icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gabika7706
31. máj 2010

@sakura77 sme vsetci alergici, tak preto som chcela cakat do ukonceneho 7.mesiaca. Myslim, ze sa toho v zivote naje este dost a krvne testy mal OK, nechyba mu nic, dr odobrila, ze mozeme az o mesiac, ale zacali sme teda uz teraz. Prva lyzicka bola este taka, ze co to je...ale potom to uz slo v pohode. Aj dnes.
Na dovolenku ideme do Turecka 🙂

sakura77
1. jún 2010

gabi,aj my ideme do turecka 😉 🙂

gabika7706
1. jún 2010

@sakura77 kedy idete a kam? My 18.6., Alanya - Justiniano Park Conti

strapco13
1. jún 2010

ja som bola este s rodicmi v Alanyi..hotel Elysee--krasne bolo 🙂

gabika7706
1. jún 2010

@strapco13 my sme este pri mori s detmi neboli, v Turecku vobec, tak mam obavy, ale hadam to prezijeme v zdravi 🙂

sakura77
1. jún 2010

@gabika7706-my ideme 11.7 do Ali bey club v Side,dufam ze bude fajn,recenzie su dobre,tak snad to vyjde,hlavne kvoli kikovi som vyberala,lebo pokial sa nudi,tak je to s nim hruza,tak tu nebude mat sancu na sekundu sa nudit,lebo je tam tolko atrakcii ze sa mu aj hlava zatoci 😀
katka ti uz je dost velka takze v pohode,s malinkymi netusim teda,my ked sme s kikom boli pri mori mal uz 1 apol roka-a to bol teda doooost blby vek-ani najest sme sa v klude nemohli,lebo ho to tam "nebavilo" 😀 😀 tak teraz uz to bude lepsie urcite

zuzanka.h
1. jún 2010

No baby aj ja sa pridávam. My by sme tiež radi do Turecka, ale až v septembri... Tak mi potom popíšete čo a ako bolo....

mima595
1. jún 2010

no aj ja sa pridavam.. 😉 . my ideme do Chorvatska autom a to 03.7 - povodne som ja s Vladkom ist nemala, ale okolnosti sa zmenili... tak ideme... no som moc zvedava 😉

marika13
1. jún 2010

ahojte...no my pojdeme len na 1 den do Valtic a do Lednic.a som zvedava ci to adrianko vydrzi.

sakura77
1. jún 2010

vydrzia baby,nebojte,deti to nakoniec lepsie zvladnu ako my 😉 🙂

mima595
1. jún 2010

no my sme boli minuly rok na tom istom mieste a dvojky cestu zvladli uplne v pohode... a to naspat sme cestovali cez den... sme to uplne s MM nechapali.....ale predsa male babo je male babo ☹

gabika7706
2. jún 2010

ahojte, tak my uz mame 3. zub vonku a zo stvrteho trci spicka, neviem ako bude vyzerat, lebo ma dolne jednotky a hore sa mu teraz deru dvojky 🙂 No a sada si, cely den vcera som nerobila nic ine len ho prekladala na brucho a este sa neotocim a uz sedi, ale sedi ako zabka, tak nechcem, aby bol takto dlho...

sakura77
2. jún 2010

@gabika7706 matko je uzasny ako krasne si sedi 😵 to sofi ani nenapadne,ta sa stale plazi,uz "zdokonalila "techniku,tak ked nieco zbada uz ide jak raketa 😀 😀 ale ked som ju dala ze sadnut,bez podpery,chvilku vydrzala a potom suups nosom k podlahe-a ziadny pud sebazachovy,ze natiahnem ruky,niic,ksichtom dole 😅 😅

mia1111
2. jún 2010

@gabika7706 - krásne ti sedí, my ešte nesedíme, len sa plazíme ako taká húsenička do predu 🙂. Už prejde celú obývačku až na chodbu, no zlatý je...

gabika7706
2. jún 2010

@mia1111 , @sakura - dakujem, no Martin sice sedi, ale na rozdiel od vasich sa neplazi dopredu, len dozadu (ale bleskovo) a gula sa o106 🙂

marika13
2. jún 2010

baby no my sme asi najpomalsi.ked dam adrianka na brusko,tak len podvihuje zadok alebo metie s rucickami a nozickami.
plazit nic a o sedeni mozeme len snivat.

strapco13
2. jún 2010

@marika13 ..kazde dieta ma svoje tempo..este ma stale cas..neboj
mi tiez nesedime este, ani naznakom, my cuvame a pomaly sa plazime aj dopredu

marika13
2. jún 2010

dufam,ze sa k tomu pomalicky dopracujeme.
som sa bala toho zeby sme museli cvicit vojtovku

marika13
2. jún 2010

baby uvazujem nad nejakymi golfkami,ale neviem sa rozhodnut.je strasne velky vyber.chcela by som nieco lahke,co sa dobre zlozi a nezaberie v aute vela miesta...poradite nejake?

deina
2. jún 2010

Ja by som poradila PP Si (http://www.samo-kociky.sk/peg-perego-si-complet...) alebo Chicco Liteway (http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...), oba su lahucke a skladne.

tilly
autor
2. jún 2010

si je super...

marika13
2. jún 2010

ten peg perego vyzera super

katka23
3. jún 2010

ahojte.dnes mame 7 mesiacov🙂))))) ale asi je najmensia 6590 a 68 cm ale stale rastie pekne a sme v norme. ona bola 3 tyzdne chora a vtedy nepribrala vobec ale aspon neschudla.aspon nemusim vlacit taku tazku vahu 😀 😀 😀
inak ani viki sa este neplazi ale pohybuje sa a dostane sa kam chce🙂ona skor ide na nohy stale by len stala a skakala🙂
a asi v priebehu par dni jej vylezu zuby🙂konecne lebo chudatko ju velmi trapia.tak pekny den prajem 🙂

gabika7706
3. jún 2010

@katka23 tak blahozelame 🙂
Martin dnes cely den place ☹ asi zuby, vcera vecer mal aj krv normalne v puse, okolo toho 3. zubu ma uplne strasne to dasienko no a zo stvrteho, ako mu trci spicka, tam to ma tiez cele opuchnute. Tak je kazdu chvilu na prsniku na ukludnenie a inak place...Ale obed zjedol 😀 Ideme za chvilu pre Katku do skolky, mozno v kociari pospi, vonku chcije a chcije, svokra ma nervy, ze Hornad je uz uz po okraj...ze ich zatopi, maju strach 😒
No a Martinko sedi coraz pevnejsie a s rovnym chrbatikom, nie dlho tak vydrzi, ale kazdym dnom je to lepsie, na bruchu uz ani velmi nechce byt, s cim nie som spokojna, lebo ked ho to v sede omrzi, pada dozadu vacsinou a bojim sa, aby si hlavu niekde netresol...

marika13
3. jún 2010

@katka23 tiez blahozelam
adrianko by sa tiez len jasil a skakal a plazit nic 🙂

@gabika7706 my to mame podobne s tymi zubkami.stale hryzka a prsty si dava do ust .... to mu ide druhy zub.je nervozny cely den.poriadne nespal tak po 30 min.som zvedava aka bude noc 😖

lucida
11. jún 2010

Ahojte dievcata,potrebujem poradit.Mala je dnes nejaka zachripnuta,miestami mam pocit ze pride o hlas,teplotu nema ani mrzuta neni zatial.Aky sirup jej mam kupit?
Dakujem za rady 😉

strapco13
11. jún 2010

@lucida a nema nadchu, ci upchaty nos?
calciovy sirup mozes

lucida
11. jún 2010

strapco sopliky mala minuly tyzden,teraz uz len trosicku,kupila som prave ten sterimar,tak som jej to hned strekla do nosteka.kupim teda aj kalciovy sirup,dakujem za radu 🙂

lucida
11. jún 2010

este sa opytam nemaju vase deti v tychto teplach nechut do jedla?nasa teraz nechce skoro nic okrem mlieka,to vypije vzdy a nechce mi pit nic ine ani vodu,ani caj,nervy mam z toho....
co sa tyka pohybov,Simca sa otaca len z chrbta na brucho a len do lava,tot vsjo 😉

strapco13
11. jún 2010

moj praveze papa vela aj prikrmov a este si aj mliecko cuckat pyta..este, ze mliekarne mam so sebou vzdy 🙂
ine tekutiny tiez nechce..len moje mliecko 😵
my sa plazime rychôlostou blesku, uz doliezol za mnou do kupelky, do kuchyni..to musim davat pozor aby nevyjedal psovi misku 😀 😀 😀