Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
baby ja mam skor pocit takej tazoby na zaludku jem male mnozstva jedla a boli ma brucho ako na mrchu stale chodim kontrolovat ci som nahodou nedostala 😅
ja nastastie ani kavu nepijem lebo mi nikdy nezachutila takze vynechat kavu nie je pre mna problem 😀 😀
co sa tyka tlaku ja mavam bezne taky tlak ze 80/60 takze mne sa zatial hlava netoci 😝
a bolia ma prsia 😝
@st2 😀 🙂 tak nech chutiiii
@nellie_ no ja tiež nemôžem kapustu.. a podobne... 😕 ako som mala tie bolesti z cysty.. tak sa to s tým nafukovaním zhoršovalo.. som mala take krče (v ten den som varila koložvarsku 😅 ) takže sme si tiež v noci "užili" 😒
a tie bolesti ja už dlho nemám.. len ked nieoč dlhšie robím tak cítim taky tlak... ale hned to aj prejde.. 🙂
jeee, caffte maminy nadejne, nech vam to rychlo ubehne a drobcekovia sa narodia zdravi 😀 - ani sa nenazdate, a uz bude babo tu... ten cas taaaaaaaaaak leti, ta nasa priserka ma uz 4 mesiace... 😀 😀 😀 drzim palceky 😉
@nellie_ tiez som vela pocula ze baby nahradili kavou tym caro, ja som si zatial kupila iba maly sacik tej ranajkovej tak potom asi to caro tiez kupim a basta, a zatial mi chuti vsetko ale verim tomu ze sa to casom asi zmeni, ved vy ste babulky o 3 tyzdne predomnou
@nadenkaaa a to brucho boli aj mna, sice nie stale tak silno uz menej,ale tiez mam stale pocit ze sa mrcha spusti, a este aj krize ma bolia, ale staci jeden pohlad na tie dve ciarky a hned som spokojnejsia 🙂
nellie mne pachy vadia stale teda napriklad cigarety takze este neviem a co sa tyka tych prs sa mi zdaju take plnsie a tiez ma bolia najma ak si dam dole podprdu 😝 😝
@st2 podebne priznaky som mala aj ja.. v tych začiatkoch.. a dokonca ja som mala aj brutalne krče... 😒 ale Mg voda pomohlaaaa 🙂 a u mna bola aj podraždenosť, ale teda riadna 😅
no s tými pachmi nellie.. ja to nejak extremne už nepocitujem, najskôr mi vadilo všetko, ale potom.. hm.. asi zvyk, neviem... ale ked prejde okolo mna nejaký "smradoch- alebo ked je moc naparfumovaný)" tak ma aj "nadrapne..
@nellie_ no ja pachy zatial necitim, snazim sa cuchat co to da ale zatial je to v poriadku
@nadenkaaa veru najhorsie to je ked dam dole podprdu a maju byt na volno, a ja ich mam zase take vascie, tak su aj o to tazsie, a asi ked spim tak sa obcas zobudim na to, a jedine co som si vsimla ze musim mat len hladku podprdu, ziadnu krajkovu lebo to mi tam vadi a furt ma to srvbi, takze to vidim ze pojdem asi na nejake tie nakupy
@maahuliena no ja som bola podrazdena a nervozna ale strasne este pred tym ako som vedela ze som tehu, teda v case ked som cakala na mrchu, taka som bola nervozna ze ma znervoznovalo aj to ze som nervozna 😀 😀 😀 ale teraz uz vieme preco
@st2 no veru..už vieme... z tehuuuu 😵
mna to podraždenosť ešte občas prepadne... 😅
caute ste tu???
baby aj ja som taka nervooozna strasne.. a uplne malickosti ma dokazu to nepricetnosti vytocit a este aj dost casto revem, co som doteraz nezvykla... 😀 😀 😀
vlastne taketo nervné stavy som mavala tyzden pred MS.. a drahy mi zapotil ze ak toto ma trvat 9 mesiacov tak on sa vystahuje 😀 😀
tak ako tehulky ako sa mate 😀 ja som konecne vypratala skrinu a premiestnila veci do spalni 😀 juj
@st2 - ano v pondelok som bola prvy krat na sone.. vcera som to tu opisovala, asi si tu nebola este... 😉
ako ma doktor naplasil ze "bohuzial" to som na 4 sekundy myslela ze zomrem kym pokracoval "ste tehotna" - nadherne slova.. a potom som uvidela na obrazovke nadhernu bublinku a v nej nasu machulku ktorej nadherne bilo srdiecko.. bola som 6+6 a babo meralo 9mm a to srdiecko vidiet bolo daco uzasne 😵 😵 😵 😵
@kaktusik007 - no tak to sa mame teda na čo tesit.. 😅 tedy nie my ale nase drahe polovičky 😀 😀 😀 😀
@st2 - hej hej je nas tu riadne vela, ze tiez mam chaos.. ale vas si pametam zo vcera.. teba aj Mirku a s maahu sa "pozname" dlho 😉 🙂
@kaktusik007 nooooooooo uz nas na to mozes pomalicky pripravovat 😀 😀 😀
@st2 ja som bola 6+4 a už bolo srdiečko 😉 ono sa môže ukazať práve neskôršie 😉
@maahuliena ved to ze 6+0 bude asi malo, ale aspom machulku teda uvidim a po srdiecko si pridem neskor

Ja nejak s tlakom problem nemam.. a odkedy som vycikala // tak som kavu prestala pit a pijem iba CARO.... a co je u mna nove, tak nemozem jest niektore potraviny lebo mam z nich bolesti a nafukuje ma.. takze nemozem moju milovanu varenu kukuričku ani surovu kapustu lebo potom v noci trpim... 😅
A inak som celkom rada, ze mi prestali tie pociatocne bolesti brucha - to som stale myslela ze uz uz sa mi spusti menzes... teraz to uz prestalo... 🙂 🙂