icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gabika7706
12. júl 2010

@aeouliana 😀 hlavne si daj nacas a neunahli sa tak ako ja 😢

marika13
12. júl 2010

@aeouliana to su golfky len je pevnejsia konstrukcia.to preto aby sa dal vyuzit aj na zimu.daju sa dat do lahu a dobre sa skladaju

aeouliana
12. júl 2010

@marika13: a je k nim aj fusak a cena tiez priazniva. no porozmyslam, lebo ked uz kupim novy koc, tak by som sa stareho zbavila, nech mam viac miesta v byte, takze musi byt ok aj na zimu 🙂

gabika7706
12. júl 2010

@aeouliana myslis nanoznik, nie fusak, nie? Treba Ti nanoznik? Lebo s tym fusakom, co mas, tazko do nejakeho nanoznika na golfacoch vojdes 😉

marika13
12. júl 2010

ten fusak sa da pouzit aj ako nanoznik a este je k nemu aj prsiplast.na ten moj stary koc uz mam zaujemcu,tak som v klude.len teraz este riesime autosedacku

aeouliana
12. júl 2010

gabika7706: pisu fusak. s vrecuskami na rucky aby boli v teple 😨

aeouliana
13. júl 2010

prida sa niekto k zajtrajsiemu stretku na ANicke? cca okolo 16? pred Rybou?

gabika7706
13. júl 2010

@aeouliana zajtra Ti volam, ked vystupime na Mieri, snad nebude prsat.

aeouliana
13. júl 2010

@gabika7706 : oki. potom mi prezvon ked skoncite s Dr. 😉 no dazd by ma teda dost rozladil. aj kd dnes poobede sprchlo asi tak 5 min. a to by mi nevadilo. samozrejme pred 16 😀

marika13
14. júl 2010

ahojte baby,
dnes sa vam z toho tepla asi nechce ani pisat.... 🙂 🙂 🙂
mam taku otazocku,davate uz drobcom nejaky vankusik pod hlavicku?

aeouliana
14. júl 2010

@marika13: len taky uplne plochy co bol s paplonikom..to akoby nemal ziaden 😀
@gabika7706: gabci ako ste dosli?

marika13
14. júl 2010

@aeouliana pytam sa preto,lebo mi bolo povedane,ze ked spi bez vankusika tak je to neprirodzene a krivi sa mu chrbtica

gabika7706
14. júl 2010

@marika13 no to urcite nie je pravda 😉 Martin ziaden vankus nema, Katka mi dodnes radsej spi bez vankusa ako na vankusi a ja napr.ked ma boli hlava a krcna chrbtica, vankus davam prec a spim na rovnej podlozke, hned mi je lepsie. Ked mate ortopedicke madrace, vankuse su zbytocna vec.

@aeouliana v pohode, bala som sa, ze Katka zaspi v autobuse, ale stala pri kociari, takze to bolo OK. Boli ste tam este dlho?

strapco13
14. júl 2010

@marika13 nedavam este...pre deticky je zbytocny..maju velku hlavicku v pomere k telu a teda prave by chrbtica bola vykrivena s vankusikom

marika13
14. júl 2010

@gabika7706 potesila si ma,uz som si myslela,ze som robila chybu ked som mu nedala vankus.
Adrianko ma len obycajny matrac,ale rozmyslam ze mu kupime ortopedicky.tento obycajny uz vylezal,normalne uz ma vylezanu jamu ...

marika13
14. júl 2010

@strapco13 mne povedali,ze ved len ta plienka je velka a kolko nadnesie a ze lezi dolu hlavou atd...

strapco13
14. júl 2010

@marika13 neviem ak vy..ale my mame nacikane hlavne v predu a medzi nohami, na zadku ani velmi nie...potom je zlaty, ked spi na brusku s vystrcenou ritulou
v noci nekaka, tak to neviem

marika13
14. júl 2010

@strapco13 ved my mame tiez nacikane v predu 🙂 v noci nastastie nekaka...vacsinou ked sa naobeduje tak zacne struhat tie svoje grimasy a viem ze nieco bude 😉 dnes rano sa zobudil tak,ze kde ma mat hlavu tak mal nohy a dole bruskom,no sranda ako spi.

strapco13
14. júl 2010

@marika13 cize nema ako vadit plienka 😉
my sme doteraz kakali tak raz za 3-4 dni..odedy sme na prikrmoch tak tak 4x do dna plus minus..vacsinou plus 😀 😀

gabika7706
14. júl 2010

nas spi vselijako, uz bol natlaceny aj v opacnej strane postielky, kde nema mantinel, tak mu nohy trcali. Alebo spi takto ako na prilozenej foto - nie je z tohto tyzdna 😀 to spi v plienke a v tielku...Zvykne aj s ritkou dohora spavat, tiez sa na tom bavime

strapco13
14. júl 2010

nas minule spal krizom v strede..tvaro natlaceny na mantinel a tycky..az mal otlacky 😅
ale nepodarilo sa mi to nafotit, lebo sa akurat budil

marika13
14. júl 2010

my sme ho museli natocit,to sa inak nedalo 🙂
spal tak ako gabika dala foto,len hlavu mal v lavom rohu a zakrytou hniezdom a v pravom mal kolienka

aeouliana
14. júl 2010

@marika13; prave by take male deti nemali mat ziaden vankus.

@gabika7706: prisla som domov okolo 20:00, ale mala sompocit, ze tak pol hodku som sla po Tebe

sakura77
15. júl 2010

@marika13 ahojte
my tiez ziadny vankus,kiko dostal az v dvoch rokoch a aj to len taky tenky ma a vacsinou je aj tak mimo neho...sofi tiez struha take polohy ze az pri spani,nechapem niekedy jak moze napr spat poklaciacky s vystrcenym zadkom 😀 alebo nohy vylozene hore oprete o tycky a rozkrocena totalne 😅

strapco13
15. júl 2010

@sakura77 vetra sa 😀 😀 😀

strapco13
15. júl 2010

Souloží chlap se svojí milenkou u ní doma.
Najednou z pod polštáře vyleze šváb. Chlap se napřáhne, že ho zabije,
ale šváb promluví lidským hlasem: " Nezabíjej mě, nezabíjej mě, jednou
se Ti odvděčím." Chlap ho tedy nechá žít a pokračuje ve výkonu. A jak
už to tak bývá, zarachotí klíče v zámku a manžel milenky se vrací ze
služební cesty... Panika vrcholí..... znovu se ale objeví šváb a povídá: Přišel můj čas, teď se ti můžu odvděčit. Když si jednou zatáhneš za přirození, změníš se ve švába a můžeš se schovat pod postel.
Když se budeš chtít proměnit zpátky v člověka, zataháš za svůj penis dvakrát."
Chlap poslechne zatáhne jednou a skutečně se změní ve švába.
Zaleze pod postel a čeká, až manžel usne.
Po chvíli si řekne, že je čas se proměnit zpátky a potichu se vytratit.Zatahá tedy za svůj penis dvakrát, ale nic se nestane, zkusí to tedy znovua zase nic, ještě jednou - nic,po chvíli už zuřivě tahá za svůj penis........Náhle se ozve hlas :"Pane kolego, nejenže jste usnul na poradě, ale ještě tady onanujete!" :D

marika13
15. júl 2010

@strapco13 😀 😀 😀

gabika7706
15. júl 2010

@strapco13 😀 😀 😀

@sakura77 uz ste na dovolenke?

sakura77
16. júl 2010

@gabika7706 juj,ty nevies,co..v den odletu kikovi rachol ten pruh,tak miesto na letisko sme leteli do nemocnice,najprv na pohotovost tu u nas,potom nas poslali na chirurgiu a odtial rovno na kramare do nemocky na okamzitu operaciu 😒 😒 tak chapes tu smolu? v noci sme mali ist na letisko a jemu sa to stalo poobede,operaciu zvladol super,tak nas uz v pondelok aj pustili,lenze dovolenku sme nestihli a aj keby sme mohli este dodatocne na vlastne naklady ist o par dni,kiko sa nesmie kupat,takze naco,ze....tak mame po dovolenke,no nervy,nevratia nam nic,ale hlavne ze je kiko ok,a zopakujeme si to tak koncom leta teda...

gabika7706
16. júl 2010

@sakura77 ufff, tak hlavne, ze sa to nestalo az v Turecku...a ze je vsetko v poriadku.