Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
gabi,aj my ideme do turecka 😉 🙂
@sakura77 kedy idete a kam? My 18.6., Alanya - Justiniano Park Conti
ja som bola este s rodicmi v Alanyi..hotel Elysee--krasne bolo 🙂
@strapco13 my sme este pri mori s detmi neboli, v Turecku vobec, tak mam obavy, ale hadam to prezijeme v zdravi 🙂
@gabika7706-my ideme 11.7 do Ali bey club v Side,dufam ze bude fajn,recenzie su dobre,tak snad to vyjde,hlavne kvoli kikovi som vyberala,lebo pokial sa nudi,tak je to s nim hruza,tak tu nebude mat sancu na sekundu sa nudit,lebo je tam tolko atrakcii ze sa mu aj hlava zatoci 😀
katka ti uz je dost velka takze v pohode,s malinkymi netusim teda,my ked sme s kikom boli pri mori mal uz 1 apol roka-a to bol teda doooost blby vek-ani najest sme sa v klude nemohli,lebo ho to tam "nebavilo" 😀 😀 tak teraz uz to bude lepsie urcite
No baby aj ja sa pridávam. My by sme tiež radi do Turecka, ale až v septembri... Tak mi potom popíšete čo a ako bolo....
no aj ja sa pridavam.. 😉 . my ideme do Chorvatska autom a to 03.7 - povodne som ja s Vladkom ist nemala, ale okolnosti sa zmenili... tak ideme... no som moc zvedava 😉
ahojte...no my pojdeme len na 1 den do Valtic a do Lednic.a som zvedava ci to adrianko vydrzi.
vydrzia baby,nebojte,deti to nakoniec lepsie zvladnu ako my 😉 🙂
no my sme boli minuly rok na tom istom mieste a dvojky cestu zvladli uplne v pohode... a to naspat sme cestovali cez den... sme to uplne s MM nechapali.....ale predsa male babo je male babo ☹
ahojte, tak my uz mame 3. zub vonku a zo stvrteho trci spicka, neviem ako bude vyzerat, lebo ma dolne jednotky a hore sa mu teraz deru dvojky 🙂 No a sada si, cely den vcera som nerobila nic ine len ho prekladala na brucho a este sa neotocim a uz sedi, ale sedi ako zabka, tak nechcem, aby bol takto dlho...
@gabika7706 matko je uzasny ako krasne si sedi 😵 to sofi ani nenapadne,ta sa stale plazi,uz "zdokonalila "techniku,tak ked nieco zbada uz ide jak raketa 😀 😀 ale ked som ju dala ze sadnut,bez podpery,chvilku vydrzala a potom suups nosom k podlahe-a ziadny pud sebazachovy,ze natiahnem ruky,niic,ksichtom dole 😅 😅
@gabika7706 - krásne ti sedí, my ešte nesedíme, len sa plazíme ako taká húsenička do predu 🙂. Už prejde celú obývačku až na chodbu, no zlatý je...
baby no my sme asi najpomalsi.ked dam adrianka na brusko,tak len podvihuje zadok alebo metie s rucickami a nozickami.
plazit nic a o sedeni mozeme len snivat.
dufam,ze sa k tomu pomalicky dopracujeme.
som sa bala toho zeby sme museli cvicit vojtovku
baby uvazujem nad nejakymi golfkami,ale neviem sa rozhodnut.je strasne velky vyber.chcela by som nieco lahke,co sa dobre zlozi a nezaberie v aute vela miesta...poradite nejake?
Ja by som poradila PP Si (http://www.samo-kociky.sk/peg-perego-si-complet...) alebo Chicco Liteway (http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...), oba su lahucke a skladne.
si je super...
ten peg perego vyzera super
ahojte.dnes mame 7 mesiacov🙂))))) ale asi je najmensia 6590 a 68 cm ale stale rastie pekne a sme v norme. ona bola 3 tyzdne chora a vtedy nepribrala vobec ale aspon neschudla.aspon nemusim vlacit taku tazku vahu 😀 😀 😀
inak ani viki sa este neplazi ale pohybuje sa a dostane sa kam chce🙂ona skor ide na nohy stale by len stala a skakala🙂
a asi v priebehu par dni jej vylezu zuby🙂konecne lebo chudatko ju velmi trapia.tak pekny den prajem 🙂
@katka23 tak blahozelame 🙂
Martin dnes cely den place ☹ asi zuby, vcera vecer mal aj krv normalne v puse, okolo toho 3. zubu ma uplne strasne to dasienko no a zo stvrteho, ako mu trci spicka, tam to ma tiez cele opuchnute. Tak je kazdu chvilu na prsniku na ukludnenie a inak place...Ale obed zjedol 😀 Ideme za chvilu pre Katku do skolky, mozno v kociari pospi, vonku chcije a chcije, svokra ma nervy, ze Hornad je uz uz po okraj...ze ich zatopi, maju strach 😒
No a Martinko sedi coraz pevnejsie a s rovnym chrbatikom, nie dlho tak vydrzi, ale kazdym dnom je to lepsie, na bruchu uz ani velmi nechce byt, s cim nie som spokojna, lebo ked ho to v sede omrzi, pada dozadu vacsinou a bojim sa, aby si hlavu niekde netresol...
@katka23 tiez blahozelam
adrianko by sa tiez len jasil a skakal a plazit nic 🙂
@gabika7706 my to mame podobne s tymi zubkami.stale hryzka a prsty si dava do ust .... to mu ide druhy zub.je nervozny cely den.poriadne nespal tak po 30 min.som zvedava aka bude noc 😖
Ahojte dievcata,potrebujem poradit.Mala je dnes nejaka zachripnuta,miestami mam pocit ze pride o hlas,teplotu nema ani mrzuta neni zatial.Aky sirup jej mam kupit?
Dakujem za rady 😉
strapco sopliky mala minuly tyzden,teraz uz len trosicku,kupila som prave ten sterimar,tak som jej to hned strekla do nosteka.kupim teda aj kalciovy sirup,dakujem za radu 🙂
este sa opytam nemaju vase deti v tychto teplach nechut do jedla?nasa teraz nechce skoro nic okrem mlieka,to vypije vzdy a nechce mi pit nic ine ani vodu,ani caj,nervy mam z toho....
co sa tyka pohybov,Simca sa otaca len z chrbta na brucho a len do lava,tot vsjo 😉
moj praveze papa vela aj prikrmov a este si aj mliecko cuckat pyta..este, ze mliekarne mam so sebou vzdy 🙂
ine tekutiny tiez nechce..len moje mliecko 😵
my sa plazime rychôlostou blesku, uz doliezol za mnou do kupelky, do kuchyni..to musim davat pozor aby nevyjedal psovi misku 😀 😀 😀

@sakura77 sme vsetci alergici, tak preto som chcela cakat do ukonceneho 7.mesiaca. Myslim, ze sa toho v zivote naje este dost a krvne testy mal OK, nechyba mu nic, dr odobrila, ze mozeme az o mesiac, ale zacali sme teda uz teraz. Prva lyzicka bola este taka, ze co to je...ale potom to uz slo v pohode. Aj dnes.
Na dovolenku ideme do Turecka 🙂