Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
@aeouliana myslis nanoznik, nie fusak, nie? Treba Ti nanoznik? Lebo s tym fusakom, co mas, tazko do nejakeho nanoznika na golfacoch vojdes 😉
ten fusak sa da pouzit aj ako nanoznik a este je k nemu aj prsiplast.na ten moj stary koc uz mam zaujemcu,tak som v klude.len teraz este riesime autosedacku
gabika7706: pisu fusak. s vrecuskami na rucky aby boli v teple 😨
prida sa niekto k zajtrajsiemu stretku na ANicke? cca okolo 16? pred Rybou?
@aeouliana zajtra Ti volam, ked vystupime na Mieri, snad nebude prsat.
@gabika7706 : oki. potom mi prezvon ked skoncite s Dr. 😉 no dazd by ma teda dost rozladil. aj kd dnes poobede sprchlo asi tak 5 min. a to by mi nevadilo. samozrejme pred 16 😀
ahojte baby,
dnes sa vam z toho tepla asi nechce ani pisat.... 🙂 🙂 🙂
mam taku otazocku,davate uz drobcom nejaky vankusik pod hlavicku?
@marika13: len taky uplne plochy co bol s paplonikom..to akoby nemal ziaden 😀
@gabika7706: gabci ako ste dosli?
@marika13 no to urcite nie je pravda 😉 Martin ziaden vankus nema, Katka mi dodnes radsej spi bez vankusa ako na vankusi a ja napr.ked ma boli hlava a krcna chrbtica, vankus davam prec a spim na rovnej podlozke, hned mi je lepsie. Ked mate ortopedicke madrace, vankuse su zbytocna vec.
@aeouliana v pohode, bala som sa, ze Katka zaspi v autobuse, ale stala pri kociari, takze to bolo OK. Boli ste tam este dlho?
@gabika7706 potesila si ma,uz som si myslela,ze som robila chybu ked som mu nedala vankus.
Adrianko ma len obycajny matrac,ale rozmyslam ze mu kupime ortopedicky.tento obycajny uz vylezal,normalne uz ma vylezanu jamu ...
nas minule spal krizom v strede..tvaro natlaceny na mantinel a tycky..az mal otlacky 😅
ale nepodarilo sa mi to nafotit, lebo sa akurat budil
my sme ho museli natocit,to sa inak nedalo 🙂
spal tak ako gabika dala foto,len hlavu mal v lavom rohu a zakrytou hniezdom a v pravom mal kolienka
@marika13; prave by take male deti nemali mat ziaden vankus.
@gabika7706: prisla som domov okolo 20:00, ale mala sompocit, ze tak pol hodku som sla po Tebe
@marika13 ahojte
my tiez ziadny vankus,kiko dostal az v dvoch rokoch a aj to len taky tenky ma a vacsinou je aj tak mimo neho...sofi tiez struha take polohy ze az pri spani,nechapem niekedy jak moze napr spat poklaciacky s vystrcenym zadkom 😀 alebo nohy vylozene hore oprete o tycky a rozkrocena totalne 😅
Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma.
Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije,
ale šváb promluví lidským hlasem: " Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou
se Ti odvděčím." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak
už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze
služební cesty... Panika vrcholí..... znovu se ale objeví šváb a povídá: Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel.
Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát."
Chlap poslechne zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába.
Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne.
Po chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit.Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovua zase nic, ještě jednou - nic,po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........Náhle se ozve hlas :"Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete!" :D
@gabika7706 juj,ty nevies,co..v den odletu kikovi rachol ten pruh,tak miesto na letisko sme leteli do nemocnice,najprv na pohotovost tu u nas,potom nas poslali na chirurgiu a odtial rovno na kramare do nemocky na okamzitu operaciu 😒 😒 tak chapes tu smolu? v noci sme mali ist na letisko a jemu sa to stalo poobede,operaciu zvladol super,tak nas uz v pondelok aj pustili,lenze dovolenku sme nestihli a aj keby sme mohli este dodatocne na vlastne naklady ist o par dni,kiko sa nesmie kupat,takze naco,ze....tak mame po dovolenke,no nervy,nevratia nam nic,ale hlavne ze je kiko ok,a zopakujeme si to tak koncom leta teda...
@sakura77 ufff, tak hlavne, ze sa to nestalo az v Turecku...a ze je vsetko v poriadku.

@aeouliana 😀 hlavne si daj nacas a neunahli sa tak ako ja 😢