icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mirka7582
12. aug 2010

@st2 ano robim 😀 vsak bude mat vlastnu skrinu 😀

maahuliena
12. aug 2010

@nellie_ 😀

myslím, že naše drahé polovičky, to pochopia... aspon v tom začiatku.. určite, ale čo bude potom 😕 😅

st2
12. aug 2010

@mirka7582 hmmm, ty sa mas, my budeme musiet izbicku zariadit od zaciatku, my sme kupovali minuly rok byt a stahovali sa a este toho nemame vela, vsetko pekne postupne

maahuliena
12. aug 2010

@mirka7582 😵 my máme 3izbový byt.. prerobený na 4i....a už mame aj nabytok v detskej. resp. to mame zatiaľ ako hosťovsku... ale miesta mame dosť 🙂 už len zaplniť vecičkami neskôr a potom babatko(teda take väčšie ked bude) tak bude vo svojom 😵

mirka7582
12. aug 2010

@maahuliena ja ked mam tu svoju naladu tak manzel kruti iba hlavou ze som velmi protivna 😀 co uz kede ma rozculuje 😅

maahuliena
12. aug 2010

@st2 jasné, machulku uvidíš určite... a kto vie.. možno budeš prekvapená.. ked to bude blikať na monitore 🙂 😵 a ked nie, žiadna panika... neskôr bude určite 😵

kaktusik007
12. aug 2010

@st2 sak pripravujem 😀 ale nie... pohoda... ono aj ked mas nervy z toho celodenneho kolotoca a fakt netusis ze preco placka, lebo ani tak a ani tak,... no a potom na teba hodi jeden usmev a ty si z toho mimo a na vetvy 😵 vsak to spoznate, akurat sa vyspite do zasoby, a navarte si do zasoby tiez.... No a zabudnite na to, ze sa nic nezmeni... zmeni sa vsetko a uplne riadne.... Ale uz po par tyzdnoch si nebudete pamatat, ake to bolo, kym tu to malinke nebolo 😉

st2
12. aug 2010

@kaktusik007 uplne kraaaaaaaaaasne si to napisala

kaktusik007
12. aug 2010

@st2 ale tak to je 🙂 aspon teda ja to tak prezivam a citim 😉

mirka7582
12. aug 2010

@st2 mno to bola stara spalen tak je v deckej zatial je tam pocitac komoda a ja tam mam pradlo 😀 aj zehlim tam 😀 ale uz musim to dat trosku do poriadku 😀 pomalicky este na skrine kupit nejake lepky s deckym motivom a este vyspekulovat co so zrkadlom na skrini 🙂
@maahuliena my byvame v dome ale so svokrovcami mi mame vrh ani spodok 😀 tiez mame 3izbovi

anet2212
12. aug 2010

ahojte 🙂 tak aj ja sa k vam pripajam este sice nie tak oficialne ale hadam bude vsetko ok 😀 som cca v 5 tyzdni 😀

maahuliena
12. aug 2010

@kaktusik007 juuuuj, živo si to viem predstaviť, ja som detská sestra... takže som bola zvyknutá na plač babatiek v noci... 🙂 len pravda je ta, že som ich mala na 12hodín... 😉 tak uvidíme aké to bude, ked sa nam narodí maličké... 😉

maahuliena
12. aug 2010

🙂 @anet2212 jupi, dalšia tehulka 😵 gratulacia... 😉

prsky
12. aug 2010

alebo budete mat "dobrucke" babatko (z nasho pohladu - neboli ho brusko, neplace stale, spinka vela, napapa sa, slusne sa vykaka = netreba ho 3x cele prezliekat atd atp 😀 ), pripadne vydatnu pomoc na zaciatku a bude 600nedelie v pohode. ja som mala len vydatnu pomoc a babo, ktore chcelo byt nonstop na mne, ale aspon bez bolesti bruska. teraz pri druhom to bude zas ina kava - uz nebudem moct cely den lezkat s babatkom a dojcit a kaslat na bordel v byte 😀

maahuliena
12. aug 2010

@mirka7582 tak to sa Ti bude mať kto starať o deturence, keď budeš chccieť isť von... 🙂

no my byvame sami, ale svokrovci su tak o 2vchody dalej 😀 😀 ale moji rodičia su 130km daleko ☹ 😒 nevadíí, Maahu zobere auto a brm brm za rodičmi 😀 😀

kaktusik007
12. aug 2010

@prsky jo... bordel v byte... klasika prvo mamiciek 😀

anet2212
12. aug 2010

@maahuliena dakujem pekne 🙂 a nemate nejaka skusenosti s lietanim? totiz mi o 2 tyzdne letime na dovolenku a uz som sa kade co podozvedala v zlom ☹(( tak mam teraz strach

prsky
12. aug 2010

@kaktusik007 no ja som mala bordel v byte pri nasom zverinci aj za najvacsej snahy a este bezdetna 😀 nic neudrzim dlho na svojom mieste 😉

anet2212
12. aug 2010

@mirka7582 Mirka, pozeram ze nam to vychadza na rovnako 😀 uz si bola u dr.?

mirka7582
12. aug 2010

@anet2212 nie idem o 10dni na sono 😀
@maahuliena mno ani nie svokra je dost chorucka uz ma cez 60 🙂 potrebuje vela odychu a este sa stara o mamu

st2
12. aug 2010

@mirka7582 tak aj my mame 3izbovy ale byt ale taky mensi, ale izbicka je, zatial tam byva s nami moja segra, ale bude si musiet asi hladat nove ubytko 😀

@anet2212 vitaj medzi nami

mirka7582
12. aug 2010

@st2 to je jasne ja som v nej mala susiaren 😀

anet2212
12. aug 2010

@st2 dakujem pekne 😀

mirka7582
12. aug 2010

ale sa to tu pekne zbiera 😀 salene deti budeme mat 😀

nellie_
12. aug 2010

baby pisete jak dracice.. s vami udrzat krok a popritom aj pracovat je nemozneeeeee 😀 😀

aj ja gratulujem novej tehulke anet 😉 🙂

mirka7582
12. aug 2010

@nellie_ kasli na pracu 😝

st2
12. aug 2010

@nellie_ no ja veru na tu pracu poslednu dobu kaslem, ale ked uz ze musim robit, tak aspon pozeram co tu pisete 😀

mirka7582
12. aug 2010

@st2 ja som na pn 😉

st2
12. aug 2010

@mirka7582 sa mas, a si na pn kvoli tehu asi ze
no ja mam dobre platenu pracu, a zase sa tu nenarobim tak si tu aj rada odsedim

nellie_
12. aug 2010

ja som tiez uvazovala nad PN.. ale ked sa dobre citim a nie je to nevyhnutne tak tiez chodim do roboty...
a som na tom ako ty st2 (mas nick ako nazov TV stanice 😉 😀 ) - ze sa tu nenarobim a iba si to odsedim.. 🙂