icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkiki
5. jan 2010

zuzu pozyvas do kanady ... 😀 raz tam urcite pojdem ... zatial som videla canadu len z druheho brehu ... 😀 ozaj baby leteli ste niektora s 5-6 mesacnym babom viac ako 6h lietadlom ?

zuzu1980
5. jan 2010

my sa chystame okolo 6-7 m tiez lietadlom, najskor tunisko, potom slovensko, potom tunisko a zase kanada. To som zvedava, hlavne na ten casovy posun, kurnik, rozhadze sa nam rezim !!! 😠

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, hej, pozyvam 😀
inac ked uz sme pri tom, aj fotky na pas by sa malemu zysli... 😀

zuzu1980
5. jan 2010

boooze, ze zysli, to ako pisem? 😀 😀 😀

strapco13
5. jan 2010

kkiki...nadherne fotky...ja som sa tiez pokusala nasho..chcela som spravit novorocny pozdrav..maly len v plienke a vciapocke s chvostikom na flaske od sampanskeho a taka chlpata strieborna ozdoba na stromcek..akoze pozdrav z party...no nevyslo..jednak maly odmietal byt v polohe aku som si vymyslela..a aj ked sa dal do inej polohy, tak vzdy sa pohol ked som cvakla spust..takze vysledok..bud mi usiel zo zaberu, alebo sa mi rozmazal, alebo vyzeral jak ozran.no a potom sa mu moje pokusy prestali pacit 😠 😀 😀 ..takze obdivujem tvoje fotky a hlavne trpezlivost

to stretko nie je zly napad...len to treba dohodnut dostatocne dopredu..aj tak nam drobci urcite nieco do toho vymyslia

inak dnes ste toho dost popisali..dobre temy..zrejme ste sa potrebovali vyzalovat ..ale baby nebojte..drobci a aj ich tvorcovia a matky tvorcov sa urcite polepsia

Matej bol dnes ukazkove babo..rano sa vykakal, cez den sa hrajkal aj sam, aj s mamou /mala som z toho rovnake potesenie/, kecali sme spolu..a vzdy potom zalomil aspon na hodku a pol a bez placu..tak som mala cas popratovat kuchynu..len terz vecer po bezproblemovom zaspati sa po hodke zobudil...tak sme ho museli nanovo uspinkat..kedze ho drahy vytiahol z postielky po mojom pokuse uspat ho v postielke..tak ho drahy chvilu nosil..ale to sa maly len rozkukuckoval..tak som ho vzala na ruky, hojdala posediacky v naruci, drzala za rucicku a do polhodky uz buvinkal 😵 😵 uvidime kedy sa zobudi

my mame rezim uz dlho..nemusela som mu ho vnutit..maly je spachtosko po mne..cez den papkame kazde 3 hodky, v noci vydrzime dlhsie nepapat a sme presny v rozmedzi 1 hodky 😀 😀

adka_praha
5. jan 2010

teda baby dnes tu je rusno... 😀 konecne... 😀 tusim sa babatkam ozaj tvoria rezimy ze uz to tu naspat oziva... 😅
ja som ostala sama hore zase...manzel ako vzdy "ja neidem spat" zaspal na gauci asi 5 minut po jeho oblubenej hlaske 🙄 a terezka zarezava veselo... 🙂 (na tu sa hnevat nemozem, ved ta spanok potrebuje ako sol 😅)
asi 3 tyzdne dozadu mi kixol mobil, takze som na takej starej sunke co ma jeden budik...pre mna je dolezite aby sa na telefone dali nastavit aspon dva budiky pre moju sklerozu... 😅 a tak som si zacala okukavat telefony...najprv som si povedala ze chcem vysuvacku alebo vyklapacku...moj tatko ma zrusil jak ziadost na byt, ze tie sa rychlejsie kazia ci mi to "neperie"...tak ze fajn...tak som si vynurala dotykovy LG...strasne pekny...a to som dostaja zas p..eb od mm, ze LG mrznu...tak to serem a nech mi vsetci vylezu na hrb furt ich pocuvat...dpc sa tu mozem aj zodrat ale ked su taki chytri ani mi nic schopne nepomozu vybrat, a propo ak si myslia ze mienim dat 300 eciek za tel. tak im asi drblo boh vie z coho... 😠 a som si radost chcela spravit... 😒 a uz mi ju pokazili... 😠
inak uz neviem (moooc sa ospravedlnujem) kto to tu navrhoval, ale ja mozem tak akurat lekvar kosit, kym nebudem mat vodicak, lebo mm isto nebude chciet ist a handrkovat sa s mimi vlakom alebo busom, to je uhodene... ☹
v poslednej dobe zacinam byt akasi zufala zo vsetkeho...som tu za otroka a za policajta, moje naroky su akoby para a nehovoriac o "manzelskych povinnostiach"... 😠 😠 😠 nechapem co sa posralo zrazu...
sry ze to tu vytahujem ale potrebovala som si ulavit...uz ma to zacina hrozne uzierat vsetko...

strapco13
5. jan 2010

k tomu upratovaniu a manzelom..ja upratujem len kuchynu.zvysok domu drahy..som mu povedala, ze az sa nauci kojit, potom ja budem upratovat 😀 😀

vecer u nas vadne pocitacova atmosfera..mame dva notebooky..minule sme sa dohovarali cez facebook a to sedime oprot sebe na gauci 😀 😀 😀
ja si tu na koniku kompenzujem to, ze nikam nechodim...nie ze by som nemohla, ale v tomto pocasi sa mi nechce..zatial mi stacite vy ..virtualne kamaratky 😉 😉 ...sranda..vieme tu o sebe viac ako svojich susedoch, nehadame sa tu, nelezieme si na nervy /aspon dufam 😀 😀 😀 /..a vecer vzdy sadam nedockavo k netu, ze co mate noveho

adka_praha
5. jan 2010

strapco plne s tebou suhlasim... 😀

strapco13
5. jan 2010

adka.. ☹ ☹ 😠 😠 tvojmu chlapovi j..e? /sorry za vyraz/..ma krasnu zenu a dcerku..tak nech sa venuje..to, ze mate dieta...ved v tom mal hadam prsty aj on, tak nech sa spamata
kedykolvek sa potrebujes vyzalovat, tak sme tu, napis co ta trapi a hlavne nedus to v sebe..uskodis sebe a nasledne si to odnesie mala, deti su na take veci strasne citlive

k mobilu..ja mam Samsung U 6OO vyse roka..som maximalne spokojna..a stal ma 1 Sk..je to vysuvacka a nepokazila sa zatial..manzel ma tiez nejaky samsung a tiez je spokojny

adka_praha
5. jan 2010

no ja mam na mm zobraty fix a teraz na jar sme predlzovali takze bol k tomu aj telefon ale zobral si ho moj drahy bo sa mu akurat jeho tel dochramal a ja som mala dobry...lenze ten dobry teraz tiez odisiel do mobiloveho nebicka... 😅 a tak som uschla jak lonsky sneh...
strapco to nic...vyraz v pohode...ved ja uz chodim po chalupe a len si popod nos mrmlen ze j..nuty idiot... 🙄 😠 ja sa uz na viac nezmozem...ako vsetko by som prekusla ale odkedy berie milovanie, ze "hlavne ze je mne dobre" to by ma fakt zaujimalo...to ma vcera ako uz totalne dorazilo...ako dava mi coraz viac dovodov na to aby som rozmyslala nad tym ako s nim neostat...ak sa nespamata tak to bude sirokodaleko najratsie manzelstvo... 😠 ja toto uz ozaj nemam zapotreby... 😢 ☹ 😠
a furt nic nechape...malu este neprebaloval, teda raz sa pokusil ale keby ste videli co s nou dorobil a ako sa jej stitil utriet ten zadok tak by ste mu v tej plienke hlavu vymachali a v konecnom dosledku jej tu plienku tak zalepil, ze by som do nej este jednu terezku vopchala... 🙄 a mna to uz nebaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strapco13
5. jan 2010

adka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ale mozno je este v soku, ze je otcom..predsa zeny len maju dlhsi cas zvyknut si na to..rastie nam dieta v brusku, citime pohyby, hormony...chlapom vsetko pomalsie dochadza..a duplom teraz v zime, ked vsetko mrzne

drzim palceky

kludne sa tu vykecaj zo svojho trapenia

strapco13
5. jan 2010

ale musim ist maly sa zobudil
papa

adka_praha
5. jan 2010

pa 😉 dakujem

strapco13
5. jan 2010

som spat--len nam cumlik vypadol..
zlato nase..kukal vydesene..kam len ten cumlik usiel..dala som mu ho do pusy..usmial sa a spal dalej 😵 😵

strapco13
5. jan 2010

adka..kedykolvek..ak Ti to pomoze, tak sa kludne vykecaj...povodne ma nahovarali aby som sla robit na psychiatriu...odmietla som, ze ja sa este zblaznit nechcem 😀 😀...
inak pomoct neviem, len vypocut, povzbudit

adka_praha
5. jan 2010

😀 hehe tak ty si multifunkcna... 😀
mne momentalne asi fakt pomoze len sa vykecat lebo najradsej by som mu nieco prastila po hlave nech mu to tam zas cvakne na normal ale neviem ako by sa tvaril okolity svet keby ze ide mm na policiu ze domace tyranie... 😀 😀 😀 😀

monkey3
5. jan 2010

ahojte baby,

ja normalne makam jak ... nestiham na web. Uz som to tu spominala, ja som mala vcielka, pracujem jak velka, varim, zehlim, periem, ci sa na to nevy ..m ? Dnes som dala kocikova malinku byvalej kolegyni a isla som s babami na klzisko. Aj s korculami. Mala som pocit dobre odvedenej prace 😀 Vychystat seba plus tri deti a ktomu nacasovat malu .. no monicka, dari sa ti, ozaj, musim ta pochvalit, ked uz ta nikto nepochvali ... samomluva 😀

A potom prisiel mm ako vzdy vyflusany z prace a hadajte kto isiel na vecerny nakup autom do kauflandu ? ja ja ja jenom ja.. ustata jak pes. a teraz mm spi, aj deti spia, len ja tu buntosim.

Este / niekto tu pisal, ze co takto stretko / mali by sme to prisposobit zuzu, ked pride z kanady, ona tu asi tak casto nebude 😎 ze zuzu...

kkiki
5. jan 2010

no adka takyto fas bol moj prvy ... tak sa mi tak zhnusil ze az ... a to som bola chudera co nic nerobi ... tak ked mala stellinka 3 roky isiel kade tade ... teraz je tam kde so mnou ma uz dalie decko a vsetko nasvedcuje ze to bude to iste ... ale dufam ze u teba to bude ine ...

strapco hahahaaaaaaaaaa ten facebook u nas detto a to tu mame dva 2x macbook kazdy svoj a ak by bolo treba pracovny imac a stellka ma pre istotu este jeden notebook 🙂)))))) no ale mi sme niekedy take j...... ze si presne chatujeme cez fB a rehnime sa jak kone co si tam piseme ...

zuzu no chceme do statov tak v aprili ... tak uvidime co oliver ... stella prvy krat letela ked mala 11m ale to len 2 hodky ... juuuuuuj vies disneyland 🙂)))))))

zuzu1980
5. jan 2010

adka ja som este tu... teda, ked to citam 😠 😠 😠
toho tvojho chlapa treba poriadne nakopat, nech sa trosku rozhybe! Inac, niekedy sa to spravi ked babo trosku podrastie, ze sa s nou bude dat aj zahrat a tak, nie vsetci chlapi vedia co s babatkom... Nevzdavaj to, kludne si tu ponadavaj, nech sa ti ulavi 😉

Mobil mam vyklapacku, uz vyse 2 rokov, a vobec sa zatial nepokazila 😉

Ja tu tiez zavislacim na konikovi a na FB. Vonku sa neda ani nos vystrcit, najteplejsie co v poslednej dobe bolo tak je -10, snehu je po pas (balkon mame zasnezeny az po okno), som sa minule brodila po kolena, takze s kocikom nehrozi... Tak zapustam korene. Neviem ako chcem schudnut tie kila, ked len doma sedim... 😠

adka_praha
5. jan 2010

kkiki no pekne...uvidim ako to dopadne...ale zachranovat musia obaja...
my sme si tiez pisavali cez fb alebo icq a boli sme od seba 2 metre ale uz nie...
ze disneyland! aj ja chceeeeem... 😀

adka_praha
5. jan 2010

zuzu ked on sa s malou pohra aj sa tulia ale ja som ako vzduch a vsetka "spinava" praca ostava na mne...aj kupanie co sice neni spinava praca ale hadam chapete ako to myslim... 😅

zuzu1980
5. jan 2010

jeeej, kym som dopisala tak uz je vas tu zase tolko 😀

monkey, dik ze na mna myslis 🙂 my budeme na slovensku asi v juli, este presne neviem datumy. Lenze budeme nemobilni, bez auta, jedine ze by som maminu donutila nech nas odvezie. Ona nam auto nepozicia 😖

monkey3
5. jan 2010

Adka, tak sa pred nim rozplac ..ze nevladzes .. nezaberie ?

monkey3
5. jan 2010

zuzu a v ktorom okrese sa budes nachadzat, prideme vsetky za tebou, vies, ze ja by som najradsej do kanady 😀 😀 😀

adka_praha
5. jan 2010

to som este neskusala... 😅 zeby? 😅 ked na to by musel byt hore... 🙄

monkey3
5. jan 2010

tak sa rozrev pri sexe 😀 😀 😀 to bude hore 😀 😀 😀

zuzu1980
5. jan 2010

Monkey 😀 mozme stretko kludne aj v kanade zorganizovat 😀

ja som priamo z BB, takze vsade to mam vpodstate blizko. Zalezi na vas, ako sa dohodnete. Na mna sa moc nespoliehajte... ale ak budem v sr a ak sa bude dat, rada pridem 😉

je tu medzi vami niekto z okolia BB???

zuzu1980
5. jan 2010

jezis, ja blba, v juni som chcela napisat, nie v juli (ze budeme na svk)

kkiki, do ktoreho disneylandu? na floride???

adka_praha
5. jan 2010

monkey... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to ak ma byt taky ako vcera tak sa rozrevem kluden aj pred nim ak to stihnem... 😅

kkiki
5. jan 2010

aj ja som tu stale ... stahujeme si film over the top ... pamatate so islvesterom stallonem o tom kamionistovi co sa pretlacal ... ja milujem rockyho 🙂)) papapaaaaaaaaa .... ozaj a nie ste tu nejaka co byvate nivy ruzinov ?