icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
8. jan 2010

jej. zas tu bolo veselo 😀

k tej budúcnosti, ja sa strašne bojím, že mi krpci dotiahnu domov motorku... tato už teraz chcel domčovi kúpiť crossku, našťastie som to uhrala na crossový bike honda repsol, nech sa najprv naučí na tom a ak ho to bude baviť, tak o tri štyri roky môže mať aj tú crossku...

deina
8. jan 2010

Tilly, ani nevrav, nas dedo je hrozny motorkar, teraz trci doma, lebo ved sa neda, ale inak frci na nej skoro kazdy den. A samozrejme, je cely nadseny, ze ma dvoch vnukov, ze bude mat s kym hrat futbal a koho vozit na motorke. 😀 Moje nervy.

No ja som sa tu dlhsie neukazala, kukala som na MK len surne veci (vacsinou nedonoseniatka temu), nestiiiiham. Teraz ale mame chvilku pokoja, malinky zaspal, supla som ho rychlo do postielky, kym bol Misko vonku, lebo pri nom sa spat neda. Vcera by tak byval spal aj cez den, ale Misko ho stale budil. Potom, ked cez den nespi, spi takmer celu noc, co je sice fajn, len mne idu prsia prasknut. Vcera aj dnes spal od pol siedmej vecer do pol piatej a potom tahal este do siedmej (dnes) a pol osmej (vcera). A Misko je nejaky tichucky, zjedol si banan a teraz strasne sustredene pozera Bebe TV, hned sa k nemu pripojim, kym mi maly spi, nieco sa zahrame. Mam tu rozrobeny ryzovy nakyp, ryza je uz uvarena, ale musim do nej zamixovat zltok s maslom a cukrom a potom aj bielky vyslahat, ale to az ked bude krpec hore.

Dnes som ho vazila, ze 5890g 😨 a na dlzku asi 60cm, tym si nie som ista, lebo sa neda ponatahovat. 😅 Zrut je nadalej, ale trosku sa skludnil, niekedy vydrzi dve hodiny, dost casto 2 a pol a obcas taha aj tri a viac. A ked v noci neje, tak sa rano nevie dojest, strasne je hladny.

deina
8. jan 2010

Ozaj, tiez riesim tortu pre Miska, bude mat 2 roky 12.januara, zanedlho (boze, to leti) a asi ju dam napiect, jedna znama robi vraj velmi dobre torty. Pochybujem, ze budem mat cas piect. 😝

Jaj a toho 12.jan nas caka ockovanie s Matkom, hexa a este aj ten prevenar je povinny, ze? Bojim, bojim, ja tak nemam rada tieto ockovania... davam mu teraz aspon C vitamin, nech sa na to pripravi. Doktorka nam to takto posunula, to uz bude mat skoro 4 mesiace, ale aj tak, Misko tu prvu hexu zle znasal, este aj prevenar sme mu dali pichnut, chuda moje, potom sme ho vecer nevedeli utisit, tak plakal. Len na rukach bol pokojny.

deina
8. jan 2010

Ja este stale odsavam, takze maly je vylucne len na mm. Podarilo sa mi zbavit sa aj tej obcasnej davky nutrilonu a teraz papa len moje, comu sa velmi tesim. Pravdupovediac som si nemyslela, ze tak dlho vydrzim. 🙂 Chcem este vydrzat do toho 6.mesiaca a potom uvidime ako bude.

bleelka
8. jan 2010

deina, aj nas caka ockovanie hexou bud. tyzden, tiez bojim... co je to prevenar?

deina
8. jan 2010

Bleelka, to su pneumokoky, do jednej nozicky sa dava ta hexa a do druhej prevenar. Vezmi si nejaky studeny obklad alebo octanovu mast, aby si jej to potom mala cim natriet, zvykne to opuchat. 😉

slovakia13
8. jan 2010

baby vy zuz budete mat ockovanie?
tu budu zatial ockovat iba mna ,ze nie som imunna na rubeolu,sice nechapem ,ale neva 😕
mala stale tlaci 😝 😝 😝 az mi je jej luto chudatko
bleelka
aj Mia niekedy place iba tak ,vcera doslova vrestala ,uz som myslela ,ze pojdeme na pohotovost co som ju nevedela ukludnit 😒 a potom ako zacala ,tak aj prestala 🙂 a nemyslim ,ze vcera to bolo o brusku,skor vela dojmov z dna

deina
8. jan 2010

Slovakia, uz trojmesacne deti sa zacinaju ockovat. U vas nie? Zavidim. 🙂 Ja by som ho kludne ockovala neskor.

slovakia13
8. jan 2010

deina
maly uz poriadny chlap🙂

slovakia13
8. jan 2010

deina vies ,ze neviem 😕 ?musim kuknut malej do zdravotneho zaznamu.ja som zabudla ,ze vy ste rodili v predstihu 🙂 ,tak preto riesite ockovanie

adka_praha
8. jan 2010

boze aky je uz matko velky a kraaasny... 😀

deina
8. jan 2010

Dakujem, Adka. 🙂

Nuz, maly mi este stale spi, Miska som teraz ulozila, uz neposluchal, tak vtedy viem, ze je unaveny. A nakyp nedokonceny, asi pojdem mixovat do kupelne. 😀 Ale este si chvilku budem uzivat toto ticho. Jaaaj... 😵 😵

Inac Adka, moj manzel sa tiez hrozne spraval, ked sa Matko narodil. Teraz je to uz lespie, ale aj tak... chapem, ze on si tak rychlo k babetku vztah neutvori, ale co on robil, bolo hnusne, vobec ho nemal rad, liezol mu na nervy, krical nanho, nadaval mu. 😠 Myslela som, ze zbalim deti a idem k mame, ked sa neukludni (ukludnil sa).

janka1874
8. jan 2010

deina akú to máte auosedačku?

adka_praha
8. jan 2010

deina nadaval??? 😲 🙄 aspon ze to preslo... 😕 mm raz zahucal po malej tak som ja do neho tolko nahustila ze uz sa viac neopovazil... 😠 teraz ked uz jej ma plne kecky tak sa tvari ako boh a povie, ze chod si ju ukludnit alebo uspat (podla situacie)... no ako pripeceny niekedy... 🙄

kessy11
8. jan 2010

ahojte babule,
no nás tiež čaká očkovanie vo februári do obidvoch nožičiek, rotavirusy asi nedáme nie som este rozhodnutá ale skôr nie ako áno.
náš malý už tretí den v noci nadránom okolo 3-4 začne nehorázne metať nožičkami, ručičkami, ochká, mrnká, oči zatvorené aj si poplačká stále sa vrtí až sa zobudí ale celé to trvá aj 40 min. skúšali sme či to nie je hladom, smädom, teplom, zimou, plnou plienkou, utíšiť na rukách či sa mu niečo nesníva, ísť skôr spať, ísť neskôr spať proste všetko a stále nič, dneska potom ako sa najedol o 4 tak od 4,15 do 5,15 si dzavotal v postielke,výskal si ako disco bavil sa na tienoch z nočnej lampičky čo svieti vo vedlajšej izbe, no neviem skúste poradiť.

..slovakia mala sa nevie vykakať ked tak tlačí alebo to ma také bolavé bruško???

ukulelembo
8. jan 2010

Ahojte mamulky...tak nas drobec zaspal o polnoci a predtym spal naposledy o 15tej 😒 a zasa o 2:30, 4:30 a 7:30 jedol a uz nezaspal o 9tej sa zasa dotlacil, a teraz uz hodinu buva 😵 Nejako sa rozjedol 😕 Ja neviem zasvet co budem varit Ked som bola na ockovani v 3mesiacoch s Alexejom, tak po pichnuti hned v cakarni som mu to natrela octanovou mastou a dala mu aj nurofen sirup od bolesti, lebo potom ked mal nohy ako dva pampusiky by to uz nezabralo, tak radsej aj teraz tak urobim, a pekne hned zabuval. Tak odporucam aj vam taketo opatrenia, ak mozem poradit 😵

ukulelembo
8. jan 2010

Kessy aj mi to tak mame...Len funi , krochka, mrvi sa a uz si myslim, ze asi bude vstavat a on nic a stale sa mrvi 😖 A s tymi crossami aj moj muzicek je zblazneny, on mal crossu ked som cakala Alexeja, a teraz uz ho zasa driape ze keby si tak mohol kupit-no figu borovu 😀 aj ja chcem dovcu v Maledivach 😀

ukulelembo
8. jan 2010

Deini moja segra ma tiez narodky 12.1. ale 25r

deina
8. jan 2010

Este par fotiek som pridala, ked mi uz obaja spia. 🙂

Sem: https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

A este sem: https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

Janka, ktoru myslis? Pre Matka? Vajicko Concord Ion, este ta starsia kolekcia, ma ju po Miskovi. A Miskovi sme nedavno kupovali novu, Casualplay (do 25kg), velmi sa nam pacila, Matko po nom zdedi terajsiu (Chicco 0-18kg).

ukulelembo
8. jan 2010

Idem ja asi vsetky varite 😵 Pisem si sama so sebou ☹

deina
8. jan 2010

A kto to ide na Maledivy? 😨

ukulelembo
8. jan 2010

Deini to je len moje zbozne prianie 😀 Ak mas bujnu fantaziu mozme cestovat spolu 😀

didiana333
8. jan 2010

kessy,to isté robí aj náš Erik...u nás to robia prdíky... 🙄 Narobí sa,kým ho vytlačí a niekedy musíme aj trubičku dať...potom je ukecany a rehoce sa jak lečo... 😀 On aj v sníčkoch tlačí...spí a tlačí...niekedy ho to rozplače a vtedy je na reda trubička... 😒

slovakia13
8. jan 2010

kessy
asi brusko,ale nerozumiem ,lebo sa vykaka poprdka a aj tak tlaci

slovakia13
8. jan 2010

ach baby vidim,ze ani s chlapmi to nemete ruzove 😒

deina
8. jan 2010

No tak ja idem tiez. 😀 Zisla by sa mi dovolenka z "dovolenky".

janka1874
8. jan 2010

ukulelembo idem s tebou
deina tú väčšiu som myslela len som si nebola istá že casualplay tá sa aj mne páči len mi príde dosť drahá ako všetko od nich 🙂
moje slečny obe spia tak sa vytešujem 🙂

bleelka
8. jan 2010

deina, dik za radu a maly je krasnucky, drzte sa!

ukulelembo
8. jan 2010

Aj mne mlady pan este chrape, zo sna si aj poprdkava 😀 Juuuj veru, isla by som v lete bars aj do italy, croatia, ale financie nepustia... 😠 a deti by chceli letny tabor a to je hned 🤐 A rozmyslame ci nekupime byt alebo dom stavat 😖 Mame dvojizbak a bez balkona 52m 😝 drahy je cely tyzden v tiraku, ale ked dojde tak je tu trochu tesno... Taky 4-izbacik s balkonikom alebo maly domcek...Ale s tym bytom je menej roboty a papierovaciek 😅 Hlavne ze sme pred rokom skoro komplet byt prerobili 😒 Sak uvidime-povedal slepy 😅

ukulelembo
8. jan 2010

Som chcela napisat to je hned 300 eur 🙄