Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
my ked sme boli,tak dr.nic nehovoril na sopliky...asi to nebolo take vazne...porad sa s pediatrom a uvidis,co ti povie.
pripajam sa ku gratulacii 🙂
sakura mala je sikovna,my este stale chodime okolo nabytku.sam sa boji este pustat,ale uz urobil 2 kroky 😎
ahojte, tak u nas lazaret 😒 Katka ma hnisavy zapal stredneho ucha, martinovi tecu sople az na kolena...
@marika13 jaaj no tiez by sa mi uz zisla kozmeticka, naposledy som bola este ako tehu s martinom
@gabika7706 a aku ma liecbu pri tom zapale uska...ved kuk na moj clanok..ci dobru
@gabika7706 tak to vam zelam co najskor skore uzdravenie... a ked budes mat trosku cas,tak sup sup na kozmetiku 😉
@ivkamt ako dopadlo ockovanie 😕
@strapco13 ma brat Augmentin 14 dni 😒 zrazat teplotu a uvolnovat nos, akurat som jej ja vcera iniciativne este predtym, nez isli v noci na pohotovost dala vecer Otobacid, kedsa zacala stazovat na usko, takze ten teraz nedavat? Lebo muz sa samozrejme neopytal a dr kazal len burow...
Clanok som citala, velmi zrozumitelne si to napisala 🙂
Neviem, z coho ma Katka ten zapal, lebo nemala neviem aky soplik, ten sme ale riesili, aj ked v poslednej dobe je problem do nej cokolvek dostat, vincentku si strieka (pod dozorom) sama. Davali sme Nasivin, mala som pocit, ze je to na ustupe, akurat kaslat viac zacala. A z nicoho nic, bum 😒
@gabika7706 boli ste u ORL?..ja teda na zapal stredneho ucha nedavam kvapky do ucha..jednak ak je hnisavy.,.znamena, ze bud samovolne zacal vytekat hnis z ucha..alebo to ORL dr musel prepichnut a tak vytiekol ten hnis, cize kvapky je davat zbytocne, lebo vytecu z ucha s hnisom..a podruhe..problem je v prepojeni medzi uchom a nosom..a tam sa aj tak nedostanu
v liecbe mi chybaju antihistaminika
@marika13 očkovanie sa nekonalo..doktorka nechcela riskovať, tak som bola aj rada..
@gabika7706 tak skoré uzrdravenie..uška su pľuha..ja som mala tiež stále problémy s ušami ked som bola malá..mne vtedy zabrala pretlačená skalná ruža, neviem aký to má odborný názov..
inak je strašne veľa detičiek chorých aj v našom okolí..asi nejaký vírus, alebo čo..
ahojte
@gabika7706 fuuha,chudiatko male,to musi byt hnusneeee ☹ skore uzdravenie zelame 😉
@ivkamt aj vam aj vam
my tiez soplikujeme a aj pokasliavame,zatial som ju nechala len na sirupe od kasla,lebo zakasle len tak parkrat za den,tak dufam ze to nejak utrasieme a nebudeme zas na ATB
a sofi s kikom sa uz celkom aj zabavia,nahanaju sa po dome-nahanaju ,no,sofi sa mota skor za nim stale a ked treba tak ho aj vytrieska 😀
baby dakujem,
@strapco13 zabudla som napisat, dithiaden ma tiez 😉 bol s nou manzel v noci na pohotovosti a poslali ich na orl...neprepichoval jej bubienok, vraj to samo do 2 tyzdnov by malo prejst, len musi brat tie atb...Tak uvidime. Nedavam jej uz tie kvapky, odpadol nam jeden velky stres, mne aj jej, lebo to co ona dokaze vyrobit za cirkus kvoli kvapkam 😕 Dakujem za rady.
@sakura77 juj zlata je Sofi, Martin zas taha Katku za vlasy a hryzie ju 😀
@gabika7706 tak to potom nie je hnisavy zapal ucha..lebo to by som nenechala len tak 😕 ...skor ma len upchatu eustachovu trubicu
nema problemy s nosnou mandlou?
@strapco13 mandlu jej vyoperovali v lete...napisem Ti IP, co mame presne v sprave 😉
@gabika7706 ok..napis
ahojte., ako spia vasi bumbaci cez den? lebo u nas to doteraz bolo v pohode, spal Vladko 2x cez den aj zaspal relativne dobre - pri prsniku do 10 minut..
ale tento tyzden je to jedna hotova katastrofa - tak vyzera, že sa rozhodol prejst na 1 spanok cez den... zaspi totiž až okolo 12 a spi tak 1 a pol hodky...
@mima595 moj bol teraz maród,tak spal 3x denne...ako kojenec.... 😀 ale tak minimálne 2x spí ešte,lebo ráno vstáva najneskor o pol siedmej (to sa divím,že čo tak dlho 😀 ) a o desiatej máva prvý spánok a okolo tretej drohý spánok...tak do hodinky spáva.... 😀
@didiana333 - aj u nas tak bolo do minuleho tyzdna... vstava tak od 6. do 7.... potom isiel spat od 9. -10. podla toho ako vstal rano a poobede este okolo 14.-15.
ale tento tyzden.. ideme spat o desiatej, nakoji sa, a je z neho ine dieta...usmevy, plny energie, lozi po posteli, rozprava... tak 2. pokus o pol jedenastej... dtto a konecne o dvanastek odkvecne za 5 mminut
@mima595 😀 😀 😀 no po nakojení by si aj ty mala plno energie...sa mu nedivím.... 😀 😀 😀
@didiana333 😀 😀 😀 - ale on tak doteraz stale zaspaval, nechapem, ci sa moje mlieko stalo nejakym zivotabudicom 😀 😀 - by som si aj ja mohla z neho denne nejaku tu davku dat, aby som nebolo taka unavena 😒 😀
Mna toto počasie ubíja...ja mám rada slnko a teraz som len unavená stále....a spala by som aj týžden v kuse.... 😅
ahojte, tak , začal novy mesiac a my skusame stastie znova, tesime sa na kazdy hlas a dakujeme
ahojte 🙂
@mima595 my sme tiez spavali tak 2krat ,ale teraz posledny mesiac rano vyspava aj do 9-9.30 takze ide az okolo pol 1-1 a da hodku a pol priemerne a koncime...obcas ju skusim este na polhodku okolo 17-tej dat,niekedy zaspi,niekedy sa jeduje....
a u nas sama choroba,kiko bol 2 tyzdne doma teraz,uz mu to preslo,tatino je komplet hotovy,ale musi do prace,lebo terminy tlacia 😠 a sofi pokasliava a mna dnes do rana zacalo boliet hrdlo...jaj,neznasam zimu.. 😠 😠
@sakura77 skore vyzdravenie vam vsetkym prajem. Praveze zima by bola OK, lebo tie bacily vymrznu, ale jesen je v tomto neprijemna 😒
@gabika7706 dik,nejak to hadam prejde rychlo..kristianko uz pojde do skolky v pondelok,tak dufam ze aspon mesiac vydrzi zas...
aj nasich som planovala dat do skolky v pondelok a nic z toho..... ☹
aj nas sa nejako choroby drzia... som ich nechala doma, nech sa poriadne preliecia a chytili neviem kde nejaku vracaciu virozu.... br ☹

@marika13 tu dufam, lebo my sme horučkovali aj ked sme nesoplovali tak sa trochu bojim