Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no cawte...chcem vas poprosit radu, vcera sa mi stala taka vec. vecer som malemu ako klasickz dala kasu, ale trochu neskor, teda blizsie k nosnemu spaniu, no a vobec nechcel pit prsnik. akoze on aj ked je nafutrovany, tak i tak este cosi dudne odo mna. no a toto ma fakt prekvapilo. tak si vravim , no nic, je najedeny. celu noc sa klasicky budil, trochu castejsie, ale pit ani za svet, ak som mu ponukla prso, tak bud nechytil, abo ma chcel hryznut- no uplne divne spravanie. no a rano si vravim, ze uz isto je hladny, zje... nic, az na prve spanie t.j. po troch hodinach od zobudenia sa na moju ulavu(aj ulavu prs) najedol a fakt rychlo aj zaspal (ale podotykam, ze ine jedlo som mu nedavala, chcela som aby pil mlieko) ... na obed sme cestovali, mala som pripravenu vo flasu, nevydalo, ale mlieko si pred druhym spankom dal. no a na vecer kasa zase, to sa uz opakovalo co vcera. niec jest, ani teraz ked sa budi asi kazdu hodinu, tak pit ani za svet, ma hryzne, abo odvrati.
myslite ze je to normalne, akoze vyvoj alebo co. nebadam zeby bol chory, stale mame trochu sopliky, odsavame, striekame morsku vodu, od toho to isto nie, bo vtedy problem nemava, neviem ci ine daco by to nemuselo byt, hrdlo? ale zjedol by kasu, keby ho hrdlo tak bolelo...ja neviem, myslite ze sa nema strachovat, som z toho dost rozhodena.... DIKY
@jamajka31 mne to robil pred 3 dnami..od pol 2 v noci do 2 poobede prsko nechcel
nezmenila si kasu?..alebo ze by si mu urobila hustejsiu..to je potom tazsie na zaludok, stoji to tam?
u nas ked strajkuje..ci jedlo alebo "neposluch&ô a ked uz citim, ze ma to vytaca..tak plati aby som sa uplne ukludnila..nielen navonok ale hlavne vnutorne a zrazu prolem zmizne..casto deti reguju na stres..citi to z teba /inak vedy sa aj neskor spusta mliecko/ a nechape ro, je potom nervozny, nepije, nevie sa na to sustredit
@strapco13 no vcera zjedol fakt vela tej kase, viac ako inokedy(kasu som nemenila), tak som to brala relativne ok. ale dnes to bolo tak norlmalne ak nie menej, ale trochu hustejsia mohla byt, hm. kazdopadne ten vcerajsok nohol byt zapricineny mnozstvom kase a dnesok uz mojou psychikou, lebo ma to dost zarazilo. no skusim s tym daco spravit.... diky za radu.... tak myslis ze choroba to nebude? (lebo akoze zda sa mi ze nie je iny ako inokedy)
@ivkamt no ved obcas som mavala taky bojkot prsnika, ale presne ako vravis, v polospanku, resp. normlane v noci nikdy nebol problem....preto som mala taky sok, lebo CELU NOC nic, ani naznakom...
uvidim co bude tuto noc, uz som mu dala kasu ovela skor pred spanim, a napapal sa, sice nie tak uplne ok, ale ze v obec cuckal. tak som zvedava fakt co bude v noci.
inak tie zuby ma tiez napadli, v dasienkach som mu nasla take "vypukliny" ze akoby bol ten zubok pod dasnom uz tesne....dufam ze to fakt prejde, bo aby som neprisla o mlieko. uvazujem ze mu ani moc nejdem davat jest ine, nech mi radsej cucka...ale udivim po tejto noci. dikes sa komentare.
tak s radostou hlasim, ze uz je tato situacia zrejme zazehnana...dnes papal jedlo a aj cuckal, nie stopercent ako predtym, ale skoro 🙂 🙂 🙂
tak diky za komenty, velmi pomohli, hlavne od strapco13 ;) .... jupíííííí 😎
no u nas to istia reklamy,ked su take co davaju do nemoty,tak na to cumi a otvara usta 😀
reklamy su tiez nase 😉 naposledy sa zabaval na tom chlpatom transvestitovi,co spieval tinu turner v cesko slovensko ma talent 😀 😀
😀 u nás chvílku išla zvučka iglu iglu z Jim Jamu..ale už nas to prešlo..
ahoj maminy..čo ste všetky vyťažené? čo máte nové?
@ivkamt asi su chorí všetci ako ja..... 😅 a ako tak počuvam,tak aj drobec to chytil odo mna....chuda moje... 😢
@didiana333 aj my sme mali spolíky a tak..to toto blbé počko..hrúúúza..
ahojte 🙂
chori sme nastastie neni, ale nemame nic nove.akurat ma doriadila kozmeticka,mala som skraslovaci den 😎
to je mi luto,ze ste chori,stale len prsi...hotovy raj pre bacily
Ahojte, hlasim sa po dlhsej dobe, nejako nestiham, v noci sme casto hore, mam uz aj choru Katku doma...Martin je zachripnuty, snad to zostane len pri tom a nic horsie sa na neho nenalepi, Katka ho len bozkava, uz na nu aj kricim a furt si robi po svojom 😒
No ale dnes nas merali a vazili u Dr, tak mame 10,88 kg a 79 cm.
@gabika7706 pekna vaha 😉
drzim palce nech vyzdravie..co je okrem zachripnutia?
ahojte
no vidim ze tu viaceri soplikuje,aj sofi uz tyzden a dnes som ju uz zacula aj zakaslat,tak dufam ze neochorie ☹
@gabika7706 tak to je chlapina 🙂 🙂
no sofi uz beha sama po dome,popada,zdvihne sa a zas ide,uz ma ani za ruku netaha,tak trocha odlahcenie-ale tak aj tak jej stale sliedim za zadkom pre istotu
@marika13 tak skraslila ci doriadila? 😀 a akoze kozmeticka,to co jeeee???? 😅 to ja nepoznam uz par rokov,sakraaaa
@strapco13 no pri kojeni mam pocit, ze ma trosku upchaty nos alebo suchy (?) nedycha cisto, napriek tomu, ze mu striekam physiomer ...
@gabika7706 tak bude mat upchaty nos..po physiomeri pockaj chvilu a potom daj Nasivin alebo Olynth..uvolni sa jej nos..Physio sice vycisti nos ale neurobi odpuchnutie sliznice
@strapco13 ok, vdaka za radu 🙂
Ahojte...no,kedže sme obaja chorí (aj ja ,aj drobec) napriek tomu bola noc super 😉 Večer,ked som bola ešte v robote,tak vypil mlieko a vraj ho hned aj vygrcal ☹ uplne všetko...no ale v pohode zaspal...a zobudil sa o polnoci,troška si pokecal,napapkal sa a ani nevracal 🙂 a znova zaspal....zlaté dieťa 😀 😀 😀
ahoj všetci.práve som zistila, že ideme dnes na posledné očkovanie..ale máme stále trošinku soplíky, tak sa trošku aj bojím..čo si o tom myslíte?
@sakura77 skraslila trosku 🙂 chodim raz za pol roka na cistenie ako kedy,myslela som si,ze to bude horsie,ale da sa na mna pozriet 😅 ...maleho mala babka,tak som mala par hodin pre seba 😵
@ivkamt my sme mali tiez vtedy trosku sopliky a ockovali nas.drobec to zvladol super,nemal ani horucky,zvladnete to v pohode 😉

@strapco13 to je fakt..superr stránka 😀