icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
5. jan 2010

zuzu ,catlin aky je teraz uvas cas,kolko hodin

zuzu1980
5. jan 2010

u nas -6h, takze akurat obed

catalin
5. jan 2010

u nas len o hodinu menej, takze 5.

zuzu ako dlho adamkovi trva kym zaspi?

miska2220
5. jan 2010

zuzu catlin nezijete obe vIrsku? ako to ze mate rozdielny cas?

catalin
5. jan 2010

ja z tej mojej dcery nemozem 😀 😀 😀 keby ste poculi ake zvuky idu z toho kocika, skoda ze sa tu neda dat zvukovy zaznam.
to ze prdi ako drevorubac, to som si uz zvykla, ale ona ked sa prebudza, stona ako stara baba, ja z toho nemozem, sa tu sulam smiechom 😀 😀

miska2220
5. jan 2010

Irsko je isto carovna krajna,ze? nahodte sem prosim nejaku stranku sfotkami oIrsku,zaujima ma to

miska2220
5. jan 2010

catlin 😀 mas šou

catalin
5. jan 2010

Irsko je nadherna krajina, sme ju prechodili s mm kym sme boli dvaja, krizom krazom. a tesim sa ked Mia podrastie, ze ju budeme bravat so sebou. mozno v lete nejaku jemnu turu, dame ju do sedacky a hura do kopcov.
Miska nemam nejaku stranku favoritku, ale vygoogli nieco, urcite najdes pekne stranky a fotky

didiana333
5. jan 2010

No ked spomínate svokry a mamy...tak to tie moje určite vedú... 😠 😠 😠 Prečo mám v mojom veku(36)stále dojem,že som tá najhlupejšia žena? Vždy sa nájde niečo,čo podla nich robíme zle.Už na minulej návšteve som povedala mojej mame,že kolko detí odchovala??? Dve...no a ja už mám tretie,tak viem,čo mám robiť... 😉
A na silvestra to zaklincovala...kvoli nej sme prikurili,aby bolo teplejšie...a prišla,že :nejako zima tu máte.... 😀
Som myslela,že ma porazí....ale má nás velmi rada...niekedy si myslím,že až moc....

catalin
5. jan 2010

miska, mam sou to teda hej

ukulelembo
5. jan 2010

NO ja mam tiez muzicka ze okrem zopar klasickych muzskych nedostatkov sa mu neda nic vycitat Nakupi potraviny, umyje riad, povysava, pradlo povesia, ranajky a sem-tam aj obed uvari, a aj s detmi ide na bicykel, na korcule, uci sa s nimi a to Dominika nie je vobec jeho, je to moja neter 😕 Az sa niekedy cudujem nakolko moj svokor a svagor sa nechaju obskakovat svokrou 🤐 Sak vyrok mojej svokry: dosla necakane na navstevu k nam a MM umyval riad a moja svokra: Jojo to co robis? 😕 -umyvam riad 😨 a to preco? 😕 tvoj oco by to nerobil! 🙄

miska2220
5. jan 2010

ukulembo-to presne aj muz sestry mojho priatela 😠 raz ho tiez tak necakane prichytil ze umyva riad a to boli reci,ze aby si daval pozor aby nebol primne podpapucou 😠 😠 😠

ukulelembo
5. jan 2010

Babenky ja viem ze je to este daleko ale npremyslali ste nad tym ze by sme niekedy v lete ci na jesen dali stretko novembroviek2009 Kukala som vo forume a marcovky2009 sa uz chystaju nieco spachat

catalin
5. jan 2010

miska tvoj priatel je slovak?
ty tiez nezijes nask, vsak?

zuzu1980
5. jan 2010

miska, ja nie som v irsku ale v kanade, tak preto mame iny cas 😉

catalin, doobeda sa sam zahra a pri tom sam zaspinka na hodinku. Poobede ho uspavam po papani, zaspinka rychlo ale ako som uz pisala, kazdu chvilu sa budi, niekedy mi aj hodinu trva kym zaspi tak natvrdo, medzitym som v pozore a pri kazdom kukuckovani zase uspavam. Najdlhsie som vydrzala takmer 2 hodiny uspavat, kym zalomil a este dalsie 2 hodiny potiahol 😀

V noci som ho zvykla aj 3 hodiny uspavat, ale teraz uz viem ze zaspi az o 23.00, tak sa skorej ani nesnazim. Pockam kym vyhladne okolo 22-23, dam mu papat a potom ho na rukach uspim, a sup do postielky a este 2-3x k nemu usim prist ked sa prebudza, potom uz taha celu noc.

kupem 2-3 hodinky pred spanim, lebo po kupani je rozjaseny a nevie spinkat.

kkiki
5. jan 2010

tak baby dnes olino tahal 12hodin s 20min prestavkou 😀 o 11 zalahol o 11 zobudil ... takto spava ale max 10 dal s hodinovou prestavkou ... rezim mame aj my, len niekedy sa posuva spanok hodinka hore dole ... tiez sa vobec netesim ze je koniec prazdnin ... zase vstavat o 7 jaaaaaaaaaaj , takto sme drichmosili kazdy den vsetci ...
inak na muzika sa uz vobec nemozem stazovat ... je uzasny ... kazde rano ked sa oliver zobudi ho zoberie, prebali, ja ho bud nakojim alebo pripravim mliecko a vtedy ho on nakrmi ... lebo miluje tieto rana, oliver sa strasne rehoce kazde rano ... aj mu ho kludne mozem nechat a ist sa vyvetrat , alebo ked potrebujem ist povybavovat veci ... cim viac olino zacina byt komunikativny tym viac sa mu venuje ... tesim sa velmi ... a ku stellinke tiez sa chova lepsie azda ako jej vlastny otec ... teraz isla na tyzden k otcovi na prazdniny, tak jej chce v izbicke vymalovat jednu stenu a nakreslit jej tak rozne postavicky ... varit varime zatial pomenej , ale nakupovat chodi mato ... ja musim prosikat, ci nemozem ist ja ... uz vazne chodime na velky nakup len do hainburgu, lebo toto zdieracstvo co tu je je strasne .... tak sa bikeme kto sa povozi 😀
baby a dokonca ma chyta strasna chut zacat pracovat ... to bude fakt asi dokaz ze vsetko je super ... olino je neuveritelne dobre decko, fakt netusim cim som si to zasluzila 😀 dokonca som prekvapena aj zo stellky ako mi pomaha ... tak asi rozhodim echo, ze obcas zase pracujem ... pracovnu mame velku doma ... medzi detskou a obyvackou vlastne je to centrum bytu , tak mam pekne rozhlad na vsetky strany 😎 a musim aj priznat, ze velmi nasmu kludnemu zivotu dopomaha aj byvanie ... ja mam ten concord neo kocik a vanicku proton a ona je polohovatelna a este sa aj kolise ako hupacka ked chcem ... tak dam olina do kocarika napolohujem a chodi so mnou po byte ... a potom zaspi, alebo ho zoberiem na ruky a pocicikam a drichme ...

no neda sa toto druhe partnerstvo stym prvym porovnat absolutne ....

zuzu1980
5. jan 2010

A, do kelu, uz sa zobudil... dnes sme nejako mimo rezimu lebo vstal o 3 hodiny skorej ako zvycajne, tak neviem ci toto bol poobednajsi spanok, alebo este nie... asi este nie. Tak ja padam, zase sa vecer ukazem...

ukulelembo
5. jan 2010

Tak mne muzicek chodi cely tyzden na skolenie a psychotesty aby mohol dalej jazdit s TIR Odchadza o 7 a pride o 16 ale vzdy dojde a zalahne ako keby v bani makal 😒 a šimonko chrape tiez tak do konca tyzdna ma tu s 3mi detmi svihne Skola az od pondelka pomooc 😲

catalin
5. jan 2010

zuzu, tak to mas dobre, ja pockam este tyzden a zacnem ju presviedcat ze chce spat aj ked nechce 😀 😀

kkiki
5. jan 2010

no a muzske vyjazdi si moj elmininuje sportom ... dva krat do tyzdna tenis a po tenise jeden poharik a domov ... ale on je velmi rad doma ... my sme vlastne take decka ... ked deti zaspia sadneme k playstation a hrame sa ... no a strasne to pomaha ... robit spolocne aktivity aj s deckami, aj ked sme jak vianocne stromky nikedy ... nam to hranie sa snimi vlastne strasne vyhovuje 😀 😀 😀

juuj ale dnes sa chudak nasral na takeho jedneho debila, ze omylom natankoval benzin namiesto diselu ... a ja cicikam olina v izbe stellinej a pozeram von na ulicu a pozeram, ved to je nase auto a preco ho nakladaju na odtahovku a potom pozeram a matko .... no tak volam co sa stalo a toto ...

som sa lakla ci nenabural ked je take naladie ...

kkiki
5. jan 2010

zuzu a ukulelembo naraz sme stlacili odosli 😀 😀 😀

miska2220
5. jan 2010

catlin-moj priatel je tirolak,vtaliansku

ukulelembo
5. jan 2010

sme proste synchronizovane matky 😀 😀

miska2220
5. jan 2010

kkiki-uzasne fotky klobuk dole 😉 ja som prave par nahodila...mne je luto davat najkrajsie fotky lebo mi ich je luto zrezovat 😔 to sa potom nedaju dostat do povodneho stavu ze ? kiki ty vyzeras taka profi sfotkami da to?

kkiki
5. jan 2010

miska nemusis ich orezavat ... neviem aky mas program, ale ak mas pc a windows tak ti staci ten ich program skcar, alebo painter a tam das skosit ... sa mi to hovori ja viem, ja robim len cez photoshop. a na hromadne zmensovanie mam program od canonu . ked mas povodnu fotku a chces ju zachovat tak ked ju budes mat zmensenu das ulozit ako .... save as a napises si bud novy nazov alebo co chces ... ja uz mam roky zauzivane napr fotky olivera tak ked zmensujem dam ze cislo tej fotky necham a pridam len male s ako small ... no a potom ti to tak pekne trci to s a presne vies co mas zensene ... no povodne fotka bola moj konicek ... robim graficky design a aj bytovy a zacali pred par rokmi do mna rypat co nefotim aj pracovne. tak som zacala a za dva roky som sa celkom daleko dostala ... rok som stravila pri hudbe rok pri umeni ... ale pravdu povediac mne sa vobec nepacia tieto nove trendy ... vsetko je strasne umele a preostrene ... uz sa to vymyka ludskemu pohladu ... takze dalej radsej ostavam v pozicii reportazny fotograf a hlavne prirodzenost ... vobec nepouzivam blesky ani pridavne svetla ... fotim to tak ako to vnima moje oko ... no ved uz sa konecne chystam urobit aj vystavu 🙂))) na to asi zacnem robit ... mam strasny arzenal mojho sukromneho materialu , vobec som nan nemala cas ....

miska2220
5. jan 2010

kkiki-dakujem zaradu..uf to je velmi konplikovane na mna 😅 no stou vystavou ,to by si naozaj mala ...urcite budes mat velky uspech...wau naozaj kraaaasne fotky...hocikedy si ich pozriem vzdy znova a znova...dufam ze este niekedy nahodis nove...mam rada krasne fotky ale ja si ich skor len pozeram. ako robim...teraz som dostala na vianoce dobry fotak tak sa to snad zmeni...

miska2220
5. jan 2010

budem koncit...dnes som tu nejak casto,potom len priatelovy nadavam ze aka som zanepraznena a nemam na nic cas 😅 ...musim uz cas nejak uzitocne zurocit...idem zehlit...zelam vam dobru nocku a aby nase ratolesti pekne buvinkali tuto noc 😔

ukulelembo
5. jan 2010

KKiki veru miska ma pravdu fotecky mas krasne Dobre robis co robis 😉 zavidim ti v dobrom take fotooko ake mas Aj mne sa pacia klasicke fotky nie tie preplacane co teraz povymyslali vselijake rozpravkove postavicky a kriklave farby no fuj 😝

gabika11
5. jan 2010

ahojte, koacandy 😉
Dnes v poradni sme vazili 5110 g a meriame 61 cm. Za 2 tyzdne sme teda pribrali 600 g.
vcera bol tiez maly akysi nepavy, v kuse skoro hore, len take pol hodky, hodka spania, a nes som ho rano dala spiaceho dokocika, ale som nepratla, necinkala riadom v kuchyni, bol pokoj doma, tka spinkal az do 11,30 od 9,30 asi. Potom sa zobudil, som ho nakojila, rychlo sa najedla, a uspala uz obleceneho v kociku a sli sme doporadne. Tam hodokina prezrela, mame skrateny sval na pravejs trane sije, tak ho uz apolohuvam opacne, aj v noci sme sli spat na druhu postel, kde vedla mna moze spat a mat hlavku otocenu na druhu stranu.
Mala je u starkych, ale vlemi michyba, a niekedy si vycitam, co ju tak odkladam k nim, lebo mi chyba jej mojkanie, kecanie, dnes rano povedala, ze vlacik tomasik, vola sichaha: Sichaha kupil tato od jeziska 😀 .
Snad sa zajtra dostanem ku zehleniu, lebo uz mam toho riadnu kopu, a maly uz pmaly nema ake pyzamko na noc obliect, co su vsetky vyprate.
Teraz tu spinka vedla mna v kociku, inak zvyknem ho kupat okolo 18-19 a potom ho nakojim a on spinka potom dole v kociku pri mne.

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, ty to robis tak ako ja pri zmensovani, len ja pridavam a, nie s 😀
ale teraz uz mam novy folder ze "mini", tam si skopcim tie fotky co sa mi najviac pacia a potom zmensujem, cize ich mam dvojmo, aj velke aj male.

kkiki, a mne maleho neprides pofotit? zisli by sa nejake umelecke fotky 😉