Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka, tiez si myslim... len nech sme vsetci zdravi 😀
adka..tiez pises dnes uz veselsie 😉 ...ale to naozaj nepustaju deti do metra..diskriminacia podla veku 😠 😠 ja viem, ze nemaju metrokarticku..ale do inych obchodov mozu a tiez nemaju peniaze, ani kreditku
ja sa bojim, ze moje dieta bude mat straaaasnu pubertu ak bude po mne a o nic lepsiu ak bude po tatovi 😅
ja smo zblbla presne na 18..nasi ma drzali trosku skratka a mna v ten den napadlo, ze uz toho bolo dost a nejak to prestrelilo ☹ ☹ ..no ale aspon to viem ospravedlnit pubertou..cim sa to da ospravedlnit po 30 a vyssie uz neviem 😀
zuzu..mozno o tych 20 rokov budes mat vnuca, aj keby bol syn gay..veda dokaze veci 😀 😀
citam ze tu rozoberate vsetko mozne aj nemozne 😀 ,nase jezibaby tiez uz spinkaju,krasne zaspavaju uplne same len sme si ich naucili na dokrmovanie v postielke co asi nie je moc dobre 😖 ,ale inac netreba pri nich ani sediet ani ich drzat za ruku....napapaju sa odgrgnu dame ich do postielky ideme dorobit este mliecko na dokrmenie,dokrmime,alexia väcsinou hned zalomi a viktorii musim este zaspievat pesnicku bolo raz jablcko krasne 😀 ,to ju musim zobrat na ruky a kolisat (ak je alexia este hore tak samozrejme ze potom spievam este raz aj jej) ale dospievame dostanu pusinky na dobru noc ulozia sa do postielky,dudlik do pusy a je klud.
Este sme zistili ze neznasaju zaspavat za uplneho ticha a tak nam musi hrat radio kym nejdeme spat aj my.
ahojte, tak ja vas po dlhej dobe znova citam. Dufam, ze si ma este pamatate? 😝 prajem najskor vsetko dobre do Noveho roku, nech nam deticky rastu do krasy 🙂
Popri Lenke a Olivke mi nezostava uz tolko casu na net ako predtym. Lenka je pekny zrut, ked je hore tak musi byt stale prisata na prse, sak uz aj ma 5 kg - dnes sme zrovna boli na poradni 🙂 A Olivka ked ma vidi za PC, tak hned si pyta pre istotu nejake rozpravky, aby som ja nesedela za PC.
No a este sme aj medzi sviatkami prerabali trosicku, kym bolo volno, tak zase upratovat ... atd. no vela pisat, nie to este robit. Ale sviatky sme prezili a uz sa to pomaly ukludnuje.
Teraz zase riesim tortu pre Oliviu, lebo 30.1. ma 2 roky, takze tam zase pripravy na oslavu, no stale nieco.
Ale uz som zacala aj cvicit, teda ani nie tak moc, ale u nas v Topolcanoch sa cvici zumba a teda je to pekne odreagovanie sa. Zajtra idem zas a uz sa neskutocne tesim, jak na diskoteke 🙂 Kym som tam, tak sa o deti stara muz 🙂 A zvlada to dost dobre.
a tiez citam, ze uz rozoberate daleku buducnost 🙂 pubertu, sex. orientaciu 😀
tak zatial prajem asi sladke snicky a polepsim sa 😅
strapco to metro ked som sa pytala ze preco nemoze dieta, povedali mi, ze je tam velke nebezpecenstvo koli paletam ... aby to nepadlo na dieta ... nooooooooo tak na nas moze ...
no ja som bola tiez poriadna pubertacka .... panenkaaaaaaaaaaaaaaa ja som sa navyvadzala teda ...
Ahojte mamulky.. konecne mam cas napisat Vsetci okolo mna spia a drahy tu pri mne pili drevo a ruka strcena v teplakoch 😀 to je ale pohlad 😅 šimonko mal vcera a dnes v noci sabes... Buntosil a mrvil sa vzpluval dudku a vzapeti ju hladal 😒 STRAPCO: ja tiez plne kojim a mne trva kojenie tak 5-10min najviac... ja šimikovi musim prso z pusy vytahovat a rychlo supnem dudel do pusy, lebo on je schopny tahat az do vyprazdnenia prsa... az mu to z pusy vytekalo, co mal plne brusko, a potom sablil prudom... Tak teraz ked uz pocujem ze neglga a prestane na dlhsie tahat tak ho odpajam z prsa, aj ked hned pusti sirenku, ale sup dudka a do minutky sa ukludni
ahojte. nas leusko dnes zazil svoje prve zemetrasenie. ale asi mu to nevadilo, aj ked podla mna urcite to citil kedze lezal na zemi a vedla neho sa dvere hybali. 😔 ked bola jasminka mala a sme mali prvy krat zemetrasenie tak som bola cela rozklepana, velmi som sa o nu bala. teraz som to brala v pohode 😔 len nech silnejsie nie je 😔
Mamacat to nemate bohvieco 😨 ale aspon ze to bol len taky zachvev a ste v poriadku 😉 malemu som dala teraz papat 🙄 zasa po 1,5hodine, poprdkal si , grgol a dufam, ze bude spinuskat ako sa na dobreho chlapceka patri 😵
mamacat, aspon nemusis kupovat vibracne kresielko 😀 😀 😀
zuzu...ty si ale vtipalek 😀 😀
ukulele, uz mi sibe z toho sedenia doma, tak tu potom haluzim 😀 😀
zuzu vibracne kresielko veru ... mam take ani neviem kto to vyraba, ale je az do 18kg, uplne namakane a zvuky mora lesa atd .... este aj ipod sa nato da napojit ... tak drichme a cakam kedy prejde 20 min a supnem do postielky ... ale tie vibracie nema rad 🙂 rad ma ked ho prebalujem , mam na pracke a ked pracka prave zmyka ... 🙂)) cim viac otacok tym lepsi pocit ... asi bude po dedovi 🙂 inak dedo mu uz sklada mini motokaru ... pri piestanoch je zavodna draha tak sa aj troska zacinam obavat kedy ho do toho strci ... ja som asi 6 rocna v tom sedela prvy krat ... a ked stavali dialnicu pri piestanoch tak som sa snim vozila v kokpite na formule ... a zachovalo sa to vo mne ... ked idem sama noooooooo asi sa o mne pekne vodoci nevyjadruju ...
boze no a ked som mala nove auto tak treba vyskusat nie ... tak dialnica ba pn 180 ... zastavili sme na krizovatke v piestanoch a zo zadu od stelly jedna velka grcka rovno na mna ... a mato len sucho ... BRUMIK - MONTE .... a odvtedy s detmi len 160 🙂 ...
Mala by som ist aj drichmat...sa mi nechce, ked dospavame do 10tej aj s malym, ale drahy vstava rano o 6tej 😝 maju cely tyzden skolenie soferov A decka idu pondelok po 3tyzdnovych prazdninach do skoly, tak sa mi bude velmi tazko vstavat a chystat ich 🙄 aj ked su uz velki, ale desiatu a teply cajik chcu, a sem-tam aj ranajky ked nemaju cornflakes, co zvladnu aj sami pripravit Ale zasa uz budem mat viac klidek zakial budu v skole a drahy pojde uz tiez jazdit na tyzdnovky 😔
ukulelembo dobru noc a pozrela osm album tvoj, ty mas ake krasne detiska ... sa tes 😎
Zuzu, to chapem mi nemame ani zaveje, ani -15 a vonku som bola naposledy pondelok 😨 Este, ze decka mi chodia pokupit, co potrebujem 😵 sa mi nechce niekedy ani varit, ani upratovat, co sa citim jak bacil v lekarni 😅 KKiki, aby si malinky neposkladal z toho kresielka vesmirnu druzicu, ked je take multifunkcne 😀 😀
No Kkiki len dve su moje vlastne- chlapci a Dominika je osvojena 😔 Tak doru nocku Kkiki
KKIki a ten BRUMIK-MONTE nema chybu 😀 Stelinka vam chcela dat najavo asi svoje pocity 😅 ale bola moc otvorena 😅
Idem hajat 😔 pisem sama sebe 😵 Tak dobru nocku
kocky ale aj vy srsite humorom, ze brumik monte a bacil v lekarni, aspon mi tu zlepsujete naladu 😀
nooo, ja ked idem vonku, tak len sama sa prevetrat. S malym neriskujem... Kazdy den kukam predpoved pocasia na 10 dni dopredu, ale obavam sa ze az do marca bude Adamko sediet doma, pripadne sups do auta a maximalne niekam zaliezt na nakupy. Asi by sa najskor musel roztopit ten sneh co je na chodniku, ako odhrnali z ciest tak to vsetko nahrnuli na chodnik, magori !
Ale doma vetram jedna radost, mam rada zimu, tak mame cely den cerstvy vzduch 😉
Adamko zase spinka, prave som zistila ze hned ako zacne byt trosku nervozny, hned ho treba dat buvat a je dobre. Pred tym som myslela ze mrnci lebo sa nudi, alebo sa chce nosit, a on chcel len spinkat. Nuz co, ucime sa kazdy den nieco, ze?
zuzu-ja sa tiez bojim ci moj maly nebude gay ked na ultrazvuku nam hovorili ze chlapec a bilinkar nam tvrdili ze citi dievca 😅 este si prave rychlo odsavam kym vyrazim do ulic aby som nemala potom problemy sprsami...zuzu nemam vodicak ale kamoska mi bude robit sofera na priatelovom aute 🙂 inak autobusom by som zabila vela casu ,do mesta trva cesta autobusom az hodinu...som sa do dobrej diery zasila 😝
nikto tu este nieje? 😕 tusim vposlednom case som tu ja vzdy prva a sama ☹ oki tak padam a ja,idem sa vycancat...vecer som ani zaspat nemohla odsamej radosti.,taka som bola rozrusena ako by som mala mat rande 😀 tak vam zelam pekny dnik
zuzu
ahoj hereky
mam chvilku cas .mala tlaci v kosi ,ze ju je pocut na cely dom-chudatko moje 😅 😨
zuzu
si ma pobavila 😀 ,ja si tiez predstavujem co z tej mojej vyrastie 😀 trochu mam z toho strach ....
miska
a kamze sa chystas? 😉
baby a vy co v noci nespite 😀 🙂 robite zuzu spolocnost?
ahojte
som tu na skok malá Viky spinká a staršia je s tatom v obchode no my tiež máme doma veselo u Sendy sa asi začala prejavovať žiarlivosť tak je too nervy a za všetko vrieska už sme z drahým zrelý to blázinca a už aj zúfalí lebo nevieme ako na ňu ani po dobrom ani krikom nezaberá proste nič
a Viky tak to už je trošku lepšie bruško nás trápi už pomenej ale bočas ešte stále áno a pomaličky jej už začínam aj tvoriť režim len ešte nejako musím vymyslieť ako budeme dávať skôr spať lebo teraz zaspáva až o 22-hej a to už som aj ja total hotová takže nemám pre seba ani hodinku večer a to mi dosť chýba ☹
ako tak čítam tak je nás dosť málo čo kojíme tak skoro? fu ha? som myslela že prvé nekojace začnú pribúdať neskôr
miska uži si pekný dník pre seba tiež by som niečo také už potrebovala
Čaute baby,vidím,že ste Metro preberali... 😀 😀 😀 ja tam pracujem...strapco,detičky tam nemožu z bezpečnostných dovodov...stale sa tam doklada tovar,večšinou na paletách,lebo je to VO...takže tam chodia vysokozdv.vozíky a detičky su vždy zranitelnejšie ako dospelí...tí si možu dať pozor,ked sa zdviha paleta,ale dieta nič také nevníma...takže preto je to zakázané 😒 Aj mne to bolo divné,ked som tam nastupila,ale naozaj je to lepšie...ale chápem aj rodičov,že im to vadí... 🙄
My sme skušali plienky a zostali sme pri huggieskach,ostatne nam rozčervenali riťulu...
Dnešná noc bola des...stale ho prdy tlačili,takže sme masírovali bruško na striedačku...raz ja a raz otecko...vyzeráme jak mátohy obaja a malý si buva v kočíku... 😀 😀 😀
didiana len škoda že tie metrá neurobia ako napr. v maďarsku že je tam normálne detský kútik aby rodičia nemali problém kam dať deti mne sa to veľmi tam páčilo super nápad len fantázia nás slovákov je niekedy dosť chabá
ahojte kocandy,
tak som volala detskej lekarke a ze to nekakanie je u plne dojcenych deti normalne, tak snad je... uz treti den sme bez stolice...
buduci tyzden nas caka ockovanie hexavakcinou a proti rotavirusom, tak sa tesim ako budem zvladat horucky po ockovani 😒
a vcera bol treti den co sme bez vecerneho placu, zeby uz to prestalo? ale uz sme toto mali ze 3 dni nic a potom dva tyzdne kazdy vecer, tak dnesny den bude snad prelomovy a zaobide sa to bez placu... no som zvedava...
dnes som bola zas u gyndosa na kontrolny odber mocu, mam ho stale zahusteny, ze filtracia neprebieha na 100%, tak vela pit, neprechladnut a uvidime ake budu dnesne vysledky... nic mi na to ani nedal, ze to sa ma same upravit, no tak to som zvedava co mi je a cim to je sposobene...nemali / nemate to niektora?
chcem ist s malou von pozriet kolegov do prace, ale v BA husto snezi a tie chodniky nie su upravene, sa mi nechce brodit snehom, ale potrebujem ist aj do lekarne... ach jaj...
bleelka zabudla som ti napísať u plne dojčených detí je vraj normálne keď nekakajú aj 7 dní my sme už tiež mali že aj 4 dni nekakala ale potom do každej plienky aj celý jeden deň 🙂 takže pohoda je to v norme
no neviem ale pokial je dieta v kociku alebo v sedacke tak by mohli povolit vstup...ved snad si ho rodic ustriehne ked mu nebeha kade tade, nie?... 😒 ale ja uz som to vykoumala...basina mamka odide, tak dostane svoje krstna na pol dna a my pojdeme do ziliny a rovno aj do metra... 😀 ale ona o tom este nevie, tak pssssssssst... 😀
ach jaj...terezka nie a nie tvrdo zaspat...cakam na to ako na bozie zmylovanie, bo sa chcem sprchnut, hlavu umyt a ked sa zobudi tak ju nakrmim a pojdeme na postu... 😀 prisla dalsia knizka z klubu a tusim ze novy kolotoc nad postielku... 😀
janka preco uz nemas album???

hehe presne take ake mojho chlapa... 😀 ja uz nejako vsetko prezijem pokial bude terezka zdrava... 😅 a sak raz dojde k nejakemu rozumu...hadam... 😀