, kde mam vziat cas na to ist napr do posilovne? Ja by som sla velmi rada, no ale neviem ako...

ajkaag
20. máj 2010

baburky to akoby ste o mne pisali, vianocka s maslom a medom rano musi byt, vineou si sladim kojaci caj a brusko? no piaty mesiac to isti 😀
a inak marika, ja mam aj zumba DVD doma a pekne odpocivaju v pokoji pod dvdckom 😅 ale nebojte nic, ked dokojime, pojde to, teraz je dolezite, ze mame spokojne dietka 😉