icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janulla35
10. sep 2010

baby ake UM davate, my sme teraz prešli na humanna ha predtym sme mali hami, čo hovorite na humannu, mate s nou skusenosti?

icerna
10. sep 2010

no moja sa tiez postavi v postielke,pokial nieje total odpalena a vykrikuje na mna. Niekedy zaspi pekne,niekedy na ciciku a niekedy ju musim na rukach 😕

ahoj @ivkamt,ze obludky 😀 😀 asi sme na tom vsetky podobne. Muzi vam aspon sem tam pomahaju?

icerna
10. sep 2010

@janulla35 bohuzial ti nepomozem,ja kojim a pri prvej som ostala na francuzskom

strapco13
10. sep 2010

@ivkamt jej ahoj...davno si tu nebola..ale co narobis, ked deti daju zabrat, ako sa inak dari?

strapco13
10. sep 2010

@ivkamt jej ahoj...davno si tu nebola..ale co narobis, ked deti daju zabrat, ako sa inak dari?

ivkamt
10. sep 2010

@icerna neviem ako u Vás,ale u nás muž pomáha, tada ak je doma..čo nieje moc často, kedže treba živiť rodinku a potom sa ísť vyventilovať a tak 😝 ..tak to už s chlapmi býva s nimi zle, bez nich ešte horšie 😀 --ale však mi to zvladneme..

Ja moju malú uspávam na prsníku a potom ešte na rukách..najhoršia kombinácia. a s pribúdajúcimi kilami to je čoraz horšie..

zato cez den je poslednej dobe stále zlatejšia..furt sa chce tulkať..už máme ya sebou aj prvé slovo "havo"

ivkamt
10. sep 2010

@strapco13

ahoj mile, že si ma pamatáš 😅 darí sa ako tak..premenlivo oblačno..sú občasne krízičky,ale zatial sme ich zvládli..

strapco13
10. sep 2010

@ivkamt my mame problem len s poobednajsim spanim v postielke..vtedy bojkotuje postielku...chce len na mne spat..tak spime na gauci..inak spinka v postielke aj doobeda a vecr, a nie je problem a este v noci po zobudeni tiez, chce byt uz so mnou
inak je tiez taky tulkavy a lubi ma bozkavat 😵 😵 😵

ivkamt
10. sep 2010

@strapco13 jooj, to je fajn, že spi v postielke..čo by som ja za to dala..už som aj myslela, že skusim dáku tu metodu 3-5-7 alebo tak, ale máme zas soplíky, tak ju nechcem stresovať..

strapco13
10. sep 2010

@ivkamt ..on sa naucil /teda nejak sme to spolu zvladli, ze ho nakojim, polozim do postielky a drzim za rucicku a zaspi do 10 min, cez den zaspava mne v naruci, na gauci pri pozerani telky 😅 ,,teda ja pozeram, on je chrbtom k telke
sopliky je strasna choroba pre male deti..musis uvolnit nostek..klasicke detske kvapky..olnyth, nasivin a pod
kukni na moj clanok v mojom fotoblogu

ivkamt
10. sep 2010

@strapco13 fajny članok..snažíme sa to robiť tak nejako ako si písala..našťastie nám to už prechádza..idem pomalky spinkať, nech aspon čosi naspím..dúfam, že sa mi bude dať sem chodiť častejšie..dobrú nocku

strapco13
10. sep 2010

@ivkamt dobru..a hlavne pokojnu noc

gabika7706
10. sep 2010

@strapco13 mne tak Katka spavala, ale to uz mala nieco cez rok, spala len raz denne aj to na mne...ale prezili sme. Martin tiez zaspava pri prsniku a na rukach.

@ivkamt nech vam tie sopliky rychle prejdu

ivkamt
11. sep 2010

dobré ranko všetkým.akú ste mali noc?

gabika7706
11. sep 2010

@ivkamt dobry den 😉 , kazdu hodinu a pol a potom som uz ani nesledovala, kolko krat bol na prsniku a len plakal a plakal, neviem, ci zuby dalsie, ci co 😠

ivkamt
11. sep 2010

@gabika7706 asi tie zubky..tie nám asi ešte dajú všetkým zabrať..Mojmu Miškovi trvalo 2 roky kým začal ako tak spávať 😒 , tak len tíško dúfam, že pri malej to bude menej..

ozaj ma napadlo.minule som niekde začula, že môže mať vplzv na spinkanie aj spln mesiaca. že nekľud môže trvať aj celý týždeň, a tento týžden spln bol, tak možno má aj to niečo do seba 😕

mima595
11. sep 2010

ten spln mam " odskusany" aj ja... vtedy spi vkuse na prsniku.... 😉
ale dnesna noc bola relativne kludna.... zobudil sa asi iba 4x - a že je spln+ ide nam prvy zub - tak to povazujem za uspech 😉

ivkamt
12. sep 2010

ahoj všetci aký ste mali vikendík?

sakura77
13. sep 2010

ahojte 🙂
tak my vcera vyletik na ranci pod babicou,celkom fajn,ale vsade blatooooo,takze kocik je jak traktor co presiel po roli 😀
no dneska ma sofi prekvapila a prespala celu noc bez papania,no zvykla by som si 😅
my zaspavanie dobre,ja som si naucila malinku od 5 tyzdna zaspavat samu v postielke,nastastie sa nam to podarilo a je to tak aj doteraz-ale niekedy jej to tiez trva,vykecava si tam,vyhadzuje cumlik z postielky a tak,ale nemusim tam byt,akurat jej maximalne idem ten dudlik podat a potom zaspi...
teraz sa chystame do poradne,no to bude vaha,som strasne zvedava ale ratam ze hadam aj 10 to bude uz,je tazka veru
a takto sa uz snazi o chodenie,sice skonci vzdy na kolenach po par krokocha,le uz sa neboji pustit

https://www.youtube.com/watch?v=h5Is6UrTeOg
ivkamt
13. sep 2010

@sakura77 tak to hej.Sofinka je riadna šikula 😲 ..takéto niečo teda nedokažeme a to sme starší🙂...tiež gratulujem k prespatej noci..on je to asi aj dosť od dieťatka..nám sa Miško/starší/ pýtal sám do postielky ešte ako babatko proste znervoznel.nechcel byt ani na rukách ano pri nás a zaspal len v posielke a sám..a Sonka teda ani náhodou a to sme nerobili nič inakšie..

sakura77
14. sep 2010

@ivkamt no ved to,kazde dietatko je ine...aj moji su uplne rozlisni,kym kiko bol kazde dve hodky v noci co chcel papat,a cez den spal 20 minutovky,zas sofi prve dva mesiace komplet prespala-okrem prestavok kazde 4 hodky na papanie a kupanie a to bola jak hodinky 😅 teraz je to take vselijake
baby,davali ste uz papt kel?ci este nie radsej? bola som vcera v poradni a zabudla som sa na to opytat
a inak mame cca 9,1kg ,74cm a 44 cm gebulka 🙂

jamajka31
14. sep 2010

@sakura77 no teda sikovnicu mas 😉 no pekne pekne...
@ivkamt no vikendik bol super, chata s celou manzelovou rodinou na Kordikoch...som myslela ze bude aj dajaka kriza a nebola. vsetky deti spali ako mali a to sme si aj zabééékali 🙂 (i ked teda ten moj maly samozrejme kazdu hodninku dve hore, ale tak to sme si uz za posledne dva mesiace zvykli)
ale tak nam sa aspon uspavanie zlepsilo, ovrla, dakedy sa len napije a rovno zaspi na prse, dakedy si musi este obist postel a trochu sa zakyvat, poodgrgavat a tak...ale to nocne spanie, no fakt len prezit, raz to musi prejst...

gabika7706
14. sep 2010

@sakura77 sikovnica je Sofi, Martin uz tiez skusa, ale prejde si sam (zatial tak 3-5 krokov), ked ho akoze nikto nevidi, ked ho volame my, tak sa len smeje a stoji 🙂
Kel sme este nejedli, ale uz som po ruzickovom pokukovala...

ivkamt
15. sep 2010

@jamajka31 šak to drží nad vodou aj mna, že raz to musí prejsť..

zdá sa, že dnes sa mi podarí sa natiahnuť po obedíku, tak idem na to..pa pa

marika13
16. sep 2010

@jamajka31 aj my tak spime.neviem,ci su tie deturence uz vyspane alebo co.zobudi sa uprostred noci a zaspi mi ale za hodinku...potom sa budi kazdu hodinku...musime to len zvladnut a vydrzat.
@sakura77 mala je sikovna,kel som tiez nedavala,ale skusila som fazulovu polievku a bol uspech 😉

sakura77
16. sep 2010

no,omne mala spi dobre,aj dneska dala od 20.30 do 9.30 s papanim o pol6 ale obcas sa stane ze ma nocnu zurku a je priklad aj hodinku hore,rozprava si tam,lozi po postielke,postavi sa,sadne a tak podobne,akoze neplace ani sa nejeduje ,len je hore a bavi sa..no ale ja spat samozrejme nezaspim,ked ju pocujem 😠 neviem co to maju..no ale hlavne ze neplace,tak mi to az tak nevadi....

janka1874
16. sep 2010

no u nás sa konečne spí celú noc tak som zvedavá ako dlho to tak bude ale iňuž to tak funguje viac ako 2 týždne

janka1874
16. sep 2010

no u nás sa konečne spí celú noc tak som zvedavá ako dlho to tak bude ale iňuž to tak funguje viac ako 2 týždne

marika13
16. sep 2010

jaj baby,to mate super.take spanie by som brala hned, to by som brala aj dvojicky 😉
len nech vam deturence pekne spia 🙂
ja o tom mozem len snivat.moj ked sa v noci zobudi,tak my sa robime ze spime, je chvilku ticho a pozera na nas,ale potom zacne plakat. ☹

ivkamt
16. sep 2010

ked bude spať naše dieťa celú noc, dva týždne, tak sa asi opijem 😀 ..ale ako to tak vypadá, tak šampus v len tak nestrelím..niekedy si pripadam, že sa len sťažujem, ale som fakt unavena a nervna z toho nespania..spanok mi fakt chýba a zavidím tým čo sa vyspia.teda v dobrom 😉 ..

sakura77
17. sep 2010

@ivkamt tak to aj jaaaaaaa 😀 starsieho som to oducila dobrovolne nasilu az v 1,5 roku to nocne papanie,pritom vecer zjedol pomaly viac jak ja,cize hladny urco nebol,ale proste uz taky zvyk,no...ale po dvoch nociach pokoj,tu prvu nejak nezbadal ze som ho "oklamala" cajom,druhu noc sa pojedovala tretiu to vzdala a spal odvtedy a nepytal viac papat 🙂

janka1874
17. sep 2010

@ivkamt 🙂 veru nezávidím ja sa tak teším že konečne sa tu spí že si to ani neviete predstaviť síce opiť sa nemôžem lebo stále kojím ale tiež by som to asi urobila 😀